Pitanje u vezi php-a
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Pitanje u vezi php-a

  1. #1
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    03.01.2009.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Zaječar, Dedinje
    Poruke
    222
    Reputaciona moć
    35

    Podrazumevano Pitanje u vezi php-a

    Zanima me kako da napravim php skriptu (website)... dakle
    Index.php
    I onda ima menu
    Kad kliknes na test1 url: index.php?test1 (a naravno da to bude druga strana)
    Kad kliknes na abcdfh url:index.php?abcdfh
    ili tako nesto ako je moguce
    Nadam se da me razumete
    Poslednji put ažurirao/la hak019 : 07.02.2010. u 20:51



  2. #2
    Ističe se
    Učlanjen
    22.04.2007.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Nis
    Poruke
    2.975
    Reputaciona moć
    127

    Podrazumevano Re: Pitanje u vezi php-a

    Koliko vidim ti si totalni pocetnik. Kao takvom ti preporujem link www.bubaj.com i za par meseci pravices sajtove koji su profesionalni
    Molite se Hristu da stalno pada kisa i da opere bojne otrove iz kemtrejlsa

  3. #3
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    07.12.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    115
    Reputaciona moć
    31

    Podrazumevano Re: Pitanje u vezi php-a

    Ajde bre da ti nadjemo curu, da se smiris malo. Zatrpaces forum sa linkovima ka tvom sajtu

  4. #4
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    03.01.2009.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Zaječar, Dedinje
    Poruke
    222
    Reputaciona moć
    35

    Podrazumevano Re: Pitanje u vezi php-a

    Stvarno mu treba cura... ja sam tek sad video nick Trazim_Curu

  5. #5
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    20.12.2007.
    Pol
    muški
    Poruke
    132
    Reputaciona moć
    38

    Podrazumevano Re: Pitanje u vezi php-a

    Ja bih ti preporucio sajt http://e-informatika.moodlehub.com/ ciji sam inace i administrator sajta. Svake nedelje stavljam nove lekcije a uz to i testove kao provera znanja. To se u prevodu zove elektronsko ucenje samo kod nas jos nije zazivelo ali se nadam da ce za koju godinu.
    Sve najbolje....

  6. #6
    Zainteresovan član
    Učlanjen
    03.01.2009.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Zaječar, Dedinje
    Poruke
    222
    Reputaciona moć
    35

    Podrazumevano Re: Pitanje u vezi php-a

    Hvala, mislim da sam nauchio
    http://www.fake.22web.net/

  7. #7
    Zainteresovan član matijalukic (avatar)
    Učlanjen
    25.06.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    233
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    33

    Podrazumevano Re: Pitanje u vezi php-a

    sta ovde niko ne zna php
    da nisi napravio ja bi ti pomogao
    Bruka!

Slične teme

  1. Pitanje u vezi sat-a
    Autor [N]utella^^ u forumu Satelitska televizija
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 24.12.2009., 15:19
  2. Pitanje u vezi UPS-a
    Autor ppeecca u forumu Hardver
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 03.12.2007., 19:34
  3. Pitanje u vezi C++ -a
    Autor ModProbe u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 03.09.2004., 12:53

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •