HAARP

haarp utice na klimu...

• da

• ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
zavrsavaju se 3 kalendara kolko sam obavesten 2012-e, poznata bugarska prorocica Baba Vanga je svoju "viziju" iznela ovako:
2010 ubijaju se 3 predsednika medju kojima je jedan Obama, to izaziva
2011 treci svetski rat koji ce dovesti do tolike radijacije u vazduhu da ce
2012 doci do kraja sveta i da nece biti vise ni jednog zivog bica...

Zar Vanga Baba nije rekla da ce kraj sveta biti tamo negde posle petog milenijuma?

dalje, svake godine bude nekoliko razornih zemljotresa, samo sto na primer 2001 niko nije mislio da je to "uvod" po teorijama o 2012. eto konkretno 2001. zemljotres u el salvadoru 13.01. odeno je 944 zivota, pa odmah zatim 26.01. u indiji je stradalo 20.000 ljudi. 13.02. opet u el salvadoru preko 300 mrtvih... nazalost, to je priroda i ona je nezaustavljiva, jaka, divlja, protiv toga ne mozemo nista. ali sa druge strane, ne treba se tripovati da sve ima veze sa 2012...

Mitovi ne postoje, to sto vi zovete mitovima su namerno prikrivene ili zaboravljene istine.

Robi Vilijams je još jednom prešao granicu koja razdvaja ekscentričnost od ludila jer tvrdi da su ga posetili vanzemaljci. Da cela priča bude još bizarnija, pevač kaže da se bliski susret s njima dogodio u muzičkom studiju, samo nekoliko trenutaka nakon što je napisao pesmu o bićima s druge planete.
Robi tvrdi da je neobično crno svetlo uletelo u njegov studio i istom brzinom izašlo napolje i od tada planira da krene u potragu s NLO s kojim je navodno uspostavio kontakt. Robi, odlepio si!

Zar Vanga Baba nije rekla da ce kraj sveta biti tamo negde posle petog milenijuma?

ne znam za tu tvrdju, ali znam da je ovo posledje izjavila... :P

a koja su ti to "3 kalendara"? i gde to rece baba vanga? zar ona nije rekla da cemo u basti gajiti bubrege i td...? i kako se to manekenke bore za opstanak covecanstva "zaozbiljno"?

:manikir:

ne znam tacno, zaboravio sam, secam se samo da je jos jedan negde na istoku, a drugi u srednjoj americi, za bubrege cuo nisam, a manekenke su pored slogana " Mir u svetu " dobile jos jedan " Sacuvajmo prirodu " ....

Tako da...:bye:

Robi Vilijams je još jednom prešao granicu koja razdvaja ekscentričnost od ludila jer tvrdi da su ga posetili vanzemaljci. Da cela priča bude još bizarnija, pevač kaže da se bliski susret s njima dogodio u muzičkom studiju, samo nekoliko trenutaka nakon što je napisao pesmu o bićima s druge planete.
Robi tvrdi da je neobično crno svetlo uletelo u njegov studio i istom brzinom izašlo napolje i od tada planira da krene u potragu s NLO s kojim je navodno uspostavio kontakt. Robi, odlepio si!

ko ce ga znati... :neutral:

ne znam za tu tvrdju, ali znam da je ovo posledje izjavila... :P
izjavila? gde? na tv-u? novinama?

ne znam tacno, zaboravio sam, secam se samo da je jos jedan negde na istoku, a drugi u srednjoj americi, za bubrege cuo nisam, a manekenke su pored slogana " Mir u svetu " dobile jos jedan " Sacuvajmo prirodu " ....

Tako da...:bye:

aha, one su tu, ne manekenke nego misice da se.u o miru u svetu i ocuvanju prirode te noci kada ih kao meso u mesari izloze neki matori perverznjaci i? rade li na tome? ne, naravno. ove nase se vucaju po kojekakvim faramama ili zaskacu uz blagoslove one matorke neke arape i burzuje, strane uglavnom glume po kojekakvim sapunicama i? peace brother? :zcepanje:

izjavila? gde? na tv-u? novinama?

u novinama, samo nzm kojim... :confused:

aha, one su tu, ne manekenke nego misice da se.u o miru u svetu i ocuvanju prirode te noci kada ih kao meso u mesari izloze neki matori perverznjaci i? rade li na tome? ne, naravno. ove nase se vucaju po kojekakvim faramama ili zaskacu uz blagoslove one matorke neke arape i burzuje, strane uglavnom glume po kojekakvim sapunicama i? peace brother? :zcepanje:

hahahahahahaha :klap: kada sam rekao da su ostale ona da nas spasavuju, to sam mislio ironicno!!! :hahaha:

Није у бг-у него на Косову! Ово ми личи на лавину,једном покренута не зна се кад ће да стане...!

Back