Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

 1. #1
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Angry Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Пуна су уста "демократа" 91 биле како не сме Милошевић помоћи Србима против усташа. Јахач попова и оснивач ДСа Мићуновић је урлао по митинзима на Србији 1991 да Милошевић мора да заустави сву помоћ Србима против хрвата.

  Није интересовало "демократе" да хрвати су зауставили сву храну и воду и нападали касарну у Вуковару и константна иживљавања над Србима у Вуковару, а кад је ушла ЈНА у Вуковару да помогне касарни и иживљавање над Србим, то су демократе хтели да спрече и урлали над "јадним" туђмановцима.

  Вук Драшковић је 1992 урлао како су Срби у БиХ и Крајини геноцидни и заједно са осталим демократама кукао како је грозно гранатирање Сарајева од ВРС. Што Изетбеговићеве кланице за Србе радиле пуном снагом, јавне куће са Српкињама међу којима су била и Српска деца од 12 година свакодневно силована, то није ништа за "демократе".

  "Хвала" председниче Тадићу и вашим "демократама" што вам нису битни побијени и силовани Срби у окупираном Изетбеговићком Сарајеву.

  "Хвала" вам што Србина који је преживео геноцид над Србима у Сарајеву недате мира својим игнорисањем геноцида над Србима у Сарајеву:
  СЛАВКО Шибалија (52), инжењер у „Телекому“, већ 10 година у Београду, не тугује за Сарајевом, одавно га више не сматра „својим“. Не може да има радост сећања на дане поред Башчаршије где је пре рата становао (Улица Огњена Прице 1), где се оженио, сина добио.
  - Мали је то био град за толику, патолошку мржњу према нама.Чинило се да је годинама сакупљана, гајена, потхрањивана, па онда, под притиском, напросто експлодирала и у свој својој гадости расула се из опне 1992. године - говори Шибалија. - Сарајевски Срби су се за само неколико дана и ноћи нашли у заточеништву, окружени и жицама и минским пољима.
  Алија Изетбеговић, аутор „Исламске декларације“ и заступник става да не може бити мира између ислама и других вера, постаје у јуну 1992. године врховни командант већ добро наоружаних „зелених беретки“, односно Армије БиХ, проглашава ратно стање и забрањује излазак из града.
  Сада, 14 година касније, Славко Шибалија констатује да су остварене Изетбеговићеве жеље - главни град БиХ је етнички „најчистија“ престоница у Европи. Сарајево је напустило више од 150.000 Срба, без жеље да се икада врати.
  - Од пријатеља чујем да и оно мало Срба у Сарајеву чека да извуче бар део новца за имовину која им је у рату брутално отета или уништена, па ће одмах отићи што даље од Миљацке - каже Шибалија. - Покушавам да потиснем сећања на фашистички терор „легалне муслимаске власти“, на прогоне и казамате у којима сам био. Не могу. Вређа ме што нико неће јавно да каже истину о ратном Сарајеву, да су Срби били жртве, а никако агресори свог града. Убијани су на улицама, у својим становима, на радним местима, у многим мучилиштима... Много логораша, мојих сапатника, умрло је од последица зверских пребијања и није дочекало истину. У Београду се још сусрећем са људима који верују у гнусне лажи муслимана и њихових савезника, лансиране још 1992. и потхрањиване до данас. Докле? Да ли ћу ја доживети да истина победи?

  ЗАТВОРЕ, односно логоре у Сарајеву, а било их је 125 у свим деловима града под муслиманском влашћу, прошло је око 25.000 Срба. Објављујемо део личне изјаве Славка Шибалије, записане на слободној територији почетком октобра 1994. године.
  - Муслимански празник Бајрам, 6. април 1992. године. Њихова јутарња молитва се завршила негде око 6 часова. Тада је почела језива дрека и пуцњава. Славље. Алији Изетбеговићу су светски моћници признали државу. Жену, сина и ташту шаљем код родбине у Војводину. Мислио сам: док се ситуација не смири. У стану остајемо таст и ја. Ми, Срби, поново смо исказали наивност, за разлику од добро обавештених и припремљених муслимана и Хрвата.

  Радио сам у Јавном предузећу ПТТ Сарајево и неколико месеци пред рат ми се млађи „колега“ Осман Џомбић, познати криминалац, поверио како већ постоји војска - "Патриотска лига", да имају униформе и наоружање и вежбају на Јарчедолима.
  - Месец април, ни рат ни мир. Градом пролазе разне војске (полиције) у различитим униформама. Говоримо: свака авлија - армија. Онда, 2. маја је, после вишедневног, страховитог мучења, убијено осам војника ЈНА и четири српска цивила. Следи масакр над војницима ЈНА у Добровољачкој улици. Са прозора стана, кроз Парк цара Душана посматрам хистерично, помахнитало урлање „зелених беретки“ и збуњене, преплашене војнике које скидају са возила, терају их да се скину голи и полегају по асфалту. Убијају их.

  У КВАРТУ у којем је Шибалија живео, почињу жешћи прогони. Небојшу Миловановића убија комшија из улице јер, наводно, светлећом рекламом на згради даје сигнале „ћетницима“. Чује да му се комшија Мишо Вукоичић, који је радио као портир у предузећу „Босна-Ре“ обесио.

  На обдукцији се види да је буквално искасапљен. Зашто? Син му је „у ћетницима“, чује објашњење комшије, муслимана.

  Славков таст добија инфаркт приликом хапшења и малтретирања на улици. Хапсе га полицајци криминалаца браће Зулић. Новембар, 1992. Испред стана петорица наоружаних војника 10. брдске бригаде злогласног Мушана Топаловића Цаце. Стан је потребан за његовог заменика Сенада Пецара. Шибалија је на улици. Излази, док војници износе тела две његове комшинице. Заклане у стану, одбиле су да се иселе.

  - На улици прете рације. Најгоре је ако те ухвате баш ти из 10. брдске, јер воде на Требевић, на копање ровова - наставља Шибалија. - Горе је једно од највећих стратишта. Бацају Србе у пећину „Казани“, пре тога их ритуално убијају. Умоболници Мушана Топаловића се опијају у крви жртава. Формирана је елитна, „јуришна чета“ 10. брдске бригаде. Њен припадник може постати само крволок који донесе „уписнину“.

  Шта је „уписнина“? То је српска глава. Главе закланих Срба излажу се у Основној школи на Бистрику. Са Бистрика се гледа на Требевић. Црни дим значи да су у јаму „Казани“, после убијања људи, бачене и запаљене аутомобилске гуме.

  МАСОВНЕ ГРОБНИЦЕ
  НАЈМАНЈЕ 5.515 Срба убијено је у Сарајеву од 1992. до 1995. године. Толиком броју жртава се знају тачна имена и презимена, места рођења и смрти. То није коначан број, још нису откривене све масовне гробнице, а за неке се и не зна где су. Проверавају се подаци за још 500 несталих сарајевских Срба.
  http://www.novosti.rs/code/navigate.php?Id=16&status=jedna&datum=2006-06-27&feljton=5336

  1994 једино СПС бије и брутално бије СРС у скупштини Србије и избаује их уз повике четничи морамо побити! "Демократама" су се сладили тиме.

  1995 једино СРС спрема велики протест пред издајом Крајине, Шешељ је бачен у затвор од Милошевића због тога. "Демократи" се сладили тиме.

  1998 у дискусији између Шешеља и Ђинђића Шешељ каже да хоће у коалицији са СПС, ако би "демократи" дошли на власт то би значило најлошије за Србију.

  1999 "демократе" пристају на повлачење Српске војске са Косова и остављајући Србе на Косову без заштите.

  2005 Кандићка и остале "демократе" урлају над снимцима и "јадним" побијеним алијиним војницима које "деморкате" представљају невине као бебе.

  Једино СРС је одмах скупио материјал и саставио један сат сведочења и снимака о геноциду над Србима 1991-1995. У Сава центру на приказивање позване су све "демократске" партије Србије и сви западни амбасадори.
  http://en.sevenload.com/videos/aNLNgRr-Bosnian-muslims-torture-and-kill-an-old-serbian-ma

  http://en.sevenload.com/videos/dAdw0aj-Genocide-on-serbs-in-Sarajevo
  Ниједан западни амбасадор није дошао на приказивање на коме су међу многим зверствима домаћи муслимани снимали како муче српског старца, унштавају Српску цркву и вуку Српског старца за трактором уз аплаузе. Наравно је дс са својим партнерима попљувао приказивање и нису дошли.

  Колико мислите "демократи" да ћемо ми Срби још да толеришемо ваше пљување по Србима, Српству и омаловажавање геноцида над Србима? 2. #2
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  У уставу сфрј право на самоопредељење уопште немају Републике него народи.

  Хрватска је дефинисана као држава Српског и хрватског народа (редослед небитан).

  Прегласавање Срба као конститутивног народа формално-правно је ништавно јер се конститутивни елементи не могу прегласати већ се таква одлука мора донети у консензусу обају конституената.

  Срби и даље имају државно право на хрватску.

  Хрватска се морала некаквом границом поделити на своје конституенте. То се и десило.

  Хрватска је спровела етничко чишћење. То је тежак злочин према међународном праву и може легитимно бити кажњен поделом хрватске.

  Срби су пружили руку помирења после првог светског рата, у том рату су хрвати први пут у историји човечанства створили конц лого за децу. http://www.svetlanapetrusic.rs/intervjui.html https://video.google.com/videoplay?docid=3483629315788255490&q

  1941. до 1945. године многи Срби из Хрватске били су спремни да следе исти принцип, односно, да су и они сматрали да би било добро да хрвати нису започели геноцид над српским становништвом.

  Али, тај принцип није им био ни од какве помоћи једном кад би се нашли у Јасеновцу, Старој Градишки или неком од осталих усташких логора широм НДХ, за које још нико није правно одговарао како треба, иако је од тих злочина, најстрашнијих у историји ових простора, прошло више од 60 година.

  Једном кад су покренута масовна погубљења и мучења, тадашњи Срби у ндх који су, безмало сви, за време Другог светског рата остали без свог живота или без неког од чланова породице, више нису имали разлога да пружају руку помирења.

  Али броз и његови комунисти су на варварски начин спречавали то са мучењима и ликвидацијама срба који су испољили да није правилно пружати руку помирења неком који стално злоупотребљава доброту. Антисрпски диктатор чији следбеници данас у Србији изјављују јавно да су поносни да се упореде са њим (Тадић у емисији сведок) http://snipurl.com/tuyal

  1991. године многи Срби из Загреба, Сплита, Задра, Шибеника, Осијека и других хрватских градова такође заступали принцип по којем би било добро да већина хрвата није подржавала антисрпску кампању, због које им је даљи боравак у тим срединама постао незамислив.

  Али, медијска машинерија фрање туђмана није имала милости, без икакве задршке је сатанизовала тамошње Србе и позивала на њихово линчовање и један део терао на избор бити мучен или ратовати за нову ндх, тако да огроман број Срба из хрватских градова није имао избора и није могао да остане веран принципу, већ је једино бекством могао да спасава живу главу. Било их је и који нису на време побегли, попут загребачке породице Зец.

  Реално је претпоставити да је августа 1995. године већинско становништво Книнске крајине мислило да би било добро да хрватска војска није бомбардовала цивилне објекте приликом напада на Книн и околину.

  И тада се, ипак, испоставило да је тај принцип у приличном несагласју са реалношћу, што су Срби, масовно избегли пред крвницима анте готовине, врло пластично увидели док је хрватска авијација бомбардовала њихове изгнаничке колоне.

  Од истог принципа пружању руку помирења од тада се опраштају сваки пут када поднесу захтев за повраћај имовине, њихове сопствене имовине, коју су поседовали до „Олује” и „Бљеска”, а за коју нико под милим Богом не показује ни најмању жељу да им врати.

  Већ скоро 15 година од геноцида над Крајишким Србима хрватска константно показује да не жели Србе.

  Председник Србије и остали званичници државе српског народа немају право на такве заблуде, зато што су у њиховом случају прескупе.

  Поверују ли они у бајковите могућности типа „било би добро да хрвати нису урадили то што су урадили”, последице ће сносити земља коју представљају и народ који их је изабрао.

  Хрватска сваке године прославља прогон стотина хиљада наших сународника, која на разне начине велича или умањује (што се своди на исто) монструозан покољ наших сународника од пре пола века, која свесрдно и врло активно помаже отимање једног дела наше територије, која свакојаким методама спречава продор српског капитала на своје тржиште.

 3. #3
  Iskusan
  Učlanjen
  07.09.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nisam u Škotskoj, al' znam jednog matorog koji živi tamo
  Poruke
  5.420
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Gde si, bre, Teodosije, brate moj svesrpski. Ovaj Forum definitivno nije isti bez tebe


 4. #4
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Pa dobro Teodosije, ako smo toliki "namet" da se pitas koliko treba da "nas" trpite, kako onda "imamo" kompleks nize vrednosti?

  Valjda "vi" imate taj kompleks cim ne mozete od "nas" da se ratosiljate?

 5. #5
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Citat Original postavio picololeone Pogledaj poruku
  Pa dobro Teodosije, ako smo toliki "namet" da se pitas koliko treba da "nas" trpite, kako onda "imamo" kompleks nize vrednosti?

  Valjda "vi" imate taj kompleks cim ne mozete od "nas" da se ratosiljate?
  Нисмо ми комплексаш нити смо почели са чистком. Само се ти кези, најслађе се смеју они који се задњи смеју.

 6. #6
  Legenda
  Učlanjen
  03.04.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  51.329
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  Нисмо ми комплексаш нити смо почели са чистком. Само се ти кези, најслађе се смеју они који се задњи смеју.
  Kad ti tako kazes - nema mi druge nego da zacutim.

  P.S. I ja jedva cekam revoluciju, to i vrapci na grani znaju, al' se pitam, ko da dodje na vlas' kad su svi isti?

  Brinem se za tvoj dzep unapred.

 7. #7
  Mrkalj nije na forumu
  Demokratski izabrani koordinator istoriografske revolucije na Slovenskom Jugu
  Elita Mrkalj (avatar)
  Učlanjen
  04.01.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.934
  Tekstova u blogu
  51
  Reputaciona moć
  511

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Teodosije: 2005 Кандићка и остале "демократе"
  Eto, tu ti je pukao koncept, jer niko normalan ne smatra da je Kandićka demokrata - u ma kojem smislu rěči.

 8. #8
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Citat Original postavio Mrkalj Pogledaj poruku
  Eto, tu ti je pukao koncept, jer niko normalan ne smatra da je Kandićka demokrata - u ma kojem smislu rěči.
  Патетичан си. Ево још о "демократи" кандићкој и "демократе" је итекако подржавају:
  Office for Democratic Institutions and Human Rights - Supporting12 Oct 2005 .Office for Democratic Institutions and Human Rights Natasa Kandic is a truly great woman
  http://www.osce.org/odihr/item_2_16580.html

 9. #9
  Aktivan član tsartsaris (avatar)
  Učlanjen
  03.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.546
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Sreca,pa se ne bira najneepismeniji forumas....

  четничи морамо побити!

 10. #10
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Citat Original postavio tsartsaris Pogledaj poruku
  Sreca,pa se ne bira najneepismeniji forumas....

  четничи морамо побити!
  Срећа па ће ускоро летети свугде по Србији браварско усрашке главе.

 11. #11
  Aktivan član tsartsaris (avatar)
  Učlanjen
  03.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.546
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  Срећа па ће ускоро летети свугде по Србији браварско усрашке главе.
  I kad se probudis sta bude???

 12. #12
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Citat Original postavio tsartsaris Pogledaj poruku
  I kad se probudis sta bude???
  Вечитим сном имају ускоро браварске усраше да буду успаване, то није сан него чињеница.

 13. #13
  Aktivan član tsartsaris (avatar)
  Učlanjen
  03.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.546
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  Вечитим сном имају ускоро браварске усраше да буду успаване, то није сан него чињеница.
  Ajde prosvetli nas pa nam objasni cije su to " bravarske" glave?

  Ja srpski razumem,ali ovaj tvoj siptarsko srpski.....tipa ČETNIČI,BRAVARSKE GLAVE.......tu mi za neke reči prevodilac treba...

  Pa prema tome objasni ti nama čije su to BRAVARSKE glave?
  Nekog mašin-bravara?

 14. #14
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Докази да "Демократи" сматрају Србе нижом расом!

  Citat Original postavio tsartsaris Pogledaj poruku
  Ajde prosvetli nas pa nam objasni cije su to " bravarske" glave?

  Ja srpski razumem,ali ovaj tvoj siptarsko srpski.....tipa ČETNIČI,BRAVARSKE GLAVE.......tu mi za neke reči prevodilac treba...

  Pa prema tome objasni ti nama čije su to BRAVARSKE glave?
  Nekog mašin-bravara?

Slične teme

 1. Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 22.11.2009., 14:24
 2. Odgovora: 243
  Poslednja poruka: 27.07.2009., 16:22
 3. Odgovora: 101
  Poslednja poruka: 09.05.2009., 00:19
 4. Odgovora: 65
  Poslednja poruka: 13.08.2008., 01:46
 5. Odgovora: 75
  Poslednja poruka: 22.04.2007., 22:28

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •