samo iz jednog jedinog grada na jugu zemlje koji broji oko 60 iljada stanovnika , granicu je preslo 10 iljada . guzve na granicnim prelazima, narod sa zavezljajima, najosnovnije par gaca carapa cetkica za zube i 100-200 evra u dzepu. vise im i ne treba. u evropi ce naci sve ostalo. cene usluga boginja noci po evropskim gradovima naglo opada, slovacke prosjake pred prodavnicama u evropskim metropolama smenjuju upravo pristigli putnici .
gradjani evrope postavljaju duple brave na kucama i stanovima, automobili se ne ostavljaju na neosvetljenim mestima, prodavnice garderobe i tehnike pojacavaju nadzor na izlazima,
u vozovima se pojacava kontrola bezbednosti putnika, penzioneri pripremaju krstenice za vencavanje jer stize sveze zensko meso sa balkana, evropski zatvori ubrzano prosiruju kapacitete , .................................................. ...............narodi evrope ce spremno docekati invaziju sa juga.
veliki transport zenskog i muskog mesa presao je granicu evropske unije u ponoc 00 casova 01 januara 2007 iz pravca balkana.

da nisam ja malko preterao? ispravite me.