Kad kažu moralno, misle na oralno !!!
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

 1. #1
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Lightbulb Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Srpske partije: što više unište, veći profit

  U ovoj godini Srbiju očekuju teški potresi, još veće siromaštvo, nova masovnija otpuštanja onih koji imaju državni, ili bilo kakav posao, nova ponižavanja građana. Samo će politička elita moći da uživa u svom plenu, do kojeg je došla minulih godina

  Na Božić, kaže verovanje, treba početi poslove do kojih je čoveku stalo, jer će se sigurno uspešno okončati.

  Srpski političari nisu Hristovi sledbenici. Oni su pohlepni, gramzivi, oholi, bezosećajni.

  Srbija ima više političkih partija nego sve zemlje Evropske unije. Političke partije su postale profitabilna preduzeća.

  Nijedna politička partija u Srbiji nije strukturisana kao prava politička stranka. Svi politički programi srpskih stranaka su identični. Sve partije imaju vođu, grupu oko vođe i sledbenike. Iza svih uticajnijih partija stoje finansijeri iz sveta ratnih profitera, tajkuna i stranih obaveštajnih centara i vlada. Podele na partije leve, desne ili demohrišćanske orijentacije - lažne su.

  Demokratska stranka je dolaskom DOS-a preuzela i vlast i slast. Nakon streljanja premijera Zorana Đinđića, rukovođenje partijom ubrzo preuzima Boris Tadić, koji postaje i njen novi lider, a sredinom 2004. godine i predsednik Republike Srbije. Pod Tadićevom šapom DS postaje mafijaška organizacija, sa više porodica. Tadić je ozvaničio i podsticao pljačkanje javnih preduzeća, fondova, bolnica, škola, tajkuna. I njegova lična pohlepa je neopisiva.  Sledi rastakanje  U ovoj godini Demokratska stranka će preživeti tektonske potrese. Pretpostavka je da će se raspasti. Odlazak predsednika Tadića je neminovan. Na ovaj ili onaj način, on će na proleće biti na meti svojih stranačkih kolega, pozicije i opozicije, svojih savetnika i međunarodnih centara moći.

  Bitka za vlasništvo nad DS-om traje već tri godine. Glavni zakulisni akteri su zamenik predsednika stranke Dušan Petrović Karamela, advokat iz Šapca, nekadašnji ministar pravde Srbije. U poslednje dve godine gospodin Petrović se u DS-u bavi organizacionim pitanjima. U svetu biznisa i u rodnom Šapcu Dušan Petrović je poznat po nadimku Gospodin deset odsto, a u narodu kao Karamela, jer u nastupu uporno oponaša pokojnog premijera Đinđića. Pozicija gospodina Petrovića je značajna, kako u stranci, tako i u podzemlju i biznisu. Istražni organi imaju uvid u njegovu imovinu, koja se prikriva različitim vlasnicima, a procenjuje se na više od sto miliona evra!

  Poslednjom reorganizacijom pravosuđa vešto je, iz senke, rukovodio gospodin Petrović, postavljajući svoje ljude. Raspolaže velikom količinom keša pa je kupio veći broj opštinskih odbora u Srbiji, a naročito u Podrinju, Valjevsko-kolubarskom, Niškom i Moravskom okrugu, a dobro je pozicioniran u stranci u Sremu. Nekoliko njegovih žestokih momaka je ubijeno, a u podzemlju ga, radi namirenja računa, čekaju oni koje je reketirao otimajući im firme i zaradu.

  Druga kriminalna grupa u stranci je ministar odbrane Dragan Šutanovac. On je takođe zaradio ogromne pare, a naročito angažujući svoju mehanizaciju u Kolubari, i transakcijama sa prodajom oružja. Pretpostavlja se da je reč o desetinama miliona evra, koje je on sa pljačkaškom bandom iz Jugoimporta SDPR stavio u svoj džep. Šutanovac i Petrović su u javnom sukobu i - ne govore. Šutanovac protiv sebe ima i još uvek živog predsednika Borisa Tadića.

  Gospodin Šutanovac je čovek bez ikakvih moralnih skrupula. Oženio se ćerkom Miroslava Ilića samo da bi se spasao siromaštva. Otvoreno radi protiv interesa Srbije primajući od američke vlade značajna sredstva. Sa svoje strane, državna administracija iz Vašingtona plaća malu grupu ništarija, koja za njen račun uništava vlastite građane. Šutanovac je iz tog kruga. Ali, on je omražen u Vojsci, u policiji, u stranci, među opštinskim odborima.

  Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas je takođe uticajan čovek u DS-u. Bogat je, rukovodi gradskim budžetom i marketinškim agencijama, vodi računa da se javno ne kompromituje. U dobrim je odnosima sa vodećim biznismenima, koji, u svakom trenutku, mogu da mu obezbede barem pedeset miliona evra za kampanju. Predsednik je i gradskog odbora stranke, a ni ta infrastruktura nije mala. Trudi se da bude u koaliciji sa Šutanovcem, jer Đilas ne traži uporište u inostranstvu.

  Bojan Pajtić i Pokrajinski odbor DS-a naneće najznačajniji udar Borisu Tadiću, koji je svoju vlast gradio na pružanju otvorene podrške Pajtićevoj grupi. Gospodin Pajtić ima najsnažniju podršku iz inostranstva. Izvori Tabloida ukazuju da će se pokrajinsko rukovodstvo glatko odreći Borisa Tadića, ostavljajući ga bez podrške. Nagovarajući poslanike mađarske nacionalne manjine da ne glasaju za budžet, gospodin Pajtić je poručio Tadiću da je vreme da se raziđu.

  Zbog svega toga će se u ovoj godini Demokratska stranka rastočiti.

  Ni Mlađanu Dinkiću se ne piše dobro. Njegov drugi čovek, ministar zdravlja Tomica Milosavljević, već je podneo ostavku na mesto predsednika Gradskog odbora G17 Plus u Beogradu. Gospodin Milosavljević se već dogovorio sa Tadićem da pređe u njegovu stranku i da mu pruži finansijsku podršku. I sam Dinkić je najavio da će ''očistiti stranku od onih koji su u nju došli da bi se obogatili". Uticaj ove stranke u ovoj godini će biti beznačajan, ako do izbora dođe.

  Partija Čedomira Jovanovića postaće još usamljenija. Nijedna partija sa njim ne želi u koaliciju. Gospodin Jovanović je narkoman, osvedočeni kriminalac i lopov. Njegove bivše stranačke kolege Branislav Lečić i Goran Petrović mesecima ga opisuju kao moralnu nakazu i čoveka koji stranku koristi da bi se obogatio. Jovanović, inače, nema prijatelja, poznat je kao čovek koji ne drži reč i, osim engleske obaveštajne službe, niko drugi na njega ne računa. On ima dosta neraščišćenih računa sa mafijom i može se desiti da se ona obračuna sa njim.
  Sve je ovo laz pa cak i to !!! 2. #2
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Rtovi izgubljenih nada  Novoformirana Srpska napredna stranka u ovoj godini će imati zadatak da radi na denacifikaciji Srba! Dvojica ratnih huškača i profitera, njen predsednik Tomislav Nikolić i njegov zamenik Aleksandar Vučić, svakodnevno će pozivati Srbe na pokajanje, u Evropu, u NATO pakt. Grdiće ih što se bune, jer vlast je tako dobra.

  U ovoj godini dvojac iz SNS-a ostaće bez kormilara. Aleksandar Vučić otvoreno harangira u stranci protiv Nikolića. Gospodin Vučić je 15 godina na vezi sa Londonom i njegovom obaveštajnom službom. On je spretno radio na razbijanju Radikalne stranke. Vučić je nastojao da sebe predstavi kao čoveka koji živi od svog rada. Navodno, nije imao ni za telefonski račun i struju. Vešto manipuliše uticajem stranke tako što ucenjuje biznismene, koji, ako ne plate, odmah budu prozvani za govornicom Narodne skupštine Srbije ili preko medija, koje Vučić snabdeva izvesnim količinama novca.

  Tomislav Nikolić sebe već vidi kao predsednika Srbije. U sukobu sa Vučićem on će ostati kratkih rukava. Nikolić je impulsivan, na prvi pogled, ali se brzo povuče, i trpi. Nije on čovek od inicijative, niti čovek koji ulazi u konflikt.

  S druge strane, Aleksandar Vučić je omiljen u gej krugovima. Oni ga promovišu i podržavaju. On je podmukao, arogantan, vešto blefira, ume da na svoj pederski način priđe ljudima (ponekad i nekoj ženi). Pred značajnim ljudima je unizan, obećava med i mleko, a potom je surov prema onima koji ga plaćaju. Nezajažljiv je u traženju novca i protivusluga. On organizuje stranku, tako što zavađa po gradovima one koji konkurišu za rukovodstvo u opštinskim odborima.

  U ovoj godini će, nema sumnje, doći do razlaza između njega i Nikolića. Intenzitet tog sukoba odrediće obaveštajci iz Londona, koji plaćaju Vučića.

  U ovoj godini i Srpska radikalna stranka će, posle nokauta od Nikolića, stati na noge. Prvo, Šešelj se vraća sigurno iz Haga. Drugo, kao pragmatičnom čoveku, njemu je jasno kuda duvaju vetrovi. Promene koje vrši u stranci su impresivne. Za zaposlanike i rukovodioce Šešelj dovodi mlade, obrazovane, sposobne i nekompromitovane ljude, koji plene svojom elokvencijom i pristojnošću. U ovoj godini biće još više gladnih, obeznađenih i nacionalno obeščašćenih građana. Šešeljeva partija će okupiti sve one koji su izgubili nadu. Ona će, pored Koštuničine stranke, ostati jedino utočište za one koji još smeju da javno kažu da su Srbi. A takva partija će, nema sumnje, morati da postoji.

  Dvojac Nikolić-Vučić izgubiće polovinu simpatizera svojim udvorištvom prema Tadiću i stranim mentorima, jer je to već sada nepodnošljivo i degutantno. Šta to siromašnim građanima mogu ponuditi Nikolić i Vučić, a da im već deset godina od sadašnjih vlastodržaca nije nuđeno?

  Stranački lideri će u ovoj godini raditi protiv interesa građana i zemlje. A problem sa njima može da reši samo jedan šaržer.
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 3. #3
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  http://www.*********************/casopis/index.php?id=06&br=197&cl=12

  Pitanje glasi:
  -Da li je ovo istina sto iznosi "Tabloid" ili je deo propagande protiv demokratskih procesa u Srbiji ???
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 4. #4
  Domaćin Babino`unuce (avatar)
  Učlanjen
  11.01.2010.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ZEMLJA
  Poruke
  3.036
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Toma bi predsednik da bude a Vucicu ce jos makar desetak godina zelja biti gradonacelnik Beograda... Nazalost njihovu nikad to nece docekati. Dvojac gubi sve kad se Seki vrati... A vredi li o ostalima trositi reeci - sve lopov do lopova. Osim postenog Borisa koji ima samo 50.000 E i nista vise...
  Pocecu da kupujem tabloide,dosta pametnog se moze procitati u poslednje vreme.

 5. #5
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Izvori tabloida - to uvuči perverzno. Njihov anjrelevantniji izvor može biti samo lokalna baba sera od koje pouzdano mogu čuti kolko je velika, a kolko mala nužda. A što se tiče nadimaka i tu su omašili. Nije čovek poznat kao 10 posto, već kao 5 posto. Toliko o tome.

 6. #6
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio Gwydion Pogledaj poruku
  Izvori tabloida - to uvuči perverzno. Njihov anjrelevantniji izvor može biti samo lokalna baba sera od koje pouzdano mogu čuti kolko je velika, a kolko mala nužda. A što se tiče nadimaka i tu su omašili. Nije čovek poznat kao 10 posto, već kao 5 posto. Toliko o tome.
  Niko ti ne brani da gledash B92
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 7. #7
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Niko ti ne brani da gledash B92
  I gledam redovno. Mnogo je to dobra televizija.

 8. #8
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio Gwydion Pogledaj poruku
  I gledam redovno. Mnogo je to dobra televizija.
  Vidi se
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 9. #9
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Glodur Tabloida je Milovan Brkić, isti onaj o kojem je taj B92 koji pominješ snimio dokumentarni film? Dakle misliš li da je to dobar film ili nije?

 10. #10
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio Gwydion Pogledaj poruku
  Glodur Tabloida je Milovan Brkić, isti onaj o kojem je taj B92 koji pominješ snimio dokumentarni film? Dakle misliš li da je to dobar film ili nije?
  Ovde se ne radi o Brkicu i B92 !!!!!!
  Ovde se radi o navedenom tekstu !!!!!!!!!
  Da ponovim pitanje:
  Da li je ovo istina sto iznosi "Tabloid" ili je deo propagande protiv demokratskih procesa u Srbiji ???
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 11. #11
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Ovde se ne radi o Brkicu i B92 !!!!!!
  Ovde se radi o navedenom tekstu !!!!!!!!!
  Da ponovim pitanje:
  Da li je ovo istina sto iznosi "Tabloid" ili je deo propagande protiv demokratskih procesa u Srbiji ???
  Naravno da nije istina. Najpre, Šešelj je uspeha imao jedino i isključivo što je imao punu podršlku Miloševićeve propagandne mašinerije. I kad se vrati u Srbiju nema šanse da dobije više glasova od SNS. Oduzeće im dosta glasova, neki će apstinirati, ali neće ih pobediti. Samo će oslabiti taj narodnjački blok. A Srbija je pokazala izborima u raznim reality show-ovima da voli pristojne ljude. Nisu u Srbiji više popularni divljaci, sad prolazi mediokritet... dakle Šešelj je politički atavizam koji je Srbija prerasla kao dečije bolesti.

 12. #12
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio Gwydion Pogledaj poruku
  Naravno da nije istina. Najpre, Šešelj je uspeha imao jedino i isključivo što je imao punu podršlku Miloševićeve propagandne mašinerije. I kad se vrati u Srbiju nema šanse da dobije više glasova od SNS. Oduzeće im dosta glasova, neki će apstinirati, ali neće ih pobediti. Samo će oslabiti taj narodnjački blok. A Srbija je pokazala izborima u raznim reality show-ovima da voli pristojne ljude. Nisu u Srbiji više popularni divljaci, sad prolazi mediokritet... dakle Šešelj je politički atavizam koji je Srbija prerasla kao dečije bolesti.
  U tekstu se ne pricha samo o Seselju ???
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 13. #13
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.487
  Reputaciona moć
  2079

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Ovde se ne radi o Brkicu i B92 !!!!!!
  Ovde se radi o navedenom tekstu !!!!!!!!!
  Da ponovim pitanje:
  Da li je ovo istina sto iznosi "Tabloid" ili je deo propagande protiv demokratskih procesa u Srbiji ???
  Па......овај....... зависи од тога КО је сада власник Таблоида...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 14. #14
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Па......овај....... зависи од тога КО је сада власник Таблоида...
  Pa KO je vlasnik ?
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 15. #15
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  U tekstu se ne pricha samo o Seselju ???
  Jeftin senzacionalizam po mom mišljenju bez neke realne osnove.

 16. #16
  Primećen član
  Učlanjen
  29.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Dugino poselo
  Poruke
  517
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Dušan Petrović Karamela,
  Gospodin Jovanović je narkoman, osvedočeni kriminalac i lopov.
  još uvek živog predsednika Borisa Tadića.
  Aleksandar Vučić je omiljen u gej krugovima. Oni ga promovišu i podržavaju. On je podmukao, arogantan, vešto blefira, ume da na svoj pederski način priđe ljudima (ponekad i nekoj ženi
  koji car ovaj Brkic

 17. #17
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio Gwydion Pogledaj poruku
  Jeftin senzacionalizam po mom mišljenju bez neke realne osnove.
  Eto vidish kako ti to mozesh , dodushe uz mnogo natezanja
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 18. #18
  Buduća legenda Милунка Савић (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  35.932
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  1009

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Власник "Таблоида" је најгора антисрпска фуњара Милован Бркић.

  (Својевремено је радио за Вука Драшковића, писао у "Српској речи", прилози му били емитовани на радио и тв станицама за које се некад чинило да су "слободни" и "демократски", само подсећања ради) .
  Емисија "Ниво 23", ТВ СТБ, моје најновије гостовање, 6.март.2017: https://www.youtube.com/watch?v=Fi0fQVqWkD0&index=15&list=PLXQrwQ9iEAP3qti DY3XDgw6ZuFS3GgZgf

 19. #19
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kad kažu moralno, misle na oralno !!!

  Citat Original postavio Милунка Савић Pogledaj poruku
  Власник "Таблоида" је најгора антисрпска фуњара Милован Бркић.

  (Својевремено је радио за Вука Драшковића, писао у "Српској речи", прилози му били емитовани на радио и тв станицама за које се некад чинило да су "слободни" и "демократски", само подсећања ради) .

  Pa zaboga onda, ako je to tako što ga ja onda ne volim? Išlo bi mi ovde u imidžda ga kao šatro gotivim ako je već antisrpska funjara?

Slične teme

 1. Kada žene kažu NE, a misle DA?
  Autor jelen.co u forumu Muškarci
  Odgovora: 32
  Poslednja poruka: 28.01.2010., 21:44
 2. ORALNO JE MORALNO...
  Autor demon hunter u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 19
  Poslednja poruka: 18.01.2007., 05:11
 3. Zasto mnoge devojke kazu NE kada u stvari misle DA
  Autor Sport_Billy u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 34
  Poslednja poruka: 20.10.2005., 23:13
 4. dali je analno banalno i oralno moralno
  Autor dulex u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 09.03.2004., 22:13

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •