Razmatraju li tete i cike u kanadskoj ambasadi zahteve za ulazak tipa - "zelim da idem na olimpijadu","zelim da gledam klizanje na ledu na olimpijadi koja se odrzava u vasoj zemlji",da li je uopste neko pokusao da dobije turisticku vizu na takav nacin?

Da li i u tom slucaju(zelja za gledanjem olimpijade)vaze uobicajeni uslovi (vlasnik nekretnina,ozenjen/udata sa decom,racun u banci,mama i tata zaposljeni ako nemas diplomu,ugovor o radu,itd,itd) ili...? Zna li neko da kaze nesto o ovome?