Da li je neko upoznat sa ovom vrstom algoritama koji se koriste kod sviceva, konkretno treba da radim sa svicem, tj ruterom sa baferima i na ulazu i na izlazu, i treba implementirati ova dva algoritma.

DRR mi je jos i prilicno jasan, SLIP mi zvuci pomalo nedefinisano po ovom objasnjenju koje sam dobila, a glasi:
SLIP algoritam je heuristički, iterativan algoritam koji obezbeđuje visoku efikasnost za best-effort saobraćaj. Ulazi i izlazi se biraju po round-robin principu zbog čega je SLIP algoritam jednostavan za hardversku implementaciju. Svi ulazi i izlazi su u početku nepovezani i samo oni ulazi i izlazi koji ostanu nepovezani na kraju jedne ulaze u sledeću iteraciju. Veze koje se ostvare u jednoj iteraciji se ne mogu raskinuti u nekoj kasnijoj. Jedna iteracija se sastoji iz tri koraka. Svaki ulaz i svaki izlaz imaju brojače pomoću kojih biraju izlaze odnosno ulaze. Ulaz i setuje brojač si=i, a izlaz j setuje brojač dj=j, u početnom trenutku. Jedna iteracija SLIP algoritma izgleda ovako:
1. Ulazi šalju zahteve izlazima za koje imaju pakete.
2. Svaki izlaz j bira jedan ulaz od koga je primio zahtev po round-robin principu počev od ulaza dj, i šalje potvrdu izabranom ulazu.
3. Svaki ulaz i bira jedan izlaz od koga je primio potvrdu počev od izlaza si mod N. Ukoliko je ulaz i izabrao izlaz l onda je si=(l+1) mod N, dl=(i+1) mod N. Ulaz i više ne šalje zahteve.

Da li neko definitivno zna kako funkcionise aj SLIP algoritam, na netu bas i nema objasnjenja, ubih se trazeci....svaka pomoc je dobrodosla
Hvala, pozdrav!