Multiplayer igra koja ne zahteva mesecno preplatu a i besplatna je za dowload,znaci samo dowload i igraj do mile volje . Inace igra sadrzi "botting" tako da mozes da levelujes heroja cak i ako nisi pored Kompa. Posto nema mesecnu pretplatu igra sadrzi "Zen money" uglavnom se to kupuje preko Kreditne kartice,i sluzi da bih nabavio neke posebne iteme koje mozes da koristis u igri (znaci itemi nesto poput Posebnih napitaka,ili "reset stone" ako zelis da resetujes skilove i takve stvari,itemi koji su poput oruzija i odece to se ne kupuje sa "Zen Money" vec sam pravis u igri ili kupujes od drugih igraca,ali ako ne zelis onda samo igraj. Inace Maksimalni level je 150lvl,kada budes nabudzio 150lvl onda postoji posebna opcija koja se naziva "Ascend" , koja u sustini resetuje heroja na prvi level ali onda imas mogucnosti da kupujes bolju odecu i vise skilova,mada mozes da ostanes na 150lvl,znaci ova opcija nije obavezna.

Evo jedan kratak klip da se upoznamo sa klasama :P.S sada je dodata i ekspanzija "Ascend" tako da su dodaje jos dve nove klase :

1. Balo - Tank klasa uglavnom,sve u zavisnosti od Build-a koji budes bio napravio.
2. Arden - Klasa koja je uglavnom na "Range dmg" slicno nesto kao Hunter ili tako nesto.


Evo i sajta gde mozete da vidite,procitate I saznate vise o igri, a ujedno i dowload igre :

http://jd.perfectworld.com/

Sta da vam kazem,evo par screen-a sa mog heroja,ako vam se svidja ovakav tip MMO-a vidimo se u igri. Ako imate nekih dodatnih pitanja pitajte ovde ili putem PP-a .