Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 56

Tema: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

 1. #1
  KOLEGA IVAN nije na forumu
  ПОМАЖЕ СВЕЦКУ ЕКОНОМИЈУ НА ГЛОБАЛНОМ НИВОУ
  Poznat KOLEGA IVAN (avatar)
  Učlanjen
  27.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  КОНТРАОБАВЕШТАЈНИ СЕКТОР БИА-Е, АНТИСУБВЕРЗИВНА УПРАВ
  Poruke
  7.972
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  216

  Podrazumevano Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Hajde prvo da vidimo biografiju Vuka Jeremića sa sajta Vlade Srbije:

  Мр Вук Јеремић, министар спољних послова

  Рођен је 1975. године у Београду. Дипломирао је теоријску физику на Универзитету Кембриџ, Велика Британија.

  Био је ангажован као финансијски аналитичар у "Deutsche Bank", затим у "Dresdner Kleinwort Benson Bank" у Лондону, док је истовремено припремао докторску дисертацију из области квантативних метода у финансијама на Imperial College у Лондону.

  После магистарских студија из области државне администрације на Универзитету Харвард и демократских промена у Србији у октобру 2000. године, постављен је за саветника министра телекомуникација Савезне Републике Југославије, а од јуна 2003. године и за саветника за евроатлантска питања министра одбране државне заједнице Србије и Црне Горе.

  У фебруару 2004. године изабран је за председника Одбора за међународне односе Демократске странке, а у фебруару 2006. и за члана Главног одбора. Од јула 2004. до маја 2007. године био је саветник за међународне односе и шеф спољнополитичког тима председника Републике Србије.

  На дужност министра спољних послова у Влади Републике Србије ступио је 15. маја 2007. године и обављао је до јула 2008. године. На тој функцији председавао је Комитету министара Савета Европе од маја до новембра 2007. године.

  Говори енглески и немачки језик. Ожењен је.

  http://www.srbija.gov.rs/vlada/ministri.php#67114

  A sada da pogledamo njegovu biografiju na sajtu ministarstva diplomatije:

  Vuk Jeremić je stupio na dužnost ministra spoljnih poslova Republike Srbije 15.maja 2007.godine.

  Kao ministar spoljnih poslova Republike Srbije gospodin Jeremić je predsedavao Komitetom ministara Saveta Evrope od maja do novembra 2007.godine.

  Rođen je 1975. godine u Beogradu. U doba Miloševićevog režima gospodin Jeremić je, tokom studentskih dana i početaka radne karijere u Engleskoj, bio jedan od osnivača Organizacije srpskih studenata u inostranstvu (OSSI), gde je rukovodio informativnom kampanjom i uspostavljao kontakte za demokratsku opoziciju. Diplomirao je teorijsku fiziku na Univerzitetu Kembridž, Velika Britanija.

  Bio je angažovan kao finansijski analitičar u Deutsche Bank, zatim Dresdner Kleinwort Benson Bank u Londonu, dok je istovremeno pripremao doktorsku disertaciju iz oblasti kvantativnih metoda u finansijama na Imperial College u Londonu.

  Nakon magistarskih studija iz oblasti državne administracije na Univerzitetu Harvard i demokratskih promena u Srbiji oktobra 2000. godine, postavljen je za savetnika ministra telekomunikacija Savezne Republike Jugoslavije, a od juna 2003. godine za savetnika za evroatlantska pitanja ministra odbrane Državne zajednice Srbija i Crna Gora.

  U februaru 2004. godine izabran je za predsednika Odbora za međunarodne odnose Demokratske stranke, a u februaru 2006. i za člana Glavnog odbora.

  Od jula 2004. do maja 2007. godine je savetnik za međunarodne odnose i šef spoljnopolitičkog tima predsednika Republike Srbije.

  Oženjen, govori engleski i nemački jezik.

  http://www.mfa.gov.rs/Srpski/Departmentframe.htm

  Postavlja se pitanje SA KIM JE ON TO USPOSTAVIO KONTAKTE ZA DOS i ko je podržavao i finansirao DOS ?

  Evo još jedne zanimljive analize njegove boigrafije:

  Diplomatija Vuka Jeremića

  U zvanicnoj radnoj biografiji Vuka Jeremica piše:

  „Rođen je 1975. godine u Beogradu. U doba Miloševićevog režima gospodin Jeremić je, tokom studentskih dana i početaka radne karijere u Engleskoj, bio jedan od osnivača Organizacije srpskih studenata u inostranstvu (OSSI),

  diplomirani fizičar Vuk Jeremić
  gde je rukovodio informativnom kampanjom i uspostavljao kontakte za demokratsku opoziciju.Diplomirao je teorijsku fiziku na Univerzitetu Kembridž, Velika Britanija. Bio je angažovan kao finansijski analitičar u Deutsche Bank, zatim Dresdner Kleinwort Benson Bank u Londonu, dok je istovremeno pripremao doktorsku disertaciju iz oblasti kvantativnih metoda u finansijama na Imperial College u Londonu.

  Nakon magistarskih studija iz oblasti državne administracije na Univerzitetu Harvard i demokratskih promena u Srbiji oktobra 2000. godine, postavljen je za savetnika ministra telekomunikacija Savezne Republike Jugoslavije, a od juna 2003. godine za savetnika za evroatlantska pitanja ministra odbrane Državne zajednice Srbija i Crna Gora.

  U februaru 2004. godine izabran je za predsednika Odbora za međunarodne odnose Demokratske stranke, a u februaru 2006. i za člana Glavnog odbora. Od jula 2004. do maja 2007. godine je savetnik za međunarodne odnose i šef spoljnopolitičkog tima predsednika Republike Srbije.

  Oženjen, govori engleski i nemački jezik.“

  (Biografija preuzeta sa sajta Ministarstva spoljnih poslova Srbije : http://www.mfa.gov.yu/Srpski/Departmentframe.htm)

  Međutim, da li je sve to bas tako kako se to prezentuje nasem narodu?!?

  Ko je Vuk Jeremic?

  Hajde da se malo potrudimo da shvatimo razvojni put Vuka Jeremića, trenutno ni manje ni više nego Ministra Spoljnih Poslova države Srbije. Kada se covek malo „udubi“ u sustinu,mnogo toga postane mu jasnije… Vuk Jeremić je rođen 1975 godine.U svojoj biografiji navodi da je diplomirao teorijsku fiziku u Engleskoj. Godina diplomiranja se nigde ne navodi.Pošto je završio fiziku dobio je posao u dve banke?! Fizika i bankarstvo?!

  Na stranicama ministarstva se navodi da je bio angažovan kao finansijski analitičar u Deutsche Bank, zatim Dresdner Kleinwort Benson Bank u Londonu, dok je istovremeno pripremao doktorsku disertaciju iz oblasti kvantativnih metoda u finansijama na Imperial College u Londonu!?! Znači dok je radio u bankama spremao je doktorsku disertaciju iz oblasti finansija.

  Sledeći paragraf njegove biografije navodi kaže da je,nakon magistarskih studija iz oblasti državne administracije na Univerzitetu Harvard,pripremao doktorsku disertaciju,a potom je preskočio na magistarske studije.Znate li nekoga ko se sprema za doktorsku disertaciju pa preskoči na magistarske studije? Verovatno ih ima, ali je to ipak prava retkost.

  Dakle, po svemu navedenom se ne vidi gde je Vuk Jeremić doktorirao i šta je doktorirao. Možda ništa nije ni doktorirao?!

  Možda bi mogli još malo da istražujemo životni put Tadićevog pulena, čisto da primetimo da neko nekoga u svemu gorko laže.

  U svojoj biografiji navodi da je magistrirao Javnu Administraciju na Harvardu. Pogledajmo koji su uslovi za studiranje tog programa:

  (http://www.hks.harvard.edu/degrees/admissions/overview/eligibility)

  Master in Public Administration

  Academic Prerequisite Bachelor’s degree and substantial graduate-level coursework similar to MPP curriculum or relevant master’s degree.

  Work Experience – 3 years full-time professional work experience at time of application (Please note you will not be considered if you do not meet this requirement)

  Ako je ovo program za koji tvrdi da je završio, izgleda da je uslov za prijem u program studija 3 godine radnog iskustva i to podrazumeva puno radno vreme. U zagradi se navodi da osobe koje nemaju tri godine radnog iskustva sa punim radnim vremenom neće biti uzete u obzir za prijem na fakultet. Po informacijama sa stranica Harvarada izgleda da program traje oko 2 godine.

  Sledeći detalj iz njegove biografije kaže: „… i demokratskih promena u Srbiji oktobra 2000. godine, postavljen je za savetnika ministra telekomunikacija Savezne Republike Jugoslavije.“

  Dobro obratite pažnju na sledeće – Vuk Jeremić je 2000.godine imao 25 godina i navodi se da je postavljen za savetnika Borisa Tadića!?

  Dakle, čovek diplomirao fiziku (eventualno sa 22 godine starosti), radio u bankama 3 godine kao zaposlen na puno radno vreme (pošto je to uslov za upis na Harvard u navedenu školu), u međuvremenu „pripremao doktorsku disertaciju“ i magistrirao Javnu Administraciju na Harvardu do 25 godine.Da li je to,uopste,moguće???

  Ako je pod idealnim uslovima završio fiziku sa 22, radio 3 godine punog radnog vremena u bankama tada je već imao 25 godina. Kako je onda moguće da je do 25 godine već i magistrirao na Harvardu?!! Možda uslov od 3 godine radnog iskustva za njega nije važio? Ako nije, čime je to zaslužio da taj uslov za njega ne važi? Mada,možda je i moguće da je to necim i zasluzio.

  Znate li još nekoga sličnog na planeti zemlji koji je služio vojni rok na poziciji savetnika Ministra Odbrane?!

  Ja shvatam da je Srbija davno postala banana država, ali mi sve ovo deluje da se Srbija svela samo na koru od banane. Sto je mnogo-mnogo je!

  http://dzonson.wordpress.com/2008/12/11/diplomatija-vuka-jeremica/

  Dakle, kako je on tako brzo i tako mlad uspeo da završi sve te studije i da radi ? Piše da je radio u 2 banke u Engleskoj kao finansijski analitičar a završio je fiziku. I to je čudno. Isto tako je Milošević radio kao bankar u Americi kada ga je vrbovala CIA. I posle je došao u Srbiju i znamo šta je dalje bilo.

  Dakle, da li je Vuk Jeremić stvarno takav borac za nacionalne interese Srbije i za očuvanje Kosova u sastavu Srbije diplomatskim putem kakvim se javno predstavlja ili je to samo farsa ? Ja mislim da je ovo drugo. Šta mislite, da li je Jeremić vrbovan od strane MI5, CIA ili NSA dok je studirao i radio u Engleskoj i Americi ? Malo je providno to da je Jeremić organizovao studente, proteste i uspostavljao kontakte za DOS po Engleskoj a da se sad odjednom okrenuo protiv Engleske, Amerike i pola sveta koji podržava nerealnu nezavisnost Kosova. Ja mislim da je on odavno vrbovan u Engleskoj i Americi još kad je studirao i radio po tim bankama namo a da su ovi njegovi jaki nacionalni medijski nastupi samo farsa, laganje i zavaravanje naroda.

  A drugo, vidimo u njegovoj biografiji da je sve vreme bio savetnik Tadića. I kako on kao takav, dakle kao desna ruka Tadića može da ide SAMOSTALNO po nekoj nacionalnoj liniji i liniji odbrane integriteta Srbije a znamo svi koliko je Tadić anacionalno obojen i koliki je izdajnik ! 2. #2
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Vrbovan je u Burundiju za pigmejsku obaveštajnu službu. Jesi sad zadovoljan kad znaš odgovor?

 3. #3
  Veoma poznat dragosh (avatar)
  Učlanjen
  13.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SEUrbia+
  Poruke
  11.788
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  vrbovan od Rusa za sad,


 4. #4
  KOLEGA IVAN nije na forumu
  ПОМАЖЕ СВЕЦКУ ЕКОНОМИЈУ НА ГЛОБАЛНОМ НИВОУ
  Poznat KOLEGA IVAN (avatar)
  Učlanjen
  27.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  КОНТРАОБАВЕШТАЈНИ СЕКТОР БИА-Е, АНТИСУБВЕРЗИВНА УПРАВ
  Poruke
  7.972
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  216

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio Gwydion Pogledaj poruku
  Vrbovan je u Burundiju za pigmejsku obaveštajnu službu. Jesi sad zadovoljan kad znaš odgovor?
  Ovo je ozbiljna tema i ovde se bavimo ozbiljnim pitanjima. Ako imaš nešto pametno i ozbiljno da kažeš, kaži a ako nemaš, PALJBA !!!

 5. #5
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Mislim da se tu ne radi o nekakvom vrbovanju (on je tada kao student bio kerov kuhrac).
  Radi se samo o "odrzavanju odnosa" tj. generacije studenata se sastaju godishnje i onda se razmenjuju misljenja.To je jedna jako komplikovana stvar i ne lichi uposhte na spijunske filmove. To su razradjeni sistemi "komunikacije" koji vrshe filtraciju i "sugerishu" .Da pojasnim: ne zna se od hiljada studenata sa Harvarada ko ce u kom pravcu otici i dokle ce da stigne , tako da skoro svi studenti sa tog univerziteta (a i sa drugih) dobivaju konstruktivne "preporuke".
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 6. #6
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio KOLEGA IVAN Pogledaj poruku
  Ovo je ozbiljna tema i ovde se bavimo ozbiljnim pitanjima. Ako imaš nešto pametno i ozbiljno da kažeš, kaži a ako nemaš, PALJBA !!!
  Ti i ozbiljna tema ne ide u istu rečenicu. A tema je čisto promidžbeni pokušaj klevetanja Jeremića i samim tim Tadića.

 7. #7
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio Gwydion Pogledaj poruku
  Ti i ozbiljna tema ne ide u istu rečenicu. A tema je čisto promidžbeni pokušaj klevetanja Jeremića i samim tim Tadića.
  A sta su oni , zlatna telad , pa ne smeju da se kritikuju ?
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 8. #8
  KOLEGA IVAN nije na forumu
  ПОМАЖЕ СВЕЦКУ ЕКОНОМИЈУ НА ГЛОБАЛНОМ НИВОУ
  Poznat KOLEGA IVAN (avatar)
  Učlanjen
  27.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  КОНТРАОБАВЕШТАЈНИ СЕКТОР БИА-Е, АНТИСУБВЕРЗИВНА УПРАВ
  Poruke
  7.972
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  216

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Mislim da se tu ne radi o nekakvom vrbovanju (on je tada kao student bio kerov kuhrac).
  Radi se samo o "odrzavanju odnosa" tj. generacije studenata se sastaju godishnje i onda se razmenjuju misljenja.To je jedna jako komplikovana stvar i ne lichi uposhte na spijunske filmove. To su razradjeni sistemi "komunikacije" koji vrshe filtraciju i "sugerishu" .Da pojasnim: ne zna se od hiljada studenata sa Harvarada ko ce u kom pravcu otici i dokle ce da stigne , tako da skoro svi studenti sa tog univerziteta (a i sa drugih) dobivaju konstruktivne "preporuke".
  Pa nije on tamo studirao nego je i radio. I nije radio u piljari nego u bankama. Znači prvo je studirao u Engleskoj pa u Americi a posle tako mlad postao savetnik Borisa Tadića, član GO DS a ubrzo i ministar spoljnih poslova.

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  A sta su oni , zlatna telad , pa ne smeju da se kritikuju ?
  Nemoj tako da pričaš sa Gwydionom, ima on jake veze sa Mosad-om. A poznaje i vlasnika Krstarice.

 9. #9
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio KOLEGA IVAN Pogledaj poruku
  Pa nije on tamo studirao nego je i radio. I nije radio u piljari nego u bankama. Znači prvo je studirao u Engleskoj pa u Americi a posle tako mlad postao savetnik Borisa Tadića, član GO DS a ubrzo i ministar spoljnih poslova.  Nemoj tako da pričaš sa Gwydionom, ima on jake veze sa Mosad-om. A poznaje i vlasnika Krstarice.
  Ne znam ja vlsnika krstarice. Ali znam nekoga ko ga zna profesionalno. Neko ko je veoma bian za posao svima ko se u Srbji bave petljaju sa Internetom. Mosad ja ovde nisam mnikad pominjao, ne znam ja ni šta je to? Deluje kao neko egzotično jelo, neka varijanta musake recimo? A što se tiče zlatne teladi to je greh, aman, zbog kojeg je Mojsije slomio prve tablice sa Zakonom. Mislim da je pravo pitanje trebalo biti "svete krave", a ne zlatna telad. ali oprostićemo suncu na neobavještenosti...

 10. #10
  Elita
  Učlanjen
  04.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.660
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Opet ti se otela ijekavica,pazi malo...

 11. #11
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Pogledaj poruku
  Opet ti se otela ijekavica,pazi malo...
  Otijela? Nisi mislio da mi se ponekad meže bit otme ekevica?

 12. #12
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.712
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  638

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Уопште не морам да читам сав текст (Теме)....да
  бих одговорила,

  У ЕНГЛЕСКОЈ!
  (Њихове службе и тамо и у Србији раде експрес...НОН-СТОП)

  Нико не врбује толико успешно као Енглези....и све то највише
  у КОРИСТ Американаца

  .
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 13. #13
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.070
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Ostaje da vajni pokretač teme kaže kako je to g. Jeremić vrbovan, a za Srbiju je učinio više nego kompletna patriotsko-srbska nomenklatura?

 14. #14
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.712
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  638

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio KOLEGA IVAN Pogledaj poruku
  Hajde prvo da vidimo biografiju Vuka Jeremića sa sajta Vlade Srbije:

  Мр Вук Јеремић, министар спољних послова

  Рођен је 1975. године у Београду. Дипломирао је теоријску физику на Универзитету Кембриџ, Велика Британија.

  Био је ангажован као финансијски аналитичар у "Deutsche Bank", затим у "Dresdner Kleinwort Benson Bank" у Лондону, док је истовремено припремао докторску дисертацију из области квантативних метода у финансијама на Imperial College у Лондону.

  После магистарских студија из области државне администрације на Универзитету Харвард и демократских промена у Србији у октобру 2000. године, постављен је за саветника министра телекомуникација Савезне Републике Југославије, а од јуна 2003. године и за саветника за евроатлантска питања министра одбране државне заједнице Србије и Црне Горе.

  У фебруару 2004. године изабран је за председника Одбора за међународне односе Демократске странке, а у фебруару 2006. и за члана Главног одбора. Од јула 2004. до маја 2007. године био је саветник за међународне односе и шеф спољнополитичког тима председника Републике Србије.

  На дужност министра спољних послова у Влади Републике Србије ступио је 15. маја 2007. године и обављао је до јула 2008. године. На тој функцији председавао је Комитету министара Савета Европе од маја до новембра 2007. године.

  Говори енглески и немачки језик. Ожењен је.

  http://www.srbija.gov.rs/vlada/ministri.php#67114

  A sada da pogledamo njegovu biografiju na sajtu ministarstva diplomatije:

  Vuk Jeremić je stupio na dužnost ministra spoljnih poslova Republike Srbije 15.maja 2007.godine.

  Kao ministar spoljnih poslova Republike Srbije gospodin Jeremić je predsedavao Komitetom ministara Saveta Evrope od maja do novembra 2007.godine.

  Rođen je 1975. godine u Beogradu. U doba Miloševićevog režima gospodin Jeremić je, tokom studentskih dana i početaka radne karijere u Engleskoj, bio jedan od osnivača Organizacije srpskih studenata u inostranstvu (OSSI), gde je rukovodio informativnom kampanjom i uspostavljao kontakte za demokratsku opoziciju. Diplomirao je teorijsku fiziku na Univerzitetu Kembridž, Velika Britanija.

  Bio je angažovan kao finansijski analitičar u Deutsche Bank, zatim Dresdner Kleinwort Benson Bank u Londonu, dok je istovremeno pripremao doktorsku disertaciju iz oblasti kvantativnih metoda u finansijama na Imperial College u Londonu.

  Nakon magistarskih studija iz oblasti državne administracije na Univerzitetu Harvard i demokratskih promena u Srbiji oktobra 2000. godine, postavljen je za savetnika ministra telekomunikacija Savezne Republike Jugoslavije, a od juna 2003. godine za savetnika za evroatlantska pitanja ministra odbrane Državne zajednice Srbija i Crna Gora.

  U februaru 2004. godine izabran je za predsednika Odbora za međunarodne odnose Demokratske stranke, a u februaru 2006. i za člana Glavnog odbora.

  Od jula 2004. do maja 2007. godine je savetnik za međunarodne odnose i šef spoljnopolitičkog tima predsednika Republike Srbije.

  Oženjen, govori engleski i nemački jezik.

  http://www.mfa.gov.rs/Srpski/Departmentframe.htm

  Postavlja se pitanje SA KIM JE ON TO USPOSTAVIO KONTAKTE ZA DOS i ko je podržavao i finansirao DOS ?

  Evo još jedne zanimljive analize njegove boigrafije:

  Diplomatija Vuka Jeremića

  U zvanicnoj radnoj biografiji Vuka Jeremica piše:

  „Rođen je 1975. godine u Beogradu. U doba Miloševićevog režima gospodin Jeremić je, tokom studentskih dana i početaka radne karijere u Engleskoj, bio jedan od osnivača Organizacije srpskih studenata u inostranstvu (OSSI),

  diplomirani fizičar Vuk Jeremić
  gde je rukovodio informativnom kampanjom i uspostavljao kontakte za demokratsku opoziciju.Diplomirao je teorijsku fiziku na Univerzitetu Kembridž, Velika Britanija. Bio je angažovan kao finansijski analitičar u Deutsche Bank, zatim Dresdner Kleinwort Benson Bank u Londonu, dok je istovremeno pripremao doktorsku disertaciju iz oblasti kvantativnih metoda u finansijama na Imperial College u Londonu.

  Nakon magistarskih studija iz oblasti državne administracije na Univerzitetu Harvard i demokratskih promena u Srbiji oktobra 2000. godine, postavljen je za savetnika ministra telekomunikacija Savezne Republike Jugoslavije, a od juna 2003. godine za savetnika za evroatlantska pitanja ministra odbrane Državne zajednice Srbija i Crna Gora.

  U februaru 2004. godine izabran je za predsednika Odbora za međunarodne odnose Demokratske stranke, a u februaru 2006. i za člana Glavnog odbora. Od jula 2004. do maja 2007. godine je savetnik za međunarodne odnose i šef spoljnopolitičkog tima predsednika Republike Srbije.

  Oženjen, govori engleski i nemački jezik.“

  (Biografija preuzeta sa sajta Ministarstva spoljnih poslova Srbije : http://www.mfa.gov.yu/Srpski/Departmentframe.htm)

  Međutim, da li je sve to bas tako kako se to prezentuje nasem narodu?!?

  Ko je Vuk Jeremic?

  Hajde da se malo potrudimo da shvatimo razvojni put Vuka Jeremića, trenutno ni manje ni više nego Ministra Spoljnih Poslova države Srbije. Kada se covek malo „udubi“ u sustinu,mnogo toga postane mu jasnije… Vuk Jeremić je rođen 1975 godine.U svojoj biografiji navodi da je diplomirao teorijsku fiziku u Engleskoj. Godina diplomiranja se nigde ne navodi.Pošto je završio fiziku dobio je posao u dve banke?! Fizika i bankarstvo?!

  Na stranicama ministarstva se navodi da je bio angažovan kao finansijski analitičar u Deutsche Bank, zatim Dresdner Kleinwort Benson Bank u Londonu, dok je istovremeno pripremao doktorsku disertaciju iz oblasti kvantativnih metoda u finansijama na Imperial College u Londonu!?! Znači dok je radio u bankama spremao je doktorsku disertaciju iz oblasti finansija.

  Sledeći paragraf njegove biografije navodi kaže da je,nakon magistarskih studija iz oblasti državne administracije na Univerzitetu Harvard,pripremao doktorsku disertaciju,a potom je preskočio na magistarske studije.Znate li nekoga ko se sprema za doktorsku disertaciju pa preskoči na magistarske studije? Verovatno ih ima, ali je to ipak prava retkost.

  Dakle, po svemu navedenom se ne vidi gde je Vuk Jeremić doktorirao i šta je doktorirao. Možda ništa nije ni doktorirao?!

  Možda bi mogli još malo da istražujemo životni put Tadićevog pulena, čisto da primetimo da neko nekoga u svemu gorko laže.

  U svojoj biografiji navodi da je magistrirao Javnu Administraciju na Harvardu. Pogledajmo koji su uslovi za studiranje tog programa:

  (http://www.hks.harvard.edu/degrees/admissions/overview/eligibility)

  Master in Public Administration

  Academic Prerequisite Bachelor’s degree and substantial graduate-level coursework similar to MPP curriculum or relevant master’s degree.

  Work Experience – 3 years full-time professional work experience at time of application (Please note you will not be considered if you do not meet this requirement)

  Ako je ovo program za koji tvrdi da je završio, izgleda da je uslov za prijem u program studija 3 godine radnog iskustva i to podrazumeva puno radno vreme. U zagradi se navodi da osobe koje nemaju tri godine radnog iskustva sa punim radnim vremenom neće biti uzete u obzir za prijem na fakultet. Po informacijama sa stranica Harvarada izgleda da program traje oko 2 godine.

  Sledeći detalj iz njegove biografije kaže: „… i demokratskih promena u Srbiji oktobra 2000. godine, postavljen je za savetnika ministra telekomunikacija Savezne Republike Jugoslavije.“

  Dobro obratite pažnju na sledeće – Vuk Jeremić je 2000.godine imao 25 godina i navodi se da je postavljen za savetnika Borisa Tadića!?

  Dakle, čovek diplomirao fiziku (eventualno sa 22 godine starosti), radio u bankama 3 godine kao zaposlen na puno radno vreme (pošto je to uslov za upis na Harvard u navedenu školu), u međuvremenu „pripremao doktorsku disertaciju“ i magistrirao Javnu Administraciju na Harvardu do 25 godine.Da li je to,uopste,moguće???

  Ako je pod idealnim uslovima završio fiziku sa 22, radio 3 godine punog radnog vremena u bankama tada je već imao 25 godina. Kako je onda moguće da je do 25 godine već i magistrirao na Harvardu?!! Možda uslov od 3 godine radnog iskustva za njega nije važio? Ako nije, čime je to zaslužio da taj uslov za njega ne važi? Mada,možda je i moguće da je to necim i zasluzio.

  Znate li još nekoga sličnog na planeti zemlji koji je služio vojni rok na poziciji savetnika Ministra Odbrane?!

  Ja shvatam da je Srbija davno postala banana država, ali mi sve ovo deluje da se Srbija svela samo na koru od banane. Sto je mnogo-mnogo je!

  http://dzonson.wordpress.com/2008/12/11/diplomatija-vuka-jeremica/

  .....
  ......

  A drugo, vidimo u njegovoj biografiji da je sve vreme bio savetnik Tadića. I kako on kao takav, dakle kao desna ruka Tadića može da ide SAMOSTALNO po nekoj nacionalnoj liniji i liniji odbrane integriteta Srbije a znamo svi koliko je Tadić anacionalno obojen i koliki je izdajnik !

  Морала сам мало да ти скратим текст, не може да прихвати...

  Сада сам прочитала сав текст!. Морам да признам да сам и ја остла
  после тога ЗАПАЊЕНА!
  Физичар, па ради у банкама, ....па води финансије....
  ....и стиже тако брзо да напредује и да се усавршава

  На твоје питање:
  Postavlja se pitanje SA KIM JE ON TO USPOSTAVIO KONTAKTE ZA
  DOS i ko je podržavao i finansirao DOS ?


  врло јасан одговор: Он је енглески човек и сада нека је
  ЈАСНО зашто је он МОРАО да буде ово што је сада....
  а то да се залаже за Србе, тја
  Е, моји Срби, кад вас чујем како се одушевљавате са њим!

  .
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 15. #15
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.712
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  638

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio Hungan Pogledaj poruku
  Ostaje da vajni pokretač teme kaže kako je to g. Jeremić vrbovan, a za Srbiju je učinio više nego kompletna patriotsko-srbska nomenklatura?
  ..извини, али напиши конкретно, ШТА је то он учинио за Србију
  .
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 16. #16
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  bilo je na radiju fokus, jednom prilikom, da je radio u dojce banci u vreme kada je ta banka kreditima finansirala hrvatsko otcepljenje i ratovanje, devedesetih

  koincidencija? da, mozda...oce to
  Poslednji put ažurirao/la 27E : 07.01.2010. u 07:51
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 17. #17
  Iskusan Bole_Delija (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  North
  Poruke
  5.050
  Reputaciona moć
  107

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Biografija ti moze mnogo toga reci o nekome. Ovo gore je vrlo zanimljivo. . . iako ga gotivim uvek postoji crv sumnje u vezi njega jer je u DS

 18. #18
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio 27E Pogledaj poruku
  bilo je na radiju fokus, jednom prilikom, da je radio u dojce banci u vreme kada je ta banka kreditima finansirala hrvatsko otcepljenje i ratovanje, devedesetih

  koincidencija? da, mozda...oce to

  Covek je 75 godiste i 90te je imao 15g ... sumnjam da je sa 20ak godina bio ikakav faktor za vrbovanje ili bilo kakve seme. Za koga danas radi to je vec drugo pitanje, ali svi oni rade za nekoga, u drugom planu za sebe (posle poslodavca), a naroda sumnjam da se sete
  .
  A Mari usque ad Mare

 19. #19
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku

  Covek je 75 godiste i 90te je imao 15g ... sumnjam da je sa 20ak godina bio ikakav faktor za vrbovanje ili bilo kakve seme. Za koga danas radi to je vec drugo pitanje, ali svi oni rade za nekoga, u drugom planu za sebe (posle poslodavca), a naroda sumnjam da se sete
  .
  hvala na paznji, ali sam doveo u vezu objavljen podatak o radu u dojce banci sa podrskom te banke ndh, i insinuiram da tada tamo nije mogao svako da radi

  inace racunica ti je ok, samo koga onda branis?
  Poslednji put ažurirao/la 27E : 07.01.2010. u 08:39
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 20. #20
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio 27E Pogledaj poruku
  hvala na paznji, ali sam doveo u vezu objavljen podatak o radu u dojce banci sa podrskom te banke ndh, i insinuiram da tada tamo nije mogao svako da radi

  inace racunica ti je ok, samo koga onda branis?
  Ne branim nikoga, vec samo konstatujem da je 95te imao samo 20g a Srpsko pitanje u Hrvatskoj je bilo manje vise gotovo, a on je u to vreme studirao, predpostavljam do skoro "promena" u Srbiji. Kao sto sam vec rekao, mala je to drzava i tu svi rade za nekoga, a ko za koga tesko je utvrditi s'obzirom da su "modernizovali" vojsku i obavestajnu sluzbu i danas gotovo da nijedna ne postoji tj. postoji u sluzbi stranih faktora.
  U pravodu - banana republika.
  Zalosno i istinito.
  A Mari usque ad Mare

 21. #21
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.712
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  638

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku

  Covek je 75 godiste i 90te je imao 15g ... sumnjam da je sa 20ak godina bio ikakav faktor za vrbovanje ili bilo kakve seme. Za koga danas radi to je vec drugo pitanje, ali svi oni rade za nekoga, u drugom planu za sebe (posle poslodavca), a naroda sumnjam da se sete
  .
  ,.....ти си онда много наиван!
  Колико је имао 1999.те

  Мали је био пре тога Тадићев ученик......

  .
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 22. #22
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio kisela bombona Pogledaj poruku
  ,.....ти си онда много наиван!
  Колико је имао 1999.те

  Мали је био пре тога Тадићев ученик......

  .

  Ja sam odgovorio coveku u vezi Jeremica i njegovog rada u Nemackoj banci koja je "pomogla" otcepljenje Hrvatske (?), a 99' je imao 24g i proveri gde je u to vreme bio.
  Mada u toj zemlji indijanaca, sve je moguce, pa da vam i balavica od 30g bude ministar pravde.
  Taj narod treba ****** u mozak dok mu ne prsne.
  A Mari usque ad Mare

 23. #23
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.558
  Reputaciona moć
  1579

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku

  Covek je 75 godiste i 90te je imao 15g ... sumnjam da je sa 20ak godina bio ikakav faktor za vrbovanje ili bilo kakve seme. Za koga danas radi to je vec drugo pitanje, ali svi oni rade za nekoga, u drugom planu za sebe (posle poslodavca), a naroda sumnjam da se sete
  .
  Маршићанин- секс афера.
  Нвукла га је клинка која ради за службу од 15-те године живота.
  Не буду наиван...

  Што се тиче Јеремића, ја се држим оне - реци ми с ким се дружиш да ти кажем какав си.

 24. #24
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.249
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Citat Original postavio 27E Pogledaj poruku
  bilo je na radiju fokus, jednom prilikom, da je radio u dojce banci u vreme kada je ta banka kreditima finansirala hrvatsko otcepljenje i ratovanje, devedesetih

  koincidencija? da, mozda...oce to
  naravno , posto je rodjen 75. ,a Hrvatska je krenula u ocepljenje 90./91. nesumnjivo da je on sa 15 godina bio glavni i kljucni cinilac u pomenutoj banci i njenoj separatistickoj proustaskoj raboti
  a taj sokantan podatak nam dosta govori i o intelektualnim mogucnostima urednistva pomenutog radija i jos vise onih koji im veruju
  The Show Must Go On...

 25. #25
  Iskusan Bole_Delija (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  North
  Poruke
  5.050
  Reputaciona moć
  107

  Podrazumevano Re: Da li je Vuk Jeremić vrbovan u Americi ili Engleskoj ?

  Pa kako bi tek radio jeremija da nije vrbovan. .usao bi u pristinu na belom konju i postavio nasu zastavu ispred 'bore i ramiza'

Slične teme

 1. Jeremić je ...
  Autor adem_ks u forumu Politika
  Odgovora: 188
  Poslednja poruka: 15.05.2009., 12:46
 2. Jeremic u Siriji
  Autor Monoteizam u forumu Politika
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 13.05.2009., 15:42
 3. Ima li nade da doktoriram u Engleskoj ili Severnoj Americi
  Autor Marija Pesic u forumu Školovanje u inostranstvu
  Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 16.02.2004., 07:17
 4. ima li nade da doktoriram u Engleskoj ili Severnoj Americi
  Autor Marija P. u forumu Školovanje u inostranstvu
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 03.02.2004., 19:56

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •