Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!
Strana 1 od 17 1234511 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 416

Tema: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

 1. #1
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Thumbs up Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Tomislav Nikolić je po struci građevinski tehničar. Nakon što je davne 1971. godine napustio studije na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, započeo je radnu karijeru u Građevinskom preduzeću Žegrap.

  Bio je šef izgradnje na pruzi Beograd-Bar, radio u Majdanpeku, Priboju, Prijepolju, Trebinju, Beogradu i drugim mestima širom bivše SFRJ.

  U kragujevačkoj firmi "22. decembar" bio je šef investicija 12 godina.

  Dve godine je bio i tehnički direktor javnog komunalnog preduzeća u Kragujevcu. Zbog zaposlenja u ovom pogrebnom preduzeću dobio je nadimak Toma Grobar. Ovaj nadimak, pokazaće se, verno odslikava prirodu Nikolićevog učinka u politici.

  Zahvaljujući kumu Vojislavu Šešelju, g. Nikolić je u Srpskoj radikalnoj stranci, na prvoj skupštini Centralne otadžbinske uprave 23. januara 1991. godine, izabran za potpredsednika stranke, a potom, tri puta zaredom, biran je i za zamenika predsednika stranke.

  Život porodice Nikolić počeo je da se radikalno menja ulaskom Tomislava u politiku. Kao neimar, Tomislav Nikolić je sa ženom Dragicom i svoja dva sina, Radomirom i Branislavom, putovao i stanovao na gradilištima. Dolaskom u Beograd sve se promenilo.

  Kada je Slobodan Milošević, nakon pobede 1987. godine na čuvenoj Osmoj sednici Saveza komunista Srbije, postao Veliki Vođa, počeo je raspad SFRJ.

  Pod pritiskom iz inostranstva, a naročito padom komunizma u SSSR-u, Milošević popušta i pristaje na višestranačje. Njegov Savez komunista Srbije prerasta u Socijalističku partiju Srbije. Počinju da niču partije: od Srpske narodne obnove, nastale jedne januarske noći u Novoj Pazovi, pa preko Srpskog četničkog pokreta i dalje, rađao se bauk novog ekstremizma, potreban dolazećem vođi da pokaže narodu kako i od njega ima gorih.

  Veliki Vođa zahteva od svoje tajne policije da ona formira opozicione stranke po svojoj meri i ukusu. Prave se preseci psihofizičkih svojstava kandidata, proučavaju njihove biografije, sabira prljav veš, procenjuje njihov realan kapacitet, njihova moć i kooperativnost sa Službom.
  Služba stupa na scenu. Prvi policajac Srbije u to vreme je Radmilo Bogdanović. Prvi operativac SDB-a je Jovica Stanišić, čak i u vreme kada je njen načelnik bio Zoran Janaćković, Miloševićev partijski drug iz Leskovca.

  Rukovodilac centra SDB-a u Kragujevcu Bane Ilić pronalazi Nikolićev dosije i upućuje ga u centralu na obradu. Bezbednjak iz Kragujevca preporučuje Nikolića za "velike akcije". Opisuje ga kao hladnog, frustriranog, mračnog, spremnog na saradnju i dokazivanje. Tomislav Nikolić je, opisuje ga Ilić, u 13. godini ostao bez majke i brata, koji su tragično izgubili život. Ta teška porodična tragedija ostavila je na duši dečaka Tomislava neizbrisiv trag. Mrak nikada nije izašao iz njegove duše.

  Nikolić je, kao neimar, revnosno sarađivao sa Službom.

  Iskusni operativci iz Beograda "uzimaju dosije u rad". Tako Tomislav Nikolić dobija iznenada svu logističku podršku, pa je odmah preporučen Vojislavu Šešelju.

  Tako je Srbija dobila jaku opozicionu stranku, koja to, u stvari, nikada i nije bila. Ova partija će postati, narodski govoreći, jedan običan tariguz, a njen zadatak je da simulira opoziciju, da javno kritikuje vlast, u suštini ne dovodeći u pitanje vodeću ulogu Velikog Vođe.
  Sve je ovo laz pa cak i to !!! 2. #2
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Već 1992. godine Tomislav Nikolić ulazi kao poslanik u Narodnu skupštinu Srbije. Od tada do danas je neprekidno u toj ulozi! On je poslanik sa najdužim stažom u srpskom parlamentu!

  Sposobnost da služi odano svojim gazdama g. Nikolić je pokazivao svih ovih godina. Sudija za prekršaje u Gnjilanu osudio je 1995. godine Tomislava Nikolića i Vojislava Šešelja na po dva meseca zatvora, jer su radikali tada bili u ulozi "prave opozicije".

  Jednom doušnik i saradnik, zauvek saradnik...

  Svoju službu g. Nikolić je dobrano naplatio. Dobio je stan od 170 kvadrata u elitnom naselju na Novom Beogradu, čija je tržišna vrednost preko 510.000 evra. Kasnije je g. Nikolić s lakoćom platio porez na "ekstraprofit".

  Dva sina, dva sokola Tomislava Nikolića, stasavaju i otac ih šalje u biznis. Toma postaje blizak sa fudbalskom mafijom - Ivanom Ćurkovićem, Žarkom Zečevićem, Nenadom Bjekovićem... Sa Đurićem i Mijatom Savićem (tastom Čede Jovanovića). Postaje i akcionar Veterinarskog zavoda u Zemunu, čiji su radnici nedeljama štrajkovali buneći se zbog krađe u privatizaciji. Njegov politički saborac Aleksandar Vučić često u svom stanu prima Vladimira-Bebu Popovića, o čemu svedoče bezbednosne kamere u zgradi i portirska služba koja istovremeno radi i za policiju.

  I mafija se odužuje Tomi. Njegov sin Radomir postaje trener Partizanovih "Petlića", nakon što se FK Teleoptik udružio sa klubom iz Humske. Tomin sin je brzo zgrnuo velike pare. Crna trojka Partizana mu je to namestila. Zadatak njegovog oca je bio da, povremeno, u novinama ili na televiziji saopšti kako rado, jednom nedeljno, popije kafu za Zekom i Ćuretom!

  Ljutom radikalu, koji je godinama žvalavio pričom i kletvama da se brane "Svete srpske zemlje", nije zasmetalo što je rođeni brat Ivana Ćurkovića poginuo 1992. godine kao pripadnik hrvatskog Zbora narodne garde (Zenge) i to prvog dana nakon što je napustio svoj stan na Voždovcu.

  Porodica Nikolić uvećava vozni park, kupuju se skupi automobili, gradi se kuća u Tominom rodnom selu. Samo u gradnju kuće i njeno imanje Toma ulaže 200.000 evra!

  Kada je februara 2003. godine Vojislav Šešelj dobrovoljno otišao u Hag, njegov dvostruki kum preuzima stranku. I kasu! I sve Šešeljeve obaveštajce, prijatelje, biznismene.
  Polako, ali sigurno, Nikolić počinje da se osamostaljuje, da stvara svoju organizovanu kriminalnu grupu u stranci.

  Gospodin Nikolić postaje suvlasnik u Europolisu, zajedno sa Žarkom Zečevićem i Draganom Đurićem, vlasnikom Zekstre, bivšim taksistom.

  Mnogi intelektualci, preduzetnici, naučnici, pisci, razočarani učinkom novih vlasti, nakon obaranja Miloševića prilaze vođstvu SRS-a, verujući da će ta partija nešto promeniti u životu Srbije i njihovim životima.

  Okružen vernim Šešeljevim sledbenicima, Nikolić mora da je stalno na oprezu. Dragan Todorović, Zoran Krasić, Nataša Jovanović, Gordana Pop Lazić... stalno su prisutni u radu stranke, i Nikolić mora da oprezno rukovodi svojim prevratničkim timom.
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 3. #3
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Sreću i spokojstvo porodice Nikolić doveo je u pitanje Dragičin stariji sin. On je pre tri godine otputovao u SAD. Njegov otac je godinama bio na crnoj listi Vlade SAD. I on i Aleksandar Vučić.

  To su postali zahvaljujući Tominom sinu. Mlađani Nikolić je pokazao svoju snagu i bahatost kod Ujka Sema, i - zaglavio je u zatvoru.

  Nema Srbija samo slučaj "Kovačević". Pre toga je imala slučaj "Nikolić"!

  Zamenik predsednika SRS-a pristupa akciji "povratka sina iz tuđine".

  Odlazi u Ambasadu SAD. Bled, odlučan, snishodljiv.

  Tomislavu Nikoliću, nakon što im je saopštio svoju molbu, poručuju da će "pokušati da učine što je u njihovoj moći". I čine.

  Tomin sin se vraća kući, a službenici ambasade ćute o ovom događaju kao zaliveni. I direktor BIA Rade Bulatović ćuti. Takav je zadatak dobio.

  Prve znake da je grešnik Nikolić postao pokajnik Nikolić neki od njegovih prijatelja uočavaju već prvih dana prošle (2008) godine.

  Jedan od Tominih prijatelja vodi operativca jedne naše službe kod Tome Nikolića, koji mu pokazuje snimke i zapise da Aleksandar Vučić prima velike pare od funkcionera Demokratske stranke! (I Nikolić i Vučić bili su u isto vreme na apanaži Aleksandra Nikitovića, šefa Koštuničnog kabineta, prim. aut.).

  Tog kobnog januarskog dana operativac tajne službe izašao je sluđen iz Nikolićevog kabineta. Naime, Nikolić mu je kazao da mu ništa ne veruje, jer on bezrezervno veruje Aleksandru Vučiću.

  Nikolić odmah okreće telefon šefa tajne službe i operativac je bio - smaknut! Gospodin Nikolić je znao šta Vučić radi, ali je postigao dvostruku korist: pokazao je svoju lojalnost Jočiću i Bulatoviću, a obezbedio dokaze za Vučića, kada mu zatrebaju!

  Mesec dana kasnije, Tomislav Nikolić kao protivkandidat Borisu Tadiću, 3. februara prošle godine, još u 21 sat priznaje da je Boris Tadić pobedio u drugom krugu predsedničkih izbora. Upućeni tvrde da je Toma za priznavanje pobede dobio neverovatnih osam miliona evra! Na taj način je dodatno stekao i naklonost određenih krugova u američkoj administraciji, jer je "gospodin Nikolić pokazao zahvalnost zbog pomoći koja mu je pružena u vezi sa njegovim sinom".

  Nekoliko prijatelja obaveštavaju g. Nikolića, nakon njegovog poraza na predsedničkim izborima, da raspolažu informacijama da je oko 30 članova njegove stranke otputovalo u SAD na obuku, sa ciljem da razbiju stranku. Svedoci ovog događaja tvrde da ih je Toma uveravao da to nije tačno, ali je odmah je prekinuo svaki kontakt sa njima.

  Ulogu pokajnika Nikolić je uveliko prihvatio još početkom 2008. godine. Premijer Koštunica poziva Nikolića i Ivicu Dačića, obaveštavajući ih da će podneti ostavku zbog nesnosnog ponašanja stranke G17 Plus. Predlaže Nikoliću i Dačiću da njihove tri stranke formiraju novu vladu Srbije. Na Dačićevo i Koštuničino iznenađenje, Nikolić odbija ponudu, obaveštavajući ih da hoće da razbije SRS i da osnuje svoju partiju! I, naravno, slede opštinski, gradski, pokrajinski i republički izbori. Aleksandar Vučić je kandidat za gradonačelnika Beograda.

  To su poslednji izbori na kojima će Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić učestvovati kao kandidati Srpske radikalne stranke.

  Tomislav Nikolić je 5. septembra prošle godine podneo ostavku na dužnost zamenika predsednika Srpske radikalne stranke zbog, kako je obrazložio, razmimoilaženja koja su u stranci nastala povodom usvajanja Sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju Srbije sa Evropskom unijom.

  U Skupštini Srbije je zajedno sa još dvadeset radikalskih poslanika formirao poslanički klub "Napred Srbijo", a 12. septembra isključen je iz Srpske radikalne stranke.

  Zvanično je 21. oktobra prošle godine osnovao Srpsku naprednu stranku, na čijoj je osnivačkoj skupštini izabran za predsednika.

  Po ranije postignutom dogovoru sa predsednikom Srbije i Ivicom Dačićem, 20 poslanika Srpske radikalne stranke, među kojima je bio i Tomislav Nikolić, zadržali su poslaničke mandate, jer su pristali na punu kooperativnost sa DS-om. Naravno, uz veliku apanažu.

  Sedište Srpske napredne stranke je u Čika Ljubinoj ulici broj 8, u poslovnom prostoru koji je Nikoliću iznajmio biznismen Đorđije Nicović, koji je pokupovao desetine preduzeća u Srbiji, bez prebijene pare, i tako opljačkao nekoliko hiljada radnika!

  Gospodin Nicović je poslovni prostor (takođe otet!), okrečen, opremljen i ozvučen, ustupio g. Nikoliću očekujući zahvalnost stranke. Ali, kome Nikolić zahvaljuje, tome odmah spadaju gaće.

  Veliki zadatak ima Tomislav Nikolić. Mora da vrati uslugu američkoj vladi. A to će Srbiju koštati njene budućnosti.

  Čovek koji je 15 godina pozivao Srbe da se bore za svoje svete teritorije i na njihovoj nesreći zgrtao milione evra, danas iste te ljude poziva da uđu u NATO, u Evropsku uniju...

  Put od grešnika, preko pokajnika do uglednika, u slučaju Tomislava Nikolića neobično je kratak.
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 4. #4
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Veliki srpski nacionalista i "borac za srpsku stvar" Tomislav Nikolić često ugošćava i vodi u svoj zamak u selu, da peku rakiju, austrijskog novinara Ferdinanda Kristijana Veršuca, dopisnika ORF (austrijske TV stanice).

  Gospodin Ferdinand je poznat po svojim hvalospevima i reportažama snimljenim u skrovištima OVK i terorističke organizacija ANA. On prati njihovu obuku, delovanje i promoviše ih godinama, a sve po nalogu i za velike pare koje mu daje Bedžet Pacoli, biznismen iz Švajcarske, inače kosovski Albanac.

  Gospodin Ferdinand je učestvovao u lobiranju kod prodaje cementare u Beočinu (BFC), Karićevog Mobtela, Duvanske industrije Niš i DIN Vranje.

  Gospodin Ferdinand je planirao da posle 5. oktobra ode za dopisnika u Moskvu, ali Rusi mu nisu odobrili boravak. On je sada veliki prijatelj sa Tomislavom Nikolićem i kod Tome peče rakiju na njegovoj hacijendi, pričajući viceve o Srbima.
  Svojoj ljubavnici iz Kragujevca, koja je direktor jedne banke, a čijeg sina Nikolić pomaže u prodaji bele tehnike i PVC stolarije, vođa SNS-a je saopštio da je u Vašingtonu odlučeno da zameni Borisa Tadića.

  "Ja nisam osvetoljubiv čovek, ali moraće da mi plate", saopštio je Toma svojoj ljubavnici pre dva meseca, obećavajući joj najviše mesto u Narodnoj banci Srbije!

  Da li gospodin Nikolić misli da su Srbi tolike ništarije da ne mogu da se pitaju: kako je moguće da on i Vučić, toliko omrznuti od vlada tih država, opisivani kao ubice, kriminalci i banditi, godinama držani na crnoj listi kojim im se zabranjuje ulazak u EU i SAD, preko noći postanu njihovi miljenici? Koja je cena te milosti?
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 5. #5
  Aktivan član acca (avatar)
  Učlanjen
  12.07.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  zavisi od situacije
  Poruke
  1.548
  Tekstova u blogu
  57
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  A otkud tebi sve te informacije? Iz BIA ili CIA?
  Od filmova najviše volim šorke, šege i mačevanje.

 6. #6
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Читала сам текст...ако је истина, могу мислити шта онда не знамо о осталима који данас седе у власти.

 7. #7
  Iskusan
  Učlanjen
  20.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nord på
  Poruke
  5.083
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Na Americku frulu kad zasvira, dakeko uticajnije glavonje od Bajcetinskog gedzovana zaigraju...

 8. #8
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Tomislav Nikolić je po struci građevinski tehničar. Nakon što je davne 1971. godine napustio studije na Pravnom fakultetu u Kragujevcu, započeo je radnu karijeru u Građevinskom preduzeću Žegrap.

  Bio je šef izgradnje na pruzi Beograd-Bar, radio u Majdanpeku, Priboju, Prijepolju, Trebinju, Beogradu i drugim mestima širom bivše SFRJ.

  U kragujevačkoj firmi "22. decembar" bio je šef investicija 12 godina.

  Dve godine je bio i tehnički direktor javnog komunalnog preduzeća u Kragujevcu. Zbog zaposlenja u ovom pogrebnom preduzeću dobio je nadimak Toma Grobar. Ovaj nadimak, pokazaće se, verno odslikava prirodu Nikolićevog učinka u politici.

  Zahvaljujući kumu Vojislavu Šešelju, g. Nikolić je u Srpskoj radikalnoj stranci, na prvoj skupštini Centralne otadžbinske uprave 23. januara 1991. godine, izabran za potpredsednika stranke, a potom, tri puta zaredom, biran je i za zamenika predsednika stranke.

  Život porodice Nikolić počeo je da se radikalno menja ulaskom Tomislava u politiku. Kao neimar, Tomislav Nikolić je sa ženom Dragicom i svoja dva sina, Radomirom i Branislavom, putovao i stanovao na gradilištima. Dolaskom u Beograd sve se promenilo.

  Kada je Slobodan Milošević, nakon pobede 1987. godine na čuvenoj Osmoj sednici Saveza komunista Srbije, postao Veliki Vođa, počeo je raspad SFRJ.

  Pod pritiskom iz inostranstva, a naročito padom komunizma u SSSR-u, Milošević popušta i pristaje na višestranačje. Njegov Savez komunista Srbije prerasta u Socijalističku partiju Srbije. Počinju da niču partije: od Srpske narodne obnove, nastale jedne januarske noći u Novoj Pazovi, pa preko Srpskog četničkog pokreta i dalje, rađao se bauk novog ekstremizma, potreban dolazećem vođi da pokaže narodu kako i od njega ima gorih.

  Veliki Vođa zahteva od svoje tajne policije da ona formira opozicione stranke po svojoj meri i ukusu. Prave se preseci psihofizičkih svojstava kandidata, proučavaju njihove biografije, sabira prljav veš, procenjuje njihov realan kapacitet, njihova moć i kooperativnost sa Službom.
  Služba stupa na scenu. Prvi policajac Srbije u to vreme je Radmilo Bogdanović. Prvi operativac SDB-a je Jovica Stanišić, čak i u vreme kada je njen načelnik bio Zoran Janaćković, Miloševićev partijski drug iz Leskovca.

  Rukovodilac centra SDB-a u Kragujevcu Bane Ilić pronalazi Nikolićev dosije i upućuje ga u centralu na obradu. Bezbednjak iz Kragujevca preporučuje Nikolića za "velike akcije". Opisuje ga kao hladnog, frustriranog, mračnog, spremnog na saradnju i dokazivanje. Tomislav Nikolić je, opisuje ga Ilić, u 13. godini ostao bez majke i brata, koji su tragično izgubili život. Ta teška porodična tragedija ostavila je na duši dečaka Tomislava neizbrisiv trag. Mrak nikada nije izašao iz njegove duše.

  Nikolić je, kao neimar, revnosno sarađivao sa Službom.

  Iskusni operativci iz Beograda "uzimaju dosije u rad". Tako Tomislav Nikolić dobija iznenada svu logističku podršku, pa je odmah preporučen Vojislavu Šešelju.

  Tako je Srbija dobila jaku opozicionu stranku, koja to, u stvari, nikada i nije bila. Ova partija će postati, narodski govoreći, jedan običan tariguz, a njen zadatak je da simulira opoziciju, da javno kritikuje vlast, u suštini ne dovodeći u pitanje vodeću ulogu Velikog Vođe.
  Ovu pricu sam cuo jos davno,davno, od mog dobrog prijatelja koji je bio nacelnik za elektroniku u jednom MUP-u(mislim, da je jasno svima sta to znaci), u jednom Sumadijskom gradu.
  Poslednji put ažurirao/la Maksim 3 : 05.01.2010. u 22:38
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 9. #9
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.543
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Taj austriski dopisnik je uvek pro-Tadic.

  Znam da se nemesaju privatno i poslovno ali da nikad nije imao dobru rec za Tomu, iako su drugovi, bas me cudi.

 10. #10
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Ovde ima puno istine a neki još gori delovi i nedostaju ... znam da ljudi vole da preteruju i kite biografije kojekakvim bolesnim detaljima ali u slučaju Nikolića ovde je dosta toga tačno.

 11. #11
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Ovde ima puno istine a neki još gori delovi i nedostaju ... znam da ljudi vole da preteruju i kite biografije kojekakvim bolesnim detaljima ali u slučaju Nikolića ovde je dosta toga tačno.
  Ako te interesuje mogu da ubacim i te delove koji nedostaju ?
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 12. #12
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Citat Original postavio Софија Pogledaj poruku
  Читала сам текст...ако је истина, могу мислити шта онда не знамо о осталима који данас седе у власти.
  Mnogo toga se nezna
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 13. #13
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Ako te interesuje mogu da ubacim i te delove koji nedostaju ?
  Ne moraš, znam ih jako dobro ... u ovom tekstu ih nema, barem u verziji koju sam ja čitala. Nema veze, kad krene kampanja za parlamentarne svašta će narod još čuti

 14. #14
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.193
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  dobro Solja je sljam , el ima nesto novo ?
  The Show Must Go On...

 15. #15
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  dobro Solja je sljam , el ima nesto novo ?
  Sachekaj malo.
  Sada ce Aca sve gore navedeno da pobije sa jaaaakim argumentima
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 16. #16
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Lider naprednjaka Tomislav Nikolić na proleće bi trebalo da otputuje u Ameriku, a prema prvim nezvaničnim najavama, domaćin će mu biti neko od visokih zvaničnika Obamine administracije. Pre nego što se otisne preko Atlantika, Nikolić će otputovati u višednevnu posetu Kini, možda već u januaru.

  - Imam najavu kineskog ambasadora da priprema moj put u Peking - potvrdio je Nikolić - Na malo duže staze ugovara se i moj put u Ameriku. Očekujem da bi tamo trebalo da budem primljen na visokom nivou. Nedavno sam i od ambasadora Izraela dobio poziv da posetim njihovu zemlju.

  Povodom Nikolićevog odlaska u Sjedinjene Američke Države u posetu na najvišem nivou, koja se, prema njegovom priznanju, brižljivo priprema za proleće, vredi citirati ranije izjave gospodina Nikolića.
  Kao zamenika predsednika SRS-a, Tomislava Nikolića je Press pre dve godine upitao da li je još na crnoj listi Vlade SAD, kojom se njemu i još nekim vođama SRS-a zabranjuje ulazak u ovu zemlju. Odgovorio je da mu nije poznato da li je neki od radikala na "crnoj listi" američke vlade.

  - Da vam iskreno kažem, to me i ne interesuje! Nikada nisam tražio njihovu vizu, a kako stvari stoje, niti ću! Nisam na spisku onih koji zarađuju pare u Americi, tobože držeći nekakva predavanja - kategoričan je bio Tomislav Nikolić.
  Nakon što je njegov sin Radomir u SAD pre nešto više od dve godine počinio teži krivični prestup, njegov otac pristupio akciji povratka sina iz njemu omražene zemlje, koju je skoro dve decenije označavao kao zemlju mraka i neprijatelja srpstva. Jašući na mržnji i vodeći kampanju protiv SAD i zapadnoevropskih država, gospodin Nikolić je napredovao u svojoj stranci. Postao je drugi čovek, zaradio je lepe pare, stan od 170 kvadrata, automobile, sinovi su mu se okućili, dobili stanove, napunili konta. I to sve zahvaljujući ocu Tomislavu koji je upirao prst na SAD, Nemačku, Francusku, Englesku... nazivajući ih najvećim neprijateljima Srbije, pozivajući građane da glasaju za Srpsku radikalnu stranku i njega kao predsednika Srbije.

  Ali, kada je sin Raša zabrljao, otac je zaboravio na svoju prošlost, na dve decenije u kojima je na sva usta pozivao sledbenike da ga podrže u naporu da oslobodi Srbiju te pošasti.

  Gospodin Nikolić je kao zamenik predsednika Srpske radikalne stranke bio i potpredsednik Vlade Srbije u mandatu Mirka Marjanovića.
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 17. #17
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.193
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  dobro na stranu verodostojnost pijanog Brkica i njegovih novina al ovo je svakako sustina

  Da li gospodin Nikolić misli da su Srbi tolike ništarije da ne mogu da se pitaju: kako je moguće da on i Vučić, toliko omrznuti od vlada tih država, opisivani kao ubice, kriminalci i banditi, godinama držani na crnoj listi kojim im se zabranjuje ulazak u EU i SAD, preko noći postanu njihovi miljenici? Koja je cena te milosti?
  sada ce dobrovoljno drustvo dementnih maloumnika ilti DDDM sa foruma da nam objasni kako je Toma ustvari jako lukav i pametan , pravi Trojanac koji je i dalje uber Srbenda i (veliko )srpski cetnicki vojvoda u srcu ,ali je zahvaljujci svojoj genijalnosti uspeo da prevari EU , SAD ,Olija Rena , MI6 , Miskovica i sve ostale
  The Show Must Go On...

 18. #18
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Istražitelji Krivičnog suda za ratne zločine počinjene na prostoru bivše Jugoslavije interesovali su se za učešće gospodina Nikolića u događajima u selu Antin u Hrvatskoj. Tim povodom Haško tužilaštvo se ozbiljno namerilo na gospodina Nikolića. Od dalje istrage oslobodili su ga prijatelji, koji su zamolili svoje komšije iz tog sela da ne svedoče lažno i Nikolić je izbegao da se poput Šešelja nađe u pritvorskoj jedinici u Sheveningenu, bez poštenog suđenja.

  Od svih koji su mu pomagali, gospodin Nikolić se pažljivo oslobađa daljeg prijateljstva. Bira priliku kako da im se više nikada ne javi na poziv, tako što menja telefon i za prijatelje više ne postoji.

  Kada je pretprošle godine potpisao "protokol o saradnji" sa službama i SAD, gospodin Nikolić je odlučio da to i naplati od srpskih vlasti.

  Srpski predsednik Boris Tadić-Francetić, umišljeni diktator, takođe spreman da pseći služi svima koji uporno razbijaju Srbiju, kako teritorijalno, tako i ekonomski, bio je spreman da plati svaki iznos koji od njega Tomislav Nikolić zatraži, samo da zadrži funkciju predsednika Srbije.

  Pre nego što je prošlog septembra napustio Srpsku radikalnu stranku, Nikolić je primio od predsednika Borisa Tadića-Francetića milionsku apanažu, kao i obećanje da će poslanici koji sa njim napuste stranku moći da zadrže mandate u Skupštini Srbije, te i u Pokrajinskoj skupštini u Novom Sadu i Skupštini grada Beograda.

  U vojnom hotelu na Goču Tomislav Nikolić je u pratnji Aleksandra Vučića, Jorgovanke Tabaković, Igora Mirovića i penzionisanog generala Božidara Đelića, kao i jednog službenika Ambasade Velike Britanije, održao radni sastanak 16. maja 2008. godine. Pučističku petorku dovezla su službena kola koja opslužuju kabinet predsednika Srbije. Tom prilikom je gospodinu Tomislavu Nikoliću i njegovim saborcima uručena pošiljka predsednika Borisa Tadića-Francetića, teška 18 milione evra!
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 19. #19
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Ovim novcem g. Nikolić je trebalo da bude kupljen da bespogovorno izvršava zadatke koje dobije od engleske obaveštajne službe.

  U istom sastavu ova petočlana družina ponovo se sastaje u vojnom odmaralištu na Goču 28. maja iste godine - da dobije preciznija upustva i zadatke.

  Gospodin Nikolić zaboravlja da se interesi obaveštajnih službi Engleske i SAD često ne poklapaju sa planovima i interesima njihovih vlada. Zato novac, za svaki slučaj, plaćaju njihovi sateliti u zemljama u kojima oni vršljaju i stvaraju haos.

  Od kada je primio novac, gospodin Nikolić bez imalo stila, na prost i primitivan način, a takav je od kada je 1992. godine ušao u politiku kao poslanik SRS-a, na sva usta hvali politiku Borisa Tadića.
  "Tadićeva politika nije loša, samo se ne sprovodi" - naslov je intervjua koji je dnevnom listu Politika 8. decembra ove godine dao gospodin Nikolić.

  Teško je u zemljama u kojima postoji demokratski sistem zamisliti da predstavnik opozicije na sva usta hvali predsednika Republike, a pri tom izjavljuje da želi da ga pobedi na izborima!

  Kome je obraz kao guhzica, lako mu je živeti, stara je izreka.

  Ovaj čovek bez identiteta nameće nam se danas, nakon što je primio ogroman novac, kako bi dotukao Srbiju. On, prema planovima obaveštajnih centara iz Londona i Vašingtona, treba da stvori novi haos, da omogući odvajanje Vojvodine, rasparčavanje Srbije, a da potom sa svojim sokolovima i porodicom odleti u Kaliforniju.

  U Kaliforniji su Nikolići već kupili imanje i hacijendu da uteknu kada Tomislav izvrši svoj krvavi pir. Treći čovek u ovoj stranci je Milan Bačević, čijom ćerkom se oženio Nikolićev sin. Gospodin Bačević se poverio svom čoveku u službi, koji ga drži na vezi, da će njegova ćerka i unuci, ako bog da, postati Amerikanci!

  Planovi su jedno, ali život često donosi iznenađenja. Oni kojima služe gospoda poput Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, barem je to u poslednjih sto godina tako, uvek budu pušteni niz vodu. Poput Slobodana Miloševića, Biljane Plavšić, Sadama Huseina, Bin Ladena, Viktora Juščenka, Mihaila Sakašvilija...

  Gospodin Nikolić i njegova družina idu dalje. Oni služe, a od nas traže da služimo njima. Baš perverzan zahtev grupe koja je odavno izgubila svaki moral. U stvari, ona moral nikada nije ni imala.
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 20. #20
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  557

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  dobro na stranu verodostojnost pijanog Brkica i njegovih novina al ovo je svakako sustina


  sada ce dobrovoljno drustvo dementnih maloumnika ilti DDDM sa foruma da nam objasni kako je Toma ustvari jako lukav i pametan , pravi Trojanac koji je i dalje uber Srbenda i (veliko )srpski cetnicki vojvoda u srcu ,ali je zahvaljujci svojoj genijalnosti uspeo da prevari EU , SAD ,Olija Rena , MI6 , Miskovica i sve ostale
  Pa vidish da niko osim tog pijanog Brkica o ovome ni rech nije napisao ?!
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 21. #21
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.193
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  On, prema planovima obaveštajnih centara iz Londona i Vašingtona, treba da stvori novi haos, da omogući odvajanje Vojvodine, rasparčavanje Srbije, a da potom sa svojim sokolovima i porodicom odleti u Kaliforniju.

  U Kaliforniji su Nikolići već kupili imanje i hacijendu da uteknu kada Tomislav izvrši svoj krvavi pir. Treći čovek u ovoj stranci je Milan Bačević, čijom ćerkom se oženio Nikolićev sin. Gospodin Bačević se poverio svom čoveku u službi, koji ga drži na vezi, da će njegova ćerka i unuci, ako bog da, postati Amerikanci!
  dobo sad ga pretera i Brkic sa vinjakom
  The Show Must Go On...

 22. #22
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  To jeste istina, u pitanju je mlađa snajka, izvesna Milena. Doduše ne znam šta je gde kupljeno ali devojka jeste ćerka tog tipa
  A ovo za sranja po Americi je žešće naduvana priča.

 23. #23
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.524
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Citat Original postavio Maksim 3 Pogledaj poruku
  Ovu pricu sam cuo jos davno,davno, od mog dobrog prijatelja koji je bio nacelnik za elektroniku u jednom MUP-u(mislim, da je jasno svima sta to znaci), u jednom Sumadijskom gradu.
  Па ниси могао баш све да чујеш давно-давно.

  Оно са сином у Америци је од релативно скоро.

 24. #24
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  Citat Original postavio Софија Pogledaj poruku
  Па ниси могао баш све да чујеш давно-давно.

  Оно са сином у Америци је од релативно скоро.
  Od 2006. .....

 25. #25
  Ističe se vladeks (avatar)
  Učlanjen
  19.03.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.314
  Reputaciona moć
  63

  Podrazumevano Re: Tomislav Nikolić: Razvojni put jedne nule ili koliko je pokajnik dugačak !!!

  samo dve reci su dovoljne:toma slina

Slične teme

 1. Tomislav Nikolic kao vodja?
  Autor Headhunter u forumu Politika
  Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 07.07.2011., 18:40
 2. Tomislav Nikolić - Pobednik
  Autor Сталкер u forumu Politika
  Odgovora: 36
  Poslednja poruka: 15.12.2009., 17:53
 3. Tomislav Nikolić u Briselu
  Autor Maksim 3 u forumu Politika
  Odgovora: 100
  Poslednja poruka: 03.07.2009., 00:58
 4. name's Nikolić ,Tomislav Nikolić (007)
  Autor al bundy u forumu Politika
  Odgovora: 68
  Poslednja poruka: 09.05.2009., 00:44

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •