Мило Ђукановић хоће и Србију за себе
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 63

Tema: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

 1. #1
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Lightbulb Мило Ђукановић хоће и Србију за себе  Шта се крије иза позива Вучића и Николића за тзв. уједињавање опозиције у предизборни блок

  Вучић и Николић би довели Цанета и Ђукановића на власт

  • Главни циљ тог уједињавања био би да омогући Вучићу и Николићу долазак на власт, јер преко њих двојице, праву контролу и управљање нашом државом, треба да преузму Станко Суботић Цане и Мило Ђукановић. Заправо се ради на формирању коалиције крупног капитала, криминала и Вучићеве напредне странке.
  •Вучић и Николић спремнији од Бориса Тадића да се одрекну Косова и Метохије и сваког минимума државног и националног интереса

  Вучићева странка покушава на сваки могући начин и по сваку цену да себи обезбеди долазак на власт. То је разлог што се у последње време са различитих страна пласирају информације о тзв. уједињавању опозиције у предизбор ни блок на чијем челу би наводно требало да буде Томислав Николић.
  Међутим, истовремено се грађани обмањују да би главни циљ тог уједињавања био рушење лошег режима. Главни циљ тог уједињавања био би да омогући Вучићу и Николићу долазак на власт, јер преко њих двојице, праву контролу и управљање нашом државом, треба да преузму Станко Суботић Цане и Мило Ђукановић.

  На Западу је Тадић оцењен као истрошен политичар кога треба заменити људима који су спремни да до краја спроведу сценарио разбијања Србије и њеног економског, војног, политичког и сваког другог слабљења. Са да је потпуно јасно да су Вучић и Николић спремнији од Бориса Тадића да се одрекну Косова и Метохије и сваког минимума државног и националног интереса.
  Јавна је тајна да су и актуелну владу формирали одређени домаћи тајкуни и британски и амерички амбасадори. Од пуча који је спроведен у Српској радикалној странци праве се припреме, уз сву могућу логистичку подршку одређених западних земаља, људи из криминогеног миљеа и медија, да се коалиција крупног капитала, криминала и новоформиране Вучићеве напредне странке доведе на власт. То је добитна комбинација за Запад, јер би преко њих у потпуности спровели своје интересе.
  Део овог процеса који треба да омогући Цанету и Ђукановићу да преко Николића и Вучића преузму полуге власти у Србији, јавност је могла да препозна из сведочења Ратка Кнежевића, бившег кума Мила Ђукановића. Кнежевић је у интервјуу подгоричким ,,Вјестима’’ 20-22.јула 2009. године, обелоданио да су се Вучић и Николић са стали са Цанетом и Милом у окто бру 2007. го ди не у париском хотелу Риц и да се садржај разговора односио на преузимање власти у Србији. ,,Суботић и Ђукановић одавно имају план да завладају медијским и политичким простором бивше Југославије а зарад својих пословних интереса и илегалних активности”.
  То је, према Кнежевићевим речима кључни разлог за финансирање Николићевог и Вучићевог политичког деловања. Цанетовим новцем финансирана је Вучићева и Николићева партија са једним јединим задатком да преузме власт у Србији. ,,Николић на крају са Цанетовом финансијском подршком и лобирањем једне јаке европске државе хоће да преузме власт у Србији. Све за рачун Суботића и Ђукановића и заштите њиховог бизнис модела” (Ратко Кнежевић, ,,Блиц’’ 28.7 2009) .
  Николић и Вучић су обичан инструмент Станка Суботића Цанета и Мила Ђукановића, полуга преко које ова двојица планирају да контролишу нашу државу и да њоме владају.
  После Црне Горе на ред је очигледно дошла Србија. ,,Два човјека која ‘ведре и облаче’ Црном Гором партнери су у криминалу: Мило Ђукановић и Цане Суботић. Срамно је да је један криминалац данас јачи по утицају у Црној Гори од предсједника Вујановића, предсједника парламента или државног тужиоца. Како је Србија од виталног значаја за опстанак и даље пословни прогрес ове братије, она је била и остала њихово ’главно ловиште’” (Ратко Кнежевић, ,,Блиц’’ 12. август 2009).
  Дакле, очевидно је да у политици Вучићеве странке нема ни трунке бриге за грађане и државу, и да његов циљ није руше ње лошег режима него успостављање владавине крупног капитала и криминала.
  Могу ли Николић и Вучић штитећи интересе организованог криминала, интересе двојице мафијаша Цанета и Ђукановића, који су шверцом цигарета, на конто неплаћених царина, пореза на промет итд., оштетили буџет и грађане Србије да се представљају као предводници тзв. уједињења опозици је која треба да сруши режим зарад добробити државе и њених грађана? Могу ли Николић и Вучић заступајући интерес двојице људи које је Кнежевић оптужио за многобројна убиства да кажу грађанима да ће устројити Србију у којој ћете сви живети бо ље? Наравно да не могу.
  Једини циљ Вучића и Николића, као обичног инструмента Цанета и Ђукановића, јесте да се по сваку цену докопају власти, а то су потпуно спремни да остваре и са странкама режима, а само обмањују грађане да теже тзв. уједињавању опозици је како би срушили лош режим.
  У прилог тој тврдњи говоре и подаци о закулисним радњама на политичкој сцени које у својој колумни износи Драган Вучићевић (,,Прес’’ 12. 12. 2009). Вучићевић у коментару под називом ,,Сценарио” износи тврдње да Млађан Динкић планира да сруши ову владу и да су у току договори са Вучићем и Николићем о постизборној коалицији, као и да ће напредњаке подржати тајкуни који су подржавали Тадића.
  Вучић и Николић не би има ли ништа против ни да формирају владу са Демократском странком, иако све време обмањују грађане да им је циљ да сруше Тадића и његов режим. То потврђује изјава Томислава Николића дата у интервјуу дневном листу ,,Новости’’, 12. децембра ове године: „ДС је као слабији партнер замислив у влади коју би водила напредна странка”, рекао је Николић. Ваљда су им демократе добродошле у владу све док напредњаци имају већински део ,,колача”.
  Долазак на власт Вучићеве странке представљао би долазак на власт Цанета Суботића и Мила Ђукановића. То би значило још веће сиромашење грађана Србије, а богаћење малог процента крупних капиталиста, криминалаца и политичара на власти. Долазак на власт Вучићеве странке значило би потпуно територијално разбијање и економско, политичко и свако друго слабљење наше државе.

  Трула коалиција

  Вучићева странка спремна да се одрекне Косова и Метохије и да лобира за улазак у НАТО Коначна потврда да су тзв. напредњаци сигуран партнер за Вашингтон стигла је након Вучићеве посете САД. Наиме, Вучић је америчким званичницима изнео много мекши став по питању Косова и Метохије и НАТО интеграција него што је то пре њега учинио Чедомир Јовановић, што је шокирало и саме Американце. Упркос катастрофалном положају Срба на Косову и Метохији, који се боре за свој опстанак, и бројним неразјашњеним убиствима, отмицама, силовањима и другим злочинима Вучић је у разговору са америчким званичницима истакао да је неизмерно задовољан ситуацијом на Косову и Метохији, као и нелегалном мисијом Еулекса, која има задатак да спроведе Ахтисаријев план и успостави институције противправно проглашене државе Косово.  Београдски адвокат Смиљана Стојиљковић објашњава зашто се разочарала у Николићеву и Вучићеву странку


  Обманули народ

  Није ми проблем да признам своју грешку. Погрешила сам, нема оправдања, осим можда незнања и политичког неискуства.
  Али, сада осећам велико олакшање. Тим речима своју личну исповест започиње адвокат Смиљана Стојиљковић, дојучерашњи члан Николићеве и Вучићеве странке, а сада члан Српске радикалне странке. Она каже да се вратила у Српску радикалну странку из моралних разлога, јер је после одлуке да као члан Републичке изборне комисије пређе у Николићеву напредну странку, врло брзо стекла утисак да је заправо прешла у Демократску странку.
  – На првом месту ми је у Николићевим изјавама засметало поистовећивање Америке и Русије, што ради и Борис Тадић. После тога финансирање од најужих чланова породице, попут Драгице Николић, супруге Томислава Николића, која је као домаћица „зарадила” и донирала тој странци 400.000 динара. То је присутно и у Демократској странци.
  На трећем месту су били изглед и локација страначких просторија, јер када сам први пут ушла у просторије те странке у Чика Љубиној улици, непријатно сам се осећала, узимајући у обзир да се ради о странци која се не финансира из буџета.
  А тек ка да сам видела на телевизији хотел „Риц”, у којем је Николић одседао, била сам у шоку. Да ли се он са стајао са
  Станком Суботићем или није је друго, али шта ће Николић у Хотелу „Риц” у Паризу! Тачка на „и”, и сам крај моје сарадње са том странком је био Николићев пут у Брисел и Вучићев у Вашингтон, објашњава Смиљана Стојиљковић. 2. #2
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Lightbulb Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе


 3. #3
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Heh, pa njih parama pumpaju i neki DS finansijeri, jer je lakse preko SNS-a ponovo pljackati narod i drzavu. Kome ovo nije jasno, taj bas ne shvata puno.

  Inace, SNS nije DS-ova ispostava, vec americka. DS osuto glasacko telo planira da prikupi preko Ljajiceve stranke za sledece izbore. Sa nacionalizmom je lako manipulisati, zato su SNS najpogodnije marionete. Mada su trenutno puni para i ima mesta kod njih ko oce da se ocese za poziciju.
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 4. #4
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Има ли неког да верује да би тајкуни финансирали напредњаке тек тако?

  Узмимо колики су трошкови за странку која се не финансира из буџета а има овако агресивну и скупу пропаганду као СНС.

  Који је то ред величина?

  Ја знам само да је огроман новац у игри.

 5. #5
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio john doe Pogledaj poruku
  Heh, pa njih parama pumpaju i neki DS finansijeri,
  ДС се већ утемељио у државним фондовима па је стекао малецки отклон од тајкуна док су ови напредњаци потпуне марионете, јадна Србија са њима.

 6. #6
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Нећу да тупим тастатуру о ова два кретена које је измислио и створио Шешељ а они поверовали да су НЕКО и НЕШТО... љиге над љигама... уосталом у цитираним чланцима теме већ је све речено.

  Већ сам раније написао да су то два најнегативнија типа на политичкој сцени - ЗНАМ ИХ ЛИЧНО...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 7. #7
  Elita Сталкер (avatar)
  Učlanjen
  20.05.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Зона
  Poruke
  21.418
  Reputaciona moć
  3339

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio Краљевић Pogledaj poruku


  Шта се крије иза позива Вучића и Николића за тзв. уједињавање опозиције у предизборни блок

  Вучић и Николић би довели Цанета и Ђукановића на власт

  • Главни циљ тог уједињавања био би да омогући Вучићу и Николићу долазак на власт, јер преко њих двојице, праву контролу и управљање нашом државом, треба да преузму Станко Суботић Цане и Мило Ђукановић. Заправо се ради на формирању коалиције крупног капитала, криминала и Вучићеве напредне странке.
  •Вучић и Николић спремнији од Бориса Тадића да се одрекну Косова и Метохије и сваког минимума државног и националног интереса

  Вучићева странка покушава на сваки могући начин и по сваку цену да себи обезбеди долазак на власт. То је разлог што се у последње време са различитих страна пласирају информације о тзв. уједињавању опозиције у предизбор ни блок на чијем челу би наводно требало да буде Томислав Николић.
  Међутим, истовремено се грађани обмањују да би главни циљ тог уједињавања био рушење лошег режима. Главни циљ тог уједињавања био би да омогући Вучићу и Николићу долазак на власт, јер преко њих двојице, праву контролу и управљање нашом државом, треба да преузму Станко Суботић Цане и Мило Ђукановић.

  На Западу је Тадић оцењен као истрошен политичар кога треба заменити људима који су спремни да до краја спроведу сценарио разбијања Србије и њеног економског, војног, политичког и сваког другог слабљења. Са да је потпуно јасно да су Вучић и Николић спремнији од Бориса Тадића да се одрекну Косова и Метохије и сваког минимума државног и националног интереса.
  Јавна је тајна да су и актуелну владу формирали одређени домаћи тајкуни и британски и амерички амбасадори. Од пуча који је спроведен у Српској радикалној странци праве се припреме, уз сву могућу логистичку подршку одређених западних земаља, људи из криминогеног миљеа и медија, да се коалиција крупног капитала, криминала и новоформиране Вучићеве напредне странке доведе на власт. То је добитна комбинација за Запад, јер би преко њих у потпуности спровели своје интересе.
  Део овог процеса који треба да омогући Цанету и Ђукановићу да преко Николића и Вучића преузму полуге власти у Србији, јавност је могла да препозна из сведочења Ратка Кнежевића, бившег кума Мила Ђукановића. Кнежевић је у интервјуу подгоричким ,,Вјестима’’ 20-22.јула 2009. године, обелоданио да су се Вучић и Николић са стали са Цанетом и Милом у окто бру 2007. го ди не у париском хотелу Риц и да се садржај разговора односио на преузимање власти у Србији. ,,Суботић и Ђукановић одавно имају план да завладају медијским и политичким простором бивше Југославије а зарад својих пословних интереса и илегалних активности”.
  То је, према Кнежевићевим речима кључни разлог за финансирање Николићевог и Вучићевог политичког деловања. Цанетовим новцем финансирана је Вучићева и Николићева партија са једним јединим задатком да преузме власт у Србији. ,,Николић на крају са Цанетовом финансијском подршком и лобирањем једне јаке европске државе хоће да преузме власт у Србији. Све за рачун Суботића и Ђукановића и заштите њиховог бизнис модела” (Ратко Кнежевић, ,,Блиц’’ 28.7 2009) .
  Николић и Вучић су обичан инструмент Станка Суботића Цанета и Мила Ђукановића, полуга преко које ова двојица планирају да контролишу нашу државу и да њоме владају.
  После Црне Горе на ред је очигледно дошла Србија. ,,Два човјека која ‘ведре и облаче’ Црном Гором партнери су у криминалу: Мило Ђукановић и Цане Суботић. Срамно је да је један криминалац данас јачи по утицају у Црној Гори од предсједника Вујановића, предсједника парламента или државног тужиоца. Како је Србија од виталног значаја за опстанак и даље пословни прогрес ове братије, она је била и остала њихово ’главно ловиште’” (Ратко Кнежевић, ,,Блиц’’ 12. август 2009).
  Дакле, очевидно је да у политици Вучићеве странке нема ни трунке бриге за грађане и државу, и да његов циљ није руше ње лошег режима него успостављање владавине крупног капитала и криминала.
  Могу ли Николић и Вучић штитећи интересе организованог криминала, интересе двојице мафијаша Цанета и Ђукановића, који су шверцом цигарета, на конто неплаћених царина, пореза на промет итд., оштетили буџет и грађане Србије да се представљају као предводници тзв. уједињења опозици је која треба да сруши режим зарад добробити државе и њених грађана? Могу ли Николић и Вучић заступајући интерес двојице људи које је Кнежевић оптужио за многобројна убиства да кажу грађанима да ће устројити Србију у којој ћете сви живети бо ље? Наравно да не могу.
  Једини циљ Вучића и Николића, као обичног инструмента Цанета и Ђукановића, јесте да се по сваку цену докопају власти, а то су потпуно спремни да остваре и са странкама режима, а само обмањују грађане да теже тзв. уједињавању опозици је како би срушили лош режим.
  У прилог тој тврдњи говоре и подаци о закулисним радњама на политичкој сцени које у својој колумни износи Драган Вучићевић (,,Прес’’ 12. 12. 2009). Вучићевић у коментару под називом ,,Сценарио” износи тврдње да Млађан Динкић планира да сруши ову владу и да су у току договори са Вучићем и Николићем о постизборној коалицији, као и да ће напредњаке подржати тајкуни који су подржавали Тадића.
  Вучић и Николић не би има ли ништа против ни да формирају владу са Демократском странком, иако све време обмањују грађане да им је циљ да сруше Тадића и његов режим. То потврђује изјава Томислава Николића дата у интервјуу дневном листу ,,Новости’’, 12. децембра ове године: „ДС је као слабији партнер замислив у влади коју би водила напредна странка”, рекао је Николић. Ваљда су им демократе добродошле у владу све док напредњаци имају већински део ,,колача”.
  Долазак на власт Вучићеве странке представљао би долазак на власт Цанета Суботића и Мила Ђукановића. То би значило још веће сиромашење грађана Србије, а богаћење малог процента крупних капиталиста, криминалаца и политичара на власти. Долазак на власт Вучићеве странке значило би потпуно територијално разбијање и економско, политичко и свако друго слабљење наше државе.

  Трула коалиција

  Вучићева странка спремна да се одрекне Косова и Метохије и да лобира за улазак у НАТО Коначна потврда да су тзв. напредњаци сигуран партнер за Вашингтон стигла је након Вучићеве посете САД. Наиме, Вучић је америчким званичницима изнео много мекши став по питању Косова и Метохије и НАТО интеграција него што је то пре њега учинио Чедомир Јовановић, што је шокирало и саме Американце. Упркос катастрофалном положају Срба на Косову и Метохији, који се боре за свој опстанак, и бројним неразјашњеним убиствима, отмицама, силовањима и другим злочинима Вучић је у разговору са америчким званичницима истакао да је неизмерно задовољан ситуацијом на Косову и Метохији, као и нелегалном мисијом Еулекса, која има задатак да спроведе Ахтисаријев план и успостави институције противправно проглашене државе Косово.
  ...
  Које су ово новине и чија је ово анализа ? Нигде не видех име и презиме новинара који је изнео овакве тврдње а не видим ни да су наведени извори
  Poslednji put ažurirao/la Сталкер : 05.01.2010. u 13:48
  Срећу за све,бесплатно,и нека нико одавде не оде незадовољан !

 8. #8
  Aktivan član SamProtivSvih (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  1.684
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Nikolic i Vucic
  Dva najveca razocarenja u zadnjih 20 godina...

  katastrofa...

  Tacka.

 9. #9
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio SamProtivSvih Pogledaj poruku
  Nikolic i Vucic
  Dva najveca razocarenja u zadnjih 20 godina...

  katastrofa...

  Tacka.
  Pa ako si u NJIH verovao i od njih nesto ocekivao, onda treba i da budes razocaran.
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 10. #10
  Primećen član
  Učlanjen
  29.11.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  525
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Ovaj tzv clanak je obicna glupost, najvjerovatnije servirana iz DS-ove kuhinje ali najaci je dio gdje Nikolic ima meksi stav o KiM od Cede Jovanovica.....

 11. #11
  Veoma poznat Вуја (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Srbija
  Poruke
  10.597
  Reputaciona moć
  168

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Хаха ово је трагикомедија.
  Radi ono u cemu si dobar, a ne ono za mislis da si dobar

 12. #12
  Aktivan član SamProtivSvih (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  1.684
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio john doe Pogledaj poruku
  Pa ako si u NJIH verovao i od njih nesto ocekivao, onda treba i da budes razocaran.
  heh...
  Moj generalni stav prema svim politicarima jeste da ne verujem ni jednom, uostalom isto kao i zenama posebno kada placu, tako da nije stvar verovanja u politicare, vec ne volim prelivode BRE...

  Tacka.

 13. #13
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio iskusan Pogledaj poruku
  Ovaj tzv clanak je obicna glupost, najvjerovatnije servirana iz DS-ove kuhinje ali najaci je dio gdje Nikolic ima meksi stav o KiM od Cede Jovanovica.....
  Знам да ти је тешко да схватиш, али купили су Николића, он им је сада дужан.

  Јел треба да те подсећам да је Ђукановић 1991. био већи националиста од Николића и да је позивао у рат са Хрватима и да му то није сметало да 2008. призна независност Косова?

  Људи се мењају за 180 степени.

 14. #14
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Јел треба да подсећам да су Цане и компанија довођени у везу са многим физичким ликвидацијама?

  Један министар одбране (Павле Булатовић) је изрешетан зато што није хтео да тргује са овим мафијашима.

 15. #15
  Primećen član
  Učlanjen
  29.11.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  525
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio Краљевић Pogledaj poruku
  Знам да ти је тешко да схватиш, али купили су Николића, он им је сада дужан.

  Јел треба да те подсећам да је Ђукановић 1991. био већи националиста од Николића и да је позивао у рат са Хрватима и да му то није сметало да 2008. призна независност Косова?

  Људи се мењају за 180 степени.
  Ja u to ne mogu da povjerujem, ali sve je u igri....politika je ***** :/

 16. #16
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio Сталкер Pogledaj poruku
  ...
  Које су ово новине и чија је ово анализа ? Нигде не видех име и презиме новинара који је изнео овакве тврдње а не видим ни да су наведени извори
  http://www.srpskaradikalnastranka.org.rs/pdf/vs/vs3362.pdf 17. #17
  Primećen član
  Učlanjen
  29.11.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  525
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Cek, cek druze, ti si ovaj ''clanak'' preuzeo iz Velike Srbije??? Pa onda mi je sve jasno.....Jadikali, ko jadikali samo izmisljaju.....

 18. #18
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Добро, нека си у праву,

  Онда ми објасни ко и зашто финансира напредњаке.

  Ако имаш неко логичније објашњење прихватам.

 19. #19
  Primećen član
  Učlanjen
  29.11.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  525
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio Краљевић Pogledaj poruku
  Добро, нека си у праву,

  Онда ми објасни ко и зашто финансира напредњаке.

  Ако имаш неко логичније објашњење прихватам.
  Hocu odgovoricu ti vrlo Rado kad ti meni odgovoris ko i zasto finansira Radikale, DS; DSS, itd. Izaberi stranku po volji

 20. #20
  Domaćin ludishinter (avatar)
  Učlanjen
  01.08.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.322
  Reputaciona moć
  72

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Veoma validan izvor,pa naravno da ce da pljuju po njima i sta sve ne,kada je SRS sada propao zbog njih..A drugo nema nijednog postenog politicara da se ne lazemo..
  *Bolje je činiti malo a dobro,nego puno a loše.*-Sokrat

  Strpljenje je moć.

 21. #21
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.447
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio SamProtivSvih Pogledaj poruku
  heh...
  Moj generalni stav prema svim politicarima jeste da ne verujem ni jednom, uostalom isto kao i zenama posebno kada placu, tako da nije stvar verovanja u politicare, vec ne volim prelivode BRE...

  Tacka.
  Ахаха....... ово нисам никада чуо... ја сам баш слаб на женске сузе...
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 22. #22
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio ludishinter Pogledaj poruku
  Veoma validan izvor,pa naravno da ce da pljuju po njima i sta sve ne,kada je SRS sada propao zbog njih..A drugo nema nijednog postenog politicara da se ne lazemo..
  Извор је бивши саветник Мила Ђукановића Ратко Кнежевић.

  Али ако не верујеш њему послушај анализу РУСКЕ историчарке:

  Ана ФИЛИМОНОВА
  Специјална операција ликвидације Српске радикалне странке(I)
  http://*******************/viewtopic.php?f=8&t=97

  А ако ни њој не верујеш онда.... онда пронађи неку другу логички утемељену верзију.... ја немам никаквих предрасуда. Изволи, слушам твоју верзију.

 23. #23
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.218
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  dobo svi znamo da nema veceg i smrdljivijeg sljama i prevaranta od Solje i Pussyija , nema potrebe otvarati 100 tema o tome
  The Show Must Go On...

 24. #24
  Elita Halix (avatar)
  Učlanjen
  19.09.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na sedmom spratu...
  Poruke
  16.114
  Reputaciona moć
  359

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio Краљевић Pogledaj poruku


  Шта се крије иза позива Вучића и Николића за тзв. уједињавање опозиције у предизборни блок

  Вучић и Николић би довели Цанета и Ђукановића на власт

  • Главни циљ тог уједињавања био би да омогући Вучићу и Николићу долазак на власт, јер преко њих двојице, праву контролу и управљање нашом државом, треба да преузму Станко Суботић Цане и Мило Ђукановић. Заправо се ради на формирању коалиције крупног капитала, криминала и Вучићеве напредне странке.
  •Вучић и Николић спремнији од Бориса Тадића да се одрекну Косова и Метохије и сваког минимума државног и националног интереса

  Вучићева странка покушава на сваки могући начин и по сваку цену да себи обезбеди долазак на власт. То је разлог што се у последње време са различитих страна пласирају информације о тзв. уједињавању опозиције у предизбор ни блок на чијем челу би наводно требало да буде Томислав Николић.
  Међутим, истовремено се грађани обмањују да би главни циљ тог уједињавања био рушење лошег режима. Главни циљ тог уједињавања био би да омогући Вучићу и Николићу долазак на власт, јер преко њих двојице, праву контролу и управљање нашом државом, треба да преузму Станко Суботић Цане и Мило Ђукановић.

  На Западу је Тадић оцењен као истрошен политичар кога треба заменити људима који су спремни да до краја спроведу сценарио разбијања Србије и њеног економског, војног, политичког и сваког другог слабљења. Са да је потпуно јасно да су Вучић и Николић спремнији од Бориса Тадића да се одрекну Косова и Метохије и сваког минимума државног и националног интереса.
  Јавна је тајна да су и актуелну владу формирали одређени домаћи тајкуни и британски и амерички амбасадори. Од пуча који је спроведен у Српској радикалној странци праве се припреме, уз сву могућу логистичку подршку одређених западних земаља, људи из криминогеног миљеа и медија, да се коалиција крупног капитала, криминала и новоформиране Вучићеве напредне странке доведе на власт. То је добитна комбинација за Запад, јер би преко њих у потпуности спровели своје интересе.
  Део овог процеса који треба да омогући Цанету и Ђукановићу да преко Николића и Вучића преузму полуге власти у Србији, јавност је могла да препозна из сведочења Ратка Кнежевића, бившег кума Мила Ђукановића. Кнежевић је у интервјуу подгоричким ,,Вјестима’’ 20-22.јула 2009. године, обелоданио да су се Вучић и Николић са стали са Цанетом и Милом у окто бру 2007. го ди не у париском хотелу Риц и да се садржај разговора односио на преузимање власти у Србији. ,,Суботић и Ђукановић одавно имају план да завладају медијским и политичким простором бивше Југославије а зарад својих пословних интереса и илегалних активности”.
  То је, према Кнежевићевим речима кључни разлог за финансирање Николићевог и Вучићевог политичког деловања. Цанетовим новцем финансирана је Вучићева и Николићева партија са једним јединим задатком да преузме власт у Србији. ,,Николић на крају са Цанетовом финансијском подршком и лобирањем једне јаке европске државе хоће да преузме власт у Србији. Све за рачун Суботића и Ђукановића и заштите њиховог бизнис модела” (Ратко Кнежевић, ,,Блиц’’ 28.7 2009) .
  Николић и Вучић су обичан инструмент Станка Суботића Цанета и Мила Ђукановића, полуга преко које ова двојица планирају да контролишу нашу државу и да њоме владају.
  После Црне Горе на ред је очигледно дошла Србија. ,,Два човјека која ‘ведре и облаче’ Црном Гором партнери су у криминалу: Мило Ђукановић и Цане Суботић. Срамно је да је један криминалац данас јачи по утицају у Црној Гори од предсједника Вујановића, предсједника парламента или државног тужиоца. Како је Србија од виталног значаја за опстанак и даље пословни прогрес ове братије, она је била и остала њихово ’главно ловиште’” (Ратко Кнежевић, ,,Блиц’’ 12. август 2009).
  Дакле, очевидно је да у политици Вучићеве странке нема ни трунке бриге за грађане и државу, и да његов циљ није руше ње лошег режима него успостављање владавине крупног капитала и криминала.
  Могу ли Николић и Вучић штитећи интересе организованог криминала, интересе двојице мафијаша Цанета и Ђукановића, који су шверцом цигарета, на конто неплаћених царина, пореза на промет итд., оштетили буџет и грађане Србије да се представљају као предводници тзв. уједињења опозици је која треба да сруши режим зарад добробити државе и њених грађана? Могу ли Николић и Вучић заступајући интерес двојице људи које је Кнежевић оптужио за многобројна убиства да кажу грађанима да ће устројити Србију у којој ћете сви живети бо ље? Наравно да не могу.
  Једини циљ Вучића и Николића, као обичног инструмента Цанета и Ђукановића, јесте да се по сваку цену докопају власти, а то су потпуно спремни да остваре и са странкама режима, а само обмањују грађане да теже тзв. уједињавању опозици је како би срушили лош режим.
  У прилог тој тврдњи говоре и подаци о закулисним радњама на политичкој сцени које у својој колумни износи Драган Вучићевић (,,Прес’’ 12. 12. 2009). Вучићевић у коментару под називом ,,Сценарио” износи тврдње да Млађан Динкић планира да сруши ову владу и да су у току договори са Вучићем и Николићем о постизборној коалицији, као и да ће напредњаке подржати тајкуни који су подржавали Тадића.
  Вучић и Николић не би има ли ништа против ни да формирају владу са Демократском странком, иако све време обмањују грађане да им је циљ да сруше Тадића и његов режим. То потврђује изјава Томислава Николића дата у интервјуу дневном листу ,,Новости’’, 12. децембра ове године: „ДС је као слабији партнер замислив у влади коју би водила напредна странка”, рекао је Николић. Ваљда су им демократе добродошле у владу све док напредњаци имају већински део ,,колача”.
  Долазак на власт Вучићеве странке представљао би долазак на власт Цанета Суботића и Мила Ђукановића. То би значило још веће сиромашење грађана Србије, а богаћење малог процента крупних капиталиста, криминалаца и политичара на власти. Долазак на власт Вучићеве странке значило би потпуно територијално разбијање и економско, политичко и свако друго слабљење наше државе.

  Трула коалиција

  Вучићева странка спремна да се одрекне Косова и Метохије и да лобира за улазак у НАТО Коначна потврда да су тзв. напредњаци сигуран партнер за Вашингтон стигла је након Вучићеве посете САД. Наиме, Вучић је америчким званичницима изнео много мекши став по питању Косова и Метохије и НАТО интеграција него што је то пре њега учинио Чедомир Јовановић, што је шокирало и саме Американце. Упркос катастрофалном положају Срба на Косову и Метохији, који се боре за свој опстанак, и бројним неразјашњеним убиствима, отмицама, силовањима и другим злочинима Вучић је у разговору са америчким званичницима истакао да је неизмерно задовољан ситуацијом на Косову и Метохији, као и нелегалном мисијом Еулекса, која има задатак да спроведе Ахтисаријев план и успостави институције противправно проглашене државе Косово.  Београдски адвокат Смиљана Стојиљковић објашњава зашто се разочарала у Николићеву и Вучићеву странку


  Обманули народ

  Није ми проблем да признам своју грешку. Погрешила сам, нема оправдања, осим можда незнања и политичког неискуства.
  Али, сада осећам велико олакшање. Тим речима своју личну исповест започиње адвокат Смиљана Стојиљковић, дојучерашњи члан Николићеве и Вучићеве странке, а сада члан Српске радикалне странке. Она каже да се вратила у Српску радикалну странку из моралних разлога, јер је после одлуке да као члан Републичке изборне комисије пређе у Николићеву напредну странку, врло брзо стекла утисак да је заправо прешла у Демократску странку.
  – На првом месту ми је у Николићевим изјавама засметало поистовећивање Америке и Русије, што ради и Борис Тадић. После тога финансирање од најужих чланова породице, попут Драгице Николић, супруге Томислава Николића, која је као домаћица „зарадила” и донирала тој странци 400.000 динара. То је присутно и у Демократској странци.
  На трећем месту су били изглед и локација страначких просторија, јер када сам први пут ушла у просторије те странке у Чика Љубиној улици, непријатно сам се осећала, узимајући у обзир да се ради о странци која се не финансира из буџета.
  А тек ка да сам видела на телевизији хотел „Риц”, у којем је Николић одседао, била сам у шоку. Да ли се он са стајао са
  Станком Суботићем или није је друго, али шта ће Николић у Хотелу „Риц” у Паризу! Тачка на „и”, и сам крај моје сарадње са том странком је био Николићев пут у Брисел и Вучићев у Вашингтон, објашњава Смиљана Стојиљковић.
  Pa lood je taj koji veruje da su okoreli radikali postenjacine i da su se promenili za jednu noc... aposebno je zanimljivo ono vezano za Kosovo...pa upravo su taj Nikolic i Vucic cinili Vladu `narodnog jedinstva` sa Milosevicem kada se ona drama oko Kosova i odigrala...
  “Ponosni smo na srpsko porijeklo i crnogorsku državnost, na slavnu istoriju srpskog naroda. Zato i vjerujemo u zajedničku budućnost i prosperitet.” - Milo Djukanović

 25. #25
  Početnik
  Učlanjen
  05.01.2010.
  Pol
  muški
  Poruke
  19
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Мило Ђукановић хоће и Србију за себе

  Citat Original postavio Halix Pogledaj poruku
  Pa lood je taj koji veruje da su okoreli radikali postenjacine i da su se promenili za jednu noc... aposebno je zanimljivo ono vezano za Kosovo...pa upravo su taj Nikolic i Vucic cinili Vladu `narodnog jedinstva` sa Milosevicem kada se ona drama oko Kosova i odigrala...
  Јесте, ал тада је вучић био подстанар... а данас: колекционар добрих вина.

  шта ја знам шта све утиче на људе, генетика, васпитање, новац....

  рекох ти да је и мило ђукановић био ватрени српски националиста својевремено.
  као и вук драшковић - намерно их све пишем малим словом

Slične teme

 1. Девојке за себе, момци за себе
  Autor Слобода u forumu Ljubav i seks
  Odgovora: 50
  Poslednja poruka: 28.03.2008., 11:50
 2. Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 30.01.2008., 03:10
 3. Odgovora: 226
  Poslednja poruka: 28.01.2008., 15:41
 4. Odgovora: 36
  Poslednja poruka: 13.08.2007., 16:54
 5. Odgovora: 25
  Poslednja poruka: 03.11.2006., 23:31

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •