Velika Albanija 2016. godine!?
Strana 1 od 5 12345 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 119

Tema: Velika Albanija 2016. godine!?

 1. #1
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Arrow Velika Albanija 2016. godine!?

  Velika Albanija 2016. godine!?  Piše:Aleksandar Palić
  Stogodišnja ideja o stvaranju "velike Albanije", na kratko realizovana uz pomoć fašista 1941. godine, prema svemu sudeći mogla bi da se „povampiri“ u bliskoj budućnosti. Prema analizi nezavisnog i uglednog "Global risrč" političkog instituta iz Kanade (Centar za istraživanje globalizacije) , NATO i Sjedinjene Američke Države, u saradnji sa Turskom, rade na stvaranju velike albanske države na Balkanu, koja bi mogla da ugleda svetlost dana do 2016. godine!
  "NATO bez sumnje pomaže stvaranju "velike Albanije". Vašington i Brisel su za ovaj cilj već potrošili mnogo novca i definitivno ne misle da su ga bacili uzalud. Projekat velike albanske države je živ, a posle priznanja nezavisnosti Kosova možda i življi nego što je bio početkom Drugog svetskog rata", navodi Rik Rozif, analitičar kanadskog Centra za istraživanje globalizacije.
  Rozih apostrofira i zastavu Kosova, na kojoj se nalazi slika kosovske teritorije, a iznad nje šest zvezdica. Iz sasvim očiglednih i prećutnih razloga, te zvezdice su simbol šest teritorija na kojima sada žive Albanci - Kosovu, Albaniji, Crnoj Gori, Srbiji, Makedoniji i Grčkoj. U analizi se navodi i to da je kosovski predsednik Fatmir Sejdiju u nedavnom razgovoru sa novim generalnim sekretarom NATO Andre Fog Rasmusenom izrazio želju da pripadnici Kosovskih bezbednosnih snaga učestvuju u mirovnim operacija u Iraku i Avganistanu, a sve u cilju da steknu iskustvo prave borbene zone, kako bi posle povratka bile spremne za rat u blizini svoje matične zemlje.
  "To znači da će nekoliko hiljada albanskih vojnika sa Kosova i Albanije, posle povratka iz misije u Avganistanu, biti spremni za buduće konflikte na Balkanu", navodi se u studiji Gglobal risrča".
  Rik Rozif naglašava i da je Albanija od aprila ove godine i punopravna članica NATO i da kao takva, po ugovoru o Alijansi, može biti pozvana da reaguje ako vlasti na Kosovu isprovociraju sukob sa susedima, kao što su Srbija, Crna Gora ili Makedonija, jer Albanija insistira da ove države za njih "nisu strane zemlje". On upozorava da je policija Srbije nedavno otkrila veliku količinu naoružanja u Preševu, uključujući automatsko naoružanje, bombe, raketne bacače i više od 20 mina, kao i da je početkom oktobra makedonska policija napadnuta automatskim naoružanjem raznog kalibra, tokom rutinske patrole duž granice sa Kosovom. Ako se u obzir uzme i podatak da je NATO naoružao, obučio i pružio logističku podršku OVK u ratu sa vojnicima SR Jugoslavije, dolazi se do zaključka da su novi sukobi i tekako mogući, kao i novo prekrajanje granica.
  U stvaranju "velike Albanije" značajnu ulogu bi trebalo da ima Turska, koja sve češće najavljuje svoj povratak na Balkan, a cela priča mogla bi da bude izvedena do 2016. godine.
  Miroslav Lazanski, vojnopolitički komentator smatra da je ova analiza "Global risrč" instituta veoma realna i da će je njena realizacija zapravo već počela.
  - Takozvana država Kosovo je proglasila nezavisnost, ali uz preduslov da nema pravo ujedinjenja sa nekom drugom državom. Ipak, svima je jasno da će se to uskoro promeniti i da je samo pitanje vremena kada će se južna srpska pokrajna spojiti sa Albanijom. Znači, imamo jednu naciju u dve susedne zemlje i velike sile kao pokrovitelje ujedinjenja. Pa, već sada praktično ne postoji granica između Kosova i Albanije. Prelazi je kako ko želi, a počela je i izgradnja tunela, koji će Prištinu sa Dračom da poveže za samo nekih dva sata vožnje. Samim tim, Priština dobija i izlaz na more - objašnjava Lazanski za „Reviju92“.
  Naš sagovornik podseća i da je predsednik Albanije Bamir Topi nedavno vrlo direktno govorio o potrebi ujedinjenja Albanaca na teritoriji Balkana, što je jasan znak da je projekat "velike Albanije" već u toku.
  - Ono što meni nije jasno, zašto niko od srpskih zvaničnika nije reagovao na njegove skandalozne izjave. Nije čak ni upućen ni diplomatski protest, niti je zatraženo objašnjenje od ambasadora Albanije u Beogradu - pita se Lazanski. - Posle ujedinjenja sa Kosovom, scenario je jasan. Prvo će se pokrenuti pitanje zapadne Makedonije, a zatim i ostalih delova Balkana sa albanskim stanovništvom.
  Lazanski je saglasan sa ocenom da veliku ulogu u stvaranju "velike Albanije" ima Turska.
  - Pogledajte samo kakve su izjave izneli turski političari u poslednje vreme. Od toga da je Bosna i Hercegovina unutrašnje političko pitanje zvanične Ankare, do toga da je Balkan bio najstabilniji dok su oni ovde gazdovali. Turska ponovo ima jasne imperijalne ambicije prema Balkanu i bilo bi dobro da svi što pre toga postanemo svesni - konkretan je Lazanski.
  Postavlja se i pitanje, zbog čega je onda Srbija u poslednje vreme prilično "zbližila" sa zvaničnom Ankarom?
  - Potpuno sam zadivljen našim strateškim partnerstvom sa Turskom - ironičan je Lazanski. - Nije mi jasno zbog čega se približavamo Turcima, kada ni mi njima, ni oni nama, ne mogu da pomognu u bržoj integraciji u Evropsku uniju.
  Inače, uočljiva je i agresivnija spoljna politika zvanične Ankare i prema ostalim muslimanskim državama i namera da postane lider muslimanskih zemalja.
  Dragan Todorović, predsednik Odbora za odbranu i bezbednost Skupštine Srbije, takođe upozorava da projekat stavaranja "velika Albanije" predstavlja novu pretnju za Srbiju.
  - Analiza, prema kojoj će Amerika i Turska za nekoliko godina stvoriti veliku albansku državu na teritoriji Balkana nije nikako za potcenjivanje i mi ne smemo olako da pređemo preko takvih najava, koje ne samo da su alarm za Srbiju, već i za Crnu Goru i Makedoniju - kaže Todorović.
  Sagovornik „Revije92“ ističe da se o povratku Turske na Balkan sve više priča i da planovi zvanične Ankare, prema mišljenju mnogih stručnjaka, druge po snazi vojne sile u Evropi, polako počinju da se ostvaruju.
  - Nedavno sam postavio pitanje Ministarstvu inostranih poslova šta predstavlja zbližavanje Srbije sa Turskom, ali nažalost odgovor nisam dobio. Da li je moguće da smo zaboravili istoriju? Turci će narednih godina sigurno pokušati da se vrate na Balkan i imaće podršku Amerike u toj nameri. S druge strane, plan neće moći da sprovedu baš tako lako kako su zamislili, jer će na putu imati Rusiju, koja je ponovo moćna država i bez čije saglasnosti odluke kao s kraja prošle decenije, više neće moći da se donose. Zato je i interes Srbije što veće strateško partnetstvo sa Rusijom. Dolazimo u situaciju da se istorija ponavlja na ovim prostorima, ali bi ovog puta iz nje morali da izvučemo neke pouke - upozorava Todorović.
  Stručnjaci "Global risrč" instituta iz Kanade upozoravaju da "velika Albanija" možda ne postoji formalno, ali da pravno i praktično već funkcioniše, jer granica između Kosova i Albanije kao da ne postoji, a i između Kosova i Makedonije je više imaginarna, nego stvarna.
  Govoreći o projektu "velike Albanije", ruski politički analitičar Pjotr Iskenderov, izjavio je da proglašenje nezavisnosti Kosova i priznanje ovog čina od SAD i većine država EU, predstavlja katalizator za stvaranje velike albanske države. U prilog činjenici da postoji saradnja Kosova i Albanije idu i izveštaji da je Tirana nedavno ustupila Prištini luku na Jadranskom moru Šenđin, kako bi nova "nezavisna država" imala izlaz na more. Čak je i premijer Albanije Sali Beriša izjavio da "ideja ujedinjenja treba da bude zvezda vodilja svih albanskih političara".
  Centar za globalna istraživanja podseća da se zbog ove izjave, oglasio ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov, dok su SAD, Amerika, pa čak i zvanična Srbija ostali nemi.
  "Vrlo sam zabrinut zbog izjave albanskog premijera. Ubeđeni smo da je trebalo da bude adekvatnog odgovora, prvo iz EU, a kasnije i iz NATO. Taj odogovor još nismo videli. Nadam se da se, uprkos činjenici da nije bilo javne reakcije iz evropskih prestonica, vode razgovori sa albanskim vlastima. Moskva izražava zabrinutost zbog izjava zvanične Tirane da je neizbežno ujedinjenje svih Albanaca", stoji u saopštenju Sergeja Lavrova.
  Pored sadašnje teritorije Albanije u veliku šiptarsku državu, trebalo bi da uđu i Kosovo i Metohija, dolina Preševa u južnoj Srbiji (opštine Preševo, Bujanovac, deo Medveđe), zapadni deo Makedonije, južni i istočni delovi Crne Gore sa Ulcinjom i delovima opštine Plav i Rožaje, kao i grčki južni Epir, s tim da Grci već duže vreme igraju na kartu asimilacije albanske nacionalne manjine. S druge strane, Ali Ahmeti, osnivač i komadant terorističkih albanskih u Makedoniji (ONA) svojevremeno se hvalio i postojanjem "Oslobodilačke armije Kamerija" u severozapadnom grčkom regionu Epiru, opremljenoj i imspresivnim arsenalom naoružanja. Šta li će biti izgovor za ovaj pokušaj prekrajanja granica, hoće li Grci „trovati“ Albance ili će Makedonci sprovesti „etničko čišćenje“. Hoće li Ričar Holbruk u čarapama posećivati i Albance u Epiru ili će Vilijem Voker komandovati pokraj Podgorice. Srbi neće biti dežurni krivci, ko će biti nova žrtva?
  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић 2. #2
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  LAZANSKI
  Nema "štita" na Kosovu

  Najave pojedinih stranih i domaćih analitičara, da bi NATO i Amerika mogli da jedan od stubova antiraktnog štita postave i na Kosovu i Metohiji (u blizini Brezovice), Miroslav Lazanski odbacuje kao neosnovane.
  - Amerikanci su planirali da postave štit u Poljskoj i Češkoj, koje su ozbiljne i uređene države. Takvi projekti se ne realizuju u nebezbednim zonama kao što je Kosovo i gde postoji velika opasnost od novih sukoba, napada bandi, ali i terorista. Štit će pre biti postavljen u Turskoj i Izraelu - poručuje Lazanski.

  SRBIJA
  „Trojanski konj"

  Dmitri Sajms, direktor Niksonovog instituta i stručnjak za Istočnu Evropu i Rusiju, nedavno je izjavio da među ljudima u američkim institucijama o Srbiji postoje dve škole mišljenja.
  "Jedna je da je Srbija ruski trojanski konj, i druga proističe iz činjenice da Srbija nije sledila američku politiku devedesetih godina", objasnio je Sajms.
  Takođe, u SAD postoji snažan lobi, koji promoviše "veliku Albaniju". Lobi je formirao bivši američki kongresmen Džozef Diogardi, koji je etnički Albanac.

  http://www.revija92.rs/code/navigate.php?Id=599&editionId=110&articleId=468
  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић

 3. #3
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  izgleda bice krvi do koljena...
  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић

 4. #4
  Aktivan član SasaBorgdron (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Republika Srpska ,Banja Luka
  Poruke
  1.082
  Reputaciona moć
  43

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  U analizi se navodi i to da je kosovski predsednik Fatmir Sejdiju u nedavnom razgovoru sa novim generalnim sekretarom NATO Andre Fog Rasmusenom izrazio želju da pripadnici Kosovskih bezbednosnih snaga učestvuju u mirovnim operacija u Iraku i Avganistanu, a sve u cilju da steknu iskustvo prave borbene zone, kako bi posle povratka bile spremne za rat u blizini svoje matične zemlje.
  I da nije nista rekao oni ce svakako morati da ucestvuju doslo vrijeme da se isporuci racun za uslugu koju su im Ameri ucinili.

  Rik Rozif naglašava i da je Albanija od aprila ove godine i punopravna članica NATO i da kao takva, po ugovoru o Alijansi, može biti pozvana da reaguje ako vlasti na Kosovu isprovociraju sukob sa susedima, kao što su Srbija, Crna Gora ili Makedonija, jer Albanija insistira da ove države za njih "nisu strane zemlje". On upozorava da je policija Srbije nedavno otkrila veliku količinu naoružanja u Preševu, uključujući automatsko naoružanje, bombe, raketne bacače i više od 20 mina, kao i da je početkom oktobra makedonska policija napadnuta automatskim naoružanjem raznog kalibra, tokom rutinske patrole duž granice sa Kosovom. Ako se u obzir uzme i podatak da je NATO naoružao, obučio i pružio logističku podršku OVK u ratu sa vojnicima SR Jugoslavije, dolazi se do zaključka da su novi sukobi i tekako mogući, kao i novo prekrajanje granica.
  Sukobi su moguci ali ce se desiti onda kada dobiju signal jer oni su jaki samo koliko su im gospodari jaki. Inace svo to oruzije koje sada imaju sluzi za kriminalne aktivnosti jer oni ni za kakve druge i ne znaju.Kriminalom se bave vec vijekovima od dolaska na KiM samo su to znali najbolje da rade .

  Hoće li Ričar Holbruk u čarapama posećivati i Albance u Epiru ili će Vilijem Voker komandovati pokraj Podgorice. Srbi neće biti dežurni krivci, ko će biti nova žrtva?
  Ovde se varaju Srbi ce biti ako tako bude odgovaralo dezurni krivci.

 5. #5
  Zainteresovan član Nisam_Gost (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sombor
  Poruke
  444
  Reputaciona moć
  44

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Dragan_srbcg Pogledaj poruku
  izgleda bice krvi do koljena...
  Bice rata?

 6. #6
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Dragan_srbcg Pogledaj poruku
  izgleda bice krvi do koljena...
  Sve sreca pa Srbija ima spremnu vojsku ... i to PROFESIONALCE
  A Mari usque ad Mare

 7. #7
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Nisam_Gost Pogledaj poruku
  Bice rata?
  ko zna. Nikad ne reci nikad.
  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић

 8. #8
  Iskusan
  Učlanjen
  20.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nord på
  Poruke
  5.083
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Da, Albanci postaju jedan od bitnih faktora na Balkanu, posle vise deceniske marginalizacije doslo je vreme da se i oni pitaju ! Naravno da je nacionalno ujedinjenje vazno ali nece biti prekrajanja granica !

 9. #9
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio C0NSIGLIERI Pogledaj poruku
  Sve sreca pa Srbija ima spremnu vojsku ... i to PROFESIONALCE
  jes vala...
  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић

 10. #10
  Elita
  Učlanjen
  28.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  16.175
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Vintage Pogledaj poruku
  Da, Albanci postaju jedan od bitnih faktora na Balkanu, posle vise deceniske marginalizacije doslo je vreme da se i oni pitaju ! Naravno da je nacionalno ujedinjenje vazno ali nece biti prekrajanja granica !
  sta da se pitaju?

 11. #11
  Domaćin
  Učlanjen
  06.12.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Бугарска
  Poruke
  3.072
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Vintage Pogledaj poruku
  Da, Albanci postaju jedan od bitnih faktora na Balkanu, posle vise deceniske marginalizacije doslo je vreme da se i oni pitaju !
  Exactly. Not less important than Serbia.

 12. #12
  ПАПРИКАРИУС nije na forumu
  ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
  Elita
  Učlanjen
  06.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  А БЕ, ДА БЕ!!!
  Poruke
  20.759
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Vintage Pogledaj poruku
  Da, Albanci postaju jedan od bitnih faktora na Balkanu, posle vise deceniske marginalizacije doslo je vreme da se i oni pitaju ! Naravno da je nacionalno ujedinjenje vazno ali nece biti prekrajanja granica !
  А зна се и како Србин........................................ ......традиционално "много воли те.......... факторе"!!!
  Набије на ЦВЕТКА, потроши и баци!!!

 13. #13
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Vintage Pogledaj poruku
  Da, Albanci postaju jedan od bitnih faktora na Balkanu, posle vise deceniske marginalizacije doslo je vreme da se i oni pitaju ! Naravno da je nacionalno ujedinjenje vazno ali nece biti prekrajanja granica !


  ...isprave?
  A Mari usque ad Mare

 14. #14
  Zainteresovan član Nisam_Gost (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sombor
  Poruke
  444
  Reputaciona moć
  44

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Dragan_srbcg Pogledaj poruku
  ko zna. Nikad ne reci nikad.
  Tada cu ja da imam 23 godine

 15. #15
  Nov član Andjela (avatar)
  Učlanjen
  22.09.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  en el cielo
  Poruke
  23.809
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio eshumator Pogledaj poruku
  sta da se pitaju?
  Uzemi rec sa tastature...
  Stvarno Vint...sta to i ko, da vas pita i zasto?

 16. #16
  Iskusan Neznanko (avatar)
  Učlanjen
  05.12.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  5.308
  Tekstova u blogu
  69
  Reputaciona moć
  83

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Dragan_srbcg Pogledaj poruku
  izgleda bice krvi do koljena...
  Ma neće, eto ti si jedan od najvećih srpskih boraca iz fotelje.đ
  umesto krvi, biće ovo: za 25-30 godina, albanci će mirnim putem doći do periferije Kraljeva.
  To je dobro, bolje da neko živi na jugu Srbije, kad nećemo mi.
  Od onoga ko tvrdi da Bog ne postoji, gluplji je samo onaj koji tvrdi da Bog postoji (J. G. Haman)

 17. #17
  Ističe se Danny Elfman (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.498
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Vintage Pogledaj poruku
  Da, Albanci postaju jedan od bitnih faktora na Balkanu, posle vise deceniske marginalizacije doslo je vreme da se i oni pitaju ! Naravno da je nacionalno ujedinjenje vazno ali nece biti prekrajanja granica !

 18. #18
  Ističe se Danny Elfman (avatar)
  Učlanjen
  06.01.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.498
  Reputaciona moć
  59

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Sto je silom oteto, tako ce biti i vraceno.

 19. #19
  Poznat Petar BSK (avatar)
  Učlanjen
  23.01.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  North side Belgrade
  Poruke
  9.807
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  299

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Pa sta ste mislili da postoje dve albanske drzave jedna do druge.Jedini takav slucaj su dve Koreje,ali oni su u losim odnosima.

 20. #20
  Iskusan General Dus@n (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija rodjaci!
  Poruke
  6.277
  Reputaciona moć
  98

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  O Srbijo medju sljivama sta si dozivela….
  Itekako je jasno da se radi na stvaranju velike Albanske drzave. Evo vec su poceli da prave sranja na jugu Srbije. Da se razumemo nesto…ZAR SVI VI STVARNO MISLITE DA CE OVA VLAST KRENUTI U RAT ZA ODBRANU SRBIJE AKO DODJE DO RATA? Naravno da ne….Izjava Tadica pred izbore “Srbija nikad vise nece ratovati” ?!?! Nego ce mirno stajati I gledati kako se gamad mnozi? Kako nam odlazi komad po komad nase jedine Srbije? Treba izvrsiti etnicko ciscenje..u slucaju da Nato zine….tu je Rusija koja ce se ovog puta mnogo vise pitati…
  ТИ СИ ПОНОС ЗЕМЉЕ МОЈЕ,ТИ СИ ПОНОС СРБИЈЕ!!! ЦРНО БЕЕЕЕЕЕЕЕЛИ...

 21. #21
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio Plavo Andjelce Pogledaj poruku
  Uzemi rec sa tastature...
  Stvarno Vint...sta to i ko, da vas pita i zasto?
  pa... niko nas nista ne pita, a strah od te albanije ne daje nekima da spavaju
  u danasnje vreme, kada se snaga enke zemlje ne meri sa koliko stanovnika ima, podjednak faktor su i srbija ali i crna gora... a bogami ni kosovo nije za bacanje

 22. #22
  ПАПРИКАРИУС nije na forumu
  ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
  Elita
  Učlanjen
  06.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  А БЕ, ДА БЕ!!!
  Poruke
  20.759
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio adem_ks Pogledaj poruku
  pa... niko nas nista ne pita, a strah od te albanije ne daje nekima da spavaju
  u danasnje vreme, kada se snaga enke zemlje ne meri sa koliko stanovnika ima, podjednak faktor su i srbija ali i crna gora... a bogami ni kosovo nije za bacanje
  Прво!!! ВИ нисте никаква "земља"!!!
  Друго!!! КОСОВО И МЕТОХИЈА!!!

 23. #23
  Buduća legenda Torrente Bgd (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.960
  Reputaciona moć
  534

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio eshumator Pogledaj poruku
  sta da se pitaju?
  Posto shiptarka kad se kupuje.
  Daleko ti lepa kuca ahaahhahah

 24. #24
  Nov član Andjela (avatar)
  Učlanjen
  22.09.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  en el cielo
  Poruke
  23.809
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Citat Original postavio adem_ks Pogledaj poruku
  pa... niko nas nista ne pita, a strah od te albanije ne daje nekima da spavaju
  u danasnje vreme, kada se snaga enke zemlje ne meri sa koliko stanovnika ima, podjednak faktor su i srbija ali i crna gora... a bogami ni kosovo nije za bacanje

  Pa nije to strah od te velike albanije, ne bih se slozila sa tobom.To ti je ustvari otimanje tudjih teritorija, okupacija, svojatanje tudje istorije, propaganda i laz...
  Zna se i jasno je da je Srbija na Balkanu, od najvece vaznosti u svakom pogledu, to i sam "zapad" priznaje.

 25. #25
  Iskusan
  Učlanjen
  20.11.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Nord på
  Poruke
  5.083
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Velika Albanija 2016. godine!?

  Neki su navikli da citaju samo naslove...Radi se o regionalnoj saradnji, ekonomskom,politickom jacanju itd.Pocela je trka ko ce biti glavni badza na Balkanu...Prema svim atributima pa i prognozama Turska je potencialni kandidat za to...

Slične teme

 1. "Fajnenšel tajms": Srbija u EU ne pre 2016. godine
  Autor gost 23146 u forumu Politika
  Odgovora: 26
  Poslednja poruka: 15.10.2009., 18:33
 2. Stvorena je Velika Albanija ?
  Autor C0NSIGLIERI u forumu Politika
  Odgovora: 125
  Poslednja poruka: 21.08.2009., 16:06
 3. Velika Albanija
  Autor Markowac u forumu Politika
  Odgovora: 43
  Poslednja poruka: 07.04.2008., 01:25
 4. Veliki Trnovac, Velika Albanija
  Autor Salvantis u forumu Politika
  Odgovora: 21
  Poslednja poruka: 15.06.2007., 00:25
 5. Velika Albanija?
  Autor King David u forumu Politika
  Odgovora: 27
  Poslednja poruka: 05.10.2006., 20:23

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •