Pet godina otprilike posećujem internet portale, forume, blogove, to jest čitam vesti na istima, a gde se može nešto i komentarišem…
I šta sam spazio, uvideo, skapirao:

Neverovatno je to, kao vlasnici mnogih sajtova žele da disciplinuju svoje posetioce, to jest komentatore.
Imam počesto utisak, da neke Blogove, Forume finansira lično Šoroš, a preko čuvenih NJO-a, to jest N. Kandić, S. Biserko, B. Pavićević i t. d.

Hm, čini mi se da bi ini vlasnici sajtova najviše voleli da se na njima piše : O Ozonskoj rupi, o uticaju krompirove zlatice na proizvodnju pomfrita…o topljenju Glečera na Grenlandu, kao i o životu Belih medveda na istim terenima.

Medjutim, kad neki jogunasti posetilac sajta, Foruma, počne da piše o slabosti običnog čoveka, neobičnog čoveka, o nekim institucijama sistema, o odvratnim manirima nekih živih ljudi, tu odma nastane problem, veća se, glasa se, konsultuje se, da li to stopirati, zabraniti, izbaciti, opomenuti i t. d.

P.S. No1 znate šta ljudi, kad nešto pišete, a to nikog ne dotiče, nikog ne proziva, nikog ne analizira, kritikuje, onda to nije nikava pisanija, no brutalni marketing nekoga ili nečega.

P.S. No2 kad se na nekom Forumu ne talasa, isti postaje ŽABO-krečina, bara takoreći, gde je moguće samo kreketati i viriti iz mutne vode.
Svako pojavljivanje Roda, Pelikana, s’ namerom da tu Baru uzurkaju, isuše, stražar i čuvar FORUM-bare uzme pušku i spreman je da ustreli i neutrališe svaku takvnu nakanu.