Kасете из Шилерове у Швајцарској?
Prikazujem rezultate 1 do 19 od 19

Tema: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

 1. #1
  СУНЦЕ nije na forumu
  НАЈЛЕПШЕ СЈА НАД СРБИЈОМ
  Primećen član
  Učlanjen
  12.08.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  НА НЕБУ
  Poruke
  517
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  http://www.glas-javnosti.rs/dodaci/intervju-legija-progovorio/kasete-iz-silerove-u-svajcarskoj

  Kasete iz Šilerove u Švajcarskoj?

  Kuća u Šilerovoj je srušena zbog paničnog straha pojedinaca, pre svega Čede Jovanovića, od onoga šta je tamo moglo da se otkrije. Policija je trebalo da izvrne naglavačke kuću jer je to bila zgrada dokaz, ali je tada vladao strah. Čeda je samo uživao u blagodetima Šilerove, bio je i potapan u njenom bazenu, ali - samo prilikom igranja vaterpola i odbojke. Dušan Spasojević je bukvalno sve snimao - i dolaske i odlaske posetilaca. Moguće je da kopije kaseta poseduje jedan čovek iz Švajcarske, u koga je Spasojević imao neograničeno poverenje. Radim na tome da tim kasetama uđemo u trag

  Mnogi misle da su događanja u zemunskoj Šilerovoj ulici - gde je bio „štab“ Dušana Spasojevića - ključ za dešifrovanje svega što je dovelo do ubistva Zorana Đinđića. Od ovoga je, u dobroj meri, pošla i optužnica, ali Milorad Ulemek Legija tvrdi da su taj „ključ uticajni pojedinci iz vrha DOS“ pokušali da zauvek unište.

  Da li je tačno da su Dušan Spasojević Duća i Mile Luković Kum snimali i beležili sve što se događalo u Šilerovoj? Ko krije te snimke i zašto?

  - O tome se dosta govorilo tokom samog suđenja. Pre svega, govorili su ljudi koji su dosta vremena provodili u Šilerovoj jer su tu radili. Ponajpre mislim na pokojnog Zorana Vukojevića Vuka. Ali, glavno se zna i nesumnjivo je utvrđeno da je bukvalno sve snimano, svi dolasci i odlasci posetilaca.

  Gde su ti audio i video zapisi „nestali“ i zašto, po vašem mišljenju, taj „materijal“ nije bio dostavljen deliocima pravde iz Specijalnog suda za borbu protiv organizovanog kriminala? Jesu li bili nedostupni ili njihovo korišćenje naprosto nije bilo u nečijem interesu?

  - Tajna tih snimaka je, po nekima, otišla zajedno sa Vukojevićem. Postoje, međutim, određeni podaci da kopije tih kaseta poseduje jedan čovek iz Švajcarske u koga je Dušan imao neograničeno poverenje i trenutno radimo na tome da uđemo u trag. Inače, specijalnom tužiocu nije išlo u račun da se kasete iz Šilerove pojave na suđenju.

  Zbog čega?

  - To ćete morati da pitate Jovana Prijića i njegove nalogodavce i mentore.

  Možete li, uprkos svemu, prognozirati kad će te kasete ugledati svetlost dana?

  - Ako budemo uspeli da ih pronađemo, svakako će biti na odgovarajući način predočene pravosudnim organima, možda i široj javnosti!

  Kada bi se to moglo dogoditi?

  - Kada se dogodi, bićete prvi obavešteni.

  Imate li svoju istinu o rušenju zgrade u Šilerovoj? Kome je to bilo potrebno?

  - O rušenju Šilerove ne postoje ni „moja“ ili nečija druga istina. Postoji samo jedna - Šilerova je srušena navrat-nanos iz paničnog straha pojedinaca, pre svega Čede Jovanovića, od toga šta bi sve tamo moglo da se otkrije! Umesto da policija, posle ubistva premijera, celu Šilerovu izvrne naglavačke, u potrazi za dokazima, ta zgrada dokaz se pompezno ruši pred TV kamerama! Veliki je strah tada vladao! Mnogima se jako žurilo da se to zdanje sruši. Danas saznajemo da je to urađeno potpuno nelegalno. Nažalost, štetu neće platiti Jovanović, Dušan Mihajlović i ostali „heroji“ tog događaja već poreski obveznici. Čitaj: narod Srbije.
  Zašto je u tome učestvovala i Vojska SCG? Po čijoj je naredbi sve bilo izvedeno? Neki su u direktnom TV prenosu rušenja prepoznali, kako tvrde, komandanta Inženjerijske brigade Vojske SCG, iako je bio u civilu...

  - Vojska je učestvovala iz logističkih razloga jer MUP nije imao dovoljno kapaciteta da to završi. Mnogo im se, brate, žurilo, pa su i Vojsku uprljali.

  Zar je moguće da je sve to bilo samo zbog Jovanovićevog „paničnog straha“, tim pre što govorite i o drugim „Pojedincima“? Možete li da navedete i neka druga imena?

  - Sami će se prepoznati!

  Neki tvrde da se „uživanje u blagodetima Šilerove“ nije sastojalo samo od lepih stvari. Ti isti „nabacuju“ da je Jovanović čak bio i potapan u Spasojevićev bazen. Znate li vi nešto o tome? Ako je istina, to nisu mogle da budu „prijateljske šale“, to nisu mogle da budu „gluposti“...

  - Što se tiče Čede, on je definitivno samo uživao u blagodetima Šilerove. I bio je potapan u bazenu. To je tačno. Ali, samo prilikom igranja vaterpola i odbojke u bazenu.

  Zašto je vaša supruga ispred specijalne sudnice tašnom udarila Čedomira Jovanovića i rekla mu da je „đubre jedno lažljivo“? Zašto samo njega? Šta su te reči značile?

  - Mogu samo, poznajući svoju suprugu, da kažem da je Čeda još dobro prošao. Ne znam kako bi se proveo da se to odigralo na nekom drugom mestu. Koliko znam, ona je to uradila iz revolta. Jednostavno joj je pao mrak na oči kada je videla koliko čovek laže i to - gledajući sudiju u oči. Bila je očigledno upućena u Čedine i moje relacije. Čeda je, u najmanju ruku, dobio ono što je za takvo laganje zaslužio. Kad već sudija nije imao muda da ga opomene za sva njegova proseravanja i kurčenja u sudnici, dobro je što to je uradila moja supruga. Rekao sam joj da sledeći put stavi ciglu u torbu.
  Da li je tačno da vam je Čeda Jovanović, dok ste bili u pritvoru zbog incidenta u „Stupici“, dovodio u „vanrednu posetu“ ženu i decu?

  - Da, tačno je da mi je Čeda Jovanović, dok sam bio nekoliko dana u pritvoru, dovodio suprugu u posetu. Samu bez dece. Decu je dovodio Dušanu Spasojeviću. Uostalom, o tome postoje službene beleške, a postoje i svedoci koji su prisustvovali tim susretima. Ali, to je već bajata priča.

  Ima li imalo istine u beogradskim čaršijskim pričama da ste u jednom periodu, čak i bukvalno, „Čedi udarali čvrge“, navodno mu davali i „po turu“ sve dok nije postao šef poslaničkog kluba DOS u republičkom parlamentu? Da li to nečije podmetanje ili istina da su Jovanovića u Šilerovoj ponekad i bukvalno tukli, zašto su ga tukli i koliko puta? Koliko je to uopšte trajalo i šta je bilo u pozadini?

  - To sa „čvrgama“ malo je prenaduvano! Čeda i ja smo se šišali kod istog frizera i jednom sam naišao kada je on bio upravo završio šišanje. Lupio sam mu čvrgu. Vidim da se sada od toga prave pretparačke priče. Ali, dobro. Beograd je samo jedno veliko selo i to da je Čedica navodno maltretiran pri svojim dolascima u Šilerovu ulicu - to su gluposti! Pa, Čeda je tamo bio rado viđen gost! Ponavljam, uživao je u svim blagodetima tog zdanja!

  Kakve su bile prave vaše „relacije“ sa Čedomirom Jovanovićem u koje je, kako naglašavate, dobro upućena vaša supruga?

  - Naše relacije su u početku bile, pa mogu da kažem, prijateljske. Sve do momenta dok on nije osetio šta je to vlast i moć. Tada sam shvatio da je zbog svojih ambicija koje su toliko bolesne da je spreman proda rođenu majku. Definitivno su naši odnosi zahladneli posle slučaja sa „Makinom grupom“.

  VAŽI I ZA ĐINĐIĆA!

  Vratimo se još jednom Andriji Draškoviću, pošto neki pretpostavljaju da bi i on mogao dobiti status svedoka saradnika i da je za to zainteresovan zvanični Beograd da bi „pritisnuo“ Mila Đukanovića. Da li su politički i kriminalni klanovi iz Srbije i Crne Gore proteklih godina uspešnije sarađivali od državnih institucija i može li se praviti jasna razlika šta je u tome bilo političko, a šta kriminalno? Ko su bili njihovi glavni akteri sa obe strane i nisu li ti klanovi nastupali kao svojevrsni zajednički „orkestar za svadbe i sahrane“?

  - Šta drugi pretpostavljaju, to stvarno ne znam. Čisto sumnjam da će Drašković pristati na tako nešto. Jedino ako mu svrake nisu popile mozak. Čisto sumnjam i da bi on tek tako lako pljunuo na svoje dostojanstvo i olako izgubio renome koji je pažljivo gradio godinama. A drugi ljudi, na koje aludirate, u priličnom broju više nisu među živima. Naš narod pravilno kaže, o mrtvima sve najbolje. Jedini orkestar za svadbe i sahrane za koji ja znam je orkestar Gorana Bregovića.

  Neki će vas verovatno upitati a zašto to - „o mrtvima sve najbolje“ - ne bi važilo za sve, recimo - i za Zorana Đinđića?

  - Pa, ko kaže da za pokojnog premijera ne važi?! 2. #2
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.222
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Kuća u Šilerovoj je srušena zbog paničnog straha pojedinaca, pre svega Čede Jovanovića, od onoga šta je tamo moglo da se otkrije. Policija je trebalo da izvrne naglavačke kuću jer je to bila zgrada dokaz, ali je tada vladao strah. Čeda je samo uživao u blagodetima Šilerove, bio je i potapan u njenom bazenu, ali - samo prilikom igranja vaterpola i odbojke. Dušan Spasojević je bukvalno sve snimao - i dolaske i odlaske posetilaca. Moguće je da kopije kaseta poseduje jedan čovek iz Švajcarske, u koga je Spasojević imao neograničeno poverenje. Radim na tome da tim kasetama uđemo u trag
  haha ovaj luzer jos ponavlja ko papagaj istu debilnu pricu za koju nije predocen ni najmanji dokaz
  The Show Must Go On...

 3. #3
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Па ово и врапци знају , као и цео Београд...сви смо се крстили и чудили када су као давали та нека објашњења за рушење те кућерине у Шилеровој , а и Смиљка на Каленићу је скапирала одма' да уништавају доказе

  Овај који је као интервјуисао Легију нови Колумбо или шта ?

  Мада, једна кућа мање - више у овој пребогатој Србији...таман посла да је конфискована и употребљена на пример за склониште деце са улице...збрињавање сиротиње, деце без родитељског старања и сличне потребе ( ругло овог града - иронија за оне слабомислеће, да се не залете )...миссим таман посла када треба заштитити чедоида и остали олош и шљам

 4. #4
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.222
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Rusenje kuce je bila glupost i obicna sminka za vreme Sablje , da se kao pokaze za medije kako je simbolicno vlast krenula u obracun sa mafijom ,a jos veca su glupost teorije zavere pojedinih paranoicnih malomunika koji trabunjaju kako je kuca srusena satro zbog uklanjanja nekih kompromitujucih dokaza , kao da su se dokazi ugradjivali u zidove kuce , ko mlada Gojkovica u Skadar ... ono policija je par dana pre rusenja detaljno pretresala celu kucu i trzni centar i da su htreli da uniste ili sakriju neke dokaze , mogli su ih jednostavno izneti ili unistiti na licumesta , a ne da ruse celu kucu ...
  Poslednji put ažurirao/la al bundy : 21.12.2009. u 12:38
  The Show Must Go On...

 5. #5
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Trla baba lan...

  Sve sami mrsomudi i gubitnici...

 6. #6
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Meni nije baš najjasnije ko ovo piše... Nema potpisa...

  Inače i ja sam se čuo sa sa jednim likom iz Švajcarske... Kaže da je Soba buljaš..

  E sad, da li da otvorim temu na krstarici ili da idem odma na članak u Pressu?

 7. #7
  Iskusan
  Učlanjen
  20.10.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Окупирана Србија.
  Poruke
  6.416
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  haha ovaj luzer jos ponavlja ko papagaj istu debilnu pricu za koju nije predocen ni najmanji dokaz

  Nepostoje nikakvi dokazi ni za neposredne izvršioce da su oni izvršili ubistvo đinđića ali su uprkos tome osuđeni kao da su krivci....na osnovu toga onda može svako da priča šta hoće.

 8. #8
  Elita
  Učlanjen
  28.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  16.175
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  pa kucu nije trebalo srusiti a da kasete postoje vec bi davno ugledale svjetlost dana. mislim, sve ok, ali predstavljati silerovce kao kremu mense sa potezima koji se planiraju 5 ili 10 ili 15 godina unaprijed.. ja sumnjam. to su ogavne narko ubice bez empatije za bilo koga a jedina inteligencija je "ubiti i prezivjeti" tj killer instinkt. slazem se da psihologija i intelekt organizatora ovakvih i slicnih klanova prevazilazi standardne mogucnosti vecine nas i da on moze predvidjati, namjerno vuci ovakve i onakve poteze, biti manipulator par exellance ..iz svih izvedenih i prikazanih dokaza ja takvog lika ne vidim

 9. #9
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.222
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio duhvs Pogledaj poruku
  Nepostoje nikakvi dokazi ni za neposredne izvršioce da su oni izvršili ubistvo đinđića ali su uprkos tome osuđeni kao da su krivci....na osnovu toga onda može svako da priča šta hoće.
  postoji priznanje prvooptuzenog , pa onda caure , metkovi , poligon gde je vezbao na Fruskoj gori , opusci od cigareta u spornoj kancelariji odakle je pucano ... mozda nije bas sve najjasnije ,al ipak ima mnogo vise dokaza , od Legijinih SF bajki za koje nema bas nista osim njegove bujne maste
  Poslednji put ažurirao/la al bundy : 21.12.2009. u 13:00
  The Show Must Go On...

 10. #10
  Primećen član Kyle Broflovski (avatar)
  Učlanjen
  09.12.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Држава Република Српска
  Poruke
  858
  Reputaciona moć
  38

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio СУНЦЕ Pogledaj poruku
  http://www.glas-javnosti.rs/dodaci/intervju-legija-progovorio/kasete-iz-silerove-u-svajcarskoj

  Kasete iz Šilerove u Švajcarskoj?

  Kuća u Šilerovoj je srušena zbog paničnog straha pojedinaca, pre svega Čede Jovanovića, od onoga šta je tamo moglo da se otkrije. Policija je trebalo da izvrne naglavačke kuću jer je to bila zgrada dokaz, ali je tada vladao strah. Čeda je samo uživao u blagodetima Šilerove, bio je i potapan u njenom bazenu, ali - samo prilikom igranja vaterpola i odbojke. Dušan Spasojević je bukvalno sve snimao - i dolaske i odlaske posetilaca. Moguće je da kopije kaseta poseduje jedan čovek iz Švajcarske, u koga je Spasojević imao neograničeno poverenje. Radim na tome da tim kasetama uđemo u trag

  Mnogi misle da su događanja u zemunskoj Šilerovoj ulici - gde je bio „štab“ Dušana Spasojevića - ključ za dešifrovanje svega što je dovelo do ubistva Zorana Đinđića. Od ovoga je, u dobroj meri, pošla i optužnica, ali Milorad Ulemek Legija tvrdi da su taj „ključ uticajni pojedinci iz vrha DOS“ pokušali da zauvek unište.

  Da li je tačno da su Dušan Spasojević Duća i Mile Luković Kum snimali i beležili sve što se događalo u Šilerovoj? Ko krije te snimke i zašto?

  - O tome se dosta govorilo tokom samog suđenja. Pre svega, govorili su ljudi koji su dosta vremena provodili u Šilerovoj jer su tu radili. Ponajpre mislim na pokojnog Zorana Vukojevića Vuka. Ali, glavno se zna i nesumnjivo je utvrđeno da je bukvalno sve snimano, svi dolasci i odlasci posetilaca.

  Gde su ti audio i video zapisi „nestali“ i zašto, po vašem mišljenju, taj „materijal“ nije bio dostavljen deliocima pravde iz Specijalnog suda za borbu protiv organizovanog kriminala? Jesu li bili nedostupni ili njihovo korišćenje naprosto nije bilo u nečijem interesu?

  - Tajna tih snimaka je, po nekima, otišla zajedno sa Vukojevićem. Postoje, međutim, određeni podaci da kopije tih kaseta poseduje jedan čovek iz Švajcarske u koga je Dušan imao neograničeno poverenje i trenutno radimo na tome da uđemo u trag. Inače, specijalnom tužiocu nije išlo u račun da se kasete iz Šilerove pojave na suđenju.

  Zbog čega?

  - To ćete morati da pitate Jovana Prijića i njegove nalogodavce i mentore.

  Možete li, uprkos svemu, prognozirati kad će te kasete ugledati svetlost dana?

  - Ako budemo uspeli da ih pronađemo, svakako će biti na odgovarajući način predočene pravosudnim organima, možda i široj javnosti!

  Kada bi se to moglo dogoditi?

  - Kada se dogodi, bićete prvi obavešteni.

  Imate li svoju istinu o rušenju zgrade u Šilerovoj? Kome je to bilo potrebno?

  - O rušenju Šilerove ne postoje ni „moja“ ili nečija druga istina. Postoji samo jedna - Šilerova je srušena navrat-nanos iz paničnog straha pojedinaca, pre svega Čede Jovanovića, od toga šta bi sve tamo moglo da se otkrije! Umesto da policija, posle ubistva premijera, celu Šilerovu izvrne naglavačke, u potrazi za dokazima, ta zgrada dokaz se pompezno ruši pred TV kamerama! Veliki je strah tada vladao! Mnogima se jako žurilo da se to zdanje sruši. Danas saznajemo da je to urađeno potpuno nelegalno. Nažalost, štetu neće platiti Jovanović, Dušan Mihajlović i ostali „heroji“ tog događaja već poreski obveznici. Čitaj: narod Srbije.
  Zašto je u tome učestvovala i Vojska SCG? Po čijoj je naredbi sve bilo izvedeno? Neki su u direktnom TV prenosu rušenja prepoznali, kako tvrde, komandanta Inženjerijske brigade Vojske SCG, iako je bio u civilu...

  - Vojska je učestvovala iz logističkih razloga jer MUP nije imao dovoljno kapaciteta da to završi. Mnogo im se, brate, žurilo, pa su i Vojsku uprljali.

  Zar je moguće da je sve to bilo samo zbog Jovanovićevog „paničnog straha“, tim pre što govorite i o drugim „Pojedincima“? Možete li da navedete i neka druga imena?

  - Sami će se prepoznati!

  Neki tvrde da se „uživanje u blagodetima Šilerove“ nije sastojalo samo od lepih stvari. Ti isti „nabacuju“ da je Jovanović čak bio i potapan u Spasojevićev bazen. Znate li vi nešto o tome? Ako je istina, to nisu mogle da budu „prijateljske šale“, to nisu mogle da budu „gluposti“...

  - Što se tiče Čede, on je definitivno samo uživao u blagodetima Šilerove. I bio je potapan u bazenu. To je tačno. Ali, samo prilikom igranja vaterpola i odbojke u bazenu.

  Zašto je vaša supruga ispred specijalne sudnice tašnom udarila Čedomira Jovanovića i rekla mu da je „đubre jedno lažljivo“? Zašto samo njega? Šta su te reči značile?

  - Mogu samo, poznajući svoju suprugu, da kažem da je Čeda još dobro prošao. Ne znam kako bi se proveo da se to odigralo na nekom drugom mestu. Koliko znam, ona je to uradila iz revolta. Jednostavno joj je pao mrak na oči kada je videla koliko čovek laže i to - gledajući sudiju u oči. Bila je očigledno upućena u Čedine i moje relacije. Čeda je, u najmanju ruku, dobio ono što je za takvo laganje zaslužio. Kad već sudija nije imao muda da ga opomene za sva njegova proseravanja i kurčenja u sudnici, dobro je što to je uradila moja supruga. Rekao sam joj da sledeći put stavi ciglu u torbu.
  Da li je tačno da vam je Čeda Jovanović, dok ste bili u pritvoru zbog incidenta u „Stupici“, dovodio u „vanrednu posetu“ ženu i decu?

  - Da, tačno je da mi je Čeda Jovanović, dok sam bio nekoliko dana u pritvoru, dovodio suprugu u posetu. Samu bez dece. Decu je dovodio Dušanu Spasojeviću. Uostalom, o tome postoje službene beleške, a postoje i svedoci koji su prisustvovali tim susretima. Ali, to je već bajata priča.

  Ima li imalo istine u beogradskim čaršijskim pričama da ste u jednom periodu, čak i bukvalno, „Čedi udarali čvrge“, navodno mu davali i „po turu“ sve dok nije postao šef poslaničkog kluba DOS u republičkom parlamentu? Da li to nečije podmetanje ili istina da su Jovanovića u Šilerovoj ponekad i bukvalno tukli, zašto su ga tukli i koliko puta? Koliko je to uopšte trajalo i šta je bilo u pozadini?

  - To sa „čvrgama“ malo je prenaduvano! Čeda i ja smo se šišali kod istog frizera i jednom sam naišao kada je on bio upravo završio šišanje. Lupio sam mu čvrgu. Vidim da se sada od toga prave pretparačke priče. Ali, dobro. Beograd je samo jedno veliko selo i to da je Čedica navodno maltretiran pri svojim dolascima u Šilerovu ulicu - to su gluposti! Pa, Čeda je tamo bio rado viđen gost! Ponavljam, uživao je u svim blagodetima tog zdanja!

  Kakve su bile prave vaše „relacije“ sa Čedomirom Jovanovićem u koje je, kako naglašavate, dobro upućena vaša supruga?

  - Naše relacije su u početku bile, pa mogu da kažem, prijateljske. Sve do momenta dok on nije osetio šta je to vlast i moć. Tada sam shvatio da je zbog svojih ambicija koje su toliko bolesne da je spreman proda rođenu majku. Definitivno su naši odnosi zahladneli posle slučaja sa „Makinom grupom“.

  VAŽI I ZA ĐINĐIĆA!

  Vratimo se još jednom Andriji Draškoviću, pošto neki pretpostavljaju da bi i on mogao dobiti status svedoka saradnika i da je za to zainteresovan zvanični Beograd da bi „pritisnuo“ Mila Đukanovića. Da li su politički i kriminalni klanovi iz Srbije i Crne Gore proteklih godina uspešnije sarađivali od državnih institucija i može li se praviti jasna razlika šta je u tome bilo političko, a šta kriminalno? Ko su bili njihovi glavni akteri sa obe strane i nisu li ti klanovi nastupali kao svojevrsni zajednički „orkestar za svadbe i sahrane“?

  - Šta drugi pretpostavljaju, to stvarno ne znam. Čisto sumnjam da će Drašković pristati na tako nešto. Jedino ako mu svrake nisu popile mozak. Čisto sumnjam i da bi on tek tako lako pljunuo na svoje dostojanstvo i olako izgubio renome koji je pažljivo gradio godinama. A drugi ljudi, na koje aludirate, u priličnom broju više nisu među živima. Naš narod pravilno kaže, o mrtvima sve najbolje. Jedini orkestar za svadbe i sahrane za koji ja znam je orkestar Gorana Bregovića.

  Neki će vas verovatno upitati a zašto to - „o mrtvima sve najbolje“ - ne bi važilo za sve, recimo - i za Zorana Đinđića?

  - Pa, ko kaže da za pokojnog premijera ne važi?!
  Баш би било лепо када би се појавиле!
  Don't look so stricken. The first shot will kill you

 11. #11
  Iskusan
  Učlanjen
  20.10.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Окупирана Србија.
  Poruke
  6.416
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  posoji priznanje prvooptuzenog , pa onda caure , metkovi , poligon gde je vezbao na Frtuskoj gori , opusci od cigareta u spornoj kancelsariji odakle je pucano ... mozda nije bas sve najjasnije ,al ipak ima mnogo vise dokaza , od Legijinih SF bajki za koje nema bas nista osium njegove bujne maste

  Molim te ne zaglupljuj se više glupostima.

  Ubistvo nije izvršeno onom puškom jer je doktor koji je primi ubijenog posle 20 minuta izjavio pred TV kamerama da je ulazna rana prečnika 8cm što izbacuje odmah onu ptičarku kalibra 5.56mm da je sa njom izvršeno ubistvo.
  Priznanje prvooptuženog !? .... čime li se neće služiti ta gomila bitangi da skine krivicu sa sebe .... na ovo bi se i najveći debil po pitanju slučaja nasmejao iz srca.
  Opušci cigara ljudi koji nikada nisu pušili !?
  A najveći biser je vežbanje okrivljenih na Fruškoj gori.... profesionalna vojna lica da vežbaju na Fruškoj gori kad već imaju svoj zvanični vojni poligon ? Zašto bi išli na neki drugi. Pa na taj njihov mogli su dnevno 10 puta da izađu i da vežbaju i to nemože nikom da bude sumnjivo jer im je to i zadatak. Vežba i obuka.

  Nego to sve skupa su samo navrat-nanos skupljeni dokazi koji nemaju nikakvu sudsku verodostojnost osim da ovi moraju da se okrive i osude.

 12. #12
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio Kyle Broflovski Pogledaj poruku
  Баш би било лепо када би се појавиле!

  Заклела се земља рају да се све тајне , кад-тад, дознају

  Ови одозго к'о неки захебанти , па кажу " да је било доказа , узели би и предочили јавности"!!!!!

  Миссим да није тужно било би смешно...к'о да врана врани очи извади...

  Ја се само надам да је неко стварно успео да утекне са касетама и сачува садржаје ...кхм...екслицитне

  Нада се и Каленић Смиљка...каже

 13. #13
  paja1408 nije na forumu
  ucim istoriju kako bi sagledao sadasnjost i predvideo buducnost
  Buduća legenda paja1408 (avatar)
  Učlanjen
  03.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.567
  Reputaciona moć
  562

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  a sta se desava ako je neko pametan dosao prvi do tih snimaka i kompromitujuceg materijala---pa sad ucenjuje sve ove politicke minijature po srbiji...??? a kako se prica bili su svi u hramu u silerovoj...

 14. #14
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio paja1408 Pogledaj poruku
  a sta se desava ako je neko pametan dosao prvi do tih snimaka i kompromitujuceg materijala---pa sad ucenjuje sve ove politicke minijature po srbiji...??? a kako se prica bili su svi u hramu u silerovoj...

  То и највише има смисла

 15. #15
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio Kyle Broflovski Pogledaj poruku
  Баш би било лепо када би се појавиле!
  Bilo bi.... Al da su mogle već bi se pojavile.. Kapiš...

  Pa da idu peške iz Švice, već bi odavno stigle...

 16. #16
  paja1408 nije na forumu
  ucim istoriju kako bi sagledao sadasnjost i predvideo buducnost
  Buduća legenda paja1408 (avatar)
  Učlanjen
  03.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.567
  Reputaciona moć
  562

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio SANDRINAbg Pogledaj poruku
  То и највише има смисла
  e vidis to mene i plasi...jer daje odgovore na mnoge nelogicnosti i poteze u drzavi...

 17. #17
  Zaslužan član eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  100.451
  Reputaciona moć
  2078

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio paja1408 Pogledaj poruku
  e vidis to mene i plasi...jer daje odgovore na mnoge nelogicnosti i poteze u drzavi...
  Па то је познати начин рада свих служби на свету. Увучеш неког у игру и када се упеца онда га уцењујеш унапред спремљеним доказима против њега тако да се уопште не бих изненадио.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 18. #18
  Primećen član Kyle Broflovski (avatar)
  Učlanjen
  09.12.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Држава Република Српска
  Poruke
  858
  Reputaciona moć
  38

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Bilo bi.... Al da su mogle već bi se pojavile.. Kapiš...

  Pa da idu peške iz Švice, već bi odavno stigle...
  Е ако иду пешке, може лако бити да проходају и да се загубе у овом којамету!
  Don't look so stricken. The first shot will kill you

 19. #19
  paja1408 nije na forumu
  ucim istoriju kako bi sagledao sadasnjost i predvideo buducnost
  Buduća legenda paja1408 (avatar)
  Učlanjen
  03.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.567
  Reputaciona moć
  562

  Podrazumevano Re: Kасете из Шилерове у Швајцарској?

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Па то је познати начин рада свих служби на свету. Увучеш неког у игру и када се упеца онда га уцењујеш унапред спремљеним доказима против њега тако да се уопште не бих изненадио.
  pa da...samo se bojim da je ovde uvuceno u igru previse igraca...

Slične teme

 1. Odgovora: 101
  Poslednja poruka: 05.12.2009., 16:43
 2. Odgovora: 320
  Poslednja poruka: 01.12.2009., 11:47

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •