УГРОЖЕНИ ИНТЕРЕСИ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ВОЈВОДИНИ

Криминално крило Српске радикалне странке на челу са Игором Мировићем, успело је да се инфилтрира у врхове Српске напредне странке у Војводини, са жељом да избегне кривичну одговорност због почињених финанцијских малверзација за време своје владавине у Новоме Саду. Наиме, Игор Мировић је за време своје владавине у Заводу за изградњу града Новога Сада починио разне финанцијске малверзације (најпознатија је афера „Бехатон“) и тиме себи обезбедио у еврима милионску противправну финанцијску корист.
Приликом поплочавања центра главног града покрајине посао увоза бехатон плочица вредан 600.000 евра је поверен фирми „AIC projekt internacional“ која је у власништву Дарка Човића, иначе блиског пријатеља горе споменутог господина. Човић је уједно и особа која је продала Мировићевом брату Предрагу стан у Новом Саду. У суду под бројевима ОВ1-53130/04 и ОВ1-56703/04 крију се уговори о куповини станова. У првом случају купац је Предраг Мировић, брат директора ЗИГ-а, а продавац ни мање ни више него Дарко Човић и извесна Олгица Лукић. У другом случају купци су Мировићеви родитељи, Мило и Олга, а продавац је извесни Дејан Пабовић. Уговори за оба стана потписани су у року од само неколико дана, 9. и 27. децембра .
Поставља се питање, чиме је Мировић заслужио 2 стана? Па тиме што је квадрат уместо 11 плаћен 42 евра. То је само једна од многих малверзација, а било их је пуно. У међувремену, Мировић заслепљен великом количином новца,гради и луксузну вилу на падинама Фрушке Горе са својим „пријатељем“ из бивше странке Милорадом Мирчићем.
Гледајући све то, грађани одлучују да казне на изборима 2008.године, лоповлук и бахато понашање! Листа "За европску Војводину" осваја 41 од 60 расположивих мандата у другом кругу покрајинских избора, док је пораженом СРС-у остало само пет. После ових избора, Игор Мировић је изгубио сваки легитимитет да заступа интересе грађана у оквиру било које странке. Једном изневерено поверење грађана никада више се не може повратити. Никада више ни на једној листи Игор Мировић неће остварити добар изборни резултат.
Лошу атмосферу коју је створио у Заводу за иградњу града Новог Сада успео је да пренесе и у градски одбор Српске напредне странке. Вољу градског одбора покушава да промени грубим наметањем своје воље. Тренутна кадровска решења му не одговарају и на све начине покушава да наметне своје кадрове, који су његова слика и прилика. Не занимају га ни стручност, ни знање, ни морал, а ни случајно воља чланова. Једина звезда водиља му је да наметне кадрове, њему лојалне, који ће му омогућити даље бахато понашање и данас-сутра опет противправно богаћење.
Човек које је тренутно води градски одбор ће изгледа бити прва жртва ове погубне политике коју заговара Игор Мировић. Човек који је доктор наука, професор на факултету физичке културе, човек беспрекорног морала и има само једну ману. Нема ни једну мрљу у својој каријери.Због огромне снаге његовог карактера и немогућности да буде контролисан од стране Игора Мировића, мора бити смењен. Сплетке, интриге и закулисне игре су једино знање које Мировић поседује и које тренутно обилато користи да смени човека коме није ни до колена.
Стручност, није битна. Знање, није битно. Једину врлину коју цени Игор Мировић је лојалност и зато пошто-пото његов кадар мора бити изабран за Председника Градског одбора СНС Новог Сада. То што неко има криминални досије или гомилу склоњених кривичних пријава, то је чак врло пожељно, јер ће бити лакше контролисан и манипулисан од ДОН Игора Мировића.
Подршка и поверење огромне већине чланова градско одбора, Мировићу није битна и не мора да се поштује. Па боже мој, ко још пита чланство шта оно жели.

Зашто Српска напредна странка није постигла добар изборни резултат у општини Врбас?
Зато што је једно крило ОО СНС Врбас вршило опструкцију кампање сопствене партије.
Госпођица Дана би могла много тога да исприча. Можете ли да погодите ко је контролисао то крило које је вршило опструкцију? Па наравно Игор Мировић!!!! Питате се зашто?
Бечић који није ништа бољи од Мировића, није смео да направио добар резултат јер би му постао директна конкуренција.Апетити Мировића су изгледа превелики и пуца много високо.
Дон Мировић свуда пушта своје пипке и ствара странку унутар странке.
Појављује се ту и господин Пушара из Бача. Многи знају да је овај господин „ВЕЛИКИ“ привредник у Бачу, а исто тако се зна да је на недрима других политичких странака, првенствено СПС-а, па онда ДС-а дошао до великог богатсва. Обилато је користио услуге политичког система у општини Бач, а користи га и сада. Он има само једну визију и то: не бољу Србију, него повећање свој банковног рачуна.
Ово још једном показује да морални квалитети нису битни, а да је једино битна лојалност газда Мировићу. Данас-сутра, шта мислите како ће проћи на изборима и да ли ће грађани казнити или наградити странку коју он представља?
Исти случај је и са Бачком Паланком. Дон Мировић је опет поставио свог човека који нема подршку у народу и не може бити лидер који ће довести СНС до победе на изборима.Семе криминала и неморала оставља свуда око себе и трује све општине које дотакне.


Господине Мировићу, нисте Ви створили Српску напредну странку!!!
Нисте ВИ дали НИШТА Српској Напредној странци, већ је Српска напредна странка Вама дала.
Српска напредна странка Вам је дала оно исто што и осталим грађанима ове напаћене земље Србије. ШАНСУ ЗА НОВИ ПОЧЕТАК, ШАНСУ ЗА БОЉИ ЖИВОТ, ВИЗИЈУ БОЉЕ И ЛЕПШЕ СРБИЈЕ, У КОЈОЈ ЋЕ ЉУДИ ДА ЖИВЕ ОД ПЛОДА СВОГ ЗНОЈА И РАДА (а не као Ви од финанцијских малверзација и закулисних игара, само Вама знаних).
Господине Мировић не узимајте нам оно што је дуго година спавало дубоко у нама, а господин Томислав Николић и господин Александар Вучић су својом живом речју поново пробудили:
НАДУ КОЈА НАМ ДАЈЕ СНАГЕ ДА СЕ БОРИМО ЗА БОЉЕ СУТРА!!!


Са зебњом у срцу се на крају питамо, колико далеко је Игор Мировић спреман да иде у остваривању својих личних интереса?

ГРАЂАНИ НОВОГ САДА

КОЈИ ЖЕЛЕ ДА ЖИВЕ У ПОШТЕНОЈ И НАПРЕДНОЈ ВОЈВОДИНИ, А У ОКВИРУ
ЈЕДНЕ ДРЖАВЕ –МАЈКЕ СРБИЈЕ!!!


Tu ne cede malis, sed contra audentior ito