Party States 2010 u najludjoj noci ukida granice i sa jednom kartom vodi te na nezaboravno putovanje kroz tri zemlje u kojima zabava nikad ne prestaje!

Ibiza, Mexico, Srbija ili sve odjednom - tvoj izbor!

Ibiza – Simbol vecitog leta, prelepih plaza, neverovatnih nocnih klubova i naravno – neogranicenih kolicina zabave!
U nogodisnjoj noci na Ibizu te vodi DJ Marko (TOP FM), dobro poznat svim obozavaocima TOP FM radia i njihovih nezaboravnih zurki. Najnoviji hitovi svetskih house top lista donece vrelinu nocnih klubova Ibize u nas grad, a da atmosfera dostigne tacku topljenja pobrinuce se profesionalni barmeni koji ce za tebe i tvoje drustvo cele noci pripremati najpoznatije svetske koktele potpuno besplatno!

Mexico – Zemlja kaktusa, sunca i svetski poznate tequile. Ljudi u Mexicu ne dozvoljavaju da bilo sta bude prepreka izmedju njih i lude zabave! Pridruzi im se i ti u novogodisnjoj noci! Drustvo ce ti praviti prelepe promoterke – meksikanke, dok budes uzivao u neogranicenim kolicinama prave meksicke tequile potpuno besplatno!

Serbia - Zemlja Guce i EXIT-a. Zemlja svadbi, slava, krstenja, ispracaja, doceka i svih ostalih zamislivih i nezamislivih oblika slavlja! Pravi Srbin uvek ima sta da proslavi i obezbedi sebi jos zabave! I zato, i ako su Ibiza ili Mexico tvoj izbor u najludjoj noci, obavezno poseti i nivo Serbia, gde ce Denis & Poco Band napraviti zurku za pamcenje! Hit veceri svakako ce biti pet vrsta odabranih domacih rakija koje ce celu noc sluziti lepe promoterke – krcmarice!


Cena ALL INCLUSIVE ulaznice je 2000 dinara. Kupljena ulaznica omogucava ulazak na bilo koji od tri nivoa Party States 2010 doceka, kao i kretanje izmedju nivoa u toku veceri. All inclusive ulaznica podrazumeva neogranicenu konzumaciju
- domacih pica (pivo, crno vino, belo vino, vodka, pelinkovac, vinjak, negazirani i gazirani program, voda, mineralna voda)
- tequile
- koktela (blue lagoon, sex on the beach, cuba libre, tequila sunrise, cosmopolitan)
- odabranih domacih rakija.Organizatori garantuju za neogranicene kolicine pica kao i za brojnost i kvalifikovanost osoblja.
Barski sto 30 e(minimu 5 ljudi)
Separe 250 e(minimu 8 ljudi)
INFO I REZERVACIJE:065/46-98-187