Shta bi od ruske milijarde kredita,pojela maca?

Koliko vidimo od ruskog kredita toliko najavljivanog netje biti nishta. Jadan onaj koga Rus brani, a josh je jadniji onaj koji od Rusa trazhi pare na zajam.

Pa nece Rus da daje pare tek tako pa da ovi zuti banditi to drpe. Vidis da su trazili kontrolu nad tim gde ce ta lova da ide.

A dobro znamo da od mnogobrojnih kredita koje je ova banda uzimala od MMF-a,svetske banke itd.....nista videli nismo. Sve je zavrsilo u dzepovima zutih lopova.
 
200 miliona evra za budzet je utanaceno.

800 miliona evra je predvidjeno uglavnom za zeleznice.

Na zalost, zeleznica u Srbiji je bolje funkcionisala u vremenu izmedju dva svetska rata, tako da moze biti ispravna procena srpskih krugova da je u zeleznicu potrebno ulagati.

Naravno to ima veze sa promenom vlasnistva, srpski krugovi nastoje da revitavilizuju zeleznicu usled promene propisa, privatizacije i uvodjenja vise igraca.

Medjutim, kako pise u stampi jedan od problema je sto projekti nisu gotovi tako da po kompletiranju projektne dokumentacije ce se stvari brze odvijati po pitanju kredita, ali ko zna, mozda neki drugi prioriteti izbiju u prvi plan u odnosu na zeleznicu.
 

Back
Top