Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 58

Tema: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

 1. #1
  KOLEGA IVAN nije na forumu
  ПОМАЖЕ СВЕЦКУ ЕКОНОМИЈУ НА ГЛОБАЛНОМ НИВОУ
  Poznat KOLEGA IVAN (avatar)
  Učlanjen
  27.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  КОНТРАОБАВЕШТАЈНИ СЕКТОР БИА-Е, АНТИСУБВЕРЗИВНА УПРАВ
  Poruke
  7.972
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  216

  Talking Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Opšte je poznata stvar da je Ljubiša Buha Čume nedavno kupio fakultet Singidunum i da ga je odmah nakon kupovine preimenovao u “StigniDigniZulum”. I tu je bilo spora, da li jeste kupio ili nije ali to sad nije tema nego je tema šta se uči na Čumetovom fakultetu “StigniDigniZulum”. Pa da vidimo:

  Na tom faksu imate teorijsku i praktičnu nastavu a evo najvažnijih smerova i predmeta:

  Diplomirani kriminalac opšte prakse;
  Diplomirani zaštićeni svedok;
  Diplomirani mafijaš.

  Posle fakulteta su vam omogućene sledeće specijalizacije:

  Specijalizacija iz oblasti kraduckanja kod asfaltiranja;
  Specijalizacija iz oblasti cinkarenja i
  Specijalizacija iz oblasti organizovanog kriminala.

  U prvoj godini studija imamo sledeće predmete:

  Krađa na trafici
  Krađa u prodavnici
  Krađa u butiku
  Krađa u kineskoj radnji
  Krađa u apoteci i
  Krađa u mesari

  Ovi predmeti se odnose na krađe isključivo kada je trgovac u radnji i odnose se samo na manje radnje i manje krađe kao što su krađe lizalica, žvaka, smokija, štapića, jafe i Plazme (mini). Predmeti u I godini studija se nikako ne odnose na novčana dobra već samo na robu. Krađa u mesari se odnosi samo na živinsko meso. Za sve ove krađe treba iskoristi trenutak nepažnje prodavca, brzo 'ćapiti odgovarajući proizvod i staviti ga u prvi dostupni džep.


  U drugoj godini imamo:

  Džeparenje,
  Obijanje trafike,
  Obijanje prodavnice,
  Obijanje apoteke,
  Obijanje-razno.

  Praksa iz Džeparenja se obično vrši u punim autobusima GSP-a, na stanicama ili na pijaci. Odaberete žrtvu, lepo je snimite, iskoristite gužvu, pribijete se uz nju, gurnete mu levu ruku u desni džep i izvadite novčanik iz njega. Ako je žrtva ženskog roda procedura je ista samo što se umesto u džep ruka studenta gura u torbu ili tašnu. Prilikom ovih radnji najčešće se ćorišu novčanici i mobilni telefoni. Praktična nastava iz drugih predmeta se sprovodi isključivo noću kada ti objekti ne rade a za ovu nastavu od instrumenata su vam potrebni što bolji pajser, kalauz i štangla. Kada radite ove stvari gledate da izabrani objekti nemaju rešetke, alarm i video-nadzor. U slučaju da izabrani objekti imaju rešetke koristiti dizalicu za kola. Cilj ovih obijanja je uglavnom krađa novčanih dobara a u predmetu Obijanje-razno se uči obijanje svih objekata u kojima navedena dobra mogu da se nađu.

  U III godini naših studija uči se:

  Pucanje iz utoke
  Pljačka menjačnice,
  Pljačka zlatare,
  Pljačka banke i
  Asfaltno kraduckanje.

  Na početku praktične obuke u III godini studija treba savladati pravilno stavljanje kapuljače. Kako se to radi na fakultetu "StigniDigniZulum" najbolje ilustruje sledeća fotografija:  Kasnije se uči Pucanje iz utoke, naime, učite pucanje iz pištolja, heklera, škorpiona, uzija, duge devetke, i na kraju iz zolje. U svojoj najnovijoj knjizi "Pucnjava" sve vam je to stručno objasnio naš cenjeni profesor Dr KOLEGA IVAN.

  http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=238566

  Iz ovog predmeta ćete takođe naučiti kako da što efektivnije koristite hladno oružje kao što su bezbolne palice, močuge i ostale zajebancije i kako da sve to upotrebljavate preko vrećica i džakčića sa peskom.

  Kada savladate stavljanje kapuljače i osnove pucanja možete da krenete u akciju. Gledajte da prilikom vaše intervencije u banci bude što manje ljudi, i u banku ulazite sa ljubaznim pozdravom: "LEZI DOLE, BRE ! SVI NA POD ! OVO JE PLJAČKA ! NEMOJ NEKO DA JE MRDNUO !" Ljubazni blagajnik će vam napuniti vreće sa novcem, 'vatate vreće i begate napolje. Kada posećujete banku, gledajte da banka nije u nekoj prometnoj ulici i da ne bude saobraćajnog kolapsa jer će vas, u protivnom ako se zaglavite u saobraćajnoj gužvi, posle primopredaje zarađenog novca, u blizini banke sa električnim pendrecima sačekati ekipa interventne brigade policije koja će vas kasnije ispratiti do 29. novembra i tamo "natenane i ljubazno popričati" sa vama. Što se tiče predmeta Asfaltno kraduckanje, tu se uči kako da u saradnji sa resornim ministrima prilikom asfaltiranja puteva i ulica uradite što tanji asfalt a naplatite što deblji i tako kraduckate i uštedite u isto vreme.

  Na IV godini fakulteta učite sledeće predmete:

  Transfer droge,
  Mito i korupcija,
  Milioni, kamioni, avioni,
  Silikonska dolina,
  Policijsko ispitivanje,
  Informativna saradnja,
  Zatvor,
  Ranjavanje i smrt.

  U predmetu Transfer droge se uče osnove šverca droge, gde i kako nositi drogu, sve o duplom dnu automobila, duplim rezervoarima i tajnim pregradama u kolima, duplim krovovima autobusa itd. Uči se takođe i kako se može preći što više kilometara puta kolima sa samo 10 litara u rezervoaru, uči se kako i zašto se tako često puni rezervoar gorivom. Iz ovog predmeta ćete naučiti i sve o nosačima droge koji prenose drogu u svojim telima prilikom avionskih letova. Saznaćete i zašto po svaku cenu treba izbegavati put u Kinu, a zašto često treba posećivati Kolumbiju, Meksiko, Tursku i Avganistan.

  U predmetu Mito i korupcija ćete saznati kako, kada, i koliko treba podmićivati carinike, policajce, sudije i ostale. Iz ovog predmeta ćete naučiti sve o našim platnim spiskovima i gde idu naše mukom zarađene pare. Milioni, kamioni i avioni je predmet iz kog ćete naučiti kako da što nekvalitetnije potrošite svoj krvavo zarađeni novac, kako što više uživati u Dubaiu, Dominikanskoj republici, Maroku, Havajima, Kubi i drugim egzotičnim turističkim destinacijama. Naučićete dosta o tome kako što više da se luksuzirate u skupim hotelima, bazenima, splavovima, diskotekama, džipovima, vilama i svojim privatnim avionima, kako što više para da potrošite na Don Perinjon i ostala alkoholna pića i pijančenje do zore.

  Uz vas i ovaj posao se lepe mnoge silikonske lepotice i radodajke a u našem glavnom gradu postoji čak i jedna ulica koja se tako zove. Pravo ime te ulice je Strahinjića Bana a svi je u žargonu zovu Silikonska dolina. E pa zato iz Silikonske doline ćete učiti kako da u toku jedne noći u svoj X5, bazen ili vilu privedete što više riba. Ribe će se, kada završite naš fakultet, ložiti na vas i lepiti za vaše pare ko muve na go*na.

  Međutim, svima koji se bave ovim poslom se desi da "padnu". To je ružnija strana ovog posla ali morate se pripremiti i za to jer se svima nama posle dugogodišnjeg poštenog bavljenja ovim poslom dešava da se jednostavno umorimo i padnemo. Iz predmeta Policijsko ispitivanje učite kako da se ponašate u takvoj situaciji. Postoje 2 metode policijskog ispitivanja koje se primenjuju u policijskoj stanici posle hapšenja:

  1) Policijski inspektori vas sačekaju u stanici i uz kafu, slatko i kiselu vodu, u krajnje prijatnoj i srdačnoj atmosferi, u jednom ljubaznom i nadasve konstruktivnom razgovoru sa vama, krajnje suptilnim metodama ispitivanja pokušavaju da dođu do podataka, imena i dokaza.

  2) BIJU KO TUĐI !

  E samo što se prva metoda policijskog ispitivanja ne primenjuje nikad a druga uvek ! Posle jednog takvog suptilnog i konstruktivnog razgovora, postoji mogućnost da uz ljubaznu asistenciju policijskih službenika budete zamoljeni da pričuvate radijator u stanici. Razlog je taj što su radijatori u policijskim stanicama mnogo nemirni i 'oće da begaju. Budite spremni i na sve to !

  Predmet Informativna saradnja se nekada u komunističko vreme zvao Cinkarenje ali je sada došlo novo EUropsko vreme pa se ta procedura sa nadležnim državnim organima sada zove informativna saradnja. Prilikom "padanja" bićete fino zamoljeni da odate imena, prezimena i adrese svih vaših saradnika iz kriminalnih delatnosti, u suprotnom preti vam 20-40 godina Padinjaka. Prilikom ovih razgovora u stanici policija vam ponudi 2 opcije: Ili da pevate ili da igrate (kako oni sviraju). I vi, naravno, gde ćete, šta ćete, izaberete prvu opciju, propevate i izrecitujete im podatke svih vaših kolega s fakulteta sa kojima ste bili u akciji. A kad izađete (ako izađete) moraćete da se pripazite tih istih kolega. Postoji i drugi vid informativne saradnje a to je trajna tj. specijalna informativna saradnja za koju se opredelio i sam vlasnik vašeg fakulteta i kao što vidite dobro mu ide-investira u budućnost. U tom slučaju nećete morati da se pazite od kolega sa fakulteta pošto će vas isti oni koji su vas bili sada štititi jer ćete biti zaštićeni svedok-informativni saradnik i uprava fakulteta "StigniDigniZulum" vam toplo preporučuje ovaj vid informativne saradnje sa policijom.

  Kada ipak napipate aps, predmet Zatvor će vas naučiti kako da se ponašate posle ćorkiranja, kako i zašto da pazite na sapun prilikom tuširanja, kako da švercujete i punite mobilni u zatvoru uspomoć fasunga, kako da vam dopremaju drogu u zatvor itd. U predmetu Ranjavanje i smrt ćete učiti o tome koga treba zvati i sa koje kartice kada vas upucaju, šta pričati lekarima i policiji posle ranjavanja i kako se u slučaju težeg ranjavanja i smrti ponašati na sa'rani.

  Kao izborni predmet u toku sve 4 godine studija imate mogućnost da izaberete Sport i rekreaciju a većina naših studenata se opredeljuje za tenis. Moto "StigniDigniZulum" fakulteta je: "SA REKETOM U EVROPU !"  Nastavne baze našeg fakultete za praktičnu nastavu su:

  29. Novembar;
  BIA (Institut za bezbednost na Banjici);
  Ministarstvo za infrastrukturu i kapitalno kraduckanje;
  Narodna banka Srbije;
  Centralni zatvor;
  Specijalni sud;
  Sedište CIA-e za Evropu-Beč;
  Hoteli u Budimpešti;
  Nikozija;
  Zemun;
  Priština;
  Bogota;
  Meksiko Siti;
  Istanbul;
  Kabul i
  Kandahar.

  DOBRO NAM DOŠLI !

  VAŠ UNIVERZITET "STIGNIDIGNIZULUM"
 2. #2
  kisela bombona nije na forumu
  срећа долази у кућу где се чује смех
  Elita kisela bombona (avatar)
  Učlanjen
  22.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту, поред реке
  Poruke
  17.712
  Tekstova u blogu
  13
  Reputaciona moć
  638

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  "Na IV godini fakulteta učite sledeće predmete:

  Transfer droge,
  Mito i korupcija,
  Milioni, kamioni, avioni,
  Silikonska dolina,
  Policijsko ispitivanje,
  Informativna saradnja,
  Zatvor,
  Ranjavanje i smrt..........  Ови жути ће о`ма да ускоче на четврту годину
  (чуди ме да овако комликован факултет не траје пет година)


  п.с.
  жао ми што тренутно немам боне, а заслужио си за овако
  надахнуту тему....

  .
  "Лажу сви они који кажу да време лечи све ране. Не лечи. Не могу се овакве ране залечити, за њих нема мелема"

 3. #3
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  A sta je potrebno za mastera?

 4. #4
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio kisela bombona Pogledaj poruku
  "Na IV godini fakulteta učite sledeće predmete:

  Transfer droge,
  Mito i korupcija,
  Milioni, kamioni, avioni,
  Silikonska dolina,
  Policijsko ispitivanje,
  Informativna saradnja,
  Zatvor,
  Ranjavanje i smrt..........  Ови жути ће о`ма да ускоче на четврту годину
  (чуди ме да овако комликован факултет не траје пет година)


  п.с.
  жао ми што тренутно немам боне, а заслужио си за овако
  надахнуту тему....

  .

  Evo ja mu dala...tema je vrh ukoliko ne odskoči o'ma na hroniku , a javlja mi se da 'oće

 5. #5
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.735
  Reputaciona moć
  2091

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Praksa iz Džeparenja se obično vrši u punim autobusima GSP-a, na stanicama ili na pijaci. Odaberete žrtvu, lepo je snimite, iskoristite gužvu, pribijete se uz nju, gurnete mu levu ruku u desni džep i izvadite novčanik iz njega. Ako je žrtva ženskog roda procedura je ista samo što se umesto u džep ruka studenta gura u torbu ili tašnu. Prilikom ovih radnji najčešće se ćorišu novčanici i mobilni telefoni. Praktična nastava iz drugih predmeta se sprovodi isključivo noću kada ti objekti ne rade a za ovu nastavu od instrumenata su vam potrebni što bolji pajser, kalauz i štangla. Kada radite ove stvari gledate da izabrani objekti nemaju rešetke, alarm i video-nadzor. U slučaju da izabrani objekti imaju rešetke koristiti dizalicu za kola. Cilj ovih obijanja je uglavnom krađa novčanih dobara a u predmetu Obijanje-razno se uči obijanje svih objekata u kojima navedena dobra mogu da se nađu
  CUME je kupio ovaj univerzitet da bi mladi narastaji DS-ovaca imali gde da se skoluju!

  Da bi deca Tadica Djilasa Dinkica Jelasica Vlahovica sutra bili SKOLOVANI LOPOVI
  Идите по свему свету и проповедајте Јеванђеље сваком створењу. Ко поверује и крсти се, биће спасен, а ко не поверује биће осуђен.

 6. #6
  Elita Сталкер (avatar)
  Učlanjen
  20.05.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Зона
  Poruke
  21.418
  Reputaciona moć
  3338

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Имали неко информацију пошто Чуме продаје дипломе,и даје ли неки попуст на количину ?
  Срећу за све,бесплатно,и нека нико одавде не оде незадовољан !

 7. #7
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.735
  Reputaciona moć
  2091

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Сталкер Pogledaj poruku
  Имали неко информацију пошто Чуме продаје дипломе,и даје ли неки попуст на количину ?
  ma nema bre prodaje diploma to je ozbiljan univerzitet

  svaku diplomu Diplomirani kriminalac opšte prakse moras bato DA ZASLUZIS
  Идите по свему свету и проповедајте Јеванђеље сваком створењу. Ко поверује и крсти се, биће спасен, а ко не поверује биће осуђен.

 8. #8
  Elita Сталкер (avatar)
  Učlanjen
  20.05.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Зона
  Poruke
  21.418
  Reputaciona moć
  3338

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  ma nema bre prodaje diploma to je ozbiljan univerzitet

  svaku diplomu Diplomirani kriminalac opšte prakse moras bato DA ZASLUZIS
  А какви су услови за упис ?
  Може ли се уписати лице без криминалне прошлости ?
  Срећу за све,бесплатно,и нека нико одавде не оде незадовољан !

 9. #9
  Zainteresovan član Marko80 (avatar)
  Učlanjen
  22.07.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  255
  Reputaciona moć
  48

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Тебра, кол`ко пара мастер?

 10. #10
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  CUME je kupio ovaj univerzitet da bi mladi narastaji DS-ovaca imali gde da se skoluju!

  Da bi deca Tadica Djilasa Dinkica Jelasica Vlahovica sutra bili SKOLOVANI LOPOVI
  Steta, ti onda nikad neces biti skolovan...
  Provalio sam zasto toliko "ne voles" Tadica i zute... verovatno te nisu primili u partiju... pa si sad besan i nezadovoljan.... al sta ces... ne primaju ni tamo svakoga.... probaj kod ... srs,sns,dss... mada... ni tamo nije sjajno...
  Poslednji put ažurirao/la nesha t. : 30.10.2009. u 11:57

 11. #11
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.735
  Reputaciona moć
  2091

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Toki-Voki Pogledaj poruku
  Steta, ti onda nikad neces biti skolovan...
  Provalio sam zasto toliko "ne voles" Tadica i zute... verovatno te nisu primili u partiju... pa si sad besan i nezadovoljan.... al sta ces... ne primaju ni tamo svakoga.... probaj kod nazovi patriJota... srs,sns,dss... mada... ni tamo nije sjajno...
  sta ces . Nije se svaki Srbin rodio da bude lopov i pljackas ko vi iz Demokratske Stranke

  Evo vam Cume otvorio fakultet
  Идите по свему свету и проповедајте Јеванђеље сваком створењу. Ко поверује и крсти се, биће спасен, а ко не поверује биће осуђен.

 12. #12
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Toki-Voki Pogledaj poruku
  Steta, ti onda nikad neces biti skolovan...
  Provalio sam zasto toliko "ne voles" Tadica i zute... verovatno te nisu primili u partiju... pa si sad besan i nezadovoljan.... al sta ces... ne primaju ni tamo svakoga.... probaj kod nazovi patriota... srs,sns,dss... mada... ni tamo nije sjajno...
  A koji su uslovi kod "vas" , a koji kod ovih patriota...za upis?

  Jel' to ide odokativno kako im ko izgleda ili moraš da priložiš potrebne ...khm..."kvalifikacije"?
  Poslednji put ažurirao/la nesha t. : 30.10.2009. u 11:58

 13. #13
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.735
  Reputaciona moć
  2091

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio SANDRINAbg Pogledaj poruku
  A koji su uslovi kod "vas" , a koji kod ovih sa J...za upis?

  Jel' to ide odokativno kako im ko izgleda ili moraš da priložiš potrebne ...khm..."kvalifikacije"?
  pa dovoljno je da ti je neko iz sire familije u DS-u

  samim tim imas izvrsne predizspozicije da postanes uspesan kriminalac
  Идите по свему свету и проповедајте Јеванђеље сваком створењу. Ко поверује и крсти се, биће спасен, а ко не поверује биће осуђен.

 14. #14
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Сталкер Pogledaj poruku
  Имали неко информацију пошто Чуме продаје дипломе,и даје ли неки попуст на количину ?
  Ma jok, otkud bi on to prodavao
  Čume je poznati filantrop i on to iz ljubavi prema ovoj zemlji i njenim građanima

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  pa dovoljno je da ti je neko iz sire familije u DS-u

  samim tim imas izvrsne predizspozicije da postanes uspesan kriminalac

  Znači, na časnu majke mi dođeš mi - dođem ti , reč i bez početnog kapitala ?

 15. #15
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Stvarno ne bih znao da vam odgovorim koji su uslovi za uclanjenje u DS, jer nisam clan(formalno-pravno), samo "simpatizer". Morao bih da se raspitam pa cu vam vrlo rado javiti!

 16. #16
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  84.735
  Reputaciona moć
  2091

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Toki-Voki Pogledaj poruku
  Stvarno ne bih znao da vam odgovorim koji su uslovi za uclanjenje u DS, jer nisam clan(formalno-pravno), samo "simpatizer". Morao bih da se raspitam pa cu vam vrlo rado javiti!
  ma pricaj pricu drugom da nisi clan


  glavni uslovi su da si ljigavac, djubre, skot, nemoralan lik kojem cilj da se kroz politiku uz izdaju i pljacku , obogati na ledjima sopstvenog naroda i drzave

  Da ti je sve na prodaju, da si spreman da izdas i rodjenog brata zbog para i slicno.

  bez tih predispozicija nema uspesne karijere u DS-u.
  Идите по свему свету и проповедајте Јеванђеље сваком створењу. Ко поверује и крсти се, биће спасен, а ко не поверује биће осуђен.

 17. #17
  Ističe se Toki-Voki (avatar)
  Učlanjen
  24.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Somewhere. . .
  Poruke
  2.147
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Тихи Pogledaj poruku
  ma pricaj pricu drugom da nisi clan


  glavni uslovi su da si ljigavac, djubre, skot, nemoralan lik kojem cilj da se kroz politiku uz izdaju i pljacku , obogati na ledjima sopstvenog naroda i drzave

  Da ti je sve na prodaju, da si spreman da izdas i rodjenog brata zbog para i slicno.

  bez tih predispozicija nema uspesne karijere u DS-u.
  Ozbiljno ti kazem da nisam clan, verovao ti ili ne. Ostalo necu da komentarisem, samo me zanima sta tebi fali od ovoga pa te nisu primili?

 18. #18
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Сталкер Pogledaj poruku
  Имали неко информацију пошто Чуме продаје дипломе,и даје ли неки попуст на количину ?
  30% јефтиније од Миће (Божиновог) Јовановића из УлтраГигаМегаШколице за МАНАГЕРЕ ...

  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 19. #19
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Сталкер Pogledaj poruku
  Имали неко информацију пошто Чуме продаје дипломе,и даје ли неки попуст на количину ?

  Naravno popust...
  Manje bicevanja

 20. #20
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Toki-Voki Pogledaj poruku
  Steta, ti onda nikad neces biti skolovan...
  Provalio sam zasto toliko "ne voles" Tadica i zute... verovatno te nisu primili u partiju... pa si sad besan i nezadovoljan.... al sta ces... ne primaju ni tamo svakoga.... probaj kod ... srs,sns,dss... mada... ni tamo nije sjajno...
  Неће синак Тихи бити школован,
  бар не на тај начин ...
  Нити га интересује чланство у странкама, групама, удружењима ....

  Да би било кога исмејавао,
  да би се било коме подсмевао,
  мораш бити стручнији, образованији, успешнији ....

  А на жалост твоју (и твојих најближих) - ниси ...

  Мораћеш још много качамака да поједеш,
  млека да попијеш
  да би уопште схватио о чему се овде пише ...
  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 21. #21
  Elita
  Učlanjen
  04.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.660
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Toki-Voki Pogledaj poruku
  A sta je potrebno za mastera?
  Verovatno da roknes premijera

 22. #22
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Psihologue Pogledaj poruku
  Naravno popust...
  Manje bicevanja
  Ајде ти лепо на ЉиС, Пдф СМ ....

  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 23. #23
  Elita Сталкер (avatar)
  Učlanjen
  20.05.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Зона
  Poruke
  21.418
  Reputaciona moć
  3338

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Psihologue Pogledaj poruku
  Naravno popust...
  Manje bicevanja
  Срећу за све,бесплатно,и нека нико одавде не оде незадовољан !

 24. #24
  Elita
  Učlanjen
  28.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  16.175
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Toki-Voki Pogledaj poruku
  A sta je potrebno za mastera?
  2 godine prakse u vladajucim partijama ili na funkciji u drzavnom preduzecu. inace, master je iz dvije oblasti:
  1. kipar, kajmanska i djevicanska ostrva- naziv zanimanja: master perac merix
  2. infiltracija u drzavne organe, organizovanje mreze, pracenje i podrska- naziv zanimanja: inspektor (master)


  Citat Original postavio Сталкер Pogledaj poruku
  Имали неко информацију пошто Чуме продаје дипломе,и даје ли неки попуст на количину ?
  ima, posto je dusevan i empatican, cume je uveo popust za najugrozenije clanove drustva:
  1. odlezao min. 2 godine, osnove znanja stekao u domu- popust 30%
  2. odlezao min. 5 godina, ne saginje se po sapun- popust 50%
  3. osudjen na 5 i vise godina a nije odlezao ni dana- stipendija+ ugovor o djelu nakon studija

 25. #25
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Šta se uči na Čumetovom fakultetu ?

  Citat Original postavio Сталкер Pogledaj poruku
  Да нацртам ???

  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

Slične teme

 1. za sve koji su na uciteljskom fakultetu
  Autor mickey91 u forumu Fakulteti
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 06.08.2009., 19:26
 2. za sve koji su na uciteljskom fakultetu
  Autor mickey91 u forumu Arhiva
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 06.08.2009., 19:24
 3. Pitanja o Fakultetu knjizevnosti
  Autor justyce4ever u forumu Fakulteti
  Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 22.02.2009., 20:56
 4. Razmišljate li o fakultetu?
  Autor Ben_Adam u forumu Škole
  Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 14.03.2008., 19:26
 5. SF, uopšte i na fakultetu
  Autor anakin u forumu Književnost
  Odgovora: 9
  Poslednja poruka: 29.11.2003., 17:02

Oznake

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •