Zvuk
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Zvuk

  1. #1
    KoGa
    Guest

    Podrazumevano Zvuk

    Da li neko moze da mi objasni kako u Visual C# mogu da iskreiram tonove, na primer tri razlicita tona?
    Hvala.



  2. #2

    Podrazumevano Re: Zvuk

    Citat Original postavio KoGa
    Da li neko moze da mi objasni kako u Visual C# mogu da iskreiram tonove, na primer tri razlicita tona?
    Hvala.
    Ovo se izgleda smatra za DOS-ovski pristup... Windows pruža mnogo više od podrške za generisanje tona određene frekvencije! Primeti da se pod Windows-ima PC-Speaker uglavnom i ne koristi, već da sav zvuk ide na zvučnu kartu...

    Možda bi trebalo da razmisliš o korišćenju audio resursnog fajla (na primer .wav i sl.). Potraži u MSDN-u kako može da se pusti određeni wave file. Verovatno ćeš naći i looping opcije i sl. (.NET možda čak ima ugrađenu podršku i za druge audio formate - wave je generički podržan od samog početka Windows-a, tako da sigurno radi).

    m

  3. #3
    Početnik
    Učlanjen
    28.10.2003.
    Poruke
    36
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano

    Mozda je najlakse da na svoju kontrolu stavis ActiveX - Microsoft Media Player i vrlo jednostavno , mislim cak da je funkcija Open() reprodukujes zvuk.

    Ako ti ovo ne pomaze , valjda ni ne odmaze.

Slične teme

  1. zvuk
    Autor spar u forumu Multimedija
    Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 02.04.2009., 12:55
  2. Zvuk
    Autor maniaccc u forumu Hardver
    Odgovora: 10
    Poslednja poruka: 27.01.2006., 11:39
  3. zvuk
    Autor vps u forumu Multimedija
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 26.01.2004., 22:55
  4. Zvuk za DVD
    Autor multimedia boy u forumu Multimedija
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 25.01.2004., 22:25

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •