Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!
Prikazujem rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

 1. #1
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Exclamation Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  OBJAVLjENI TRANSKRIPTI KOJI DOKAZUJU UČEŠĆE CRNOGORSKIH DRŽAVLjANA U ZLOČINU POČINjENOM NAD SRBIMA U ČAJNIČU  Pljevljaci agenti bosanske Udbe

  Iz transkripta razgovora koje je objavio Semir Halilović, sin ratnog komandanta muslimanskih snaga u BiH, pokazuje se da su crnogorski državljani, iz Pljevalja, učestvovali u zločinima nad Srbima u Čajniču. Na osnovu tih transkripta se vidi da su pojedini pljevaljski muslimani pružali logističku podršku i aktivno učestvovali u pokolju srpskih civila 14. februara 1993. godine.
  U dokumentima koje je objavio Halilović se precizno navodi naredba kako treba izvesti napad u Čajniče u ranu zoru preko teritorije Crne Gore. Takođe, otkrivaju se i detalji razgovora načelnika sektora Službe državne bezbjednosti Sarajevo Envera Mujesinovića i Fahrudina Radovčića. Halilović kroz dokumenta objašnjava kako su tekle pripreme za napad muslimanskih snaga iz Goražda na teritoriju Opštine Čajniče, kao i ko je bio saučesnik i pomogač pomenutim vojnim formacijama tokom napada, u kome je na zvjerski način ubijeno više desetina srpskih civila. Takođe, on detaljno objašnjava kroz pomenuti razgovor čelnika muslimanske državne bezbjednosti ko su bili saradnici snaga iz pljevaljske Bukovice i kako je uz njihovu pomoć izbjegnut susret sa Vojskom Jugoslavije, a pri tom iskorišćenja teritorija Crne Gore za napad s leđa na nezaštićena srpska sela čajničke opštine.
  Halilović u knjizi "Državna tajna" navodi da su muslimanskoj vojsci pomagali kuriri, crnogorski državljani koji su im javljali kretanje pripadnika Vojske Jugoslavije. Oni su muslimanske snage, po dogovoru sa službenicima SDB, prihvatili na teritoriji Crne Gore i odveli ih na bezbjedno mjesto.
  Decidno se u transkriptu navodi da napad treba izvesti sa teritorije Bukovice, te da je potrebno obezbijediti ljude koji dobro poznaju taj teren.
  U navodima se, međutim, strogo upozorava da treba po svaku cijenu izbjeći sukob sa Vojskom Jugoslavije, kao i da je plan za napad dobro razrađen. Za to su bili zaduženi kuriri Pljevljaci Mamko Bungur i Samir Vranj, koji su obavljali prihvat muslimanskih jedinica na granici noć uoči napada.
  Muslimanska Udba u Sarajevu je imala i razrađen plan šta treba činiti poslije napada.
  Po okončanju napada, kako se navodi u "Državnoj tajni", neophodno je bilo inscenirati da Vojska Jugoslavije vrši pritisak na Muslimane u Bukovici, kako bi pojedinci od njih bili zaštićeni od bilo kakvog pritiska.
  Oni, takođe, navode da u javnosti poslije akcije treba pustiti i vijest da Vojska Jugoslavije vrši pritisak na žitelje Bukovice da se isele, kako bi pojedince zaštitili od odgovornosti za napad.
  Napad muslimanskih snaga na sela čajničke opštine Ponikve, Trpinje i Šapići počeli su u ranim časovima 14. februara 1993. godine. Muslimanska vojska je tom prilikom došla iz pravca Goražda na teritoriju Crne Gore, tačnije prostor pljevaljske Bukovice, odakle su uz pomoć Muslimana iz Bukovice napali pomenuta sela s leđa. Tokom tog napada ubijeni su: Dušanka i Željko Mašić, Božo, Stanojka i Trifko Dačević, Miroslav Krnojelac, Duško Katana, Dušan Čokorilo, Darinka Pjević, Vučko i Stevo Kovačević, Dušan i Rajko Pjević, Vukosav Ristanović, Zdravko Vuković, Milan Vujović, Ratko Krezović, Radovan Stanišić, Aleksa Tanasković, Todor Janjić, Mirko Lasica, Mlađen Drakula, Nikola Pljevaljčić i Vladislav Đuković. Pored poginulih, istog dana su zarobljeni Polka i njena šestogodišnja kćerka Ivana Mašić. Polka je četiri mjeseca nakon razmjene zarobljenika preminula od posljedica torture u muslimanskom zatvoru u Goraždu.
  Tim povodom u nekoliko navrata je zahtijevano od bivšeg vrhovnog državnog tužioca da preduzme mjere kako bi se ispitalo učešće crnogorskih državljana u ovom zločinu. Ona je pred kraj svog mandata saopštila kako će tužilaštvo reagovati ukoliko bude bilo kakvih dokaza u vezi sa tim, kao i ukoliko to bude zahtijevalo tužilaštvo Bosne i Hercegovine. Vrhovno tužilaštvo BiH se bavilo istragom o zločinu u Čajniču, a saslušano je i nekoliko svjedoka. Međutim, do danas niko nije procesuiran zbog tih nedjela.
  Takođe, i predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić je u crnogorskoj skupštini, na sjednici kojoj je prisustvovala i Vesna Medenica, dostavio brojne dokaze o zločinima koje su crnogorski državljani počinili u Čajniču nad srpskim civilima.
  Mandić je tom prilikom poslanicima i vrhovnom državnom tužiocu dostavio video materijale na kojima se jasno vidi na koji način su mučeni i ubijani srpski civili u Čajniču, kao i svjedočenja preživjelih.
  B.Je.-M.V.R.-D.Ž.

  Transkript razgovora
  U knjizi "Državna tajna" je objavljen dokument sa transkriptom razgovora između dvojice načelnika sarajevske SDB, koji dogovaraju pokolj Srba u Čajniču.
  Enver: - ...Kako to izvesti kada je crnogorska granica dobro čuvana od pripadnika Vojske Jugoslavije?
  Fahrudin: - Postoje kuriri na crnogorskoj teritoriji koji nas obavještavaju o kretanju Vojske Jugoslavije.
  Enver: - Znači napad treba izvesti sa teritorije Bukovice, a da li postoje ljudi koji poznaju teren - navodi se u traskriptima razgovora muslimanskih starješina državne bezbjednosti Mujesinovića i Radovčića.
  U navodima traskripta se upozorava da treba, po svaku cijenu, izbjeći sukob sa Vojskom Jugoslavije kao i da je plan za napad dobro razrađen.
  Fahrudin: - Pa već sam ti rekao, kuriri Mamko Bungur i Samir Vranj će prihvatiti naše jedinice na granici i sprovesti ih na bezbjedno mjesto noć uoči napada.
  Enver: - Trebalo bi kontaktirati Rizvanovića, njegov otac Šaban je naš čovjek za vezu.
  Fahrudin: - Već sam to učinio, jedna će grupa 13.2.1993. biti smještena kod Rizvanovića. Nju će voditi Mujko Dedović. Svi oni su upoznati sa akcijom - navodi se u razgovoru pomenutih lica i dodaje da je po okončanju napada neophodno inscenirati da Vojska Jugoslavije vrši pritisak na Muslimane u Bukovici kako bi pojedinci od njih bili zaštićeni od bilo kakvog pritiska.
  Enver: - U javnosti poslije akcije treba, takođe, pustiti i vijest da Vojska Jugoslavije vrši pritisak na žitelje Bukovice da se isele, kako bi pojedince zaštitili od odgovornosti za napad.
  Fahrudin: - To je takođe u planu, na tome je insistirao i Rizvanović, jer je njegov otac Šaban poznat u tome kraju.
  Enver: - Sa čitavim udruženjem Sandžaklija i svim građanima.
  Fahrudin: - Imamo mi imena svih pripadnika Vojske Jugoslavije i policije na tom rejonu, pa ćemo smisliti dobru priču za javnost.
  Enver: - Dobro, onda poselami naše.
  Fahrudin: - Selam i tebi... - navodi se u razgovoru Envera Mujesinovića i Fahrudina Radovčića.


  Krivične prijave protiv 38 lica

  Zbog zločina nad civilnim stanovništvom 27. februara 1993. godine u Čajniču tamošnji centar bezbjednosti je izdao potjernicu za 38 Pljevljaka. Potjernica je nekoliko dana kasnije dostavljena i pljevaljskom centru bezbjednosti, ali do danas na tom planu ništa nije učinjeno.
  Sva optužena lica za zločine nad srpskim življem u selima koja pripadaju čajničkoj opštini su rodom iz pljevaljskog sela Bukovice, koje se nalazi na samoj granici sa Bosnom i Hercegovinom. Mještani Bukovice su rijetko, sem zbog administrativnih obaveza, dolazili u SO Pljevlja. Nakon osnovne škole uglavnom su dalje školovanje nastavljali u desetak kilometara udaljenom Čajniču ili Goraždu, pa čak i u Sarajevu, gdje su se i zapošljavali.
  Po nezvaničnim informacijama koje smo dobili iz CB-a Pljevlja, većina osumnjičenih je napustila Pljevlja prije nekoliko godina, dok neki više nijesu među živima.
  Tako je Džemo Bavčić jedno vrijeme primao vojnu invalidsku penziju, a umro je u Turskoj 1994. godine. Šefko Osmanagić bio je pripadnik federalne vojske Bosne i Hercegovine i poginuo je tokom ratnih sukoba.
  Džafer i Samir Bungur trenutno žive u Goraždu. Samir je prije nekoliko godina, zajedno sa nekoliko službenika Fonda za humanitarno pravo, istraživao otmicu nekoliko Muslimana iz Bukovice, koja se dogodila 1993. godine. Ešref Bungur nije u bliskoj rodbinskoj vezi sa Džaferom i Samirom, a prije rata radio je kao poštar u Čajniču. Poslije rata kratko je boravio u Pljevljima, a potom je otišao za Tursku. Sada živi i radi u Njemačkoj. Braća Suad i Jusuf Moćević su živjeli u Čajniču, a u Bukovici imaju porodično imanje. Braća Moćević bili su pripadnici "zelenih beretki".

  Svjedočenja
  Mještanin sela Bukovice Miloš Milinković, jedan od svjedoka zločina, ispričao je ranije da je u pokolju srpskog stanovništva na području sela opštine Čajniča učestvovalo 38 Muslimana njegovih komšija, koje je, kako kaže, predvodio Salem Tahirović, rezervni major bivše JNA iz bukovičkog zaseoka Cerjanca.
  - Njima je oružje dopremao sa teritorije pljevaljske opštine Hamed Stovrag, zvani Hamče. Početkom ove godine trojica sa spiska za kojima je izdata potjernica pokušala su da dođu u Pljevlja. Međutim, iako ih je policija zaustavila i imala podatak da je za njima raspisana potjernica zbog ratnih zločina, oni nijesu uhapšeni, već vraćeni. To je bilo na Metaljci, a pouzdano znam da veliki broj ratnih zločinaca sa potjernice dolazi i glasa u Pljevljima kao da se ništa nije dogodilo – tvrdio je Milinković.
  On je istakao da su pojedini Muslimani iz sela Bukovica već prvi dan nakon prelaska granice ubili bračni par Rajka i Darinku Pijević.
  - Očevici tvrde da su zločinci, nakon što su ga zaklali, trinaestogodišnjem Željku Mašiću izvadili zube i pravili niske po njegovom tijelu. Ubadali su ga noževima po grudima, a izvađene zube zabijali u tijelo. Tripku Dačeviću ostao je nož u vratu i kada je naišao njegov sin Nebojša rekao mu je: "Zakla me Bungur". Polku Mašić su silovali pored njene sedmogodišnje kćerke skoro do besvjesti. Ona je samo ćutala, jer su joj prijetili da će silovati i kćerku. Ubrzo nakon razmjene zarobljenika Polka je umrla.

  http://www.dan.co.me/index.php?nivo=3&rubrika=Drustvo&datum=2009-10-15&clanak=204789
  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић 2. #2
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!  Opis proizvoda:
  Knjiga "Državna tajna" mladog autora Semira Halilovića, sina poznatijeg oca, bivšeg zapovjednika Armije BiH Sefera Halilovića, od svog izlaska izazvala je veliku pažnju u bh. javnosti . Faktografski pisana, knjiga sadrži niz dokumenata i transkripata snimljenih na CD-u koji se dobije uz knjigu, a njezin sadržaj prilično kompromitira državni, vojni i policijski vrh BiH iz ratnog razdoblja. U knjizi se nalaze dokumenti koji nose prefikse strogo povjerljivo, državna tajna. Tu su prisluškivani razgovori, događaji unutar Predsjedništva BiH, tajnih službi, MUP, Armije BiH...
  Državna tajna rasvjetljava događaje (od 1993. do 1995. godine, sa osvrtom na 1992. godinu) bh. historije koji su do sada bili prekriveni velom tajne. Autor je prikazao događaje u pravom svjetlu, otkrio je mračnu stranu odbrane BiH i osobe koje se pominju u knjizi nazvao pravim imenom.
  Znajući, možda bolje nego iko u zemlji, protiv čega se bori, Halilović pokazuje iznimno malo uzbuđenosti ili straha. "Oni meni nemaju više ništa oduzeti. Život u okruženju, u kojem oni određuju pravila i odnose među ljudima, nije ni vrijedan života. Zašto bi se stotinjak njih šepurilo kako su bili heroji, vrhunski političari i diplomate, kada zapravo nisu, kada su nitkovi i prevaranti, kada su zapravo u svemu ovome samo gledali kako da zarade. Bio bih kukavica kada bih to prešutio. Nimalo me nije strah, ne razmišljam o tome, mislim da je to puno bitnija stvar, nego to hoće li mene neko sačekati iza ćoška."

  Dvije godine nakon što je započeo raditi na Državnoj tajni, Semir Halilović je također drugačiji čovjek. Ono što je vidio, i što će ovdašnja javnosti tek vidjeti, promijenilo je njegova osjećanja, mišljenja i stavove o ratu u koji je ušao kao dječak u osnovnoj školi, a izašao kao sin "državnog neprijatelja".
  "Volio bih da do ove dokumentacije nikad nisam došao. Ili, da naprosto nisam ni bio ovdje." Osjećaj koji dijele mnogi u ovoj zemlji.

  Kada krenete u nezaboravnu avanturu čitanja ove knjige sigurno će vas zadiviti kako u knjizi nema osvete, s obzirom da su neki od glavnih likova u knjizi odgovorni za atentat na autorovu majku, Državna tajna je objektivno štivo, potrepljeno činjenicama i dokumetima i ima ogromnu dokumentacionu vrijednost.
  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић

 3. #3
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  мухамеданске убице...једино их то уче у џамији...
  “Mors tua, vita mea”

 4. #4
  Aktivan član RКЕКОКЕ (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Canossagang...
  Poruke
  1.079
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Sad ih treba pohvatati i suditi!
  “...što je od Boga održaće se, što nije od Boga neće se održati..."

 5. #5
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић

 6. #6
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  e pa da vidimo, da li ce pocinioci uopste biti pohvatani i osudjeni.
  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић

 7. #7
  Aktivan član RКЕКОКЕ (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Canossagang...
  Poruke
  1.079
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Ko ih stiti, Milo Djukanovic?
  “...što je od Boga održaće se, što nije od Boga neće se održati..."

 8. #8
  Ističe se Dragan_srbcg (avatar)
  Učlanjen
  26.02.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.620
  Reputaciona moć
  62

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Citat Original postavio RAKSIDELIC Pogledaj poruku
  Ko ih stiti, Milo Djukanovic?
  mozda....,...

  .ma briga mila za Srbe i zlocine nad Srbima.
  Србија стоји на рубу амбиса мудро вођена од телетабиса, jасно је да је народу присела помоћ гована из Хага и Брисела! By Бора Ђорђевић

 9. #9
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.201
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Nije to nista novo crnogorci su uvek bili najvec stetocine nama Srbima , pogledajmo samo taj niz Djilas ,Arkan ,Karadzic , ovaj Mujezinovic , Risto Radovic ,Sekula Drljevic .Slobodan Milosevic,Tempo ... sto kaze nas narod -od zlog oca i gore majke
  The Show Must Go On...

 10. #10
  Aktivan član RКЕКОКЕ (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Canossagang...
  Poruke
  1.079
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  Nije to nista novo crnogorci su uvek bili najvec stetocine nama Srbima , pogledajmo samo taj niz Djilas ,Arkan ,Karadzic , ovaj Mujezinovic , Risto Radovic ,Sekula Drljevic .Slobodan Milosevic,Tempo ... sto kaze nas narod -od zlog oca i gore majke
  To su muslimani majmune glupi
  “...što je od Boga održaće se, što nije od Boga neće se održati..."

 11. #11
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.201
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Citat Original postavio RAKSIDELIC Pogledaj poruku
  To su muslimani majmune glupi
  isto je sve to
  nego sto si nervozan ,el te ostavio decko ili si konacno saznao ko ti je otac pa si se razocarao ?
  The Show Must Go On...

 12. #12
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.527
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  Nije to nista novo crnogorci su uvek bili najvec stetocine nama Srbima , pogledajmo samo taj niz Djilas ,Arkan ,Karadzic , ovaj Mujezinovic , Risto Radovic ,Sekula Drljevic .Slobodan Milosevic,Tempo ... sto kaze nas narod -od zlog oca i gore majke
  Банди, не прави се Тоша.

  Знаш и сам да се ради о МУСЛИМАНИМА који имају црногорско држављанство.

  Па и Насер Орић је имао српско држављанство, хоћмо ли њега назвати Србином?
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 13. #13
  Aktivan član RКЕКОКЕ (avatar)
  Učlanjen
  07.09.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Canossagang...
  Poruke
  1.079
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  isto je sve to
  nego sto si nervozan ,el te ostavio decko ili si konacno saznao ko ti je otac pa si se razocarao ?
  Ajd odhebi turcine
  “...što je od Boga održaće se, što nije od Boga neće se održati..."

 14. #14
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.201
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Citat Original postavio Софија Pogledaj poruku
  Банди, не прави се Тоша.

  Знаш и сам да се ради о МУСЛИМАНИМА који имају црногорско држављанство.

  Па и Насер Орић је имао српско држављанство, хоћмо ли њега назвати Србином?
  ko da je bitno u koju bogomolju idu , isto je to brdjanski i plemeski mentaliet
  Citat Original postavio RAKSIDELIC Pogledaj poruku
  Ajd odhebi turcine
  ajde , ajde smiri se , mogao si i gore proci
  The Show Must Go On...

 15. #15
  Aktivan član CTAHOJKO (avatar)
  Učlanjen
  21.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Između dva glavna grada
  Poruke
  1.635
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Nema ovo veze sa Crnogorcima. Oni su samo slepi da vide da su napravili državu ovima koji ih za 10-20 godina, zajedno sa šiptarima sve poklati. Crnogorci gaje zmiju u nedrima, a lože se da su im braća neprijatelji...

 16. #16
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Полако...има да стигне рачун мухамедовим за наплату...
  “Mors tua, vita mea”

 17. #17
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.527
  Reputaciona moć
  1573

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  ko da je bitno u koju bogomolju idu , isto je to brdjanski i plemeski mentaliet
  Не причамо ми овде о менталитету !

  Већ о чињеници да нас Црногорци никад нису убијали, а ни ми њих.
  Увек смо били братске државе- свиђало се то теби или не.

  Зато, не замењуј тезе.

  Шта се издешавало у последњих 10 година, за то захвали том врлом западу коме се клањаш.
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 18. #18
  Elita
  Učlanjen
  28.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  16.175
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  fenomenalan dokument za hag? zrtve su srbi? a ne, onda nista....
  amerika i eu su toliko sugavi da ih mogu izlijeciti samo ozbiljniji hirurski zahvati alkaide, hamasa, hezbolaha, mucenika alakse,fataha i ostalih im saveznika. toliko zlo koje su nanjeli srbima u zadnjih dvadeset godina mora stici zasluzena kazna kad tad. trenutno rade na tome da srbija prihvati kako je sve sto je se desilo srpskom narodu proizvod nas samih- onaj ko to prihvati treba goriti u paklu

 19. #19
  Elita
  Učlanjen
  05.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  22.569
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Citat Original postavio eshumator Pogledaj poruku
  fenomenalan dokument za hag? zrtve su srbi? a ne, onda nista....
  amerika i eu su toliko sugavi da ih mogu izlijeciti samo ozbiljniji hirurski zahvati alkaide, hamasa, hezbolaha, mucenika alakse,fataha i ostalih im saveznika. toliko zlo koje su nanjeli srbima u zadnjih dvadeset godina mora stici zasluzena kazna kad tad. trenutno rade na tome da srbija prihvati kako je sve sto je se desilo srpskom narodu proizvod nas samih- onaj ko to prihvati treba goriti u paklu
  Ranije su se spominjali i neki pazdarani i fedeaini u Iranu ali izgleda da više nisu aktivni.

 20. #20
  МАЧАК nije na forumu
  ЧУВАР ИДЕОЛОГИЈЕ ЧЕТНИЧКОГ ПОКРЕТА
  Buduća legenda МАЧАК (avatar)
  Učlanjen
  01.07.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  БЕСКРАЈНО ПЛАВИ КРУГ И У ЊЕМУ ЗВЕЗДА
  Poruke
  25.127
  Tekstova u blogu
  153
  Reputaciona moć
  2358

  Podrazumevano Re: Crnogorski drzavljani pocinili zlocin u Cajnicu nad Srbima !!!

  Citat Original postavio RAKSIDELIC Pogledaj poruku
  Sad ih treba pohvatati i suditi!
  Да. Али за то Ђукановић мора имати да-му. Како да хапси оне,
  који су му изгласали државу. Све то је цена државности Црне Горе. Макар и српске главе.
  ЗА ПРАВОГ МАЧКА, СВАКИ МЕСЕЦ ЈЕ ФЕБРУАР

  АХ ДА.... ВИШЕ ОД УСТАША МРЗИМ УСТАШКЕ ЈАТАКЕ

Slične teme

 1. Odgovora: 224
  Poslednja poruka: 07.12.2010., 10:01
 2. Hodžić oslobođen otpužbe za zločin nad Srbima
  Autor Dragan_srbcg u forumu Politika
  Odgovora: 46
  Poslednja poruka: 03.07.2009., 11:03
 3. Crnogorski muslimani sebe zvali Srbima - dokaz
  Autor Zmaj_Svevlad u forumu Istorija
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 09.07.2006., 14:04
 4. ZLOCIN NAD SRBIMA U KLADNJU-BOSNA I HERCEGOVINA
  Autor sklopotnica u forumu Politika
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 20.12.2005., 23:44
 5. 1992. godina, 23.07. Zlocin nad Srbima u Jabuci
  Autor sklopotnica u forumu Jezik
  Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 26.07.2005., 18:07

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •