VISUAL C++
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Tema: VISUAL C++

  1. #1
    Nov član
    Učlanjen
    11.10.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano VISUAL C++

    EL MOZE NEKO DA MI POMOGNE OKO PROGRAMIRANJA U VISUALC++?

    ZELEO BIH DA ZNAM DA LI TU MOGU DA SE PROGRAMIRAJU IGRE SREDNJEG KVALITETA I DA LI MOGU DA SE PRAVE U WIN 32?



  2. #2
    Početnik
    Učlanjen
    10.10.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    6
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: VISUAL C++

    Citat Original postavio DUSAN254 Pogledaj poruku
    EL MOZE NEKO DA MI POMOGNE OKO PROGRAMIRANJA U VISUALC++?

    ZELEO BIH DA ZNAM DA LI TU MOGU DA SE PROGRAMIRAJU IGRE SREDNJEG KVALITETA I DA LI MOGU DA SE PRAVE U WIN 32?
    C ++ se ne uci za jedan dan!

  3. #3
    Zainteresovan član ladowina (avatar)
    Učlanjen
    19.08.2009.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Kragujevac
    Poruke
    354
    Reputaciona moć
    34

    Podrazumevano Re: VISUAL C++

    Mogu

  4. #4
    Domaćin
    Učlanjen
    05.10.2005.
    Pol
    muški
    Poruke
    3.777
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: VISUAL C++

    Mani ti C++.

    Uzmi Construct.
    Ili Python.
    Ili Flash / AS3.

  5. #5
    Zainteresovan član sist_ing (avatar)
    Učlanjen
    28.02.2006.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Bor
    Poruke
    292
    Reputaciona moć
    46

    Podrazumevano Re: VISUAL C++

    Citat Original postavio DUSAN254 Pogledaj poruku
    EL MOZE NEKO DA MI POMOGNE OKO PROGRAMIRANJA U VISUALC++?

    ZELEO BIH DA ZNAM DA LI TU MOGU DA SE PROGRAMIRAJU IGRE SREDNJEG KVALITETA I DA LI MOGU DA SE PRAVE U WIN 32?
    Malo zastarela tema ali da i ja ostavim po koju:
    Mogu i te kako. Ne samo srednjeg kvaliteta vec i profesionalnog... kvalitet igara ne zavisi bas toliko od jezika u kome radis koliko od toga, koliko poznajes jezik u kome radis, rad sa DirecX-om, koliko si strpljiv, mastovit i kreativan...
    Izrada grafike nema veze sa programskim jezikom koji koristis. Grafiku mozes raditi u PS-u, Swift 3D ili nekom drugom 3D Studiu. Programiranje stupa na sceni kada trebas spojiti kreirane segmente u celinu, odraditi interakciju sa njima (udahnuti im zivot i inteligenciju), izraditi opcije, menije i ostale funkcije igre.
    Mogu ti reci da se vise od 70% igara, od onih koje sam instalirao na mom racunaru, rade u jeziku VC++6 i VC++7... ostali procenat, pripada drugim jezicima. Inace sam nailazio na vrlo lepe i kvalitetne igre radjene u Delphi7, VB6...
    Da li si idiot? Saznaj ovde.

  6. #6
    Početnik
    Učlanjen
    10.11.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    9
    Reputaciona moć
    0

    Podrazumevano Re: VISUAL C++

    znate neki sajt da naucim programiranje

  7. #7

Slične teme

  1. visual C++
    Autor MilanZ u forumu Programiranje
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 08.04.2005., 20:28
  2. Visual c++ ^ MFC
    Autor u forumu Programiranje
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 23.12.2003., 16:09
  3. Visual Fox Pro
    Autor **case-problem**Bond u forumu Programiranje
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 04.11.2003., 21:42
  4. Visual C++
    Autor Malone u forumu Programiranje
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 31.07.2003., 07:02

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •