kako
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Tema: kako

  1. #1
    Zainteresovan član matijalukic (avatar)
    Učlanjen
    25.06.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    233
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    33

    Podrazumevano kako

    Kako da naprvaim sliku za pozadinu a kad skrolam ona ostaje primer: http://delije-kosmet.tk/
    Kako da napravim da se tekst krece a da nije iz flasha
    Bruka!



  2. #2
    Aktivan član acca (avatar)
    Učlanjen
    12.07.2004.
    Pol
    muški
    Lokacija
    zavisi od situacije
    Poruke
    1.548
    Tekstova u blogu
    57
    Reputaciona moć
    75

    Podrazumevano Re: kako

    Citat Original postavio matijalukic Pogledaj poruku
    Kako da naprvaim sliku za pozadinu a kad skrolam ona ostaje primer: http://delije-kosmet.tk/
    background-image staviš na body a sadržaj praviš bez pozadine.

  3. #3
    Peruzzi nije na forumu
    је дошао тихо и ушао у легенду...
    Domaćin Peruzzi (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Shumadija
    Poruke
    3.924
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: kako

    naucis css i javascript i sve ce ti se kasti


  4. #4
    Zainteresovan član matijalukic (avatar)
    Učlanjen
    25.06.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    233
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    33

    Podrazumevano Re: kako

    kako stavim sliku na body i kako da napravim da mi se tekst krece a da nije iz flasha
    Bruka!

  5. #5
    Peruzzi nije na forumu
    је дошао тихо и ушао у легенду...
    Domaćin Peruzzi (avatar)
    Učlanjen
    03.08.2003.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Shumadija
    Poruke
    3.924
    Reputaciona moć
    92

    Podrazumevano Re: kako

    da se tekst krece....uhm

    jel hoces da se cela stranica krece, ili neko polje na stranici?


    a za sliku na body:

    ako pravis css fajl, stil za body definises ovako

    body {
    ...moj stil...npr.
    background-image:url('slika.gif'); //ovo ce da postavi sliku slika.gif na pozadinu
    background-repeat:x; //ovo ce da sliku ponavlja po horizontali
    background-position:center; //ovo ce da sliku postavi u centar
    }


    ako pises 'inline' css, tj u html-u, onda ovako

    <body style="moj stil">
    ...ostatak html-a

    pogledaj
    http://www.w3schools.com/css/css_background.asp
    http://www.w3schools.com/css/css_howto.asp
    http://www.w3schools.com/css/css_examples.asp


  6. #6
    Zainteresovan član matijalukic (avatar)
    Učlanjen
    25.06.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    233
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    33

    Podrazumevano Re: kako

    kad bi ovaj sajt w3schools bio na srpskom posto se ne snalazim bas najbole sa engleski
    Bruka!

  7. #7
    Aktivan član cvrlebg (avatar)
    Učlanjen
    02.03.2009.
    Pol
    muški
    Lokacija
    munze
    Poruke
    1.521
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    48

    Podrazumevano Re: kako

    mozda ti pomogne translate.google.com

  8. #8
    Zainteresovan član matijalukic (avatar)
    Učlanjen
    25.06.2009.
    Pol
    muški
    Poruke
    233
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    33

    Podrazumevano Re: kako

    Gluplji program za prevodjenje nisam video odavno.
    Pise php na cirilici
    Bruka!

  9. #9
    Aktivan član cvrlebg (avatar)
    Učlanjen
    02.03.2009.
    Pol
    muški
    Lokacija
    munze
    Poruke
    1.521
    Tekstova u blogu
    1
    Reputaciona moć
    48

    Podrazumevano Re: kako

    pa ti nadji bolji

Slične teme

  1. Odgovora: 45
    Poslednja poruka: 05.01.2008., 03:53
  2. Odgovora: 11
    Poslednja poruka: 17.12.2006., 01:06

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •