Da li biste izgubili koji kilogram?

Pravim ispitivanje vezano za dijete i trebaju mi dobrovoljci..

Potrebne su mi osobe koje bi dijetu primenjivale i obezbedjivale mi njihove rezultate, a sebi zeljenu kilazu.

Program se zasniva na 3 dijete, dakle izaberete onu koja vam najvise odgovara, zatim popunite odredjene testove(tip a,b,c, 10min posla), generalno o svom nacinu zivota i to je otprilike to. Sve se zasniva na zapisivanju hrane koju uzimate, i naravno koju sami birate.

NECETE BITI GLADNI!To je najvaznije kod dijete.

Ja vam obezbedjujem potrebnu moralnu podrsku i saljem vam prognoze o trajanju i uspehu vase dijete, SVAKI DAN!

Dakle, ako hocete, na primer, da smrsate za 15 dana 5-6 kg, moj zadatak je da procenim koliko je to moguce, kakav nacin zivota treba da se primeni da bi se to desilo i koliko dana treba da traje dijeta,sto naravno zavisi i od vas, posto vi odredjutete sta i kako cete jesti u dijeti). Ovakav program postoji i za osobe koje zele da se ugoje(ali to drugom prilikom).

Dakle, to cilj ispitivanja je da utvrdim koliko se moji proracuni poklapaju ili ne sa ispitanicima.Do sada je greska bila izmedju 1-5%.
Svaki dan dobijate prognozu, koliko cete kilograma imati sutra ujutro.Posle treceg dana dijete moze da se prognozira koliko TACNO dana treba da traje dijeta.

Na kraju dijete, dobijete rezultate, ne samo uspeha dijete i procene ponasanja tela, nego i citavnog zdravstvenog stanja, kao i mogucnosti(ne daj Boze) bolesti koje vam prete usled nacina zivota koji vodite, dakle jedan citav skener vaseg organizma iz vaseg "zeludca".

Molim vas, ako ste zainteresovani da mi se javite na agencijapoklon@yahoo.com


P.S. Program je potpuno BESPLATAN!(Ali je broj mesta ogranicen jer je experimentalni deo u pitanju.)

P.P.S. Program traje onoliko koliko vi zelite, dakle ne samo za vreme, nego i posle dijete(postoji program odrzavanja kilaze)....