"Ви људи не разумете... они ће ме убити..."
Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 137

Tema: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

 1. #1
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Заиста потресно - интервју са једном седамнаестогодишњом девојчицом која се обратила из Ислама у Хришћанство и морала да побегне од куће да је родитељи не би убили:

  https://www.youtube.com/watch?v=B0P5IaIE_LI

  Иначе, не дешава се у Арабији, већ у САД... Немам времена да преводим, ево аутоматски преведене верзије, није савршена, али може да се разуме:

  Па, Ја сам хришћанин, а моји родитељи су Муслимани. Они су изузетно побожни. Али они не смеју да знају за моју веру - па, они то знају сада. Али, они прете да ће ме убити. Не знам ако знате о убиству због части.... Ви људи не разумете. Ислам је врло различит од онога што ви мислите. Они хоће да ме убију. Моја крв је сада "халал", што значи да пошто сам сада хришћанин, а ја сам муслиманског порекла, то (да ме убију) је (за њих) част. Ако они воле Бога више него мене, они то морају да ураде. И ја се борим за свој живот, ви то не разумете. Ви не разумете.

  Шта је ваш отац вама рекао?

  Он је рекао да ће ме убити. Или бих ме послао назад у Шри Ланку, где би ме они ставили у азил ...

  Побегла сам далеко од куће. Написала сам својим родитељима белешку, рекла сам: "одбијам да се одрекнем Исуса и Он је мој Господ и Спаситељ и молим се да и ви пронађете његово праштање и милосрђе и Волим вас обоје пуно. То сам им написала, али они то никада нису показали полицији. Желе ме кући, не могу се вратити у Охајо, ви не разумете. Та заједница, као што су они - ја ћу умрети у року од једне седмице. Мој је живот у питању. Мој тата ме је пријетио. Била сам спремна да умрем, то су моје мисли, ако ћу бити мученик за Христа, нека буде тако! Али Господ ме је довео овде некако кроз Његову милост. Возила сам се аутобусом 27 сати, 30 сати, до овде. И да, то је била Божија рука која ме штитила цео пут. Али, ја се борим за свој живот, тако да су молитве услишене. Ја не знам шта да радим - Данас ми је рођендан, мој седамнаест рођендан, а ја могу чак и умрети, не знам шта се дешава и шта ће се десити са мојим животом.

  Можете ли ми рећи зашто сте тако далеко?

  Отац ми је претио. Када је мој тата открио - имала сам Фејсбук страницу, тако је он открио - онда су почели да стижу телефонски позиви из муслиманске заједнице и мејлови који су ме нападали. Имала сам лаптоп и он је узео тај лаптоп и подигао га у ваздух и махао њим око мене као да ће ме тући са њим, и рекао је: "Ако имаш тог Исуса у свом срцу, ти си мртва за мене. Ти ниси моја ћерка. "И ја сам то одбила да одговорим, али је он рекао,"ја ћу те убити. Реци ми истину". Тим речима, ружним речима, псовкама. Тако сам знала да мора, побећи. Неколико недеља касније па сам рекао да је мој тата хтео бих следе - да бих почети да би сазнали више о исламу, јер сам се препала. И ја сам рекао да јер када сам имао упознали Господа, пао сам све о исламу. Мислим, морао сам сакрити своје Библија за године, ја бих ићи ван молити. Када је мој тата био је када је спавао сам отишао ван молити. Ја снуцк до хришћанске молитве састанцима у страху од мог живота. И коначно је дошао тај дан, кад сам био суочен мој тата. Неколико недеља касније, након што сам рекао да је мој тата хтео бих следите - нећу да слиједи ислам, али би сазнали више о томе. Онда је рекао мени у класи након класа након класа након класа, мислећи да знаш, да је мој ум био повратак ће бити у њему, али наравно не, Ја сам сљедбеник Божији, Исус, прави дневни Исусе! Но, неколико недеља касније моја мама нађе хришћанске књиге и знао сам да је право тада био за мене. Морао сам отићи.

  Како сте завршили у Флориди?

  Овде? Шта се догодило је да је ноћ, морао сам отићи. Па сам отишао да је субота ноћ, била је то? Да, била је субота ноћ. Ујутро сам отишао отићи до пријатеља у кућу. И ја сам питао јој, јој ја молио да ми у цркву. И потребно доћи до цркве. Ли потребно да се молите, да ли је потребно тражити Јахву да зна шта учинити. И тако да је цео дан из седам у јутро до касно у ноћ сам молила и молила и молила, и на крају сам био у могућности за добити вожња кући да те особе кућу. И ја сам остао тамо субота, недеља ноћи јер мој тата је био враћају кући од своје путовање те ноћи, и тако сам остао ту ноћ, а ја само лево. Ја хитцххикед до аутобуског станице и добио сам карту за Флориди јер сам срео их кроз молитву министарство на Фацебоок. И ово је најдаље удаљен од Охио - ви не разумете, ако сам остао у Охио, ја не би био жив. И тако сам био у могућности за направити т шешир. Звао сам их са аутобусом. У аутобусу је било лепо да се људи тамо сам био у стању да разговарају, а ја се њихов телефон звати их.

  Јесте ли је било која врста убиства на свим у вашој породици? Јесте ли икада видели ништа слично томе?

  Нисам сигуран, али у 150 генерација моје породице нико није познато Исуса. Ја сам први. Замислите част да убије ме. Ту је велика част да у. Јер ако они воле Аллаха више него мене, они су то учинити. То је у Коран. И можете, као што је, да да им знање о томе [Гестови некоме офф камере, који каже нешто неразговјетан]. Он је заиста ће објаснити и то бреак доун. Они су за то. Они су једноставно морате. Или су то они или послати ми назад на Шри Ланку. Постоји један азил тамо где су ставили људе попут мене, као што је, мислим да сам луда.

  Да ли заиста мислите да је то истинито или да ли мислите да је то само претња?

  Ту је заправо стотинама случајева који су попут мене подлогом. Амин и Сара, они су били присиљени да се врати кући. Они су убили њихови тата! То није само неки претња! То је стварност! То је истина! То је стварност! Колико је више случајева желите? Постоји случај после случаја. Постоји на стотине њих. Ја сам један. Ја сам један од стотине. Они су то. Ви не разумете. Они су то. Не знам шта друго рећи, него су то. Ако желите доказ, тамо су стотине случајева Тха не може проверити ваљаност моје приче. Чак и моји пријатељи и људи из дома, они је знао шта ће се десити за мене. Мој брат је знао о мојој вери и рећи да није мој тата. Шта да кажем? Он је знао за последице! Он је знао!

  Зато што желиш да у овом тренутку сад?

  Желим бити с њима. Желим бити слободан од мојих родитеља. Желим бити слободна. Желим штују. Желим отићи у цркву недељом и читати Библију и видети мој Исус жив, кад год желим. Ти се говори о верској слободи? Не! Немам то. Ја желим бити овде. Желим штују слободно. Не желим да умре.
  “Mors tua, vita mea” 2. #2
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Муслиманска вера је у сржи Антихристова вера,
  (не само на основу овога: 1. Joванова 2, 22, 23 ;Jн 5, 43),
  већ и по делима ових који су пригрлили његов Кура' и владају се по упути Посланика,
  коме, наводно, Бог тако наређује, лахко је схватити чији је посланик и ко му је отац:

  ,,,Ibn Abbas pripovjeda da je Poslanik, a.s., rekao:
  „Ko god promijeni svoju vjeru,
  ubijte ga“.
  Slican, gotovo istovjetan tekst hadisa, prenosi se i od Ebu Hurejre i Mu'avije ibn Haida.
  Takodjer, Ibn Mes'ud prenosi da je Poslanik, a.s., rekao:
  „Nije dozvoljeno da se musimanu, koji svjedoci da nema drugog Boga osim Allaha i da sam ja Allahov Poslanik,
  prolije krv osim u jednom od tri slucaja:
  1) da pocini blud a oženjen bude,
  2) da ubije nekog iz osvete,
  ili 3) da odbaci svoju vjeru i muslimansku zajednicu.“
  Druga verzija ovog hadisa se prenosi od Osmana, r.a.:
  „Krv muslimana nije dozvoljeno proliti osim ako bude jedan od trojice:
  da je otpadnik nakon što je prihvatio islam,
  da pocini blud a oženjen je,
  ili da ubije osobu bespravno.“
  Eminentni ucenjak Ibn Redžeb kaže:
  „Kažnjavanje osobe smrcu zbog cinjenja bilo kojeg od navedenih grijeha
  je dopušteno kod svih muslimana.“
  Alija ibn Ebi Talib, r.a., je kaznio neke ljude koji su otpali do islama
  i izjavio da je zadovoljan što ih je bacio u vatru nakon što ih je,
  bez rezultata, ukorio i pitao da se vrate u islam.
  Kada ih je bacio u vatru izgovarao je ove stihove:
  „Kada vidim da je situacija tako užasna,
  ja potpalim vatru, pozivajujci Qanbara.“ (svojega slugu)
  Ibn Abbas se ne slaže sa Alijom, r.a., oko spaljivanja otpadnika!
  Naglašavajuci hadis koji ide u prilog njegovom mišljenju:
  „Nemojte nikoga kažnjavati Allahovom kaznom (vatrom).“ Prema Ibn Abbasu, otpadnik od islama
  mora biti ubijen na drugi nacin." (sic!)
  “Mors tua, vita mea”

 3. #3
  Primećen član Magdalina (avatar)
  Učlanjen
  06.05.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  752
  Tekstova u blogu
  26
  Reputaciona moć
  39

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Šta reći nego da je to strašno!
  Eto i to su danas ispovednici Hristovi, i njihove mučeničke žrtve Gospod prima u Carstvo kao nekada u vremena progonjenja hrišćana, koji su krštenje primali prolivanjem krvi za Hrista u mučeničkom stradanju.Takvi su danas veći od svih nas koji se nazivamo hrišćanima a sedimo u udobnim domovima i brinemo o sopstvenim stomacima...Mnogo više tražiće se od nas, da bismo nasledili obećana dobra.
  Pomozi Bože i pomiluj, sve one koji za Tvoje ime stradaju i podnose nepravde i proganjanja, i ukrepi ih silom Tvojom sa visine!

 4. #4
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Magdalina Pogledaj poruku
  Šta reći nego da je to strašno!
  Eto i to su danas ispovednici Hristovi, i njihove mučeničke žrtve Gospod prima u Carstvo kao nekada u vremena progonjenja hrišćana, koji su krštenje primali prolivanjem krvi za Hrista u mučeničkom stradanju.Takvi su danas veći od svih nas koji se nazivamo hrišćanima a sedimo u udobnim domovima i brinemo o sopstvenim stomacima...Mnogo više tražiće se od nas, da bismo nasledili obećana dobra.
  Pomozi Bože i pomiluj, sve one koji za Tvoje ime stradaju i podnose nepravde i proganjanja, i ukrepi ih silom Tvojom sa visine!
  Амин!
  “Mors tua, vita mea”

 5. #5
  Domaćin
  Učlanjen
  02.05.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.916
  Reputaciona moć
  75

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  I Njegoš hteo tako na sličan fazon da pobije muslimane...Sram ga bilo...

 6. #6
  Ističe se AleX (avatar)
  Učlanjen
  21.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  2.472
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Odgledao sam, i na samom kraju su je pitali šta ona hoće sada.

  Ona kaže da želi slobodu (od roditelja), ne želi da bude ubijena, želi nedeljom da ide u crkvu, da vrednuje Boga, i sve ostale normalne stvari.

  Neretko je govorila: Vi ljudi ne razumete, oni TO MORAJU.

  Mi Balkanci to razumemo. Razumemo da je njihov alah krvi žedan i vredan, ali ga oni sami nisu dostojni.

  Ne razumeju da je Bog SLOBODA I LJUBAV, toga tamo nema.

  Ni žene nemaju slobodu.

  Sve - sve, ali uz TOLERANCIJU.

 7. #7
  Ističe se AleX (avatar)
  Učlanjen
  21.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  2.472
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Nadam se da moderatori neće moj odgovor ispraviti, a kamoli obrisati.

  Smatram da je na mestu, i metaforički izveden, a onaj koji se prepoznaje u ovome, nisam mu ja kriv. (ni ovaj post)

 8. #8
  Domaćin Dionizija (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.581
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Leo Magnus Pogledaj poruku
  Муслиманска вера је у сржи Антихристова вера,
  Čim vera nije ona kojoj dotični pripada odmah je svrstavate u Antihriste.
  Smešni ste stvarno

 9. #9
  Ističe se AleX (avatar)
  Učlanjen
  21.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  2.472
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Netačno, nikad to nisam rekao. Ne teretim nikoga, ni budiste, ni mnoge, ali kad je reč o ubijanju ili protiv demokratije, onda nema šta da se priča.

 10. #10
  Domaćin Dionizija (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.581
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Nisam ja ni rekla da si rekao ti.

 11. #11
  Domaćin Dionizija (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.581
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Leo Magnus Pogledaj poruku
  ,
  „Nije dozvoljeno da se musimanu, koji svjedoci da nema drugog Boga osim Allaha i da sam ja Allahov Poslanik,
  prolije krv osim u jednom od tri slucaja:
  1) da pocini blud a oženjen bude,
  2) da ubije nekog iz osvete,
  ili 3) da odbaci svoju vjeru i muslimansku zajednicu.“
  Druga verzija ovog hadisa se prenosi od Osmana, r.a.:
  „Krv muslimana nije dozvoljeno proliti osim ako bude jedan od trojice:
  da je otpadnik nakon što je prihvatio islam,
  da pocini blud a oženjen je,
  ili da ubije osobu bespravno.“
  Eminentni ucenjak Ibn Redžeb kaže:
  „Kažnjavanje osobe smrcu zbog cinjenja bilo kojeg od navedenih grijeha
  je dopušteno kod svih muslimana.“
  Alija ibn Ebi Talib, r.a., je kaznio neke ljude koji su otpali do islama
  i izjavio da je zadovoljan što ih je bacio u vatru nakon što ih je,
  bez rezultata, ukorio i pitao da se vrate u islam.
  Kada ih je bacio u vatru izgovarao je ove stihove:
  „Kada vidim da je situacija tako užasna,
  ja potpalim vatru, pozivajujci Qanbara.“ (svojega slugu)
  Ibn Abbas se ne slaže sa Alijom, r.a., oko spaljivanja otpadnika!
  Naglašavajuci hadis koji ide u prilog njegovom mišljenju:
  „Nemojte nikoga kažnjavati Allahovom kaznom (vatrom).“ Prema Ibn Abbasu, otpadnik od islama
  mora biti ubijen na drugi nacin." (sic!)
  Isto kao u Hrišćanstvu samo izmenjen red reči i način izražavanja.

  Mislim izjava ove devojčice je totalno bezveze,koliko muslimana znam koji su promenili veru pa ih niko nije ubio.
  I sve više i više ih ima koji su pripadnici Jehovinih svedoka.Rodbina koja se ne slaže sa njihovim opredeljenjem jednostavno samo prekine kontakt sa njima a nema ni reči o bilo kakvom ubijanju.

 12. #12
  Primećen član oazra (avatar)
  Učlanjen
  29.03.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Bg
  Poruke
  590
  Reputaciona moć
  45

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Tako mlada a vec prolupala...
  Underdog always wins

 13. #13
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Dionizija Pogledaj poruku
  Isto kao u Hrišćanstvu samo izmenjen red reči i način izražavanja.

  Mislim izjava ove devojčice je totalno bezveze,koliko muslimana znam koji su promenili veru pa ih niko nije ubio.
  I sve više i više ih ima koji su pripadnici Jehovinih svedoka.Rodbina koja se ne slaže sa njihovim opredeljenjem jednostavno samo prekine kontakt sa njima a nema ni reči o bilo kakvom ubijanju.
  везе ти немаш..о мухамеданској секти, а још мање о Хришћанству.
  Ајде ми нађу у Јеванђељу један део 10000000 сличан овоме..

  “Mors tua, vita mea”

 14. #14
  Domaćin Dionizija (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  3.581
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  71

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Leo Magnus Pogledaj poruku
  везе ти немаш..о мухамеданској секти, а још мање о Хришћанству.
  Ајде ми нађу у Јеванђељу један део 10000000 сличан овоме..

  Hrišćanstvo,Islam,Židovstvo = jedno te isto

 15. #15
  Elita Moderna Pevacica (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Haiti
  Poruke
  15.846
  Reputaciona moć
  191

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Leo Magnus Pogledaj poruku
  Заиста потресно - интервју са једном седамнаестогодишњом девојчицом која се обратила из Ислама у Хришћанство и морала да побегне од куће да је родитељи не би убили:

  https://www.youtube.com/watch?v=B0P5IaIE_LI

  Иначе, не дешава се у Арабији, већ у САД... Немам времена да преводим, ево аутоматски преведене верзије, није савршена, али може да се разуме:

  Prica je strasna i uobicajena za muslimane. Mislim da ce ti zatvoriti ovu temu, jer se na ovom forumu podrzavaju muslimani. Strasno, jos jednom!

 16. #16
  Elita Moderna Pevacica (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Haiti
  Poruke
  15.846
  Reputaciona moć
  191

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio AleX Pogledaj poruku
  Nadam se da moderatori neće moj odgovor ispraviti, a kamoli obrisati.

  Smatram da je na mestu, i metaforički izveden, a onaj koji se prepoznaje u ovome, nisam mu ja kriv. (ni ovaj post)

  Imas srece, iz mog iskustva znam da bi neki moderatori mogli da ucestvuju u progonu ove devojcice.

 17. #17
  Moderator Borac za prava zivotinja (avatar)
  Učlanjen
  02.09.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Šambala
  Poruke
  50.715
  Tekstova u blogu
  96
  Reputaciona moć
  4355

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Moderna Pevacica Pogledaj poruku

  Prica je strasna i uobicajena za muslimane. Mislim da ce ti zatvoriti ovu temu, jer se na ovom forumu podrzavaju muslimani. Strasno, jos jednom!
  Na ovom forumu se ne podržava blaćenje vere, bez obzira koja je vera u pitanju.
  Tuđa mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.

 18. #18
  Elita Moderna Pevacica (avatar)
  Učlanjen
  27.01.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Haiti
  Poruke
  15.846
  Reputaciona moć
  191

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Borac za prava zivotinja Pogledaj poruku
  Na ovom forumu se ne podržava blaćenje vere, bez obzira koja je vera u pitanju.
  Znam, znam. Mi smo stari znanci.

 19. #19
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Dionizija Pogledaj poruku
  Hrišćanstvo,Islam,Židovstvo = jedno te isto
  Ни близу


  Толико су различити

  Хришћанство истина.. јудејство застарило неких 2009 година, а мухамеданство никада ни није било валидно..
  “Mors tua, vita mea”

 20. #20
  Ističe se AleX (avatar)
  Učlanjen
  21.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  2.472
  Tekstova u blogu
  6
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Borac za prava zivotinja Pogledaj poruku
  Na ovom forumu se ne podržava blaćenje vere, bez obzira koja je vera u pitanju.
  Naravno, a i zašto bi?!

  Svako ima prava da veruje u šta hoće, SVE DOK TO NE UGROŽAVA PRAVA DRUGIH.

  Zato sam ogorčen na roditelje ove devojčice kojima je više stalo do vere, nego do života svoje ćerke.

 21. #21
  Bulletdodger nije na forumu
  Aus dem Paradies, das Cantor uns geschaffen, soll uns niemand vertreiben können.
  Iskusan Bulletdodger (avatar)
  Učlanjen
  22.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Arkam
  Poruke
  6.784
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Pobegla iz jednog fanatichnog sveta u drugi .

  A Islam i Hrishcanstno je manje-vishe isto , samo shto Islam kasni oko 600 godina za Hrishcanstvom , to nije opravdanje za fantike nego chinjenica.
  ...Meine Seele selber ist diese Flamme:
  unersättlich nach neuen Fernen .

 22. #22
  Poznat Hrastovnik (avatar)
  Učlanjen
  23.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.444
  Reputaciona moć
  142

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  A koga su ubili hriscani sto je napustio hriscanstvo? Eto tebe, ziv si i niko te ne dira.I prodji se nerazumnih poredjenja.

 23. #23
  Bulletdodger nije na forumu
  Aus dem Paradies, das Cantor uns geschaffen, soll uns niemand vertreiben können.
  Iskusan Bulletdodger (avatar)
  Učlanjen
  22.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Arkam
  Poruke
  6.784
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Hrastovnik Pogledaj poruku
  A koga su ubili hriscani sto je napustio hriscanstvo? Eto tebe, ziv si i niko te ne dira.I mani suludih poredjenja.
  Niko me ne dira zato shto je Hrishcantno ( vecinom , ali zavisi kako gde ) 600 godina ispred Islama .
  ...Meine Seele selber ist diese Flamme:
  unersättlich nach neuen Fernen .

 24. #24
  Poznat Hrastovnik (avatar)
  Učlanjen
  23.06.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  9.444
  Reputaciona moć
  142

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  U hriscanstvu nigdje ne postoji zapovijest da se osoba koja ne vjeruje ili koja prevjeri ubije. U islamu takva zapovijest postoji. Dakle je neuporedivo.

 25. #25
  Bulletdodger nije na forumu
  Aus dem Paradies, das Cantor uns geschaffen, soll uns niemand vertreiben können.
  Iskusan Bulletdodger (avatar)
  Učlanjen
  22.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Arkam
  Poruke
  6.784
  Reputaciona moć
  102

  Podrazumevano Re: "Ви људи не разумете... они ће ме убити..."

  Citat Original postavio Hrastovnik Pogledaj poruku
  U hriscanstvu nigdje ne postoji zapovijest da se osoba koja ne vjeruje ili koja prevjeri ubije. U islamu takva zapovijest postoji. Dakle je neuporedivo.
  Pa ipak iako te zapovesti ne stoje vec 2009. godina pomocu SZ i NZ se opravdava zlochin .
  Nemoj misliti da sam neki Islamofil , po meni i Hrishcastvo i Islam "isto sranje drugo pakovanje" ( ovo je izreka , iako prosta ,a ne uvreda) , u oba po meni vishe shtete nego koristi , samo to zavisi iz kog tabora se gleda.
  Poslednji put ažurirao/la Bulletdodger : 17.08.2009. u 00:42
  ...Meine Seele selber ist diese Flamme:
  unersättlich nach neuen Fernen .

Strana 1 od 6 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. Препоруке за куповину возила
  Autor mvbdb u forumu Automobilizam
  Odgovora: 20436
  Poslednja poruka: 14.03.2015., 04:34
 2. Odgovora: 7
  Poslednja poruka: 12.05.2011., 13:48
 3. Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 08.04.2007., 16:46
 4. Odgovora: 87
  Poslednja poruka: 04.03.2007., 21:03

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •