Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 30

Tema: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

 1. #1
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Tema o "manje poznatim izjavama" se odnosi na nepoznavanje srpske istorije gde se zataškavaju mnogi momenti. Ako Pajtonovce Vatikan nije spalio za Žitije Brajanovo neće mene niu onaj koji tek nema pojma...


  Kako odgovoriti ozbiljno čoveku koji aplaudira sam sebi a u uvodnoj reči naziva većinu u Srbiji retardiranom i marginalnom, odnosno ponovo je bezuspešno izvršio zamenu teza jer ako je većina po njemu manjina pa koliko ima onih drugih i gde su?

  1 КОСОВСКИ БОЈ
  2 УСТАНЦИ СРПСКИ (kako pesnički...)


  Jel istoričar, a gde ti je pobeda prilikom širenja Dušanovog carstava? Šta znaš o tim bitkama? A gde je Marička bitka gde smo takodje pobedili? Ili te samo zanimaju mrtvi i porazi? Hm.. pa i u maričkoj je bilo mrtvih. Ni Dule nije baš širio kako je zamislio u momačkom krevetu - i tu je bilo mrtvih. A zašto je došlo do Kosovskog boja? Zašto su zvonila zvona po Evropi tj ko je posalo dezinformaciju unapred pošto tada nije bilo mobilnih telefona? Koliko je godina trebalo Turcima posle bitke da zauzmu Srbiju odnosno samo veće gradove? Na šta se svodilo delovanje hajduka? Zašto su morali da od jeseni do proleća izbegavaju fajt? Ko je činio tursku vojsku pre nego su počeli da uzimaju decu? Od koliko turskih paša i vezira je bilo Srba?

  3 БОРБА У ПРВОМ СВЕТСКОМ РАТУ И СТРАДАЊА НАШИХ ПРЕДАКА
  Nabroj bar srpske generale. Verujem da ih znaš napamet pošto ti je ovo jedna od svetinja.
  Nepoznavanje svetinje je već problem kod onog koji će na Googletu da potraži broj operativne vojske i čime je vojska raspolagala i šta su joj slali saveznici. Jel, a u kom gradu je bila srpska vlast dok je trajao rat? Ajde ajde o svetinji tvojoj je reč.


  4 БОРБА У ДРУГОМ СВЕТСКОМ РАТУ И СТРАДАЊА НАШИХ ПРЕДАКА
  5 ЈАСЕНОВАЦ И СТРДАЊА СРПСКА ОД СТРАНЕ УСТАША КАО И ОД СС ТРУПА ПО СРБИЈИ

  Zašto Jasenovac nisu odbranili ni saveznici medju kojima su Rusi, ni partizani ni četnici kad je višegodišnji logor na brisanom prostoru koji se teško napada ali još teže brani. Koliko se sećam tada je postojala avijacija - bilo bi žrtava ali bi bile poslednje. Koje su nacionalnosti bili pojedine četničke vodje? Koje su nacionalnosti bile pojedini ustaški koljači?

  Kakva čast da elitnu vojsku Nemac pošalje baš u Srbiju? Koja zemlja je bila u prvobitnom paktu sa Hitlerom? Oko koje države su se posvadjali? Šta je bilo ponudjeno Srbima a šta se desilo? Ko je hteo da smeni dinastiju i iz koje zemlje su poslali svog agenta koji im je posle okrenuo ledja sa (h)istorijskim "ne"? Ko je uzeo zlato iz kraljevog voza, da nije Vatikan?

  Nedostaju stradanja srpskog naroda pod režimom ali tebe zanimaju samo milionske cifre ko na sportskoj kladionici.

  6 СТРАДАЊА У ОЛУЈИ

  Nedostaje ti pad Kninske krajine kao rezultat dogovora dvojice pokojnih patrijota čije su porodice razvile privatni biznis svaka u svojoj državi...
  Bitno da ti ispisuješ parole u prvom padežu. 2. #2
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Ma čekaj... idemo ovako:

  Za stavke 1 - 5 odrediti glasnogovornika iz današnjih dana koji ume da poji i zamišlja kako je to bilo kao u holivudskom filmu, gde je junak seo na konja isukao sablju i vetrom u ledja razbio postrojenu vojsku na dnu livade ko kegle u kuglani. Pisati kako je narod samog sebe nesebično pomagao bez nemoralnih materijalnih naknada a prednost da imaju oni što izbegavaju vojne pozive i koji su bežali sa časova istorije zbog partijice malog fudbala na školskom.

  Za stavku 6 predlažem dopunu: "odrediti glasnogovornika koji tamo nije živeo ali video na TV dnevniku u trajnaju od po 10-ak sekundi video snimka i OBAVEZNO da sve one koji su patili a nisu se slagali sa politikom koja ih je do patnje dovela proglasiti izdajnicima i zabraniti da o tome pričaju!"

  Za stavku 7 dodati: odrediti glasnogovornika kome je nad glavom najviše raketa proletelo i da dokaže da je junački zaokružio "NE" na referendumu koji se pravno gledano nije ni trebao održavati čim nas nisu pitali jel hoćemo da i dalje pobedjujemo. Ispisati adrese i prezimena svih onih koji nisu dozvoljavali da se udje u njihovo sklonište jer iako su mogli da ostanu bez svega što imaju iznad skloništa pravno ono pripada vlasnicima još uvek čitave celine. U stvari, pobrojati samo one koji nisu trčali u skloništa. Posebnu prednost u komentarisanju imaju oni koji su igrali lambadu i kazačok na Brankovom mostu.

  Za stavku 8 dodati - nikad da se opljuju oni koji su sprečili da Srbi u enklavama dobiju više novčanih sredstava kojim će robu da kupuju od ... Rusa i Kineza na Kosovu. Da se ne priča o onima što su se uglavili sebe pa posle celo selo po Beogradskim budžetskim službama i očekuju da neko zagine za njih a oni da pobednički izvade papir na kraju i da uzmu svoje nazad uz žešću zafalnost borcima i invalidima. Da se ne piše o onima koji su razvili biznis po Kosovu. Ako je to manjina od ionako malo preostalih Srba onda se najverovatnije zna i koji su.

  Da se ispiše ko je sa foruma pohrlio u prihvatne centre da primi po nekog raseljenog ili odbeglog a ne da im ko kučićima ostavi zaveljaj hrane ako ne ni to?


  АКО ŽRTVE KORISTIŠ DA BI OPRAVDAO KSENOFOBIJU UMESTO DA UTVRDIŠ ZAŠTO JE DO ŽRTVI UOPŠTE DOŠLO ONDA NEMOJ DA IH POMINJEŠ UPOŠTE - NEKO JE STVARNO PATIO I OSTAO BEZ NAJBLIŽIH ILI IMOVINE A TI SE ZAЈEBAVAŠ I PRIČAŠ O NEKOJ OSVETI DOK SEDIŠ ZA KOMPJUTEROM A POSLE ODEŠ U KREVET DOK NEKO JOŠ UVEK PATI I NE ŽELI NOVA STRADANJA A TI MU IH ŽELIŠ.

  A ZAPITAJ SE KAKO TO JEVREJI DANAS ŽIVE U NEMAČKOJ? ZAPITAJ SE KAKO NA MALTI MOGU DA ŽIVE TOLIKE NACIONALNOSTI UPRKOS ISTORIJSKIM DEŠAVANJIMA 1000 PUTA GORIM JER SU TAKTIČKA RASKRSNICOM SVETOVA?

  KAKO TO POŠTUJEŠ SVOJU DRŽAVU A KRŠIŠ ODREDBE USTAVA? (strahovi od ravnopravnih vera u Srbiji i seksualnih orijentacija)

  KAKO TO MOŽEŠ DA SE UŽIVIŠ U VREME U KOM NISI ŽIVEO A NE MOŽEŠ DA SE UŽIVIŠ U PROBLEME PRVOG KOMŠIJE ILI BEKUĆNIKA NA ULICI KOJI SU TAKODJE STANOVNICI SRBIJE KOJU TI U POSTOVIMA VOLIŠ KO KRISTINU ZDRAVKO ČOLIĆ???
  --------------------------------------------------------------------------

 3. #3
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  A kolegi Paprikariusu koji još podržava i forsira zamlaćivanje foruma praznim pričama dok njegova stranka deli stanove evro za kubik samo da pojasnim već izneto pošto mu lakše uterati svuda sem u glavu...

  Prike, ne'š ti meni da uvaljuješ 'artiju gde piše "patriotizam" dok ćeš u svojoj ruci da držiš 'artiju gde si vlasnik stana za čiju izgradnju se odbijalo i od nas "izdajnika". Pa nije bre ovo izložba rasnih pasa pa kad treba kod mužjaka da opipamo ono glavno a da mu skrećemo pažnju prstićima ispred njuške? A ovi iz tvoje stranka ufatili baš nezgodno... teško da neće biti ujedeni...

  1)

  Ratovi kao civilizacijska pojava obavezno imaju žrtve. Ako nema žrtvi u borbi onda su to američki kečeri koji se pola sata mlate i oduševljavaju publiku a bez ogrebotine na nosu sa sve početnim pokazivanjem očnjaka uz raširene ruke sa stisnutim pesnicama.

  Medjutim ako ćemo kao srednjoškolci da pričamo o fajtu a da ne razmislimo zašto je do istog došlo onda od nas nikad neće biti obrazovana osoba nego školski siledžija kog će uprava kad tad izbaciti a on se vajkati - "koj će mi ostatak sveta, mogu ja sam, baš mi lepo na ulici a eno njih sede zatvoreni u klupama".

  Naime mnogi srednjoškolci su vodili fajtove u nekoliko nastavaka iz sledećih razloga: onaj iz drugog odeljenja prošao mojim krajom a nije teo da stane da ga legitimišem, onaj iz zadnje klupe pogledao moju buduću ribu u sise a izgleda i da mu se dig'o na nju, pipao nešto dole, gledao sam tekmu "Johanesburg - Sejšeli" pa sam zaboravio na matiš a sisa nije teo da mi da da prepišem pa ću sad na popravni zbog njega, uf što ću ga razbijem...

  E to su razlozi fajta u kom se napada slabiji po snazi ili brojnosti.
  I sad da li pričati o toku fajta i povredama ili rešavati problem asocijalnog ponašanja za koje je siledžija ubedjen da mu donosi rejting?

  I ko normalan ide posle po školi i priča o svojim patnjama "Ja sam junak, bilo ih je više, razbili mi kеnjaru"? "Obeležavam godinu dana razbijene kеnjare, fala svima koji su mi došli na pivo i ćevape..."
  Ribe se lože na fizičke pobednike... Zakon prirode... Nije lepo al šta ćeš...


  ŠTA MISLIŠ KAKO JE ONDA SA PRAVIM RATOVIMA???

  Da svakodnevno slavimo dobijene bitke i oplakujemo izgubljene ratove. Da zaokružujemo cifre žrtava zbog potreba za novim ratovima bez da se ikada zapitamo ko je uzročnik zbog kog smo imali žrtve i da li ćemo novim žrtvama imati pozitivan broj stanovnika. Dal su krivi slikari naivci ili ovakvie patriJot-zamlate kojima deo svog naroda smeta a kamoli ostatak sveta i koji sebe vide kao selektora fudbalske reprezentacije i generala armije u video igrici. Nikada nećemo ispitivati zašto je do rata došlo nego ćemo da izigravamo nekromansere sa lopatom.

  Po pograničnom delu sa Kosovom da mlataramo zastavama kao da Srbi tamo nemaju srpsku zastavu nego im trebao mamin sin iz mesec dana teretane da donese da vide kako izgleda. Obavezno da navučemo majice na kojima sve junački piše a onda da se vratimo kući i brojimo žrtve onih koji tamo žive posle takvog herojskog nastupa.  2)


  Poigravanje sa grbom, zastavom ili uniformom te himnom slovenačkog kompozitora u kom se pominje kralj koji pase travu je kao što vidimo pretežak pojam jer poigravanje počinje i pre konkursa za iste.

  Naime, dok se zvanično ne donese protokolarno rešenje o novom grbu umetnici imaju pravo da prave varijacije na zadatu temu odnosno kako bi neupućeni deo foruma smatrao - poigravaju. Od svih ponudjenih predloga, umetnici obavezno dostavljaju šta znači kreacija na grbu, zastavi ili uniformi. Recimo, evo primera promašaja: ako je nekada bilo junaka staviti sokola, ako je bilo pilićara staviti orla, ako se junaci nisu slagali ni tada onda okrenuti glave kontra. Ako su tenurtno aktuelni dobri plivači onda staviti divljeg patka pošto nema boljeg plivača ali ako smo došli do kukavičkih predaka dodati patike na noge odabrane pernate životinjke.

  Što se zastave tiče, izgleda da se nameće odgovor sam po sebi - ako se ekonomija, privreda, nezaposlenost i siromaštvo zataškavaju a na noge dižu samo pravoslavna crkva (pored ravnopravne katoličke i muslimanske) i sa njima besposlene dokoličarske zamlate iz jedinog po njima bitnog državotvornog razloga - procenat homo populacije (!??).

  E ako je to toliko bitno onda na zastavi staviti još nekoliko boja pored postojećih. Znači ništa ne ukidamo samo dodajemo. A opet iako je religija o Jevrejima, religiju volimo a Jevreje jok vala. Ako je tebi dobro čoveče, onda ništa.

  Kao što vidiš, nije li jako glupo da iz celog Ustava izdvojimo grb, himnu i zastavu a da ignorišemo odredbu o ravnopravnosti katoličke, muslimanske i pravoslavne (obrati pažnju na redosled leba ti) veroispovesti. U tom istom ustavu piše i o nekoj ravnopravnosti i po seksualnim orijentacijama. Izvolte sad vaše teme o religijama i seksualnim tolerancijama... baš vas koji ste za minimum...

  Samo ne baš inteligentna osoba može pljuvati muslimane iz Bosne a žaliti muslimane na granici sa Izraelom. Samo ne baš bistra osoba može da se kune u hrišćansku veru, uz napomenu koja struja, čija se priča zasniva ne na Slovenima nego o Jevrejima a onda da se Jevreji pljuju konstantno po ovom forumu pa sve da autor nije video ni jednog u životu. Znate, Jevreji imaju dve ruke, dve noge, stomak, vrat, glavu, dva oka, nos, dva uveta... neki imaju kosu neki nemaju, neki su ženskog pola neki nisu, neki su debeli neki mršavi... neki su visoki neki niski... neki i naočare nose... ima ih mladih i starih, neki su se tek rodili nisu svi umrli...eto tako izgledaju Jevreji koji suojadili vas željnih minimuma.

  Po kom kriterijumu odredjujete kojoj državi da se proda neka firma ili taktička infrastruktura? Šta je veleizdaja?

  Samo dilea koja je na referendumu odobrila Ustav koji garantuje seksualne slobode može da ide da rešava pesnicama problem koji od njega ne traže ni doope da poturi a da štiti vladiku koji je spopadao maloletnike. Ko ne shvata razliku - prvo je volja dve punoletne osobe a drugo kažnjivo krivičnim zakonom. Pa ako sam ja po ovome za pedere vi ste još gori jer ste za pedofile.

  Žalim slučaj ali to je moj minimum zdravog razuma a za vas potencijlni maksimum za koji vam želim uspeha u narednim decenijama makar plaćali mandatne kazne ispisane od strane državnih organa zemlje koju kako tvrdite - volite jer poštujete njen Ustav.  A TO DA SE MALI PERICA IGRA VOJNOG ODSEKA U KOM JE ON GENERAL IZ IGRICE - PA TO OVAJ FORUM ČINI TAKO PRIVLAČNIM ZA SVAKODNEVNU ZABAVU

  JEDINO MI ŽAO ŠTO GLASAČKI LISTIĆ VREDI ISTO A ZNANJE ZA LISTIĆ NIJE NI PRIBLIŽNO

  p.s. jel će neka snajka da turi ovo na fejs uz fotke svojih bubuljičavih drugarica?

 4. #4
  Zainteresovan član Philosopher of life (avatar)
  Učlanjen
  04.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  390
  Reputaciona moć
  37

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Idi bre ko ce ovo da cita,daj malo sustine..

 5. #5
  Aktivan član
  Učlanjen
  26.07.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.573
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  A ybga, ovdje ne možeš ništa drugo nego složiti se!

  Bona zaslužena!

 6. #6
  Buduća legenda Derer (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Lepo mi je dok nekome trujem chaj
  Poruke
  42.806
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  754

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  A zašto je došlo do Kosovskog boja?
  znam ja,znam ja!
  kosovski boj je doshao kao ochekivana reakcija na tlachenje jadnog turskog starosedelachkog stanovnishtva od strane velikosrpske hegemonistichke elite nemanjica
  el sam odgovorio za 5 taticeeee???
  ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.

 7. #7
  Aktivan član
  Učlanjen
  26.07.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.573
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio Derer Pogledaj poruku
  znam ja,znam ja!
  kosovski boj je doshao kao ochekivana reakcija na tlachenje jadnog turskog starosedelachkog stanovnishtva od strane velikosrpske hegemonistichke elite nemanjica
  el sam odgovorio za 5 taticeeee???
  Neaš pojma!
  Sjedi 1!


 8. #8
  Buduća legenda Derer (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Lepo mi je dok nekome trujem chaj
  Poruke
  42.806
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  754

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  АКО ŽRTVE KORISTIŠ DA BI OPRAVDAO KSENOFOBIJU UMESTO DA UTVRDIŠ ZAŠTO JE DO ŽRTVI UOPŠTE DOŠLO ONDA NEMOJ DA IH POMINJEŠ UPOŠTE - NEKO JE STVARNO PATIO I OSTAO BEZ NAJBLIŽIH ILI IMOVINE A TI SE ZAЈEBAVAŠ I PRIČAŠ O NEKOJ OSVETI DOK SEDIŠ ZA KOMPJUTEROM A POSLE ODEŠ U KREVET DOK NEKO JOŠ UVEK PATI I NE ŽELI NOVA STRADANJA A TI MU IH ŽELIŠ.
  pa utvrdili smo zashto je do zrtvi doshlo
  ako su srpske zrtve onda za njih nije kriv onaj ko ih je nachinio nego su pravi krivci srpski politichki lideri zbogo kojih su svi ovi inache fini ljudi morali da reaguju teshkog srca i odbrane se ubijajuci i proterujuci
  sa druge strane,ako su zrtve tudje onda svu odgovornost snose opet srpski politichki lideri
  jasno ko stabljika marihuane
  ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.

 9. #9
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.199
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  cenim da je pravo vreme da otvorite jos jednu temu o nepravdi na forumu sa posebnim osvrtom na zatiranje svega sto dise srpski ,ako ne znas sam zovi kolegu Painkija on je od novih snaga nenadmasan u tome
  The Show Must Go On...

 10. #10
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  cenim da je pravo vreme da otvorite jos jednu temu o nepravdi na forumu sa posebnim osvrtom na zatiranje svega sto dise srpski ,ako ne znas sam zovi kolegu Painkija on je od novih snaga nenadmasan u tome
  Ех Бундо,
  матори смо ми да се палимо на такве провокације, јел ...

  Ево, оде и трећи ...

  Када ми постови не би били брисани до сада би имао бар 10 000,
  али који је смисао ???

  Да постанем Гуру ***ем ли га ког реда ???
  Хоће ли ми због тога порасти плата или појефтинити струја ???

  Радите мајстори ...
  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 11. #11
  Elita
  Učlanjen
  02.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  у легенди
  Poruke
  20.525
  Tekstova u blogu
  63
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  http://forum.krstarica.com/blog.php?b=7553#comments

  Написах већ о човеку одчелика реч не бих слова на њега трошио опет,јер из предпоставке погрешне креће да он друге познаје а они њега не

  Čelilni čovek
  Čelične volje
  Čeličnog *****
  Čeličnog oka
  Čeličnog mozga

  Postade vesnik čeličnih zora
  Čelični petao
  Čelično kukuriče
  A rđa mu odavno pojela srce
  Politika je vestina moguceg,njom sе bave drugorazredni umoviGenijima se vise dopada izazov nemoguceg

 12. #12
  Elita
  Učlanjen
  02.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  у легенди
  Poruke
  20.525
  Tekstova u blogu
  63
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio Derer Pogledaj poruku
  ne morash vishe da mu se shlihtash
  sad je samo jedan od ustasha koji vishe nisu modovi na veliku zalost mnogih badema marka123 tokya i ostale bratje
  АЛ БАНДИЈА,ИДАДАГАДАДИВЕ,АЛЕР ГИЧНЕ ,РЕГИСТРЕ ДЕЛБОЈАБГ,ЈОМИНИЈА

  ИМАЛ ЈОШ КО?

  МИ смо МИ
  ОНИ су ОНИ
  МИ или ОНИ нема ТРЕЋЕ
  Politika je vestina moguceg,njom sе bave drugorazredni umoviGenijima se vise dopada izazov nemoguceg

 13. #13
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.199
  Reputaciona moć
  1357

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio Derer Pogledaj poruku
  ne morash vishe da mu se shlihtash
  sad je samo jedan od ustasha koji vishe nisu modovi na veliku zalost mnogih badema marka123 tokya i ostale bratje
  ma kakvo slihtanje te teme o nepravdi i represiji su stvarno jedna od najvcecih sprdacina na forumu , jes da je stara garda sa daskama bila mastovitija , al ni ovi novi ne zaostaju
  Citat Original postavio Миле саКлисе Pogledaj poruku
  АЛ БАНДИЈА,ИДАДАГАДАДИВЕ,АЛЕР ГИЧНЕ ,РЕГИСТРЕ ДЕЛБОЈАБГ,ЈОМИНИЈА

  ИМАЛ ЈОШ КО?

  МИ смо МИ
  ОНИ су ОНИ
  МИ или ОНИ
  нема ТРЕЋЕ
  jel si opet picio lepak na kanalu ili si samo treso vinjolu za veceru ?
  The Show Must Go On...

 14. #14
  Elita
  Učlanjen
  02.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  у легенди
  Poruke
  20.525
  Tekstova u blogu
  63
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  ma kakvo slihtanje te teme o nepravdi i represiji su stvarno jedna od najvcecih sprdacina na forumu , jes da je stara garda sa daskama bila mastovitija , al ni ovi novi ne zaostaju

  jel si opet picio lepak na kanalu ili si samo treso vinjolu za veceru ?

  Видиш ми сељаци смо на каналу обично пичили нешто друго

  лепак је био за муве
  Politika je vestina moguceg,njom sе bave drugorazredni umoviGenijima se vise dopada izazov nemoguceg

 15. #15
  Buduća legenda adem_ks (avatar)
  Učlanjen
  07.01.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  lepo polovicno mesto sa nekoliko reka
  Poruke
  33.137
  Tekstova u blogu
  14
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio Миле саКлисе Pogledaj poruku
  АЛ БАНДИЈА,ИДАДАГАДАДИВЕ,АЛЕР ГИЧНЕ ,РЕГИСТРЕ ДЕЛБОЈАБГ,ЈОМИНИЈА

  ИМАЛ ЈОШ КО?

  МИ смо МИ
  ОНИ су ОНИ
  МИ или ОНИ нема ТРЕЋЕ
  mi smo mi
  a vi ste oni
  vi mozete sa nama, ali mi nikako sa onima
  ps. na zalost iron i dalje ponavlja istu gresku, sve sto ima vise od dve-tri recenice, je rat i mir za vecinu onih kojima je i namenjen post.

 16. #16
  Elita
  Učlanjen
  02.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  у легенди
  Poruke
  20.525
  Tekstova u blogu
  63
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio adem_ks Pogledaj poruku
  mi smo mi
  a vi ste oni
  vi mozete sa nama, ali mi nikako sa onima
  ps. na zalost iron i dalje ponavlja istu gresku, sve sto ima vise od dve-tri recenice, je rat i mir za vecinu onih kojima je i namenjen post.
  Велика је књига Рат и Мир,велики су Руски класици
  У школам вашим и даље су обавезна лектира?
  Или можда нису?

  МИ смо МИ
  ОНИ су ОНИ
  МИ или ОНИ нема ТРЕЋЕ
  Politika je vestina moguceg,njom sе bave drugorazredni umoviGenijima se vise dopada izazov nemoguceg

 17. #17
  Domaćin JABUCHILO (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva
  Poruke
  4.914
  Reputaciona moć
  94

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  skribomanografopatologija.
  batina ima dva kraja,
  k___c ima jedan kraj -
  a praznom divanu nigde kraja.

 18. #18
  Aktivan član
  Učlanjen
  26.07.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.573
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio adem_ks Pogledaj poruku
  mi smo mi
  a vi ste oni
  vi mozete sa nama, ali mi nikako sa onima
  ps. na zalost iron i dalje ponavlja istu gresku, sve sto ima vise od dve-tri recenice, je rat i mir za vecinu onih kojima je i namenjen post.
  Što je najljepše, još smjestio u tekst 2-3 navlakuše, tako da se točno vidi ko je pročitao post, a ko pljuje po navici!

  Dosad, koliko vidim, nigdje jednog literata!

 19. #19
  Reg nije na forumu
  је констернирана због прескордиције
  Buduća legenda Reg (avatar)
  Učlanjen
  27.07.2007.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  tamo gde je gradonačelnik sramota grada
  Poruke
  25.449
  Reputaciona moć
  714

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio Миле саКлисе Pogledaj poruku
  АЛ БАНДИЈА,ИДАДАГАДАДИВЕ,АЛЕР ГИЧНЕ ,РЕГИСТРЕ ДЕЛБОЈАБГ,ЈОМИНИЈА

  ИМАЛ ЈОШ КО?

  МИ смо МИ
  ОНИ су ОНИ
  МИ или ОНИ нема ТРЕЋЕ
  U čemu je tvoj problem? U tome što ima ljudi koji ne misle kao ti? Već sam rekla i tebi i nekim tvojim istomišljenicima: ako ne možete da podnesete da neko ima stav dijametralno različit od vašeg i ako ne umete da pobijete nečiju tvrdnju, a pritom to ne umete da podnesete dostojanstveno, pišite dnevnik, obraćajte se isključivo sami sebi i svojim istomišljenicima. Tako ćete izbeći neprijatnosti koje stvarate pišući na forumima koji su osmišljeni kao virtuelna mesta na kojima ljudi sukobljavaju stavove. Na forumima se ne preti, ne sme da se kaže "mi ili oni, nema treće" ne koriste se velika slova zato što to u internet komunikaciji znači da se neko ljuti ili viče, što je nepristojno, ne koriste se ogromni fontovi u boji i ne rade se mnoge druge stvari koje prvenstveno ti radiš, a pritom iste te stvari zameraš mnogim drugim forumašima.

  Učešće u radu foruma nije obavezno, od učešća u radu foruma niko nema materijalnu korist, ovo je mesto za razbibrigu. Ovo nije okrugli sto, ovde se ne vode ratovi, ovde ljudi diskutuju, šale se, različito misle, ovde je neko nekome simpatičan više ili manje, ali nije normalno mrzeti diskutante s kojima se nikada u životu nismo sreli uživo.

  Niko od nas ovde nije došao da bi nas neko drugi, s više ili manje takta, obučavao u disciplini patriotizma i držao nam predavanja o tome kako bi trebalo da izgleda pravi patriota. To što je za neke patriotizam, za druge je izdaja. Ko je u pravu? Uvek i jedino ti, izgleda.

  Ko si ti da nam spočitavaš da vređamo srpske svetinje? Šta si ti? Samoproklamovani zaštitnik srpskih svetinja? Imaš li šesto čulo pa znaš da mi, nabrojani, kojima pretiš nestankom (virtuelnim ili stvarnim, ne znam) pljujemo po srpskim svetinjama? Kad sam ja (namerno uzimam sebe za primer da ne bih u raspravu uvlačila bespotrebno i druge ljude) omalovažavala bilo čije žrtve, počev od srpskih na dalje, kad sam ja omalovažavala srpske svetinje, kad sam omalovažavala druge nacije, kad sam veličala ustaštvo i fašizam, kad sam napisala bilo šta što bi uvredilo bilo koju naciju, veru, forumaša?

  Jel' tebe nije ponekad malo sramota?
  Molim da se u sendvič stavi više salame.

 20. #20
  Elita
  Učlanjen
  02.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  у легенди
  Poruke
  20.525
  Tekstova u blogu
  63
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio Reg Pogledaj poruku
  U čemu je tvoj problem? U tome što ima ljudi koji ne misle kao ti? Već sam rekla i tebi i nekim tvojim istomišljenicima: ako ne možete da podnesete da neko ima stav dijametralno različit od vašeg i ako ne umete da pobijete nečiju tvrdnju, a pritom to ne umete da podnesete dostojanstveno, pišite dnevnik, obraćajte se isključivo sami sebi i svojim istomišljenicima. Tako ćete izbeći neprijatnosti koje stvarate pišući na forumima koji su osmišljeni kao virtuelna mesta na kojima ljudi sukobljavaju stavove. Na forumima se ne preti, ne sme da se kaže "mi ili oni, nema treće" ne koriste se velika slova zato što to u internet komunikaciji znači da se neko ljuti ili viče, što je nepristojno, ne koriste se ogromni fontovi u boji i ne rade se mnoge druge stvari koje prvenstveno ti radiš, a pritom iste te stvari zameraš mnogim drugim forumašima.

  Učešće u radu foruma nije obavezno, od učešća u radu foruma niko nema materijalnu korist, ovo je mesto za razbibrigu. Ovo nije okrugli sto, ovde se ne vode ratovi, ovde ljudi diskutuju, šale se, različito misle, ovde je neko nekome simpatičan više ili manje, ali nije normalno mrzeti diskutante s kojima se nikada u životu nismo sreli uživo.

  Niko od nas ovde nije došao da bi nas neko drugi, s više ili manje takta, obučavao u disciplini patriotizma i držao nam predavanja o tome kako bi trebalo da izgleda pravi patriota. To što je za neke patriotizam, za druge je izdaja. Ko je u pravu? Uvek i jedino ti, izgleda.

  Ko si ti da nam spočitavaš da vređamo srpske svetinje? Šta si ti? Samoproklamovani zaštitnik srpskih svetinja? Imaš li šesto čulo pa znaš da mi, nabrojani, kojima pretiš nestankom (virtuelnim ili stvarnim, ne znam) pljujemo po srpskim svetinjama? Kad sam ja (namerno uzimam sebe za primer da ne bih u raspravu uvlačila bespotrebno i druge ljude) omalovažavala bilo čije žrtve, počev od srpskih na dalje, kad sam ja omalovažavala srpske svetinje, kad sam omalovažavala druge nacije, kad sam veličala ustaštvo i fašizam, kad sam napisala bilo šta što bi uvredilo bilo koju naciju, veru, forumaša?

  Jel' tebe nije ponekad malo sramota?

  Пост уводни нити има жељу нити покушава да полемише и дискутује он је ту да покаже да смо ми који смо формирали листу на теми о светињама плитки, глупи , неуки и необразовани, Он врши генерализацију кроз иронију и срказам

  Тебе сам у групуи сврстао јер када сам причао са тобом о таквом начину писања ти си рекла да је то
  Po meni nisu ni sitni ni zajedljivi, to je njihov humor koji ja razumem i iskreno, dopada mi se. Oni sve ovo ne posmatraju tako ozbiljno kao jedan broj korisnika.
  Ја припадамо тој групи корисника који гледају озбиљно,такав сам какав сам неком добар неком не

  Пошто је стил почетка теме такав дозволи и да ја генерализујем ,јер генерализација и сарказам је све што је остало као аргумент у расправи на темама у вези патриотизма и родољубља групацији коју представља Бивши Господар Челични

  Ми смо Ми и Они су Они ,Ми или Они нема треће није позив на линч и елиминацију,него на окупљање у борби против вашег начина мишљења
  и добро ми иде,има нас ,много има МИ

  Ја нисам ни самопрокламовани а ни заштитник ја сам само Србин грађанин Србије
  и пишем шта ја мислим .због чега ти имаш проблем са тим?
  Ја сам например нашао на теми твој пост
  http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=4976909&postcount=54
  Mislim da su bili patriote, isto kao smatram da smo svi mi, koji smo se devedesetih borili protiv fašističkog režima u Srbiji, bili i ostali patriote.
  ПОСТ КОЈИМ СИ ТИ МЕНЕ СТРПАЛА У ФАШИСТЕ И ШТА САДА?
  САДА ЋЕШ ТИ МЕНИ ОВДЕ ДА ДРЖИШ СЛОВО О ТОМЕ КАКО ЈА ТРЕБА ТЕБЕ ДА УВАЖИМ?


  Нађи ми један Киов пост да није увећан фонт или подебљан или није вриштећих боја и нећу више никада повећавати слова

  а о свему другоме што си писала имаш дискусију са Јоминијем на удружењу
  Poslednji put ažurirao/la Миле саКлисе : 08.08.2009. u 01:59
  Politika je vestina moguceg,njom sе bave drugorazredni umoviGenijima se vise dopada izazov nemoguceg

 21. #21
  Elita
  Učlanjen
  02.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  у легенди
  Poruke
  20.525
  Tekstova u blogu
  63
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Регистра нема даље?
  Politika je vestina moguceg,njom sе bave drugorazredni umoviGenijima se vise dopada izazov nemoguceg

 22. #22
  Veoma poznat manje_zlo (avatar)
  Učlanjen
  31.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  царева гарда
  Poruke
  12.178
  Reputaciona moć
  157

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Интресантна је психологија бившег модератора... Ћути и мудрује, ал очигледно редовно посећује непрежаљени форум са кога је отеран као технолошки вишак. Онда му се једном у месец дана скупи све што је прочитао и састави трагични роман у духу западњачког слободарског духа који Србе види као бед гајсе и шовинисте. А ретроградну Србију криву за све поразе од Марице па до данашњих дана заболе за његова писанија. Штета...
  Србија никада није ратовала са највећом светском силом. Русија је наш пријатељ.

 23. #23
  ПАПРИКАРИУС nije na forumu
  ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
  Elita
  Učlanjen
  06.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  А БЕ, ДА БЕ!!!
  Poruke
  20.759
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio Iron Lord Pogledaj poruku
  JEDINO MI ŽAO ŠTO GLASAČKI LISTIĆ VREDI ISTO A ZNANJE ZA LISTIĆ NIJE NI PRIBLIŽNO


  JEEE6ОТЕЕЕЕЕ!!!
  ЈОШ ЈЕДАН "УСКО СПЕЦИЈАЛИЗОВАНИ, па још ЕКСПЕРАТ"!!!

  За страначку припадност и активности,
  За имовинско-правне и власничке односе,
  За средњошколске туче,
  За глобалну и регионалну гео-политику,
  За војно историјску аналитику и ратове,
  За државна знамења, хералдику и уставно-правна питања,
  За остваривање бирачког права итд., итд...!!!

  "ВРХУНСКИ СТРУЧЊАК САМО СЕ УЗБУЂАВА!!!"


  Кренух прво да озбиљно одговорим на твој пост,
  али видех да ти ни 7 пуних месеци, колико сам ја на Крстарици,
  није било довољно да научиш и схватиш
  ДА ПАПРИКАРИУС НИЈЕ СТРАНАЧКИ ОПРЕДЕЉЕН,
  па схватих да је...................... НЕУЧИНКОВИТО!!!


  Хвала Милету за линк ( на ДГ ), ка овој теми!!!
  Нисам ни видео да ме "челични човек" узео на зуб!!!
  Мораћу да зовем "брата ЂУРУ"................ У ПОМОЋ!!!

 24. #24
  Buduća legenda nojkic_problem (avatar)
  Učlanjen
  01.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  26.432
  Reputaciona moć
  300

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio Derer Pogledaj poruku
  znam ja,znam ja!
  kosovski boj je doshao kao ochekivana reakcija na tlachenje jadnog turskog starosedelachkog stanovnishtva od strane velikosrpske hegemonistichke elite nemanjica
  el sam odgovorio za 5 taticeeee???

 25. #25
  Buduća legenda nojkic_problem (avatar)
  Učlanjen
  01.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  26.432
  Reputaciona moć
  300

  Podrazumevano Re: Za nekog MINIMUMa za nekog nedostižni MAKSIMUM

  Citat Original postavio Reg Pogledaj poruku
  U čemu je tvoj problem? U tome što ima ljudi koji ne misle kao ti? Već sam rekla i tebi i nekim tvojim istomišljenicima: ako ne možete da podnesete da neko ima stav dijametralno različit od vašeg i ako ne umete da pobijete nečiju tvrdnju, a pritom to ne umete da podnesete dostojanstveno, pišite dnevnik, obraćajte se isključivo sami sebi i svojim istomišljenicima. Tako ćete izbeći neprijatnosti koje stvarate pišući na forumima koji su osmišljeni kao virtuelna mesta na kojima ljudi sukobljavaju stavove. Na forumima se ne preti, ne sme da se kaže "mi ili oni, nema treće" ne koriste se velika slova zato što to u internet komunikaciji znači da se neko ljuti ili viče, što je nepristojno, ne koriste se ogromni fontovi u boji i ne rade se mnoge druge stvari koje prvenstveno ti radiš, a pritom iste te stvari zameraš mnogim drugim forumašima.

  Učešće u radu foruma nije obavezno, od učešća u radu foruma niko nema materijalnu korist, ovo je mesto za razbibrigu. Ovo nije okrugli sto, ovde se ne vode ratovi, ovde ljudi diskutuju, šale se, različito misle, ovde je neko nekome simpatičan više ili manje, ali nije normalno mrzeti diskutante s kojima se nikada u životu nismo sreli uživo.

  Niko od nas ovde nije došao da bi nas neko drugi, s više ili manje takta, obučavao u disciplini patriotizma i držao nam predavanja o tome kako bi trebalo da izgleda pravi patriota. To što je za neke patriotizam, za druge je izdaja. Ko je u pravu? Uvek i jedino ti, izgleda.

  Ko si ti da nam spočitavaš da vređamo srpske svetinje? Šta si ti? Samoproklamovani zaštitnik srpskih svetinja? Imaš li šesto čulo pa znaš da mi, nabrojani, kojima pretiš nestankom (virtuelnim ili stvarnim, ne znam) pljujemo po srpskim svetinjama? Kad sam ja (namerno uzimam sebe za primer da ne bih u raspravu uvlačila bespotrebno i druge ljude) omalovažavala bilo čije žrtve, počev od srpskih na dalje, kad sam ja omalovažavala srpske svetinje, kad sam omalovažavala druge nacije, kad sam veličala ustaštvo i fašizam, kad sam napisala bilo šta što bi uvredilo bilo koju naciju, veru, forumaša?

  Jel' tebe nije ponekad malo sramota?
  Није битно то што неко има дијаметрално различит став од мог, таман посла... Било би јако лоше да сви мислимо исто, зар не? Али је поента нешто друго. Међутим, ти то ниси схватила.

Slične teme

 1. Ima li nekog iz NS za Au?
  Autor damir dz u forumu Azija, Afrika i Australija
  Odgovora: 21
  Poslednja poruka: 28.12.2006., 22:06
 2. IMA LI NEKOG IZ ARANDJELOVCA?
  Autor COKICA u forumu Arhiva
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 08.12.2006., 07:36
 3. ima li nekog...
  Autor mnogosamlep u forumu Arhiva
  Odgovora: 58
  Poslednja poruka: 27.07.2006., 03:01
 4. Ima li nekog sa KRF-a?
  Autor papipipipopi u forumu Evropa
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 28.05.2004., 22:24
 5. IMA LI NEKOG IZ PARIZA?
  Autor putnica namernica u forumu Evropa
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 27.01.2004., 00:14

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •