Ko plaća srbovanje
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 70

Tema: Ko plaća srbovanje

 1. #1
  Ističe se Stari Crnogorac (avatar)
  Učlanjen
  09.09.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Carev Laz
  Poruke
  2.105
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Ko plaća srbovanje

  http://www.monitorcg.com/index.php?option=com_content&view=article&id=507:ko-plaa-srbovanje-&catid=133:novi-broj-tekstovi&Itemid=363

  VLAST I VOĐE CRNOGORSKIH SRBA
  Ko plaća srbovanje

  (Vladimir JOVANOVIĆ)

  Uoči transformacije Srpske narodne stranke (SNS) u Novu srpsku demokratiju, Andrija Mandić je, u podgoričkom kafiću Baron, imao sastanke sa izvjesnim Bracom Baturanom, „čovjekom iz prvog štiha Agencije za nacionalnu bezbjednost (ANB)".
  „Zapravo, Mandić je razgovarao, po ko zna koji put, sa jednim od najboljih operativaca i prvim čovjekom jedne od uprava ove tajne službe", izvještava 23. jula na svom blogu Dobrilo Dedeić, bivši poslanik i funkcioner SNS-a.
  Iz konteksta dvije decenije duge istorije političkog organizovanja Srba u Crnoj Gori, Dedeićeva polemika je nastavak dokumentovanja raspada izvorne Narodne stranke, osnovane maja 1990. uz potporu tadašnje Službe državne bezbjednosti. Sve je više dokaza kako je partijsko srbovanje u Crnoj Gori često objekat navigacije državnih organa pod kontrolom Demokratske partije socijalista.
  Svjedočanstva o tome je objavio dr Novak Kilibarda, kasnije potpredsjednik Vlade i diplomatski predstavnik u Sarajevu. Najbliži Kilibardin stranački saradnik iz 1990-ih, Predrag Drecun, sada je član Odbora direktora Prve banke CG.
  Prvobitna Kilibardina Narodna stranka se raspadala, godinama, najprije na niz epizodnih partija, dok Božidar Bojović nije 1997. oformio SNS, koja je ucijelo ostala do 2003. godine. Uslijedio je novi dramatični raskol. Nazvani mladi lavovi, Mandić, Dedeić i Goran Danilović, iz stranke su izbacili Bojovića a njegov sljedbenik, Ranko Kadić, na jednom raskolničkom skupu je pretučen, dok je nekoliko drugih aktivista zatražilo medicinsku pomoć. Tokom raskola razmijenjivane su optužbe o „saradnji s režimom".
  DEZODORANS SRBI: Opisivanje veza vrha Mandićeve stranke sa strukturama vlasti su dio Dedeićevog insajderskog štiva pod naslovom Kako je crnogorska ANB likvidirala SNS (na internet adresi: http://dobrilodedeic.wordpress.com/)
  Kao član Odbora za bezbjednost i odbranu u prethodnom skupštinskom sazivu, za pretpostaviti je da Dedeić ima izoštreniju predstavu o funkcionisanju ANB-a, koju kvalifikuje kao „neformalnu političku instituciju prvog reda". Dedeić nema pouzdane podatke „da li je gospodin Baturan iz ANB-a jedna od veza Mandića koja mu je obezbijedila kvalitet informacija za nesmetano razbijanje SNS-a", ali pretpostavlja kako njih dvojica u Baronu nijesu pričali o „dobrim ribama u gradu" ili „cijeni ograde oko sjedišta ANB-a".
  I Dedeić je sklon istorijskim paralelama, pa upoređuje Kilibardu i Mandića („dezodorans Srbi") i tvrdi kako postoji „identičan razvojni politički put", s tom razlikom što je „Kilibarda to radio dok je 1990-ih još uvijek bila žilava zajednička država, a Mandić perfidno dokusuruje Srbe u nezavisnoj Crnoj Gori".
  Priča o „dokusurivanju Srba", piše Dedeić, počinje novembra 2008, kada je Mandić došao na sljedeću ideju: „Moramo da poćeramo sve avetinje i alkoholičare iz stranke, one što cuclaju lozu po opštinskim odborima".
  Mandić, užim krugovima poznat kao Rajo, telefonski je „oko Aranđelovdana" pozvao Dedeića, alijas Dola „povodom ideje o tansformaciji SNS-a", izlažući mu prednosti života u Evropskoj uniji. Dedeić priznaje da je Mandiću tada kazao kako je „generalno saglasan, ali vidjećemo detalje". Đavo je bio u tim „detaljima", jer je Dedeić skeptičan „da ja i Mandić, koji smo koliko juče sazuli opanke iz Vaškova i Krnje Jele, ubijedimo, iznenada, prvo sebe, pa druge, da smo evropski integristi".
  „Dvadesetak dana" od okončanja svog „štrajka glađu" u Skupštini Crne Gore zbog priznanja nezavisnosti Kosova, Mandić se na ideju o transformaciji SNS-a „sjetio odjednom, iz malog mozga". I Dedeić se pita: „Ne znam samo kako se ne sjeti tri mjeseca ranije, kada smo (na mitingu u Beogradu) gutali suzavac 'braneći' Radovana Karadžića. Mandić je tada, zajedno sa Vjericom Radetom, duetski šinuo po Borisu Evropskom Tadiću i proglasio ga izdajnikom Pive, Crne Gore, Srbije i Vaskolikog Srpstva".

  PIRAMIDA I CITROENI: Uslijedio je sastanak, Mandića i Dedeića, na kojem su pretresena pitanja o „transformaciji SNS-a".
  Dedeić je pokrenuo dilemu zbog čega je Danilović, predsjednik Izvršnog odbora SNS-a, 2007. u emisiji Piramida na Televiziji Atlas „spiskao" 27.000 eura stranačkog novca za vaučere da bi osigurao svoju pobjedu u telefonskom glasanju: „Mandić mi je na to odgovorio da ne zna stvarno zašto je trebalo Goranu da pukne 27.000 eura za Piramidu, u kojoj pobjeda ne znači ništa, sem što Atlas i Duško Knežević zgrću pare". Navodno, Mandić je Dedeiću kazao kako „znamo Goranove slabosti, o njima smo pričali stotinu puta" i „poentirao saopštivši da je stranka vazda brinula o svojim funkcionerima, na primjer za potpredsjednika Slavena Radunovića, kome je omogućeno da SNS-u prodaje citroene i zarađuje novac za svoju firmu".
  Radunović je, skupa sa jednim „čovjekom iz DPS-a", vlasnik firme Ofis centar, koja se bavi prodajom kancelarijskog namještaja i automobila citroen. SNS je, odlukom Danilovića, početkom 2007. stranačkim novcem, na lizing kupila čitav vozni park citroena od Ofis centra. Danilović je kasnije objasnio da su vozila „registrovana na SNS". Prema imovinskim kartonima, supruge Mandića i Danilovića takođe voze citroene.
  Dedeić navodi Radunovića kao jednog od inspiratora „transformacije
  SNS-a" i citira Mandićeve riječi kako mu je žao „što Slaven sa nama nije trgovao po nekoj povlašćenijoj cijeni", uz primjedbu da Dedeić mora „pod hitno položiti vozački, uzećemo ti odmah jedan citroen kod Slavena".

  PLJEVLJAK KRVNIK I SEOSKI POP: Prvi talas „transformacije", tvrdi Dedeić, zahvatio bi uklanjanje ili disciplinovanje poslanika Novaka Radulovića i Novice Stanića, „iako Novica nije jučerašnji, to je Pljevljak krvnik, što bi rekli u mom kraju".
  „I meni, kao i Goranu, više je pun k.... priče šta je Novica doživio na auto-putu od Pljevalja do Podgorice i prepričavanja toga u okviru svake tačke dnevnog reda Skupštine", požalio se Mandić.
  Plan je, tvrdi Dedeić, opisao Mandić sljedećim riječima: „Goran će tražiti da se napravi nezvanični, povjerljivi spisak nepodobnih aktivista kojima ne treba dozvoliti da blamiraju novu stranku na terenu i da se u njega uvrste obojica, i Novica i Novak. Za cijelu operaciju Goran je obezbijedio pare. Nećemo štedjeti na pouzdane ljude. Treba organizovati ručkove i sastanke na kojima ćemo nas petorica i još desetak izabranih ljudi, koji će raditi samo ono što im se kaže, objašnjavati onim aktivistima, koje treba zadržati, prednosti transformacije. Otvorićemo račune u nekim kafanama i restoranima u Nikšiću i Podgorici, ili ćemo povjerenicima i predsjednicima odbora dati dio para". Zbog takvih aktivnosti, izvještava Dedeić, Mandić mu je kazao kako je navodno „ovih dana Goran na ruke uzeo 200.000 eura", ali nije navedeno od koga je Danilović dobio novac „na ruke".
  Procjena Mandića je da „postajemo velika firma, nemamo više vremena za 'sitna crevca', spletke", što uključuje distanciranje od „seljoberskog ponašanja" i paroha Velibora Džomića, jer „bataljujemo svađe sa seoskim popovima". Mandić je godinama u izvjesnom sukobu s Džomićem i daje instrukciju: „Kada vidite, ti i Budimir Aleksić, da vas zove Džomić, ne javljajte se, što dalje, što dalje...".
  Iako je svake godine gost kod Novaka Radulovića na krsnoj slavi, Mandić je navodno objasnio Dedeiću „kako je ovo politika, kome je do slava i crkve, neka uzme kandilo, dimi i mlatara njime".

  SRBOVANJE KOD DPS-a: Nakon što raščisti situaciju „na terenu", Mandić je, svjedoči Dedeić, planirao da „počisti Socijalističku narodnu partiju" jer „slijedi igra živaca sa DPS-om".
  „Ja ću tražiti od ljudi iz DPS-a da ne prime Peca (Popovića) u predizbornu koaliciju, da ga odbiju zbog 'nerealnih zahtjeva', jer sve drugo bi nam dugoročno rušilo koncept. Ako se jedni Srbi uvale kod Mila (Đukanovića), neće biti mjesta za nas druge. Neka pobijedi DPS, samo neka se pogase male stranke. To je naša logika i najveći dobitak na sljedećim izborima", kazao je Mandić a Dedeić navodi i njegove riječi kako su „pomagali i naši prijatelji iz Srbije, da nas DPS ispoštuje, a da mi ne talasamo mnogo i da ih ne diramo u kampanji".
  Prema Mandićevoj procjeni, „takva faza nas očekuje, dogovorena je na mnogo višem nivou". I zbog svega toga, Mandić je, tvrdi Dedeić, kazao: „Gledajmo sebe, svoje porodice, DPS će vladati još deceniju. Hoćemo li da neko drugi uleti sa DPS-om, a mi da srbujemo sa strane".
  Dedeić je odlučio da ostane da srbuje „sa strane". Nakon što je zimus napustio stranku, osnovao je novu i sa ostatkom nekadašnje Srpske liste nije uspio da pređe cenzus na izborima.
  SNS, pod „evropskim" imenom Nova srpska demokratija (NSD), dobila je 29.000 glasova manje nego na prošlim izborima. U stranci je ostao Novica Stanić, ali ne i Novak Radulović.
  Vrh NSD je, nakon četiri godine, konačno prijavio svoju imovinu, ali ne u potpunosti. Mandić nije prijavio porodične firme Paneli golda (proizvodnja boja i lakova) i Merlin Da-Kar (trgovina staklarijom i bojama), a Radunović, potpredsjednik stranke, nije prijavio vlasništvo u firmi Akvamarine (posredovanje u prodaji mašina, brodova i aviona).
  Danilović je proljetos najavio tužbu protiv „nekih članova rukovodstva bivše SNS", a na specijalnoj konferenciji za štampu je objasnio svoju imovinu kroz podizanje dva kredita -od ukupno 50.000 eura. Nakon toga, u maju, Danilović je podigao još jedan porodični kredit od 11.500 eura, sada ne više za citroen, već za kupovinu mazde - taj kredit nije prijavio.
  Dedeićeva ispovijest nije okončana; najavljen je nastavak.


  Vladimir JOVANOVIĆ
  "Ko Crnogorstvu ne bio vjeran, bogom i ljudima svud bio ćeran." - Kralj Nikola 2. #2
  Elita
  Učlanjen
  04.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.660
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  UhUh bolje da ne gledamo ko ili sta placa crnogorcenje........srbovanje i da se placa ispravno je.

 3. #3
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Опет хрват кренули са спамовањем форума!
  Колико имате клонова?
  “Mors tua, vita mea”

 4. #4
  Legenda Победоносцев (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Long way from Tipperary
  Poruke
  53.845
  Reputaciona moć
  1310

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Ko plaća srbovanje
  Tajne sluzbe, unutrasnji neprijatelji i mracne sile, ja ti jemac.
  no longer at ease here, in the old dispensation

 5. #5
  Poznat old-mne (avatar)
  Učlanjen
  08.12.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Narkonegro
  Poruke
  7.469
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  111

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio Leo Magnus Pogledaj poruku
  Опет хрват кренули са спамовањем форума!
  Колико имате клонова?
  Koliko ih imas ti???

  Jedan dan tipkas pod imenom Branko_BL, drugi put si Marti Mizerija, treci si put Leo trambus... Imas jos jedan ali ga se trenutno ne mogu sjetit'...

 6. #6
  Ističe se Stari Crnogorac (avatar)
  Učlanjen
  09.09.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Carev Laz
  Poruke
  2.105
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio old-mne Pogledaj poruku
  Koliko ih imas ti???

  Jedan dan tipkas pod imenom Branko_BL, drugi put si Marti Mizerija, treci si put Leo trambus... Imas jos jedan ali ga se trenutno ne mogu sjetit'...
  Mora da mu je pravo ime ovo sto je koristio drugi put, ali je doda ovo Marti.
  "Ko Crnogorstvu ne bio vjeran, bogom i ljudima svud bio ćeran." - Kralj Nikola

 7. #7
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.218
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  pa Milo naravno , ko i sve tamosnje politicare ,
  zna Gospodar da je evro miliji i od Srbije i od Crne Gore i od patriotizma , casnih predaka i svijetlog oruzija , a ovog nesrecnog cetnickog vojvodu Mandica je kupio jos pre godinu dana skoro
  sve u svemu Milo je najveci car , zna najbolje kako se vlada poludivljim brdjanima
  The Show Must Go On...

 8. #8
  ПАПРИКАРИУС nije na forumu
  ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
  Elita
  Učlanjen
  06.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  А БЕ, ДА БЕ!!!
  Poruke
  20.759
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  О чему се ради на овој теми!?
  Ја ништа не разумем "ЦРНОГОРСКИ"!!! 9. #9
  Ističe se Stari Crnogorac (avatar)
  Učlanjen
  09.09.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Carev Laz
  Poruke
  2.105
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio ПАПРИКАРИУС Pogledaj poruku
  О чему се ради на овој теми!?
  Ја ништа не разумем "ЦРНОГОРСКИ"!!!


  Do you speak english?
  "Ko Crnogorstvu ne bio vjeran, bogom i ljudima svud bio ćeran." - Kralj Nikola

 10. #10
  Elita
  Učlanjen
  04.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.660
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Banujte ovog turchina iz sultanovog laza zbog ovijeh hijeroglifa.

 11. #11
  Poznat old-mne (avatar)
  Učlanjen
  08.12.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Narkonegro
  Poruke
  7.469
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  111

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  pa Milo naravno , ko i sve tamosnje politicare ,
  zna Gospodar da je evro miliji i od Srbije i od Crne Gore i od patriotizma , casnih predaka i svijetlog oruzija , a ovog nesrecnog cetnickog vojvodu Mandica je kupio jos pre godinu dana skoro
  sve u svemu Milo je najveci car , zna najbolje kako se vlada poludivljim brdjanima

  Kol'ko li realno vrijedi???

  Na tuskoj pijaci, slicni njemu, se krecu oko 1200€

 12. #12
  ПАПРИКАРИУС nije na forumu
  ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
  Elita
  Učlanjen
  06.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  А БЕ, ДА БЕ!!!
  Poruke
  20.759
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio Stari Crnogorac Pogledaj poruku
  Do you speak english?
  НОУIII ОНЛИ СЕРБИАН!!!

 13. #13
  Buduća legenda Reckless (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Behind you
  Poruke
  25.152
  Reputaciona moć
  313

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  E sad mi je tek jasno sta znaci ''Srbin po profesiji''

 14. #14
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio ПАПРИКАРИУС Pogledaj poruku
  О чему се ради на овој теми!?
  Ја ништа не разумем "ЦРНОГОРСКИ"!!!
  Иф ај онли њу!
  “Mors tua, vita mea”

 15. #15
  Poznat old-mne (avatar)
  Učlanjen
  08.12.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Narkonegro
  Poruke
  7.469
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  111

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio Reckless Pogledaj poruku
  E sad mi je tek jasno sta znaci ''Srbin po profesiji''
  To ti je bajo unosan bizMis... Kupis - prodas i gotovo...

 16. #16
  Ističe se Stari Crnogorac (avatar)
  Učlanjen
  09.09.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Carev Laz
  Poruke
  2.105
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio old-mne Pogledaj poruku
  Kol'ko li realno vrijedi???

  Na tuskoj pijaci, slicni njemu, se krecu oko 1200€
  Skocila cijena!? Pred izbore prije 4-5 godina su kostali po 50 eura. Izgleda da su oni dobra investicija.
  "Ko Crnogorstvu ne bio vjeran, bogom i ljudima svud bio ćeran." - Kralj Nikola

 17. #17
  Ističe se Stari Crnogorac (avatar)
  Učlanjen
  09.09.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Carev Laz
  Poruke
  2.105
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio ПАПРИКАРИУС Pogledaj poruku
  НОУIII ОНЛИ СЕРБИАН!!!
  Kako se kaze "ne prdi" na srpski?
  "Ko Crnogorstvu ne bio vjeran, bogom i ljudima svud bio ćeran." - Kralj Nikola

 18. #18
  Elita
  Učlanjen
  04.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  15.660
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio Stari Crnogorac Pogledaj poruku
  Kako se kaze "ne prdi" na srpski?
  Kaze se.......ne pustaj crnogorca...

 19. #19
  Poznat old-mne (avatar)
  Učlanjen
  08.12.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Narkonegro
  Poruke
  7.469
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  111

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio Stari Crnogorac Pogledaj poruku
  Skocila cijena!? Pred izbore prije 4-5 godina su kostali po 50 eura. Izgleda da su oni dobra investicija.
  Pa ne mislis valjda da nam je faraon lud i da ne zna dje ce da ulozi svoj, mukom steceni, kapital!!!

 20. #20
  ПАПРИКАРИУС nije na forumu
  ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
  Elita
  Učlanjen
  06.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  А БЕ, ДА БЕ!!!
  Poruke
  20.759
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio Reckless Pogledaj poruku
  E sad mi je tek jasno sta znaci ''Srbin po profesiji''


  Молим те, преведи нам ово на Српски!!!

  Да не кажем транслејтуј!!!

 21. #21
  Buduća legenda Reckless (avatar)
  Učlanjen
  24.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Behind you
  Poruke
  25.152
  Reputaciona moć
  313

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio old-mne Pogledaj poruku
  To ti je bajo unosan bizMis... Kupis - prodas i gotovo...
  Zato je broj Srba u CG ovako rapidno porastao.

  A ja bio kratkovid svo ovo vrijeme, umjesto da i ja postanem Srbin, pa da se obogatim, ja i dalje siromah

 22. #22
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  02.08.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  302
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  zabole me pic-ka za crnu goru .

 23. #23
  Ističe se Stari Crnogorac (avatar)
  Učlanjen
  09.09.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Carev Laz
  Poruke
  2.105
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio ПАПРИКАРИУС Pogledaj poruku


  Молим те, преведи нам ово на Српски!!!

  Да не кажем транслејтуј!!!
  Reka je da si najljepsi kad se smijes i kad prdis.
  "Ko Crnogorstvu ne bio vjeran, bogom i ljudima svud bio ćeran." - Kralj Nikola

 24. #24
  ПАПРИКАРИУС nije na forumu
  ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
  Elita
  Učlanjen
  06.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  А БЕ, ДА БЕ!!!
  Poruke
  20.759
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio Stari Crnogorac Pogledaj poruku
  Kako se kaze "ne prdi" na srpski?
  И даље те ништа не разумем!?

 25. #25
  Ističe se fatcat (avatar)
  Učlanjen
  04.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Still Earth
  Poruke
  2.724
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: Ko plaća srbovanje

  Citat Original postavio Reckless Pogledaj poruku
  E sad mi je tek jasno sta znaci ''Srbin po profesiji''
  Ili recimo 'Crnogorac po seksualnoj orijentaciji'!

  PS
  Ko napise nesto posle mene na ovoj temi, g o v n o stisne!

Slične teme

 1. Zid plača
  Autor DellBoy-011 u forumu Politika
  Odgovora: 64
  Poslednja poruka: 24.06.2008., 14:37
 2. 11 ari placa?
  Autor bu2005 u forumu Preduzetništvo i radni odnosi
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 08.08.2006., 15:32
 3. SRBOVANJE:))
  Autor bhc33 u forumu Arhiva
  Odgovora: 29
  Poslednja poruka: 28.01.2005., 15:06

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •