Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

Pogledaj rezultate ankete: Да ли Радикали раде за Демократе?

Glasova
35. Ne možete glasati na ovu anketu
 • Да, Радикали раде за Демократе

  14 40,00%
 • Не, Радикали су спас СрБства

  12 34,29%
 • Нисам сугуран/сигурна

  9 25,71%
Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 171

Tema: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

 1. #1
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  742

  Podrazumevano Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Конкретна стратегија напада на СНС је договорена на састанку који је између 4. и 6. јула одржан у Лондону. У ресторану „Ћипријани” састали су се један политичар-тајкун, један бизнисмен, као представници српске власти, и један опскурни криминалац. Тада је договорено да тај криминалац почне да шири приче које су они наручили
  Јоцу Амстердама никад у животу нисам видео, али то не спречава Шешеља и његове налогодавце из ДС-а да лажу
  Деца су ми већ порасла, па ми ни живот није више важан, у сваком случају, није важнији од образа
  Колико је прецизно кампања осмишљена најбоље потврђују изјаве Драгана Тодоровића и Маје Гојковић
  Зар моја деца морају да слушају како ја имам везе са Јоцом Амстердамом, а да нико не одговара за те лажи?


  Демократска странка, у паници због успона напредњака, повела је бруталну хајку против нас, каже Александар Вучић, заменик председника Српске напредне странке.
  Вучић у интервјуу за Правду открива цео сценарио кампање која се у медијима води против СНС-а, Томислава Николића и њега лично.

  Страх од СНС

  Зашто би ДС сада водила кампању против вас?
  - Имају, на њихову жалост, веома озбиљне разлоге. Прво, поразили смо их у Земуну и Вождовцу. У Вождовцу двапут, а да су опет поновили изборе, добили бисмо их још уверљивије. Друго, суочили су се са резултатима истраживања које је направила најпознатија српска маркетиншка агенција.
  Да ли су то резултати које је објавила Правда?
  - Правда је објавила један део истраживања, али, у суштини, ти резултати су тачни.
  У другим новинама, после нашег текста, они су демантовани.
  - Ти резултати су, кажем, тачни. Као што је и тачно да су 23. јуна у згради Председништва Србије презентовани врху Демократске странке. На састанку је било 11 функционера ДС-а. Кад су видели да је њихова странка, први пут после две године, пала на друго место, иза СНС, одлучили су да крену у напад на нас.
  Зар је то довољан разлог за сукоб?
  - Њима јесте. Није им се свидела чињеница да напредњаци данас имају подршку 35,8, док су они пали на 33,1 одсто. Из истраживања, анализом фокус-група, схватили су да неће имати користи од директног напада, па су одлучили да у свој паклени план укључе радикале и представнике још неких странака.

  Јефтини радикали

  Зашто вас не би сами напали?
  - Кад би грађани одмах прозрели да у негативној кампањи учествује ДС, сувише би ризиковали, а резултат напада не би био добар по њих. Они су организовали харангу а као извођаче радова, врло јефтино, ангажовали су радикале.
  Платили су им?
  - Да, радикали су већ наплатили своје учешће у овој хајци.
  Имате ли доказе?
  - Да, имам. Пре него што вам их кажем, важно је да поменем да је конкретна стратегија утврђена на састанку који је између 4. и 6. јула одржан у Лондону. У ресторану „Ћипријани”, у улици Дејви стрит, састали су се један политичар-тајкун, један бизнисмен, као представници српске власти, и један опскурни криминалац. Тада је договорено да тај криминалац почне да шири приче које су они наручили.
  И за то имате доказе?
  - Да, имам.
  Какве везе са тим имају радикали?
  - Чим је тај прљави план направљен, радикали су се укључили у харангу. Прво су добро намирени. Два дана пре конститутивне седнице Скупштине општине Земун, на волшебан начин, Привремена управа је донела решење о враћању неких чланова СРС на старе функције. Кад је преузео управу, Привремени орган је неколико радикалских функционера распоредио на радна места у Грмовцу, Угриновцима и Батајници, а онда су враћени и неки су добили боља места. Ни Звонко Станковић, мучени председник Привремене управе, није знао за ту „своју” одлуку, јер је донета у врху ДС-а, много изнад њега.

  Тодоровић и Гојковићка 2. #2
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  742

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Који радикали су враћени?
  - Неколико њих. Жељка Радета, Бојана Видовић, Неђо Вундука и још неки. То је био први знак добре воље према радикалима, како би их се подстакло да јуришају на напредњаке. За то им је обезбеђен простор у медијима. Међутим, нису способни ни за те прљавштине.
  Како то мислите?
  - Кампању воде потпуно бесмислено. Постављају „значајно” питање откуд Томиславу Николићу и мени паре да платимо киселу воду у париском хотелу „Риц”, а не занима их да ли је тачно да су људи из подземља Демократској странци, како сами тврде, дали десет милиона евра. Ти исти људи из подземља тврде да су ДС-у дали толике паре, али, какви год били, не могу чак ни да лажу да су нешто дали Николићу и мени.
  Да ли су вам дали паре?
  - Не, нису. За разлику од ДС-а и њених сателита, ми не лажемо.
  Добро, ако је та прича заснована на лажи, не значи да је у питању кампања.
  - На тим лажима се заснива кампања. Колико је прецизно осмишљена најбоље потврђују изјаве Драгана Тодоровића и Маје Гојковић. Један лист, изразито антирадикалски, одједном се сетио да Тодоровића пита шта мисли о напредњацима. Захваљујући поузданим изворима, још у уторак, тачно у 20.15, добили смо информацију да је врх ДС-а организовао да Маја Гојковић за једну телевизију да изјаву о томе како она није ништа или је само нешто мало знала о изградњи гасне термоелектране у Новом Саду. Смисао њеног учешћа у кампањи је био у томе да компромитује Николићеве и моје тврдње да смо управо због тог посла ишли у Париз на преговоре са страним инвеститорима.
  Од кога сте добили ту информацију?
  - Довољно је што ћу открити да је договор о Гојковићкином укључивању у харангу осмишљен у једном београдском кафићу. Проверили смо ту информацију и обавестили неколико људи из врха њене коалиције. Да смо добро информисани, потврдила је сама, управо том изјавом.

  Хоћу на полиграф

  Колико има истине у причама о вашим контактима са Станком Суботићем и Сретеном Јоцићем?
  - Одговорићу вам најотвореније - ако има истине у тим причама да сам се са њима састајао у Москви, Цириху или не знам где, одмах ћу напустити политику. Нека унајмљени јуришници ДС-а изаберу полиграф, приватни или полицијски, па нека ми поставе било које питање, спреман сам да одговорим.
  Како одговарате радикалима на прозивку у Скупштини? Они тврде да сте контактирали са Сретеном Јоцићем.
  - Они се не стиде ниједне лажи. Јоцу Амстердама никад у животу нисам видео, али то не спречава Војислава Шешеља и његове налогодавце из ДС-а да тим лажима воде прљаву кампању против мене и напредњака.
  Какав епилог ће имати ова кампања?
  - И то је одређено. Акција ће бити окончана у следећи петак. У медијима ће се појавити истраживање, које опет вероватно није рађено, у коме ће ДС бити у предности 2,5 одсто у односу на СНС.
  Шта се постиже тиме?
  - Смисао целе харанге лежи у њиховој намери да спрече промене које грађани желе и не крију ни на изборима, ни у анкетама. Уосталом, и у врху ДС-а су свесни колико су слаби чим им је неопходна помоћ несрећника из СРС да износе најгнусније лажи.

  Срам их било!

  А ако се покаже да у тим „лажима” има и истине?
  - Узалуд провоцирате, то није могуће. Не желим да све остане само на њиховим и мојим изјавама, зато позивам надлежне државне органе да утврде истину. Ако се докаже да смо господин Николић и ја учинили било шта незаконито, спремни смо да одговарамо. Позивам и новинаре медија, преко којих се води кампања, да код својих налогодаваца изаберу полиграф, ја ћу да га платим, а они нека се само обавежу да ће објавити резултате. Кад се то обави, нека лажови из ДС-а и СРС-а напусте политику. Ти бедници знају колику штету наносе својим прљавштинама. Зар моја деца морају да слушају како ја имам везе са Јоцом Амстердамом, а да нико не одговара за те лажи? Срам их било!
  Да ли је ово једини начин на који ћете одговорити на кампању?
  - Истина је најбољи одговор тим битангама! Они морају да се служе измишљотинама, знају да је истина на мојој страни. Лажи им служе и за напад и за одбрану.
  Да ли се плашите за своју безбедност?
  - Очигледно је да се иза ове кампање налазе људи спремни на све. Међутим, не могу да ме уплаше. Не желим да користим прејаке речи, али заиста нема начина да ме сломе било каквим притисцима. Деца су ми већ порасла, па ми ни живот није више важан, у сваком случају, није важнији од образа. А нећу дозволити да ми га упрљају најгори криминалци, лажови и преваранти. Победићу их све заједно!
  П. Јеремић

  http://www.pravda.rs/dogadjaji/10854...obediu-bandite
  Poslednji put ažurirao/la Alekasandar3 : 25.07.2009. u 10:28

 3. #3
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Bez validnog linka.

  Sumnjiv tekst prepun laži i izgovora - po običaju.

  Skrpljeno i isfrizirano kao i sve do sada iliti napad je najbolja odbrana , a već viđeno od smučića kada ga pritisnu s neoborivim DOKAZIMA o šurovanju s Canetom trafikom i Milom Đukanovićem u Parizu, Moskvi, Švajcarskoj i gde sve ne ...zašto li se ne iznenadih.

  Bljaks.

 4. #4
  Stara legenda eremita (avatar)
  Učlanjen
  02.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Београд - Врачар
  Poruke
  99.198
  Reputaciona moć
  2041

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Ацо, нажалост, твој имењак ЈЕ ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ. То тврдим! Велика је кукавица и лош човек... имаћеш прилике и сам да се у то увериш.
  БИТИ СЛОБОДАН означава стање у којем субјект може деловати без присиле и забране.


 5. #5
  Ističe se
  Učlanjen
  19.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  2.697
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Ацо, нажалост, твој имењак ЈЕ ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ. То тврдим! Велика је кукавица и лош човек... имаћеш прилике и сам да се у то увериш.
  Sa ovim se slazem

 6. #6
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  53.741
  Reputaciona moć
  1348

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  koga briga za Pusyjeve fantazije na toalet papiru Pravdi
  The Show Must Go On...

 7. #7
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  ...prenosim i ovde :

  OPET smucic cvili i place , a sinoc na Pinku bogme i zamucao...jeste da nije prvi put al ( prim.aut)

  http://www.pressonline.rs/page/stori...3&sectionId=37

  ...........

  ....Povodom navoda da se viđao sa Sretenom Jocićem (poznatiji kao Joca Amsterdam, osumljičen za ubistvo novinara Ive Pukanića) i drugim biznismenima, Vučić je pozvao medije da izaberu bilo koji poligraf .......

  >>>>>>>>

  Ahahahha ..ono bese i ceda nadmudrio poligraf, a ovome vise ne veruje ni rodjena baba...hehe

  >>>>>>>>

  - Nikad u životu nisam video Sretena Jocića, niti se u Moskvi i Cirihu sastajao sa Stankom Subotićem Canetom! Evo, pozovite me na poligraf da odgovaram na sva ta pitanja! Ako se ispostavi da je bilo šta od toga istinito, tog trenutka ne samo da nisam u politici, nego život za mene više nema smisla. Pozivam nadležne da odmah provere navode koji se o meni i Tomislavu Nikoliću plasiraju u medijima. Neka nas odmah uhapse ako se bilo koja od tih tvrdnji pokaže kao istinita - rekao je Vučić.

  >>>

  Eh, da smo mi te srece...a evo i jedan od komentara citalaca > citat:

  .......

  anonymous [neregistrovani] (24.07.2009, 22:33)
  pošalji odgovor

  Šta ste radili u Ricu?
  Aco dušo, reci ti nama otkud vi u Ricu, nešto mi ne ličite?
  Pusti ti Kneževića, i što on baš sad o tome priča, mene zanima što ste se vas dvojica više puta sretali sa Milom Đukanovićem i Canetom Subotićem, u Parizu, Moskvi, i beše negde u Švajcarskoj?
  Ne bih ja vas pito da ste sreli Mila u Budvi, ali ovako malo mi čudno.
  Ajd sad da vas čujemo, pošto je Nikolić priznao susrete
  !

  >>>>>>>>

  Missim, sta dalje reci... sem : Dokoni um je đavolje igralište
  __________________

 8. #8
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  742

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio eremita Pogledaj poruku
  Ацо, нажалост, твој имењак ЈЕ ПАТОЛОШКИ ЛАЖОВ. То тврдим! Велика је кукавица и лош човек... имаћеш прилике и сам да се у то увериш.
  Колега, није мени проблем да ли је неко патолошки лажив, лопов, криминалац. Са таквима ЗНАМ да радим, знам какви су, и шта да очекујем од њих.
  Мени су проблем лажне патриоте које у ставри раде за режим и који народ држе под окупацијом Тадићевог режима.
  Мени су проблем Радикали који константно и неуморно раде на уништењу и најмање шансе да се сруши режим.

  - Од директне сарадње на рушењу генреала Поноша када су отворено подржали Бориса Тадића и Драгана Шутановца
  - Од Тодоровићевог слања Наташе Јовановић на семинар у Брисел, у Нато пакт пар дана након што су избацили Николића из одбора за безбедност и поставили Тодоровића на то место
  - Од саботажа сваких избора и евентуалних пост изборних заједничких коалиција против Деморката
  - До најновијег напоада на СНС пар дана након што је објављено да СНС има пар процената предности над ДС-ом.

  Не улазећи у неке друго сукобе, јасно је следеће:

  - СРС, никада више неће имато гласова као некад нити ће икада имати шансе да сама или чак у коалицији БЕЗ НИКОЛИЋА смени власт
  - Онда, и поред тога уместо на ДС, СРС константно напада Николића и томе одрађује посао за ДС- који све време безбрижно влада Србијом.
  Више нико, драги колега ни ти ме не можете убедити да ДЕМОКРАТЕ НЕМАЈУ КОРИСТИ ОД ПОТЕЗА И РАДЊИ РАДИКАЛА.

  Дакле, Сматрам радикале штеточинама и пијавицама на телу српског народа.

  Драги Мито, нема другог објашњења.

  РТадикали су потучени и сада одрађују посао наношења максималне штете опозицији за рачун ДС.

 9. #9
  Ističe se
  Učlanjen
  19.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  2.697
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Pa gde ces laznijeg patriotu od tog Vucica. Seti se samo sta je pricao do pre godinu dana a sta prica sada i bolji dokaz ti ne treba.

 10. #10
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  742

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio Atreides Pogledaj poruku
  Pa gde ces laznijeg patriotu od tog Vucica. Seti se samo sta je pricao do pre godinu dana a sta prica sada i bolji dokaz ti ne treba.
  Можеш ли оспорити да сви потези Радикала против СНС иду у корист само Тадићу и демократама? Да или не?

 11. #11
  serbiano nije na forumu
  у јевропу би чича и готова прича
  Aktivan član serbiano (avatar)
  Učlanjen
  27.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Shumadija, Forestland
  Poruke
  1.872
  Reputaciona moć
  52

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  zamisli nakon sledecih izbora DS i SRS naprave koaliciju
  Boris - predsednik
  Seselj - premijer

 12. #12
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  742

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio serbiano Pogledaj poruku
  zamisli nakon sledecih izbora DS i SRS naprave koaliciju
  Boris - predsednik
  Seselj - premijer
  A jel tu nešto čudno posle ulaska Šešelja u koaliciju sa Slobom i Mirom?

 13. #13
  Ističe se
  Učlanjen
  19.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  2.697
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  Можеш ли оспорити да сви потези Радикала против СНС иду у корист само Тадићу и демократама? Да или не?
  A potezi SNS-a protiv SRS-a kao ne idu u korist Tadicu??? Pa gde ces vece premije za Tadica nego to sto su ovi iz SNS razbili SRS.
  Mada ja ne vidim neku razliku izmedju SNS , DS,SRS,DSS i ostalih ovih nasih stranaka koje su zastupljene u skupstini. Svi oni imaju istu politiku a to je pljacka

 14. #14
  Ističe se
  Učlanjen
  19.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  2.697
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio serbiano Pogledaj poruku
  tad se pussy lips i Toma nisu zalili i napushtali SRS
  Pa sto da se zale kada su dobili komforne stanove u jednom od najskupljih delova BGD-a

 15. #15
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  742

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio Atreides Pogledaj poruku
  A potezi SNS-a protiv SRS-a kao ne idu u korist Tadicu??? Pa gde ces vece premije za Tadica nego to sto su ovi iz SNS razbili SRS.
  Mada ja ne vidim neku razliku izmedju SNS , DS,SRS,DSS i ostalih ovih nasih stranaka koje su zastupljene u skupstini. Svi oni imaju istu politiku a to je pljacka
  Интересантно, али ниеј било никаквих потеза СНС!
  Наиме, сама СРС је избацила Николића и Вучића и тиме извршила самоубиство.

  У ствари све до сада су били потези СРС и Шешеља, а не Николића:

  - Вербални напад на Николића у скупштини
  - ЦОУ договара избацивање Николића из Странке

  Све су то били потези Радикала а не Николића.

  Морамо се сетити да је СНС створена тек када су Николића ИЗБАЦИЛИ из странке.

  Све од тада до данас су потези које прави Шешељ и које праве радикали.

 16. #16
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  evo i Maja Gojkovic demantovala Nikolica.....ua lazovi..
  http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=372885
  Gojkovićeva o izgradnji elektrane

  23. jul 2009. | 16:34 | Izvor: B92

  Novi Sad -- Maja Gojković kaže da je bilo investitora zainteresovanih za izgradnju termoelektrane u Novom Sadu, ali da ne zna da su u tom poslu posredovali Nikolić i Vučić.
  Bivša gradonačelnica Novog Sada kaže da je 2007. postojala inicijativa nekoliko inostranih kompanija da na privatnom zemljištu izgrade termoelektranu. Potencijalne investitore je, kaže, videla samo jednom i to kada su u prisustvu ruskog ambasadora kompanije potpisivale međusobni ugovor.
  Gojkovićeva kaže da nije znala da su njene bivše stranačke kolege Aleksadar Vučić i Tomislav Nikolić posredovali u tom poslu.

  “Niko iz moje bivše stranke me nije informisao da će bilo ko iz SRS-a, u bilo kom svojstvu odlaziti u inostranstvo, a vidim da se sada spominje Francuska, Rusija, Švajcarska. Niko me nije obavestio da su odlazili na razgovore, niti me je bilo ko obavestio o rezultatima tih pregovora”, kaže ona.


  Podsetimo, odgovarajući na tvrdnje da se sastao sa Milom Đukanovićem i Stankom Subotićem Canetom u Parizu, lider naprednjaka Tomislav Nikolić rekao je da je u tom gradu samo sreo Đukanovića, a da su se on i Aleksandar Vučić tada sastali sa ruskim investitorima u vezi sa izgradnjom gasne elektrane u Novom Sadu.
  __________________

 17. #17
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  742

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio SANDRINAbg Pogledaj poruku
  evo i Maja Gojkovic demantovala Nikolica.....ua lazovi..
  http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=372885
  Gojkovićeva o izgradnji elektrane

  23. jul 2009. | 16:34 | Izvor: B92

  Novi Sad -- Maja Gojković kaže da je bilo investitora zainteresovanih za izgradnju termoelektrane u Novom Sadu, ali da ne zna da su u tom poslu posredovali Nikolić i Vučić.
  Bivša gradonačelnica Novog Sada kaže da je 2007. postojala inicijativa nekoliko inostranih kompanija da na privatnom zemljištu izgrade termoelektranu. Potencijalne investitore je, kaže, videla samo jednom i to kada su u prisustvu ruskog ambasadora kompanije potpisivale međusobni ugovor.
  Gojkovićeva kaže da nije znala da su njene bivše stranačke kolege Aleksadar Vučić i Tomislav Nikolić posredovali u tom poslu.

  “Niko iz moje bivše stranke me nije informisao da će bilo ko iz SRS-a, u bilo kom svojstvu odlaziti u inostranstvo, a vidim da se sada spominje Francuska, Rusija, Švajcarska. Niko me nije obavestio da su odlazili na razgovore, niti me je bilo ko obavestio o rezultatima tih pregovora”, kaže ona.


  Podsetimo, odgovarajući na tvrdnje da se sastao sa Milom Đukanovićem i Stankom Subotićem Canetom u Parizu, lider naprednjaka Tomislav Nikolić rekao je da je u tom gradu samo sreo Đukanovića, a da su se on i Aleksandar Vučić tada sastali sa ruskim investitorima u vezi sa izgradnjom gasne elektrane u Novom Sadu.
  __________________
  Рекла је да није информисана и да није знала.
  Не да до тога није дошло. велика је то разлика... ко уме да чита.

  Даље, Некако сте ми ви Тадикали почели да цитирате Б92, Блиц и Прес?

  Мислим како то да су се Тадикали одједаред нашли на партијској линији са Блице, Б92 и Пресом, познатим срБским патриотским медијима?

 18. #18
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  742

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Рецимо Тихи је поставио тему како је Тадић продао рашку Муслиманима и Турцима.
  То је урађено управо у тренутку када су тадикали напали СНС преко режимских новина.

  И сада?
  Ко ради за Тадића и одвлачи пажњу од рушења земље?

 19. #19
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  , Некако сте ми ви Тадикали

  :
  Teško je smučića nadmašiti u laganju ali ti mu se opasno približavaš...dobro znaš kao bivši član SRS-a da ja nisam nikada imala nikakve veze sa radikalima, a dokaza je bezbroj od tvoje lične pljuvačine zbog mojih nekadašnjih simpatija prema DSS-u, odnosno Koštunici ( dok ne progledah), te...

  Citat Original postavio Atreides Pogledaj poruku
  Pa sto da se zale kada su dobili komforne stanove u jednom od najskupljih delova BGD-a
  Eh da su samo stanovi, ni po'jada...nego ima toga još , a i u NS

 20. #20
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  И сада?
  Ко ради за Тадића и одвлачи пажњу од рушења земље?
  Pa grobar bajčetinac, neradnik smučić, jorgoBanka...aaaaa, evo malo i o njoj, pa nek' forumaši sami procene i ocene :

  citat:

  ------------------

  A evo malo i o Jorgobanki tabaković...žasu. :

  ________________

  Original postavio другарица
  Стан је добила кад и Тома и Вучић оне у Ју-бизнис центру (новембар-децембар 1998) само је она била лукавија па није узела од државе него од Телекома и не у Београду већ у Новом Саду. Стан је добила кад је тек почела да ради у Телекому (посао јој је набацила Маја Гојковић) и то је огроман стан у питању - равно 144м2.

  Онда је саставила причу да мора да напусти Приштину због проблема са Шиптарима и лепо прешла у стан који је већ обезбедила пре тога.

  Наравно има и стан у Приштини где наводно бесправно живи неки Албанац али знајући каква је не би ме чудило да су се све лепо договорили, будући да јој је дотични годинама био комшија. Наравно, док је "радила" у Телекому и узела стан била је министар и примала и министарску плату (две плате из буџета у оно а притом су она и супруг имали неко приватно транспорт предузеће које је радило на Косову и зарађивало на народу за време бомбардовања.
  Иначе, она још увек "ради" у Телекому и прима плату као шеф логистике а овамо прозива Славицу за 700 еура у Галеници. А било би интересантно и да се чује шта би Маја Гојковић рекла о овој својој бившој најбољој другарици којој је максимално и искрено помогла кад је дошла са Косова у Нови Сад а потом од стране Томе била притискана да је постави за заменика градоначелника (пошто дама није задовољна Телекомом) и то толико бахато да је ова на крају пукла и отишла. Има о томе доста и на нету да се прочита а чула сам и од неких људи који су били у СРС у Новом Саду па су отишли за Гојковићевом. У сваком случају док је она трећи човек странке, СНС не треба да рачуна на НП.

  Citat:
  Original postavio другарица
  http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiv...03072203.shtml ево ти само мало о томе а колико је крала по Телекому крајем деведесетих то она вероватно најбоље зна.

  ___________________


  Znači dok nas bombarduju , ruše nam mostove , bolnice i ubijaju decu, ova gospoja "RADI" sa šiptarima...interesantno...

 21. #21
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  742

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio SANDRINAbg Pogledaj poruku
  Teško je smučića nadmašiti u laganju ali ti mu se opasno približavaš...dobro znaš kao bivši član SRS-a da ja nisam nikada imala nikakve veze sa radikalima, a dokaza je bezbroj od tvoje lične pljuvačine zbog mojih nekadašnjih simpatija prema DSS-u, odnosno Koštunici ( dok ne progledah), te...  Eh da su samo stanovi, ni po'jada...nego ima toga još , a i u NS
  Нисам био члан СРС него симпатизер као и у осталом 80% гласача СРС.
  А о коштуници сам говорио истину и и даље мислим исто.

 22. #22
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  Нисам био члан СРС него симпатизер као и у осталом 80% гласача СРС.
  А о коштуници сам говорио истину и и даље мислим исто.
  Kao što si sada isto simpatizer ovih presvučenih...ma nismo bre malja deca više

  Nego ima još :

  citat:
  ..................

  И још да додам - лепо би било да је неко (по могућству јавно) приупита како се покрила ушима и није смела да прозбори ни реч када је Рада Трајковић, одлазећи из странке, открила како је Јоргованка (тада члан некакве дирекције на КИМ) одобрила кредит од 1.300.000. динара (а ви размислите колико је то онда било) свом брату за некакву фирму, беше у Вучитрну.

  То је био први а вероватно и једини кредит који је некоме одобрила. Том приликом је Рада распалила и по Маји па су њих две почеле да се солидаришу што је резултирало Јоргованкиним бежањем са Косова (и од Раде) у Нови Сад. Да ли неко од ових новопечених напредњака може то да порекне?

  Након те приче са кредитом умало није излетела из СРС што би се и десило да јој Тома, Маја и ГПЛ нису чували леђа. Вреди споменути да је Шешељ не подноси и да чак није ни била на његовом испраћају у Хаг а да је странку напуштала једно десет пута, сваки пут када се посвађа са неком од жена у странци. Због ње је на крају код Шешеља нај.ебала и Гојковићева .

  .........................


 23. #23
  Stara legenda Тихи (avatar)
  Učlanjen
  13.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Стара Србија
  Poruke
  83.717
  Reputaciona moć
  2072

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  Интересантно, али ниеј било никаквих потеза СНС!
  Наиме, сама СРС је избацила Николића и Вучића и тиме извршила самоубиство.

  У ствари све до сада су били потези СРС и Шешеља, а не Николића:

  - Вербални напад на Николића у скупштини
  - ЦОУ договара избацивање Николића из Странке

  Све су то били потези Радикала а не Николића.

  Морамо се сетити да је СНС створена тек када су Николића ИЗБАЦИЛИ из странке.

  Све од тада до данас су потези које прави Шешељ и које праве радикали.
  ne lupaj aleksandre tvoji vucic i nikolic su svesno isli na razbijanje SRS-a

  da nisu hteli da razbiju SRS ne bi ukrali blanko ostavke...
  Идите по свему свету и проповедајте Јеванђеље сваком створењу. Ко поверује и крсти се, биће спасен, а ко не поверује биће осуђен.

 24. #24
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  I za ovo javljanje , završila bih sa ovim citatom, a ti Aleksandre, kao promoter bajčetinca i verni branitelj vučića , a ovde prisutan kao njihov član , pokušaj da opovrgneš sve ove dokaze o Jorgobanki i njenim "poslovima "?!?

  citat:

  ___________________

  Citat:
  Original postavio другарица
  Мислим да од ових напредњака ангажованих да бране своје лидере по форуму нико није седео у СРС довољно дуго да буде упућен са каквом женом имају посла и шта је радила током деведесетих али вероватно они знају неке новије и свежије ствари које ми не знамо па би био ред да поделе са нама

  _______________


 25. #25
  Domaćin Vukasin-coral (avatar)
  Učlanjen
  22.05.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  4.430
  Reputaciona moć
  97

  Podrazumevano Re: Вучић: како су радикали и Демократе организовали напад на СНС

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  koga briga za Pusyjeve fantazije na toalet papiru Pravdi
  Ne vređaj toalet papir!!
  Za razliku od Pravde i Kurira kroz toalet papir ne propada prst.

Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. Odgovora: 5
  Poslednja poruka: 19.06.2008., 19:29
 2. Како ће демократе вратити КиМ?
  Autor nojkic_problem u forumu Politika
  Odgovora: 57
  Poslednja poruka: 12.04.2008., 23:48
 3. Odgovora: 60
  Poslednja poruka: 15.04.2007., 12:19
 4. НАПАД НА ХРИШЋАНСТВО
  Autor Pobunjenik u forumu Televizija
  Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 18.01.2005., 12:23

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •