Gde su danas akteri 5 oktobra!
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 66

Tema: Gde su danas akteri 5 oktobra!

 1. #1
  Ističe se
  Učlanjen
  19.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  2.697
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Šta su uradili akteri...za preporod Srbije...

  Zoran Đinđić,

  Vojislav Koštunica,
  Nebojša Čović,lider Demokratske alternative.
  Velimir Ilić, predsednik Nove
  Čedomir Jovanović
  Ljubisav Đokić, Džo Bagerista.
  Goran Svilanović, predsednik Građanskog saveza Srbije 5. oktobra predvodio kolonu Užičana.
  Otpor,
  Slobodan Milošević
  Nebojša Pavković, bivši načelnik generalštaba Vojske Jugoslavije.
  Vlajko Stojiljković, bivši savezni ministar unutrašnjih poslova.
  Radomir Marković, šef Resora državne bezbednosti Srbije.
  Milorad Ulemek Legija, komandant Jedinice za specijalne operacije.
  Boško Buha, komandant Policijske brigade Beograda.
  itd...

  Potpuno neometani od srpske političke elite, ohrabreni kratkom pameću srpskih potrošača, potpomognuti podmitljivošću ovdašnjih činovnika i alavošću srpskih biznismena, Hrvati i Slovenci sistematski preuzimaju ključne grane srpske ekonomije...
  Pre četiri godine u jednom tekstu upozorio sam da je Srbija u ozbiljnoj opasnosti da postane hrvatsko-slovenačka kolonija. Te opasnosti više nema. Srbija je u međuvremenu, nažalost, to i postala. Hrvatsko-slovenačka kolonija! U međuvremenu, najperspektivnije srpske firme prodate su hrvatskim i slovenačkim tajkunima. U međuvremenu, Hrvati i Slovenci su preuzeli kontrolu nad najboljim delom srpske industrije, dobili su najbolje lokacije za svoje tržne centre i supermarkete, pokupovali hiljade hektara najbolje srpske oranice, zaposeli veliki deo bankarskog tržišta, registrovali svoje investicione fondove...
  Potpuno neometani od srpske političke elite, ohrabreni kratkom pameću srpskih potrošača, potpomognuti podmitljivošću ovdašnjih činovnika i alavošću srpskih biznismena, Hrvati i Slovenci sistematski preuzimaju ključne grane srpske ekonomije.

  Čovek se smrzne kada pogleda spisak velikih i poznatih firmi koje su već preuzeli: „Soko Štark”, „Frikom”, „Dijamant”, „Somboled”, „Mlekara Lajkovac”, „Jelen Do”, „Valjaonica aluminijuma Sevojno”, „Zvezda”, „Duga”, „Grand kafa”, „Džoli travel”, samo su neke od više stotina preuzetih kompanija.
  Istovremeno, u Hrvatskoj i Sloveniji čine bukvalno sve da bilo kog srpskog investitora spreče da tamo kupi i jednu jedinu akciju. Medijsko-politička halabuka digne se diljem „lijepih njihovih” čim se u medijima pojavi prva, nezvanična informacija da neko od „mrskih, agresorskih Srba” planira da kupi neku tamošnju firmu. Da kupuju stranci uprkos zakonu..istina je...

  Iako je našim važećim Zakonom o zemljištu zabranjena prodaja oranica strancima, oni su ipak na mala vrata došli u posed više od 15.000 hektara zemlje upravo zahvaljujući Zakonu o privatizaciji i njegovom tumačenju. Početkom februara ove godine Britanac Aleksander Honter, odnosno njegova firma „Kornvel”, kupio je poljoprivredno preduzeće „Jakšićevo” iz Nove Crnje. „Jakšićevo” je bilo u stečaju od marta 2004. godine. Honter ga je kupio na javnoj licitaciji za 245 miliona dinara. Inače, „Jakšićevo” je, pored zemlje 1.380 hektara u društvenoj svojini i 1.600 hektara državne zemlje, imalo i silos sa sušarom od 20.000 tona, farmu za tov svinja kapaciteta 10.000 tovljenika, prateće zgrade i mehanizaciju.

  Stečajni upravnik „Jakšićeva” Petar Stojanović, podsetimo, izjavio je da je „sve urađeno u skladu sa zakonom i da su prodate nepokretnosti i imovina, a ne firma 'Jakšićevo' kao pravno lice”. Honter je zemlju uknjižio na firmu „Kornvel” koju je dva meseca ranije registrovao kao deoničarsko društvu u Srpskoj Crnji.

  U međuvremenu, mađarski investitori su kupili „Slogu” iz Perleza, a „Agrokor” iz Hrvatske kada je kupio beogradski „Frikom”, došao je do 1.469 hektara zemlje u ataru opštine Pančevo. Kupovinom „Karneksa” kompanija „Midlend” je zaposela primarnu proizvodnju ovog giganta iz Vrbasa i oko 7.000 hektara obradive zemlje.

  Sekretar Odbora za agrar Milan Prostran je, podsetimo, o kupovini stranaca, posle prodaje „Jakšićeva” kazao da po Ustavu Srbije stranci ne mogu biti vlasnici naših oranica. „Ipak, to se završava na drugačiji način, pa je formalno vlasnik domaći građanin ili se ovde osniva firma, a stvarni vlasnik je strano lice i inostrano preduzeće ...
  Kada je U.S. Steel, 8. marta 2002, potpisao svoj prvi ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Sartidom, tom činu prisustvovali su srpski premijer Zoran Đinđić, ministar za ekonomiju i privatizaciju Aleksandar Vlahović, kao i američki ambasador, Vilijem Montgomeri. Tom prilikom, Đinđić je izjavio da su ”u Smederevu potpisani važni ugovori, i za Sartid, i za grad, i za našu zemlju„ ( Politika , 9. mart 2002, str 1). Kada su, nakon mesec dana, rukovodioci Ju Es Stila (50) ponovo došli u Srbiju, opet su ih, na najsvečaniji način, primili predsednik vlade, Zoran Đinđić i ministar za ekonomiju i privatizaciju, Aleksandar Vlahović (Politika, 17. april 2002).

  Ministar Vlahović će se posebno istaći u odbrani postignute cene od 23 miliona dolara. ”Taj kompletan paket je vrlo isplativ i povoljan. Naročito kada se uporedi sa ugovorima koji su zaključivani sa čeličanama `Sideks` u Rumuniji, `Košice` u Slovačkoj ili `Nova hut` u Češkoj„, objašnjavao je (Ekspres, 3. april 2003). To, naravno, nikako nije bilo tačno. Košice su, kao što je već rečeno, plaćene 60 miliona dolara, uz prihvatanje celokupnog duga od 325 miliona dolara. Smederevo je, pak, plaćeno svega 23 miliona, i to bez ikakvih dugova. Takođe, U.S. Steel je preuzeo obavezu da tokom deset narednih godina u železaru Košice uloži 700 miliona dolara i da za to vreme ne otpušta radnike. U Srbiji se U.S. Steel obavezao na ulaganje od 150 miliona dolara tokom narednih pet godina, ali je zabrana otpuštanja radnika ovde svedena na svega tri godine! Vlahović je, slično tome, kada su radnici Smederevske železare stupili u štrajk (51) odmah otrčao u Železaru kako bi im objasnio ”da je pozitivno što u jednom privatnom preduzeću postoji tako jak sindikalni pokret, ali je dug ovog koncerna bio veći od milijardu i sedam stotina milijardi dolara„ ( Glas javnosti , 30, oktobar 2003). Kakve veze ima taj famozni dug - kojeg je, ionako, U.S. Steel oslobođen - sa aktuelnim radničkim nadnicama, ministar Vlahović je tom prilikom nekako zaboravio da objasni.

  I ambasada SAD je, nakon potpisivanja ugovora od 8. marta 2002. godine, izdala jedno važno saopštenje. U njemu je objasnila da ona ”blisko sarađuje sa Vladom Srbije kako bi privukla američke kompanije, investicije i stručnjake u Srbiju„. U tom smislu je istakla da ”Ambasada čestita Vladi na njenom neprekidnom napornom radu na unapređenju uslova poslovanja„ (www.belgrade.usembassy.gov). Međutim, taj ”naporni rad„ reformatora će se, bar što se slučaja Sartid tiče, prevashodno sastojati od uklanjanja konkurencije, prebacivanja dugova na srpske poreske obveznike i u kršenju zakonskog postupka. Srbija je zemlja u kojoj sazreva slatka lubenica, peče se odlična šljivovica i vrši uzgoj kriminalaca svih vrsta. Kriminalci se idejno i profesionalno organizovani u mafijaške skupine koje razvijaju uspešnu saradnju sa svim strukturama državne vlasti ali i sa kolegama iz inostranstva. Poslovi se ugovaraju u senovitim gradskim kafeterijama, najčešće od 11,00-14,00 sati, ali i posle radnog vremena, naročito uveče na splavovima. Za sada su se transparentno registrovale: Duvanska mafija, Drumska mafija, Stečajna mafija, Prosvetna mafija, Automafija, Naftna mafija i Carinska mafija. Očekuje se registracija i Pravosudne mafije, čim ista ispuni potrebne formalne uslove, kao i Poslaničke mafije. Ivan Stambolic,”zamalo„ akter, je poseban slučaj,cija uloga je trebala biti ona koja je pripala Koštunici (navodno), i za njegovo ubistvo je kao nalogodavac osumnjicen bracni par Milosevic.
  Nalog je izvrsio db,t.j. Markovic,Ulemek,Zvezdan i još neki
  Kao motiv je naveden strah Mire od njega kao protivkandidata Slobi.
  Malo je reći da ova prica smrdi
  Prvo,Ivan S. nije mogao da pobedi Slobu
  Drugo,da je pobedio, Djindjic se sa njim ne bi izborio lako kao sa Koštunicom,sto znači da je bio veca smetnja njemu nego Slobi
  Treće,bio je komunista,to bi smetalo nekim faktorima dos-a
  Nelogicno ostavljanje Legije na celo JSO-a,i njegovo proglasenje herojem 5 oktobra navodi na pitanje-koje su njegove zasluge (sem nenapadanja mitingasa od njega i njegovih)
  Zasluge su u tome sto je ubio Stambolica,najvecu smetnju Zorana Djindjica,a nije iskljuceno da je sudelovao u ubistvu Arkana i još nekim slučajevima posle(ali i pre) 5 oktobra koji su isli na ruku Djindjicu . 2. #2
  Владан ИПХ nije na forumu
  Сећај се краја свога, и нећеш сагрешити довека!
  Veoma poznat Владан ИПХ (avatar)
  Učlanjen
  02.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.210
  Reputaciona moć
  174

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Преварили народ, распродали земљу у бесцење, углавили нас у дугове...

  Питање је где би требали да буду после пада са власти?
  Да ли постоји нека политичка опција која се залаже за обнову намештених приватизација и кажњавање лопова који су то омогућили?
  Сви набројени су се показали као сарадници приликом дефинитивног уништења наше економије. Чак је и овај нови СнС проевропски и компромисерски настројен, значи и они су се продали!

 3. #3
  Buduća legenda nojkic_problem (avatar)
  Učlanjen
  01.04.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  26.432
  Reputaciona moć
  300

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Ма сви би требали да буду по затворима.

 4. #4
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Evo, zaebavamo se po forumima...


 5. #5
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  743

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Atreides Pogledaj poruku
  Šta su uradili akteri...za preporod Srbije...

  Zoran Đinđić,

  Vojislav Koštunica,
  Nebojša Čović,lider Demokratske alternative.
  Velimir Ilić, predsednik Nove
  Čedomir Jovanović
  Ljubisav Đokić, Džo Bagerista.
  Goran Svilanović, predsednik Građanskog saveza Srbije 5. oktobra predvodio kolonu Užičana.
  Otpor,
  Slobodan Milošević
  Nebojša Pavković, bivši načelnik generalštaba Vojske Jugoslavije.
  Vlajko Stojiljković, bivši savezni ministar unutrašnjih poslova.
  Radomir Marković, šef Resora državne bezbednosti Srbije.
  Milorad Ulemek Legija, komandant Jedinice za specijalne operacije.
  Boško Buha, komandant Policijske brigade Beograda.
  itd...

  Potpuno neometani od srpske političke elite, ohrabreni kratkom pameću srpskih potrošača, potpomognuti podmitljivošću ovdašnjih činovnika i alavošću srpskih biznismena, Hrvati i Slovenci sistematski preuzimaju ključne grane srpske ekonomije...
  Pre četiri godine u jednom tekstu upozorio sam da je Srbija u ozbiljnoj opasnosti da postane hrvatsko-slovenačka kolonija. Te opasnosti više nema. Srbija je u međuvremenu, nažalost, to i postala. Hrvatsko-slovenačka kolonija! U međuvremenu, najperspektivnije srpske firme prodate su hrvatskim i slovenačkim tajkunima. U međuvremenu, Hrvati i Slovenci su preuzeli kontrolu nad najboljim delom srpske industrije, dobili su najbolje lokacije za svoje tržne centre i supermarkete, pokupovali hiljade hektara najbolje srpske oranice, zaposeli veliki deo bankarskog tržišta, registrovali svoje investicione fondove...
  Potpuno neometani od srpske političke elite, ohrabreni kratkom pameću srpskih potrošača, potpomognuti podmitljivošću ovdašnjih činovnika i alavošću srpskih biznismena, Hrvati i Slovenci sistematski preuzimaju ključne grane srpske ekonomije.

  Čovek se smrzne kada pogleda spisak velikih i poznatih firmi koje su već preuzeli: „Soko Štark”, „Frikom”, „Dijamant”, „Somboled”, „Mlekara Lajkovac”, „Jelen Do”, „Valjaonica aluminijuma Sevojno”, „Zvezda”, „Duga”, „Grand kafa”, „Džoli travel”, samo su neke od više stotina preuzetih kompanija.
  Istovremeno, u Hrvatskoj i Sloveniji čine bukvalno sve da bilo kog srpskog investitora spreče da tamo kupi i jednu jedinu akciju. Medijsko-politička halabuka digne se diljem „lijepih njihovih” čim se u medijima pojavi prva, nezvanična informacija da neko od „mrskih, agresorskih Srba” planira da kupi neku tamošnju firmu. Da kupuju stranci uprkos zakonu..istina je...

  Iako je našim važećim Zakonom o zemljištu zabranjena prodaja oranica strancima, oni su ipak na mala vrata došli u posed više od 15.000 hektara zemlje upravo zahvaljujući Zakonu o privatizaciji i njegovom tumačenju. Početkom februara ove godine Britanac Aleksander Honter, odnosno njegova firma „Kornvel”, kupio je poljoprivredno preduzeće „Jakšićevo” iz Nove Crnje. „Jakšićevo” je bilo u stečaju od marta 2004. godine. Honter ga je kupio na javnoj licitaciji za 245 miliona dinara. Inače, „Jakšićevo” je, pored zemlje 1.380 hektara u društvenoj svojini i 1.600 hektara državne zemlje, imalo i silos sa sušarom od 20.000 tona, farmu za tov svinja kapaciteta 10.000 tovljenika, prateće zgrade i mehanizaciju.

  Stečajni upravnik „Jakšićeva” Petar Stojanović, podsetimo, izjavio je da je „sve urađeno u skladu sa zakonom i da su prodate nepokretnosti i imovina, a ne firma 'Jakšićevo' kao pravno lice”. Honter je zemlju uknjižio na firmu „Kornvel” koju je dva meseca ranije registrovao kao deoničarsko društvu u Srpskoj Crnji.

  U međuvremenu, mađarski investitori su kupili „Slogu” iz Perleza, a „Agrokor” iz Hrvatske kada je kupio beogradski „Frikom”, došao je do 1.469 hektara zemlje u ataru opštine Pančevo. Kupovinom „Karneksa” kompanija „Midlend” je zaposela primarnu proizvodnju ovog giganta iz Vrbasa i oko 7.000 hektara obradive zemlje.

  Sekretar Odbora za agrar Milan Prostran je, podsetimo, o kupovini stranaca, posle prodaje „Jakšićeva” kazao da po Ustavu Srbije stranci ne mogu biti vlasnici naših oranica. „Ipak, to se završava na drugačiji način, pa je formalno vlasnik domaći građanin ili se ovde osniva firma, a stvarni vlasnik je strano lice i inostrano preduzeće ...
  Kada je U.S. Steel, 8. marta 2002, potpisao svoj prvi ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa Sartidom, tom činu prisustvovali su srpski premijer Zoran Đinđić, ministar za ekonomiju i privatizaciju Aleksandar Vlahović, kao i američki ambasador, Vilijem Montgomeri. Tom prilikom, Đinđić je izjavio da su ”u Smederevu potpisani važni ugovori, i za Sartid, i za grad, i za našu zemlju„ ( Politika , 9. mart 2002, str 1). Kada su, nakon mesec dana, rukovodioci Ju Es Stila (50) ponovo došli u Srbiju, opet su ih, na najsvečaniji način, primili predsednik vlade, Zoran Đinđić i ministar za ekonomiju i privatizaciju, Aleksandar Vlahović (Politika, 17. april 2002).

  Ministar Vlahović će se posebno istaći u odbrani postignute cene od 23 miliona dolara. ”Taj kompletan paket je vrlo isplativ i povoljan. Naročito kada se uporedi sa ugovorima koji su zaključivani sa čeličanama `Sideks` u Rumuniji, `Košice` u Slovačkoj ili `Nova hut` u Češkoj„, objašnjavao je (Ekspres, 3. april 2003). To, naravno, nikako nije bilo tačno. Košice su, kao što je već rečeno, plaćene 60 miliona dolara, uz prihvatanje celokupnog duga od 325 miliona dolara. Smederevo je, pak, plaćeno svega 23 miliona, i to bez ikakvih dugova. Takođe, U.S. Steel je preuzeo obavezu da tokom deset narednih godina u železaru Košice uloži 700 miliona dolara i da za to vreme ne otpušta radnike. U Srbiji se U.S. Steel obavezao na ulaganje od 150 miliona dolara tokom narednih pet godina, ali je zabrana otpuštanja radnika ovde svedena na svega tri godine! Vlahović je, slično tome, kada su radnici Smederevske železare stupili u štrajk (51) odmah otrčao u Železaru kako bi im objasnio ”da je pozitivno što u jednom privatnom preduzeću postoji tako jak sindikalni pokret, ali je dug ovog koncerna bio veći od milijardu i sedam stotina milijardi dolara„ ( Glas javnosti , 30, oktobar 2003). Kakve veze ima taj famozni dug - kojeg je, ionako, U.S. Steel oslobođen - sa aktuelnim radničkim nadnicama, ministar Vlahović je tom prilikom nekako zaboravio da objasni.

  I ambasada SAD je, nakon potpisivanja ugovora od 8. marta 2002. godine, izdala jedno važno saopštenje. U njemu je objasnila da ona ”blisko sarađuje sa Vladom Srbije kako bi privukla američke kompanije, investicije i stručnjake u Srbiju„. U tom smislu je istakla da ”Ambasada čestita Vladi na njenom neprekidnom napornom radu na unapređenju uslova poslovanja„ (www.belgrade.usembassy.gov). Međutim, taj ”naporni rad„ reformatora će se, bar što se slučaja Sartid tiče, prevashodno sastojati od uklanjanja konkurencije, prebacivanja dugova na srpske poreske obveznike i u kršenju zakonskog postupka. Srbija je zemlja u kojoj sazreva slatka lubenica, peče se odlična šljivovica i vrši uzgoj kriminalaca svih vrsta. Kriminalci se idejno i profesionalno organizovani u mafijaške skupine koje razvijaju uspešnu saradnju sa svim strukturama državne vlasti ali i sa kolegama iz inostranstva. Poslovi se ugovaraju u senovitim gradskim kafeterijama, najčešće od 11,00-14,00 sati, ali i posle radnog vremena, naročito uveče na splavovima. Za sada su se transparentno registrovale: Duvanska mafija, Drumska mafija, Stečajna mafija, Prosvetna mafija, Automafija, Naftna mafija i Carinska mafija. Očekuje se registracija i Pravosudne mafije, čim ista ispuni potrebne formalne uslove, kao i Poslaničke mafije. Ivan Stambolic,”zamalo„ akter, je poseban slučaj,cija uloga je trebala biti ona koja je pripala Koštunici (navodno), i za njegovo ubistvo je kao nalogodavac osumnjicen bracni par Milosevic.
  Nalog je izvrsio db,t.j. Markovic,Ulemek,Zvezdan i još neki
  Kao motiv je naveden strah Mire od njega kao protivkandidata Slobi.
  Malo je reći da ova prica smrdi
  Prvo,Ivan S. nije mogao da pobedi Slobu
  Drugo,da je pobedio, Djindjic se sa njim ne bi izborio lako kao sa Koštunicom,sto znači da je bio veca smetnja njemu nego Slobi
  Treće,bio je komunista,to bi smetalo nekim faktorima dos-a
  Nelogicno ostavljanje Legije na celo JSO-a,i njegovo proglasenje herojem 5 oktobra navodi na pitanje-koje su njegove zasluge (sem nenapadanja mitingasa od njega i njegovih)
  Zasluge su u tome sto je ubio Stambolica,najvecu smetnju Zorana Djindjica,a nije iskljuceno da je sudelovao u ubistvu Arkana i još nekim slučajevima posle(ali i pre) 5 oktobra koji su isli na ruku Djindjicu .
  Ја бих питао "Где су данас они што су гласали за ДОС и упропастили своју децу, своје унуке и своје праунуке?"

 6. #6
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  Ја бих питао "Где су данас они што су гласали за ДОС и упропастили своју децу, своје унуке и своје праунуке?"
  Misliš, spasili...

 7. #7
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  743

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Misliš, spasili...
  Хмммм..... боље да смо се преселили у Чернобиљ.
  Здравија околина и бољи изгледи за будућност но у Србији....

 8. #8
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  Хмммм..... боље да смо се преселили у Чернобиљ.
  Здравија околина и бољи изгледи за будућност но у Србији....
  Izvolte... Preseli se ...

  Za bratsku rusiju ne treba ni viza ni pasoš... Ili možda treba???

 9. #9
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  743

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Izvolte... Preseli se ...

  Za bratsku rusiju ne treba ni viza ni pasoš... Ili možda treba???
  To je Ukrajina

  P.S.
  Začuđujuće je da priroda cveta u Černobilju, da se se namnožile životinje, vratile istrebljene vrste....
  Priroda je jača od čoveka!


 10. #10
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  To je Ukrajina

  P.S.
  Začuđujuće je da priroda cveta u Černobilju, da se se namnožile životinje, vratile istrebljene vrste....
  Priroda je jača od čoveka!

  Ajde?.. Ukrajina...

  Pa dobro i oni su neka "braća"

  Inače.... Šta znaju konji šta je radioaktivnost...

 11. #11
  Aktivan član другарица (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.727
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  За Ђинђића барем знамо где је ...

 12. #12
  Veoma poznat
  Učlanjen
  12.06.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Између Истока и Запада
  Poruke
  10.085
  Tekstova u blogu
  5
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  To je Ukrajina

  P.S.
  Začuđujuće je da priroda cveta u Černobilju, da se se namnožile životinje, vratile istrebljene vrste....
  Priroda je jača od čoveka!

  Док се у постпетооктобарској Србији много штошта гаси, фирме пропадају, људи све више напуштају земљу и одлазе у бели свет, бирои за незапослене су препуни факултетски образованих људи са одличном пословном каријером...

 13. #13
  Aktivan član другарица (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.727
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Alekasandar3 Pogledaj poruku
  To je Ukrajina

  P.S.
  Začuđujuće je da priroda cveta u Černobilju, da se se namnožile životinje, vratile istrebljene vrste....
  Priroda je jača od čoveka!

  Које истребљене врсте? Мамути? Тираносауруси?

  Коњи ваљда никада нису били истребљени

 14. #14
  Buduća legenda Alekasandar3 (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Second Star to the Right and Straight on 'Til Morning
  Poruke
  35.462
  Tekstova u blogu
  80
  Reputaciona moć
  743

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio другарица Pogledaj poruku
  Које истребљене врсте? Мамути? Тираносауруси?

  Коњи ваљда никада нису били истребљени
  "Gotovo" isptrebljeni.
  Reč je o nekim Mongolskim konjima koej su uvezli u tu oblast.

 15. #15
  Buduća legenda Derer (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Lepo mi je dok nekome trujem chaj
  Poruke
  42.806
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  754

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  mnogo bolje pitanje je gde su danas otpoVashi i u koju zemlju su se sad uputili da shire demokratiju vladavinu prava i demokratske principe i norme
  jaooo shto bi voleo da su u iranu pa da iskuse malo u praxi kalifatsko zakonodavstvo...
  ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.

 16. #16
  Elita Добро дошли (avatar)
  Učlanjen
  31.10.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тимочка крајина
  Poruke
  19.244
  Reputaciona moć
  459

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Ajde?.. Ukrajina...
  Pa dobro i oni su neka "braća"
  Inače.... Šta znaju konji šta je radioaktivnost...
  ....и Дача где је Чернобиљ!

 17. #17
  Buduća legenda Psihologue (avatar)
  Učlanjen
  11.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  36.316
  Reputaciona moć
  410

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Владан ИПХ Pogledaj poruku
  Преварили народ, распродали земљу у бесцење, углавили нас у дугове...

  Питање је где би требали да буду после пада са власти?
  Да ли постоји нека политичка опција која се залаже за обнову намештених приватизација и кажњавање лопова који су то омогућили?
  Сви набројени су се показали као сарадници приликом дефинитивног уништења наше економије. Чак је и овај нови СнС проевропски и компромисерски настројен, значи и они су се продали!
  Nemogu da unishte ekonomiju ,ekonomija ne postoji...........
  Nemogu nas uvaliti u dugove jer smo poodavno u njima,samo su nam produzili
  rok za vracanje na nekih 500godina..
  Politichka opcija koja bi trebala da postoji I DA SE MI DOVEDEMO U RED
  je PROTEKTORAT.
  Da se uhvate dizgine sa bichom i eto NAS u boljem zivotu.
  /ala je jako ovo sunce/

 18. #18
  Elita Сталкер (avatar)
  Učlanjen
  20.05.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Зона
  Poruke
  21.418
  Reputaciona moć
  3339

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Пошто су углавном потрошили парице које су добили од амера,разбежали се на све стране.
  Срећу за све,бесплатно,и нека нико одавде не оде незадовољан !

 19. #19
  Elita Сталкер (avatar)
  Učlanjen
  20.05.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Зона
  Poruke
  21.418
  Reputaciona moć
  3339

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  За оне који не знају
  http://sr.wikipedia.org/wiki/%C4%8Cernobilj
  Срећу за све,бесплатно,и нека нико одавде не оде незадовољан !

 20. #20
  Poznat Крагуј (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pivara
  Poruke
  7.170
  Reputaciona moć
  634

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  [QUOTE=Atreides;10460120]Šta su uradili akteri...za preporod Srbije...

  Zoran Đinđić,

  Vojislav Koštunica,
  Nebojša Čović,lider Demokratske alternative.
  Velimir Ilić, predsednik Nove
  Čedomir Jovanović
  Ljubisav Đokić, Džo Bagerista.
  Goran Svilanović, predsednik Građanskog saveza Srbije 5. oktobra predvodio kolonu Užičana.
  Otpor,

  itd... QUOTE]
  neka podju ka ovom mafijasu,prvi sa spiska,nego gde je onaj silan glupi narod koji je naseo na pricu ovih hostaplera i prevaranata i to skolovanih,gde je on sada?

 21. #21
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio zika39 Pogledaj poruku
  ....и Дача где је Чернобиљ!
  Brate, u moje vreme iza Subotice je bila gvozdena zavesa... Sve odatle na severoistok je bila beda... To nikog normalnog nije interesovalo....

  Sem ako nemaš sklonosti da farmerice peglaš na liniju...

 22. #22
  Ističe se chat-nik (avatar)
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.390
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  da su 6. oktobra napunili zatvore.....svega ovoga ne bi bilo.........

 23. #23
  Ističe se
  Učlanjen
  19.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  2.697
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio chat-nik Pogledaj poruku
  da su 6. oktobra napunili zatvore.....svega ovoga ne bi bilo.........
  Kako da su napunili kad su ti sto su 5.oktobra dosli na vlast jos veci lopovi od onih koji su 5.oktobra pali sa vlasti.

 24. #24
  Ističe se
  Učlanjen
  19.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  2.697
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  [QUOTE=Крагуј;10463333]
  neka podju ka ovom mafijasu,prvi sa spiska,nego gde je onaj silan glupi narod koji je naseo na pricu ovih hostaplera i prevaranata i to skolovanih,gde je on sada?
  Eno lezi po prugama,odseca prste,gladuje,bezi iz zemlje i sl. Osim stranackih fukara koji su se uhlebili negdepa eto kao zivotare dok oko njih sve propada.

 25. #25
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Gde su danas akteri 5 oktobra!

  Citat Original postavio Atreides Pogledaj poruku
  Kako da su napunili kad su ti sto su 5.oktobra dosli na vlast jos veci lopovi od onih koji su 5.oktobra pali sa vlasti.
  To jednostavno nije tačno... Većih lopova od Slobinih nema...

Slične teme

 1. Šta smo dobili od 5.oktobra
  Autor Torrente Bgd u forumu Politika
  Odgovora: 173
  Poslednja poruka: 04.05.2009., 01:18
 2. Afere u Sbiji i njihovi akteri!
  Autor GruberBG u forumu Politika
  Odgovora: 20
  Poslednja poruka: 26.11.2007., 13:25
 3. Odgovora: 11
  Poslednja poruka: 18.11.2006., 08:11

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •