Preživela pad sa šestog sprata!

Jedna 22-godišnja devojka preživela je pad sa šestog sprata zgrade u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu.

Ona je pokušala da sa terase na šestom spratu siđe na balkon ispod, ali je najpre pala na drvo, a potom i na travnjak ispred zgrade, prenose beogradski mediji.

Očevici kažu da je devojka L.S. bila svesna posle pada, a prevežena je u Urgentni centar, gde je bila
na reanimaciji, a zatim joj je imobilisan vrat.

List "Blic" u svom online izdanju navodi da je L. S. narkomanka i često pravi probleme majci V. S. i očuhu M. M., koji stanuju u Bulevaru dr Zorana Đinđića.

Navodno se i u ponedeljak ujutro posvađala s majkom, koja ju je, prema nezvaničnim informacijama, zaključala na terasi. Nakon toga V. S. je otišla na posao, dok je njen suprug M. M. spavao u stanu.

Nakon što ju je majka zaključala na terasi, L. S. je pokušala da otvori vrata i uđe u stan. Lupala je, ali očuh se nije budio. Posle nekoliko pokušaja da otvori vrata, devojka se popela na sims i prešla na balkon prve komšinice. Počela je da lupa na vrata terase ne bi li joj komšinica otvorila, ali uplašena žena nije se usudila da otvori. L. S. se ponovo popela na sims i vratila na terasu očuhovog stana. Nije odustajala od namere da izađe sa balkona, pa je ponovo preskočila ogradu terase i pokušala je da siđe na peti sprat.

Jedan od molera, koji je radio u komšiluku pozvao je policiju kada je video da L. S. pokušava da siđe sa terase.