Обрачун финансијске мафије са власником Курира
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 38

Tema: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

 1. #1
  Владан ИПХ nije na forumu
  Сећај се краја свога, и нећеш сагрешити довека!
  Veoma poznat Владан ИПХ (avatar)
  Učlanjen
  02.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.210
  Reputaciona moć
  174

  Podrazumevano Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  ИНТЕРВЈУ: Радисав Родић, покретач дневних листова Курир и Глас јавности

  До сада су ми стављали пиштољ на чело, у уста, дизали ауто у ваздух, подметнули бомбу у зграду
  Не пада ми на ум да бежим из земље. Немам од чега да бежим. Је л' од истине? Па, моја највећа снага је истина
  Динкић и његови су ми овде нудили свакојаке нагодбе, нудили су ми паре да их не дирам, али ја сам рекао: „Ова кућа није на продају"
  Позивам све структуре власти да схвате да је овде реч о линчу
  Кад смо објавили књигу 2005. године „Демократска пљачка Србије", Динкић је дошао и рекао: „Ако пустиш ту књигу у оптицај, ја ћу те уништити"
  Ако Србија сматра да ја треба да идем у затвор, идем сам. Ако је то за бољитак Србије, да ја идем у затвор и да ме обесе, ићи ћу

  После 100 дана терора, ја сам добио хемангиом на јетри. Морао сам да се оперишем

  Покретач дневних листова Глас јавности и Курир, Радисав Раја Родић, каже у разговору за Правду да финансијска инспекција свакодневно „вршља" по његовој фирми, али и додаје да неће открити ниједну неправилност. Родић каже и да њему и његовој породици свакодневно прете, да живи у страху, не може мирно да спава, али да неће одустати да се бори за слободу извештавања.
  - До сада су ми стављали пиштољ на чело, у уста, дизали ауто у ваздух, подметнули бомбу у зграду. Било је разних дојава. А сада имам претње од разних анонимуса који неће да се представе.
  Да ли вас зову телефоном, шаљу поруке? Шта вам кажу?
  - Зову ме телефоном, свашта кажу за мене и за моју породицу, јер нападам Чеду, Динкића и економско-финансијску мафију у овој држави. Млађан Динкић је највећа штеточина коју је икад Србија имала у својој историји. Уништио је све српско: банкарство, привреду, целу економију, а он је сад министар економије. Поставио је своје људе на место пореских полицајаца и сад ти људи долазе у фирму и траже поново документацију коју су већ узели 2005. године
  Јесу ли нешто нашли?
  - Ни тада нису ништа нашли, ни сад немају шта да нађу. Али, хоће да нас тероришу, могуће по народној пословици: „Двојица без душе, један без главе". Ту су сваки дан. Моје фирме до сада имају 1.096 пореских записника, различитих решења и одлука. Ја лично имам 84. Имамо укупно девет кривичних пријава и све су одбачене. Али, коме ја то да објасним сада? Само се питам шта ће ови порески инспектори, ових 86 колико је било код нас, да кажу својој деци, својим унуцима и синовима када су Радисава Родића окривили ни кривог ни дужног. Закон каже - боље је сто кривих на слободи, него један невин у затвору. Ја сам после четири године доказао да сам невин. А они, где ће им душа? Почели су поново да ме тероришу. Најгоре је од свега што су дошли овде и узели интерни документ од жене која води књиговодство. Сада покушавају да повежу нешто и тај интерни документ су дали Б92, а он је то узео здраво за готово. И све је лажи изнео о нама.
  Кажете да прете и вашој породици. Да ли се плашите? Можете ли мирно да спавате?
  - Не могу мирно да спавам, јуче сам се пробудио у пола два ујутру. Не знам шта да радим. Позивам све структуре власти да схвате да је овде реч о линчу од стране политичко-економско-финансијске мафије. На све телефоне ме зову и узнемиравају, шаљу ми разне изасланике који ми свашта кажу - ово ће ти се десити, оно ће ти се десити.
  Шта кажу да ће вам се десити?
  - Кажу да ћу бити ухапшен данас.
  Плашите ли се хапшења?
  - Не плашим се, јер ми је савест мирна.
  Нећете да бежите из земље?
  - Не пада ми на ум. Немам од чега да бежим. Од чега да бежим? Је л' од истине? Па, моја највећа снага је истина. Ја само говорим истину.
  Позивате власт да вас заштити. Јесте ли се обратили лично министру полиције и тражили да вас заштити?
  - То сам урадио само преко медија. Не могу да молим никога да ради свој посао.
  Али, преко медија сте их ипак замолили?
  - Јесам, послао сам саопштење за јавност свима. Послао сам и свим амбасадама, свим институцијама, а ОЕБС се овде прави луд. Знате ли ви ко је купац Б92? Стварни купац Б92 је она организација за отворено друштво, Сорошева организација. А онда је она то поделила овде одређеним чаушима и њихови чауши раде свашта. На пример, дошао је данас код нас инсајдер из Б92 и рекао ми је: „Рајо, ови наши пљачкају на тај начин што један део наплаћују у кешу и не издају фактуре, а један део у иностранству у оф шор компанији, зато су нам биланси у минусу". И тиме треба да се позабави пореска полиција, јер тако раде годинама.
  Инспекција је код вас, кажете, боравила три године. Ништа вам нису нашли, а постоје спекулације да сте се ви нагодили са Динкићем?
  - О чему ви причате? Ја се нагодио са Динкићем? Динкић и његови су ми овде нудили свакојаке нагодбе, али ја сам рекао - ова кућа није на продају. То је мој одговор свим њиховим понудама. Па су проширили глас да сам продао нарко дилерима фирму. И на то сам им одговорио песмом „Ова кућа није на продају", коју можете чути на сајту Курира.
  Шта су хтели да купе?
  - Нудили су паре да их не дирам. Нисам ја човек који се продаје.
  Осећате ли се усамљено на медијској сцени?
  - Апсолутно усамљено. Исто као што сам се осећао 99. године, као Глас јавности који је био против Милошевића. А сада, када је дошла нова власт, они су уз њих. То су све превртачи. А ми смо само уз народ и уз правду која треба да изађе на видело.
  Рекли сте да сте били принудни донатор свега што се догађало 5. октобра. Зашто принудни? Ко вас је принудио?
  - Зато што су ме преварили. Обећали су ми да ће ми то платити. 2003. године, кад сам пустио налог за наплату тог чека, онда су ми дигли ауто у ваздух. Ја сумњам да је ту умешан Чеда, Беба или Горан Весић.
  Јесте ли покренули пријаву?
  - Па не могу ја да покренем пријаву. Дао сам МУП-у изјаву на кога сумњам.
  Чедомир Јовановић је у више наврата говорио да је Динкић вама правио новине тако што вам је дотурао информације?
  - Не, молим вас. Динкић је био један од инсајдера у влади и давао је информације.
  Зашто је та сарадња пукла?
  - Ништа није пукло. Он је давао информације новинарима. Он и сад даје информације новинарима преко разних курира. Није он овде наивна личност.
  Али, док сте добијали информације од њега, није га било на насловној страни у негативном контексту?
  - Нисмо имали разлога да га нападамо, јер нисмо имали документа. Кад смо објавили књигу 2005. године „Демократска пљачка Србије", од тог момента је он дошао и рекао: „Ако пустиш ту књигу у оптицај, ја ћу те уништити". И после 100 дана терора, ја сам добио хемангиом на јетри. Морао сам да се оперишем.
  Рекли сте у једном саопштењу да су се неки из бившег ДОС-а, а садашње ДС, оградили од дуга који сада тражите од Чедомира Јовановића. Ко су ти људи?
  - Чеда Јовановић је једини главни кривац.
  Тражили сте сусрет очи у очи са Динкићем. Ако се то некада догоди, шта ћете му прво рећи?
  - Да је највећа штеточина у овој држави и није му место у министарској фотељи. Прва ћелија треба да буде његова. То је највећи злочинац ове државе.
  Само он?
  - Он и његова камарила.
  А ко је то?
  - И онај његов Верко. Он је џелат Шумадије.
  Значи, Динкићу бисте прво рекли да је лопов?
  - Да. У ствари, не да је лопов, него да је највећа штеточина будућности деце и српског народа. То бих му рекао у лице, одмах. Где му је душа, где му је морал? Најгоре од свега је што он не зна шта не зна и не зна шта треба да зна. Тражио сам од Б92 сат времена да одговорим на блаћење фирме, мене и моје породице.
  Колико ће све ово да штети фирми?
  - То ће да одлучи суд. А штета је у десетинама милиона евра.
  И шта ћете даље?
  - Тужићу их. Само пакујем папире и тужићу их.
  Ако вам ипак нешто, како кажете, напакују, шта ћете онда? Да ли се плашите?
  - Молим вас, и затвор је за људе. А где ће душа онима који буду то урадили? Ако Србија сматра да ја треба да идем у затвор, идем сам. Ако је то бољитак Србије, да ја идем у затвор и да ме обесе, ако је то добробит за Србију, ако треба све што имам да поклоним Србији, ја ћу да поклоним, а не лоповима у Србији и џелатима српског народа.
  Ј. Велиновић
  http://novinar-novinar.blogspot.com/

  ************************************************** ******************

  Шта мислите, ко је следећи на удару после господина Радисава Родића? 2. #2
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Mislim da Radisav Rodić nikako ne može biti gospodin čim se u njegovim novinama štampaju onakve bljuvotine. A nadam se da će sledeći biti upravo drugi akter priče, Dinkić.

 3. #3
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Mislim da Radisav Rodić nikako ne može biti gospodin čim se u njegovim novinama štampaju onakve bljuvotine. A nadam se da će sledeći biti upravo drugi akter priče, Dinkić.
  Kako to misliš kad Dinkić nema ni jednu prijavljenu firmu niti bilo kakav trag poslovanja u privredi?...ako ima pare dobro ih je sakrio i čeka da ode sa funkcije i postane nn lice.

 4. #4
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio misoni Pogledaj poruku
  Kako to misliš kad Dinkić nema ni jednu prijavljenu firmu niti bilo kakav trag poslovanja u privredi?...ako ima pare dobro ih je sakrio i čeka da ode sa funkcije i postane nn lice.
  Znam da nema, vešto je krao. Ali ako ništa drugo mogu da ga hapse na osnovu toga što nije savesno radio svoj posao i što je upropastio sve što je dotakao, počev od banaka preko fabrika.

 5. #5
  Владан ИПХ nije na forumu
  Сећај се краја свога, и нећеш сагрешити довека!
  Veoma poznat Владан ИПХ (avatar)
  Učlanjen
  02.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.210
  Reputaciona moć
  174

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Mislim da Radisav Rodić nikako ne može biti gospodin čim se u njegovim novinama štampaju onakve bljuvotine. A nadam se da će sledeći biti upravo drugi akter priče, Dinkić.
  Од када је истина о пљачки Србије и аферама ''бљувотина''? Да ниси из иностранства, па да незнаш за масовна отпуштања и лажна обећања? Ако ти се не свиђа истина, забиј главу у песак!
  цццц... Испаде гласник који преноси злу вест(о корупцији), зао. Наравно да је обичном човеку мучно слушати о злу, али истина се мора знати и саопштити, ма каква била!
  Лажна господа су она која таје истину, а не која је објављују!

 6. #6
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Znam da nema, vešto je krao. Ali ako ništa drugo mogu da ga hapse na osnovu toga što nije savesno radio svoj posao i što je upropastio sve što je dotakao, počev od banaka preko fabrika.
  Ne može to tako.Da bi policija i sudstvo uradili tako nešto političari moraju da donesu odgovarajuće zakone,a što bi oni donosili zakone protiv sebe kad su sada sami iznad zakona?

 7. #7
  Veoma poznat Enchanted (avatar)
  Učlanjen
  07.11.2008.
  Pol
  ženski
  Poruke
  10.930
  Reputaciona moć
  144

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio Владан ИПХ Pogledaj poruku
  Од када је истина о пљачки Србије и аферама ''бљувотина''? Да ниси из иностранства, па да незнаш за масовна отпуштања и лажна обећања? Ако ти се не свиђа истина, забиј главу у песак!
  цццц... Испаде гласник који преноси злу вест(о корупцији), зао. Наравно да је обичном човеку мучно слушати о злу, али истина се мора знати и саопштити, ма каква била!
  Лажна господа су она која таје истину, а не која је објављују!
  Pričala sam o maniru njegovih novina, njihovim vulgarnim naslovima, senzacionalizmu bez pokrića i petparačkim pričama koje objavljuju zarad rejtinga. Čovek koji to toleriše nije gospodin. Ako želi da bude shvaćen za ozbiljno neka nauči novinare da pišu ozbiljno a ne kao bagra koja se odnosi sa nepoštovanjem i prema krivima i prema onima koji to nisu. Lično znam osobu o kojoj je Kurir objavio niz laži tako da mi ih uopšte nije žao i smatram da ih treba ukinuti. Jedno je otkriti problem, drugo je naduvati isti radi tiraža i love A oni se upravo time bave ...

 8. #8
  Elita Navar (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  twilight
  Poruke
  20.163
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  koliko je meni poznato niko nije otisao u corku zato sto je cinio krivicna dela vec zato sto su ga uVatili..ne znam mozda gresim

 9. #9
  Владан ИПХ nije na forumu
  Сећај се краја свога, и нећеш сагрешити довека!
  Veoma poznat Владан ИПХ (avatar)
  Učlanjen
  02.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.210
  Reputaciona moć
  174

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Дакле, да се вратимо на најбитније из ове теме. Како то да једнима финансијска инспекција не излази из просторија(нпр. Курира), док се лажно фактурисање и двоструко књиговодство Б92 толерише? Јел и ту Курир износи ''бљувотине'' или истину?

  Знате ли ви ко је купац Б92? Стварни купац Б92 је она организација за отворено друштво, Сорошева организација. А онда је она то поделила овде одређеним чаушима и њихови чауши раде свашта. На пример, дошао је данас код нас инсајдер из Б92 и рекао ми је: „Рајо, ови наши пљачкају на тај начин што један део наплаћују у кешу и не издају фактуре, а један део у иностранству у оф шор компанији, зато су нам биланси у минусу". И тиме треба да се позабави пореска полиција, јер тако раде годинама.
  Коме то смета истина, па је оцрни толико?

 10. #10
  Владан ИПХ nije na forumu
  Сећај се краја свога, и нећеш сагрешити довека!
  Veoma poznat Владан ИПХ (avatar)
  Učlanjen
  02.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.210
  Reputaciona moć
  174

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  [QUOTE]
  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Pričala sam o maniru njegovih novina, njihovim vulgarnim naslovima, senzacionalizmu bez pokrića i petparačkim pričama koje objavljuju zarad rejtinga.
  Дакле, ти о форми, а ја о суштини. Испаде називање лопова лоповом и наркомана наркоманом неприкладно причање претпарачких прича, а није вулгарно то што неко краде државу или ради са мафијом. То што болна истина, подразумева болно изражавање, није до писца текста, него до оног ко то безакоње чини. Бављење стилским грешкама и прејаким речима, је манир оних који би да причају о споредном а не о суштини текста.

  Čovek koji to toleriše nije gospodin. Ako želi da bude shvaćen za ozbiljno neka nauči novinare da pišu ozbiljno a ne kao bagra koja se odnosi sa nepoštovanjem i prema krivima i prema onima koji to nisu.
  Ко жели схватиће озбиљно, оно што нам се дешава пред носом. Прећуткивање и улепшавање стварности није господствено него преварно и обмањиво.
  Lično znam osobu o kojoj je Kurir objavio niz laži tako da mi ih uopšte nije žao i smatram da ih treba ukinuti. Jedno je otkriti problem, drugo je naduvati isti radi tiraža i love A oni se upravo time bave ...
  Ово се зове наопака рационализација, стаљинистичког кова. Мешати криве и невине, жртве и злочинце тј. мутити воду је наопако релативизовање појмова. Представљати реално обавештавање жељом за богаћењем је апсурд у овом случају чак и ментална пројекција. Пошто је господину Родићу нуђен новац да ућути, а он се није поколебао, то само говори о његовом непоткупљивом моралном интегритету, зато и трпи финансијску хајку.Само поштени страдају од мафије, док су њихови послушници заштићени.

 11. #11
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  22.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  184
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Medijska blokada.
  Teror.
  Uskracivanje sloboden govora.

 12. #12
  Elita 0077 (avatar)
  Učlanjen
  01.06.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.678
  Tekstova u blogu
  3
  Reputaciona moć
  402

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Ma Rodić je cvećka nevidjena...

 13. #13
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Zatvor za Kurir!!!

 14. #14
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Vas bi trebao vise da brine obracun drzavne mafije sa narodom, ali dobro ko prezivi pricat ce
  A Mari usque ad Mare

 15. #15
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio Enchanted Pogledaj poruku
  Znam da nema, vešto je krao. Ali ako ništa drugo mogu da ga hapse na osnovu toga što nije savesno radio svoj posao i što je upropastio sve što je dotakao, počev od banaka preko fabrika.
  o, kako je to uopsteno i uprosteno........

  napisi ti nama, da znamo i mi kako je ono to upropastio sve sto je dotakao???
  kako je to nesavesno radio posao???

  kako je to, tako vesto krao da nema niti jedne afere vezane direktno za njega, pa i moze da zayebava svaku vladu od 2000 te........svaku je srusio, a niko mu nista nije nasao.....

  Nije mi Dinkic nista simpaticniji od ostatka budalaste vlade, ali ove floskule su vec odavno dosadne

 16. #16
  Poznat Крагуј (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pivara
  Poruke
  7.170
  Reputaciona moć
  634

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio inagadadavida Pogledaj poruku
  o, kako je to uopsteno i uprosteno........

  napisi ti nama, da znamo i mi kako je ono to upropastio sve sto je dotakao???
  kako je to nesavesno radio posao???

  kako je to, tako vesto krao da nema niti jedne afere vezane direktno za njega, pa i moze da zayebava svaku vladu od 2000 te........svaku je srusio, a niko mu nista nije nasao.....

  Nije mi Dinkic nista simpaticniji od ostatka budalaste vlade, ali ove floskule su vec odavno dosadne
  dzaba tebi bilo sta pisati,videces kad Srbi ponovo budu vladali Srbijom kakav ce revansizam nastupiti pa ces gledati kako se sudi i presudjuje pobornicima fasizma i 4 rajha,zivi bili pa videli

 17. #17
  Aktivan član tsartsaris (avatar)
  Učlanjen
  03.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.546
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Ma cim pomislim na "jadnog" Radisava Raju Rodica....meni suze krenu na oci....

 18. #18
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  dzaba tebi bilo sta pisati,videces kad Srbi ponovo budu vladali Srbijom kakav ce revansizam nastupiti pa ces gledati kako se sudi i presudjuje pobornicima fasizma i 4 rajha,zivi bili pa videli
  a sada srbijom vladaju .............gremlini???

 19. #19
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  E nasao se ovaj lopov da kuka...ja bih ga upitao ,sta bi sa privatizacijom stamparije Nikola Nikolic u KG i firme stragarit u Stragarima,obe je ovaj lopov privatizaovao i totalno upropastio,pokrao sve sto je vrednije i odvezao za BG i stotine familija ostavio na ulici..inace,obe ove njegove privatizacije su ponistene....ma bukagije bre za ovog bandita .
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 20. #20
  Poznat Крагуј (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pivara
  Poruke
  7.170
  Reputaciona moć
  634

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio inagadadavida Pogledaj poruku
  a sada srbijom vladaju .............gremlini???
  pa ne bi sad da omaložavamo gremline,vidi danas SRBIJA je okupirana zemlja,isto kao za vreme 3 rajha i onda kao i sada Srbi su se najmanje pitali,fašisti su tada kao i sada postavljali njima podobne i podesne ljude koji će sprovoditi politiku i brinuti o interesima tadasnjeg 3 a danasnjeg 4 rajha
  jednom recju istorija se ponavlja......

 21. #21
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.249
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio inagadadavida Pogledaj poruku
  a sada srbijom vladaju .............gremlini???
  ne nego snorkijevci
  The Show Must Go On...

 22. #22
  Domaćin Ilinoida (avatar)
  Učlanjen
  09.10.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  У твом компјутеру...
  Poruke
  4.769
  Tekstova u blogu
  19
  Reputaciona moć
  85

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Свака част господину Родићу на овој изјави. Народ је уз њега. Само храбро! Нека се не плаши хулигана са Б92 и осталих штеточина Србије што вршљају по овој земљи
  Косово је срце Србије

 23. #23
  Poznat Крагуј (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pivara
  Poruke
  7.170
  Reputaciona moć
  634

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio tsartsaris Pogledaj poruku
  Koliko si ovo smisljao???
  kakvo pitanje da čovek prosto zaneme tj zaćuti

 24. #24
  Aktivan član tsartsaris (avatar)
  Učlanjen
  03.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.546
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio Крагуј Pogledaj poruku
  kakvo pitanje da čovek prosto zaneme tj zaćuti
  Veruj mi bilo bi pametnije "zanemes" ili zacutis..........vise ste dosadni sa tom pricom.
  Koliko god se tebi svidjalo to ili ne,ovu vlast ,kakva god da je ,izabrao je narod........
  A sad sto tebi ne odgovara to.....to je neka druga prica....

 25. #25
  Poznat Крагуј (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pivara
  Poruke
  7.170
  Reputaciona moć
  634

  Podrazumevano Re: Обрачун финансијске мафије са власником Курира

  Citat Original postavio tsartsaris Pogledaj poruku
  Veruj mi bilo bi pametnije "zanemes" ili zacutis.
  e za ovo si upravu "Došlo vreme da pametan zaćuti a budala da progovori"-kaže jedna izreka mog naroda

Slične teme

 1. Odgovora: 92
  Poslednja poruka: 11.05.2009., 20:52
 2. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 13.02.2009., 17:06
 3. Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 20.01.2006., 00:28

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •