Veoma dugo se uzdrzavam, kazem "proci ce..." ali ovo sto mi se desava ocigledno ne prolazi.

Evo o cemu je rec...

I

Na nozi, samo na jednom stopalu, imam pojacan svrab. Sto je toplije (i predpostavljam sto se vise noge znoje) to je svrab jaci. Onda uzmem i krenem da se cesem (jer stvarno ne mogu da izdrzim to) i svrab krene da me primorava da sve vishe i vishe gulim kozu. Na kraju iscepkam onaj prvi deo koze pa me boli dok hodam :?
Stvar koja me cudi je ta da i kad se okupam, operem noge posle kupanja krene da me svrbi. Operem patike, kupim nove, operem noge, stavim ih u nove patike i odmah nakon malog znojenja nogu krenu da me svrbe. Ovo traje vec neke 2ipo godine, krenulo je samo od donjeg dela prstiju, sada me svrbe celom povrsinom tabane. Dalje od toga se ne siri vec duze vreme.

Sad ne znam da li bi tu onaj puder za noge, protiv znojenja nogu pomogao nesto jer ipak time samo sprecavam da krene TO da me svrbi, a problem ostaje neresen.

II

Drugi neresen problem je taj sto grickam nokte i ne znam kako da se odviknem te ruzne navike. Jednostavno i kada ih ne grickam , kada sam nesto nervozan krenem da ih cupkam.A kada izrastu malo, toliko su slabashni da mi se veoma lako zacepe, polome ili sta vec.

III

Treci problem je problem koji me muci najvise. Od malih nogu. Taj problem se zove POGUBLJENOST. Od neke moje 5 godine izgubio sam tuce kljuceva, kapa, salova, satova, kisobrana, naocara, peskira ama svega sto se moze izgubiti. Snabdeo sam pola Beograda.

IV

Problem je taj sto cesto osecam nedostatak koncentracije. Setim se osnovne skole kada sam bio medju 5 najboljih u osnovnoj, a gledaj me sad , zavrsio gimnaziju, a nemam koncentracije da napamet naucim jedan pisljivi tekst od 2,3 strane. I ja ocu na fakultet...

Ajde doktori pomagajte ovom slucaju
Pozdrav i hvala