MFC Partner Meeting - IT lek u doba krize
14-16 jun 2009, Country club hotel Babe


Kompanija MFC Mikrokomerc, od 14.-16. juna 2009., u hotelu “COUNTRY CLUB Hotel BABE”, organizuje četvrti MFC Partner Meeting seminar koji će okupiti domaće IT stručnjake i predstavnike državnih institucija, banaka, malih i srednjih preduzeća. Trodnevni seminar biće obeležen inovacijama, aktuelnostima i strateškim rešenjima kojima je osnovni cilj da budu platforma efikasnijem poslovanju korisnika.

Svoje učešće na ovogodišnjem MFC Partner Meeting seminaru potvrdile su i kompanije koje su prepoznatljivi brendovi u oblasti IT-a, Microsoft i IT Excellence. Uzimajući u obzir ovu činjenicu, tendencija je da sledeće godine on preraste dosadašnje okvire i okupi veći broj domaćih i stranih IT brendova.

Svi učesnici imaće priliku da se kroz paralelne postavke detaljnije informišu o prvoj IT franšizi- Spider Data Centar, mogućnostima najboljih svetskih tehnologija za optičko prepoznavanje dokumenata i sadržaja, kao i novog operativnog sistema Win 7 Beta.

Tokom seminara biće organizovana izložba DIMS skenera i najsavremenijih kamera za video nadzor renomiranog proizvođača, kompanije Canon.

Seminar se održava sa ciljem da se svim zainteresovanim biznis subjektima predoče snage IT trendova bez čije primene je nezamisliv privredni razvoj.

Upravo su informaciono-komunikacione tehnologije lek u uslovima aktuelnih efekata ekonomske krize.

MFC Partner Meeting seminar je jedinstven po tome što predstavlja spoj IT znanja, iskustva, vizija i potreba korisnika.

Pozivamo sve kompanije koje korišćenjem savremenih informatičkih rešenja žele da ostvare uštede, reorganizuju i unaprede svoje poslovanje, zadrže tržište, kupce i proizvode i na taj način ostvare konkurentnu prednost, da uzmu učešće na MFC Partner Meeting seminaru.

Dođite da zajedno oblikujemo ovogodišnji MFC Partner Meeting seminar i da sa njega, kao i do sada, ponesemo nezaboravne trenutke, da nam ukratko bude LEPO I KORISNO.

PREUZIMANJE PROGRAMA SEMINARA KAO I ON-LINE REGISTRACIJU MOŽETE IZVRŠITI NA ADRESI: http://www.earhiva.com/babe2009/prijava.php

Sa radošću Vas očekujemo,

MFC Mikrokomerc

Za sve detaljnije informacije u vezi ucešca na MFC Partner Meeting seminaru:
MFC-Mikrokomerc
Zaplanjska 86
11000 Beograd
Tel: 011/397-4272
Fax: 011/3095-233
e-mail: marketing@earhiva.com
web: www.earhiva.com

PRIMAFILA
Višnjicki venac 97/3
11000 Beograd
Tel: 011/27555-24
mob: 064/6689-344
e-mail: primafila@sbb.co.yu

Saša Petrović
Sales department
MFC Mikrokomerc - Beograd
Tel/Fax: 011/397-4272, 3095-233
Mob: 064/640-1433