ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 58

Tema: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

 1. #1
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  На нашој страни смо МИ, на њиховој страни су ОНИ.

  Ја сам своју поделу извршио. Не занимају ме више ни странке, ни коалиције, ни удружења, ни демократе, ни комунисти, ни националисти, ни монархисти, ни ови -исти, ни они -исти.. Све је то звечка за будале, шљокице за мајмуне. Постојимо МИ и постоје ОНИ.
  ОНИ су они што подразумевају да им се клањамо, да их обожавамо, да им се дивимо, да их одобравамо, да немамо куд него да признамо да су незаменљиви, да су крем, да су "елита" и да је нормално да због тога и не покушамо да пробамо без њих и да се успротивимо.
  ОНИ су ти који унапред за три генерације имају обезбеђена места на добрим положајима, који имају деде, очеве, стричеве, стрине, тетке, кумове, шураке тамо где треба и кад' треба и колико треба.
  Да, да, то су ОНИ што им само видиш руку иза затамњеног стакла, и ролекс на њој, када бацају ђубре док журе ка канцеларијама.
  Док се МИ уздамо у наших десет прстију ОНИ тренирају само једну руку - леву и на капуту имају само један - десни џеп.
  То су ОНИ чија су деца увек у праву, и када пребију наше дете, и када пребију наставника а ако треба и на нас ће кренути јер нису учени о границама, о обзиру, о поштовању, о другом, о човеку...
  Да, да, њихова деца још у обданишту имају спремну канцеларију, и фотељу, и шофера, и тетке, и ујаке, и кумове, и панорамски лифт, и подрум за не дај боже, па када крену у школу могу да лупају чврге директорима јер је то део обуке како треба са марвом и са стоком, са рајом, тј у будућности са нашом децом...
  И немам разумевања за њихову децу, и за мене њихова деца нису деца, и не занима ме то што нису крива јер су забога деца, и не, не, не желим ни да слушам те сплачине, не, њихова деца су ОНИ људи који ће се једнога дана односити према нашој деци као што се данас њихови родитељи односе према нама...

  А МИ, ко смо МИ?

  МИ смо они поштени, они вредни и марљиви, они одговорни, они човекољубиви и родољубиви, они који се кроз живот управљају застарелим, ретроградним, средњевековним путоказима - моралним нормама и принципима јер нашу децу учимо да не буду бахата, да поштују старије, да друге не треба кињити, малтретирати, ниподаштавати и исмевати, да треба и поделити па чак и све што имамо ако треба дати, да не треба присвајати туђе, да не треба лагати, да се треба уздати у своје способности и да се не треба лактати и грабити већ сарађивати и знање размењивати, поклањати...
  Да Сораби, да Сорабијо моја, да Србадијо лепа, вредна и поштена, МИ смо ти који су гурнути у страну, које су својом бахатошћу "поклопили" а најрадије би нас и закопали негде дубоко само да им нисмо потребни као марва и вучна стока, као декор за друштвено уређење, као цвеће крај прилаза њиховим палатама које њихови керови када иду у шетњу запишавају, ах, да, њихови керови недељно поједу меса колико просечно дете у нашој напаћеној Србији под зуб стави за годину дана.
  Нема црвених, нема жутих, нема плавих, нема комуниста и нема монархиста, нема разноразних -иних и нема безбројних -иста, све је то илузија, опсена, колаж-слика коју су ОНИ оправили и ОНИ је одржавају и дотерују, нема Сораби поносити, родољубиви и истинољубиви, нема, само су ОНИ и само смо МИ, и ничег више нема...
  Но без медведя нет тайги, без тайги нет Сибири, без Сибири нет России, без России весь мир сирота. 2. #2
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Реко да допуним ову моју ратну стазу, па да кажем коју о стиду и пришапнем неку о стидном језику и србским вашкама.

  Бејах пре пар година у Мачви. Случајем, нађох се у једном богатом мачванском селу, у сеоској кафани. Лето, вечерња спарина, јара ждије из земље к'о да се под њом ложи и уморни сељаци, наравно, право с њива нагрнули на ладно пиво и шприцер. Седим тако у ћошку, бистрим и слушам... А кренуо жесток разговор о политици, новцу, пољопривредним пословима и мукама, женама и ко зна чему још... У неки час, један бркајлија, онако простодушно, поче да износи своје муке - држава " дере ", препродавци уцењују, стисло па не можеш ни за порез и дажбине да прикупиш а камоли механизацију да одржаваш... Кад', наједном један сељак, црвен и спечен у лицу, загракта: " Е, која си ти овца, бре, и ти све то плаћаш и на време измирујеш? Па бре, и оном Босанцу си вратио паре, његовој деци јел' тако, а ниси мор'о, умро човек, ко би, бре, знао?... Који си ти, бре, папак! ". На то настави други: " Е, јес' вала цео брав, какав море папак!... Дао би им ја оно, знаш... Кол'ко су само они нас гулили и драли свих ових година!... ". " Е, Брко баш си овца... Е стварно... Ма иди... Брко, Бркооо, воле један!... " - зажагорише њих четворо, петоро за столом. А Брка се некако зајапурио, па скреће поглед а флашу пива примиче устима, па одмиче, па примиче, скањује се к'о да ће зејтин да пије и на крају једва изусти: " Ето, шта ћу, дугов'о сам... ".
  Е, 'ебига...Човек се постидео. Да, да, постидео. Зато што је поштен, што је частан човек. Еј, бре! А колико је таквих бркајлија у овој кукавној земљи? Кад' ове силне агенције мере све и свашта јел' измери нека кол'ко ова земља броји постиђених? Да, постиђених... Ето, верујем ако ниш' друго, а оно од гејева их има више сигурно. Што значи да би могли да рачунају на један добар закон који би их заштитио. Могу ли? Еее, Србијо...
  А, пре стотинак година, бил' би се мој ђед постидео на Бркином месту? Аха, како да не би, постидео би их шаком за врат... А што се ето, мој ђед не би постидео? Једноставно, људи у тој кафани би га гледали с поштовањем због свог поступка, док пет онаквих ништарија ниси могао да скупиш на једном месту у исто време све хајку да начиниш а камоли у комшилуку да ти џигљају. А да неко човеку пребаци поштење, па на то се ни највећа хуља не би усудила! И где је сад' оно и откуд сад' ово? Где нестаде таква врста људи? Па, ето, успели смо да их искоренимо, да их сатремо, као коров што се уништава. А очекујемо да нам буде добро?! Е па, не иде то тако...
  Не верујем да је, тако кажу, нужно морало до тога да дође. Кажу друштвена условљеност, између осталог, иза које стоји индустријализација, миграције, мас-медији, глобализација... Па лепо, ако је нешто друштвено условљено може се и разусловити, исто тако друштвено. Могу бити проблем глобални фактори али не могу бити изговор да се овде и сада, у својој средини, у својој земљи, у својој култури нешто не учини и проба у другом правцу. Може се то. И имамо право на то.
  За почетак, да кренемо од медија?Медији су, како коме, четврти, пети, шести члан породице, хтели ми то да признамо или не. И то веома некултуран, неваспитан, неморалан члан с убилачким и садистичким поривима. Члан који признаје само производ. А не може све бити производ. Не сме, бре, морал бити производ. Не сме. Јер, човек је сам по себи морал. То је суштина човекова. Трговина моралом је трговина људима, прецизније - трговина људским душама. Душама старих, младих, мушкараца, жена и оно најљигавије, најодвратније али и најлукавије - душама омладине и деце. То мора да престане.
  Друштвени морал се мора преселити, као државни програм, у највише државне институције, мора се институционализовати и вратити медијима као " задат ".
  И обдаништима. И школама. Да, " задат ". И да, о да, знам да ће некоме засметати реч " задат ". Ал', осврните се, морал је и сада " задат ". " Задају " га јавни посленици, мас-медијске личности, политичари, народне певаљке, " тренуци истине " а првенствено сами мас-медији као феномен. С обзиром да тај морал није институционализован, сви они га " задају " зависно од устројства сопствене личности. А ко је, молићу лепо, њихова устројства личности прогласио некаквом моралном " мером "? А понашају се и све чине као да су баш они та " мера ".
  Значи, морал мора бити институционализован и " задат " од највиших институција ове државе. А институције нису зграде, већ људи. Имамо ли ми људе око којих можемо постићи већину, сагласност да могу бити " морална мера " друштва јер свима нама представљају неоспорне моралне ауторитете? Верујем да имамо. А ко су? Па, хајде да их нађемо. А ако их немамо? Е, па онда као друштво не треба ни да постојимо.
  Највећи проблем ове државе а и народа није економија, није ни одбрана, није ни корупција, нису ни којекакве интеграције. Највећи проблем целог народа је морал. Из морала све происходи, и одбрана земље, и борба против корупције, и економија, цело друштво се заснива на моралу, а ако њега нема - на неморалу. Нема ту пуно могућности. А ми за најбитнији, основни државни, друштвени, народни проблем немамо никакав програм. Па, какви смо ми то уопште људи? Треба нам државни програм моралног, културног, духовног препорода нације или нас неће ни бити, ни нас, ни наше деце, ни наших унука. Може се то. И имамо право на то.
  Док свака нафљискана подрепњача с медија или којекаква увозно-извозна НВО баба буде имала прилику да задаје " меру " морала, морал ће и остати ту где јесте, под репом неке морално посрнуле НВО бабе.

  А подсетићу.

  Није морално лагати, па макар се и политиком бавили.
  Није морално красти, па макар били на функцији која нам сама " намешта ".
  Није морално продавати-распродавати оно што нисмо својим рукама оправили и стекли, па макар море никада не видели.
  Није морално зло радити против рода свога, па макар га из дубине душе мрзели.
  Није бре људи.
  Није, па макар сваког дана слушао да јесте.
  Није, па све да нареде.
  Није, па и да бију.
  Није, па и да убију.
  Није, без знака узвика, спокојан кажем.

  А стид је завладао Србијом. Србија се данас стиди и свог поштења, и племенитости, и части, и лепих манира, и свог родољубља, и предака, и потомака, и историје, и традиције, и шајкаче, и опанка, и оца, и мајке, и ђеда, и прађеда... Па, ето, постоје разне могућности, предлажем да се ми онда и не зовемо Србима. Него, Србине, не мораш више ни бити Србин, ето, од сад' ти буди Стидин а као народ можемо се звати Стидини, Стиди, Стидци, ето, Србине... А и сина не мораш више звати моје Србче већ моје - Стидче... А можеш му и тепати - Стидић, Стидак... А и држава нек' одсад' буде Стидија а и језик којим говоримо може се звати Стидски или Стидни језик...
  Но без медведя нет тайги, без тайги нет Сибири, без Сибири нет России, без России весь мир сирота.

 3. #3
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Ал' има сад' ту један проблем. У вези оних вашију, знате већ... Да се ко не забуни? Па ето, да не би било забуне, од данас ћемо говорити уместо стидне ваши - србске ваши... Јер умро бих, Сораби, умро бих, да нас неко с вашкама помеша...
  Но без медведя нет тайги, без тайги нет Сибири, без Сибири нет России, без России весь мир сирота.

 4. #4
  Ističe se Tiranosurus-Žex (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zweirad Fahrt Macht Frei
  Poruke
  2.748
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Što je najgore, jeftino kupuju i naše klince, jeftino...
  Za par tabletica i red bul...
  Neću usranu deda mraz kapicu!!!!

 5. #5
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  @ tema

  svaka cast
  A Mari usque ad Mare

 6. #6
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio Tiranosurus-Žex Pogledaj poruku
  Što je najgore, jeftino kupuju i naše klince, jeftino...
  Za par tabletica i red bul...

  Шаљите децу у "Српску заставу" и спасите их од тога!
  Но без медведя нет тайги, без тайги нет Сибири, без Сибири нет России, без России весь мир сирота.

 7. #7
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.245
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  ponavljas se Koshei , objavio si ga jos pre par meseci
  The Show Must Go On...

 8. #8
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  ponavljas se Koshei , objavio si ga jos pre par meseci
  Побркао си нешто... објавио на Блогу, али то слабо ко чита колико видим, па сам се одлучио да то поставим и овде.
  Но без медведя нет тайги, без тайги нет Сибири, без Сибири нет России, без России весь мир сирота.

 9. #9
  Aktivan član другарица (avatar)
  Učlanjen
  24.05.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.727
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Што се нико не сети да објави мир?

 10. #10
  Ističe se chat-nik (avatar)
  Učlanjen
  12.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  2.390
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio Koschei.Besmertnii Pogledaj poruku
  Побркао си нешто... објавио на Блогу, али то слабо ко чита колико видим, па сам се одлучио да то поставим и овде.
  ako si vala svaka cast

 11. #11
  Buduća legenda C0NSIGLIERI (avatar)
  Učlanjen
  26.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Yukon
  Poruke
  26.871
  Reputaciona moć
  1308

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio другарица Pogledaj poruku
  Што се нико не сети да објави мир?

  Objavila Srbija...izgubila teritoriju, pa se ostali usrali i odustali
  A Mari usque ad Mare

 12. #12
  Legenda čedina_zebra (avatar)
  Učlanjen
  05.12.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Apatin
  Poruke
  53.171
  Tekstova u blogu
  26
  Reputaciona moć
  3282

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Oho i tebi je došlo iz dupeta u glavu, napokon.
  Čedina Zebra

 13. #13
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio Koschei.Besmertnii Pogledaj poruku
  Ал' има сад' ту један проблем. У вези оних вашију, знате већ... Да се ко не забуни? Па ето, да не би било забуне, од данас ћемо говорити уместо стидне ваши - србске ваши... Јер умро бих, Сораби, умро бих, да нас неко с вашкама помеша...  Svaka čast Košei...na svakom slovcetu koje si ispisao, a nadasve što se i sama odavno prepoznah u ovim i ovakvim rečima.
  Bilo je momenata gde sam se i pitala , jesam li ja normalna i da li treba umesto što volim roditelje , poštujem i sećanja na svog oca koji me vaspitao da budem uvek i u svakoj situaciji časna i poštena i pazim da sve što radim u životu bude pre svega moralno, a onda sve drugo, a tako sam i radila i radim...e pa u nekim situacijama , kada bi mi se to debelo obilo o glavu, pitala bih se zašto sam pogrešno vaspitana i zašto ne mogu protiv sebe i svojih principa , a zarad lične koristi?

  Držalo bi me to razočarenje izvesno vreme, a kada glavna muka , bol koji mi je zadat zarad moje ljudskosti i ispravnosti popusti , ipak sam ostajala srećna što mogu ponosno i uzdignute glave , svakom da pogledam u oči i da se ne postidim...ma koliko me to koštalo.

  Neverovatno ali sinoć sedim sa nekim prijateljima i naravno da nikada ne spominjemo politiku i ne kvarimo ta naša sve ređa druženja, u jednoj priči i sama rekoh : " Svi vi znate koliko sam ja volela ( namerno prošlo vreme) i ovu zemlju, a ljude nadasve i svi vi znate koliko sam prilika za život na nekom drugom mestu odbila, a zašta bi današnji dali i obe ruke , noge i povadili bar pola organa, a sada odgovorno kažem da me ama uopšte ne zanima kako će ova zemlja nadalje...uopšte , ma koliko to mene lično bolelo intimno i u dubini srca"!

  Da li je potrebno da naglasim da smo se odmah posle toga i rastali i svako je otišao svojim putem sa gorčinom i teskobom u dnu duše, jer smo svi svesni kuda nas ovi i sve ovo vodi i kojim putem...bez puta.

 14. #14
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.245
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  The Show Must Go On...

 15. #15
  Elita SANDRINAbg (avatar)
  Učlanjen
  25.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Dedinje,Лика дала седам Генерала и Јованку за Тита Маршала
  Poruke
  16.682
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Pa šta bi čovek drugo i očekivao od takvih do da ismevaju...ups, pokušaju da ismevaju sve i svakoga ko iole pokuša da napiše nešto i normalno, stvarno i istinu kako, gde i s kim danas živimo i kakve su im, vam, svejedno...moralne i ljudske neVrednosti usađene u sistem...tuga.

  Ali šta očekivati od takvih, kada je činjenica da preko 40% mladih danas izlazi funkcionalno nepismeno iz škola, a njihovo neobrazovanje je ne samo evidentno već prosto boli koliko je.

  Država gde su Cece, Kan Kanovi, pevački-seljački zetovi koji nisu u stanju da skrste dve razumljive, a časte ih ministarstvima odbrane države, policije i koječega, uzdanice i neko na koga se treba ugledati...šta više dodati...nastavite sa spamom, kao da neko i očekuje bilo šta pametnije od vas.

 16. #16
  Stara legenda BLAJBI (avatar)
  Učlanjen
  23.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  U senci banana....
  Poruke
  85.377
  Tekstova u blogu
  57
  Reputaciona moć
  2449

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  U SUROVOJ BORBI ZA OPSTANAK NECE PREZIVETI NI NAJVECI, NI NAJJACI, NI NAJINTELIGENTNIJI....
  PREZIVECE ONI KOJI SE BUDU MOGLI NAJBRZE PRILAGODITI PROMENAMA !

  CH. DARWIN

 17. #17
  paja1408 nije na forumu
  ucim istoriju kako bi sagledao sadasnjost i predvideo buducnost
  Buduća legenda paja1408 (avatar)
  Učlanjen
  03.05.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  34.567
  Reputaciona moć
  562

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio Koschei.Besmertnii Pogledaj poruku
  На нашој страни смо МИ, на њиховој страни су ОНИ.

  Ја сам своју поделу извршио. Не занимају ме више ни странке, ни коалиције, ни удружења, ни демократе, ни комунисти, ни националисти, ни монархисти, ни ови -исти, ни они -исти.. Све је то звечка за будале, шљокице за мајмуне. Постојимо МИ и постоје ОНИ.
  ОНИ су они што подразумевају да им се клањамо, да их обожавамо, да им се дивимо, да их одобравамо, да немамо куд него да признамо да су незаменљиви, да су крем, да су "елита" и да је нормално да због тога и не покушамо да пробамо без њих и да се успротивимо.
  ОНИ су ти који унапред за три генерације имају обезбеђена места на добрим положајима, који имају деде, очеве, стричеве, стрине, тетке, кумове, шураке тамо где треба и кад' треба и колико треба.
  Да, да, то су ОНИ што им само видиш руку иза затамњеног стакла, и ролекс на њој, када бацају ђубре док журе ка канцеларијама.
  Док се МИ уздамо у наших десет прстију ОНИ тренирају само једну руку - леву и на капуту имају само један - десни џеп.
  То су ОНИ чија су деца увек у праву, и када пребију наше дете, и када пребију наставника а ако треба и на нас ће кренути јер нису учени о границама, о обзиру, о поштовању, о другом, о човеку...
  Да, да, њихова деца још у обданишту имају спремну канцеларију, и фотељу, и шофера, и тетке, и ујаке, и кумове, и панорамски лифт, и подрум за не дај боже, па када крену у школу могу да лупају чврге директорима јер је то део обуке како треба са марвом и са стоком, са рајом, тј у будућности са нашом децом...
  И немам разумевања за њихову децу, и за мене њихова деца нису деца, и не занима ме то што нису крива јер су забога деца, и не, не, не желим ни да слушам те сплачине, не, њихова деца су ОНИ људи који ће се једнога дана односити према нашој деци као што се данас њихови родитељи односе према нама...

  А МИ, ко смо МИ?

  МИ смо они поштени, они вредни и марљиви, они одговорни, они човекољубиви и родољубиви, они који се кроз живот управљају застарелим, ретроградним, средњевековним путоказима - моралним нормама и принципима јер нашу децу учимо да не буду бахата, да поштују старије, да друге не треба кињити, малтретирати, ниподаштавати и исмевати, да треба и поделити па чак и све што имамо ако треба дати, да не треба присвајати туђе, да не треба лагати, да се треба уздати у своје способности и да се не треба лактати и грабити већ сарађивати и знање размењивати, поклањати...
  Да Сораби, да Сорабијо моја, да Србадијо лепа, вредна и поштена, МИ смо ти који су гурнути у страну, које су својом бахатошћу "поклопили" а најрадије би нас и закопали негде дубоко само да им нисмо потребни као марва и вучна стока, као декор за друштвено уређење, као цвеће крај прилаза њиховим палатама које њихови керови када иду у шетњу запишавају, ах, да, њихови керови недељно поједу меса колико просечно дете у нашој напаћеној Србији под зуб стави за годину дана.
  Нема црвених, нема жутих, нема плавих, нема комуниста и нема монархиста, нема разноразних -иних и нема безбројних -иста, све је то илузија, опсена, колаж-слика коју су ОНИ оправили и ОНИ је одржавају и дотерују, нема Сораби поносити, родољубиви и истинољубиви, нема, само су ОНИ и само смо МИ, и ничег више нема...
  Ma svaka ti je zlatna SVAKA TI CAST BRATE BOLJI TEKST<SADRZAJNIJI<SVEOBUHVATNIJI<PRECIZNIJI<KONCIZ NIJI....NISAM PROCITAO GODINAMA!!!!!!! Kako da se ujedinimo MI SVI-MI protiv ONI.Ako si ovakav kako si napisao bice mi cast da budem uz tebe na strani MI !!!!!!!

 18. #18
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1638

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  "На нашој страни смо МИ, на њиховој страни су ОНИ."
  -----------------------
  Procitala sam sve napisano, cestitam Kochei

  Samo, da li ti ikad padne na pamet da smo MI za njih ONI?
  Ma koji?

  Ispada jos da je najlakse gurati kamenje, i cutati?!

  NIJE!

  Bilo bi lakse zakititi se tudjim perjem, reci hop pre nego sto skocis. I cekati da ti se prisljamce lesinari koji cekaju svaki tvoj sledeci pogresan potez, a onda da nastane njihova gozba. A ti stojis po strani i govoris sebi da to neko odgore vidi sve, i kako ima pravde?!
  I milion primera jos, milion propusta i sta?

  Ili, da se jednostavno opametis i uklopis u svakodnevicu,da ne plivas uzvodno (i povremeno se davis) a ne da se prepustist toku?!
  Ubijes sopstvenu savest da ne bi preuzeo odgovornost i za ono sto nije tvoja krivica. S dovoljno ludila u glavi (samo) mozda ponekad resis nereseivo, pri cistoj svesti, tesko...
  I, cekas kao i drugi da vidis sta ce da bude kad bude bilo, da se iskljucis.

  Ima milion stvar zbog kojih covek ispadne glup pred mnogo vecim glupacima od sebe. Ne zato sto to jeste, nego zato sto oni to jesu.

  I, posto je tema "OBJAVLJUJEM RAT", da te poduprem, a i sebe

  Oni koji zele zaista da se bore a ne uzdaju samo u Boga, moraju i da ga ponekad odmene. Da oni budi ti koji ce kaznjavati. Dakle, kad god mogu, ja odmenim Boga, pa oni sto su mi ucinili nepravdu ce da osete mnogo pre nego sto do Boga stignu

  Bog je jedan, nas je mnogo. Zato je i nepravdi mnogo. Nisam pristalica da se od budala moram sklanjati, mada se cesto sklonim. Dok ne skontam da sam trebala potruditi da budem veca budala.
  Jer, ljudi su generalno budale. Svi misle kako upravo oni nisu ipsod koze crveni i da mi mogu jahati po zivicima i mozgu sve vreme, a ja da cekam da dodje Bog i razresi situaciju.

  Zato moram da guram dalje, a budale neka me prate ako mogu! To je njihov problem, nije moj.
  NE KRIVI NIKOG U SVOM ŽIVOTU: DOBRI LJUDI TI DONOSE SREĆU, LOŠI ISKUSTVO..NAJGORI-LEKCIJI, NAJBOLJI-USPOMENE

 19. #19
  Buduća legenda Torrente Bgd (avatar)
  Učlanjen
  30.07.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.960
  Reputaciona moć
  534

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Mene mrzi da citam..dug text. Moze neka riba da procita pa da dodje da mi preprica.
  Daleko ti lepa kuca ahaahhahah

 20. #20
  Ističe se Secikesa (avatar)
  Učlanjen
  19.09.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Na planeti Saev u galaksiji Andromeda
  Poruke
  2.794
  Reputaciona moć
  69

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Hirurgija na mozgu srbije motornom testerom "evropskih vrednosti" deluje sve jace . . . Odupreti se znaci biti hrabar.

  @ tema
  Zivi u miru,spremaj se za rat.

 21. #21
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio paja1408 Pogledaj poruku
  Ma svaka ti je zlatna SVAKA TI CAST BRATE BOLJI TEKST<SADRZAJNIJI<SVEOBUHVATNIJI<PRECIZNIJI<KONCIZ NIJI....NISAM PROCITAO GODINAMA!!!!!!! Kako da se ujedinimo MI SVI-MI protiv ONI.Ako si ovakav kako si napisao bice mi cast da budem uz tebe na strani MI !!!!!!!
  Е роде мој, када бих ти испричао ко сам и какав сам, не би веровао... или би и ти рекао види папка... вола, или би се расплакао!
  Но без медведя нет тайги, без тайги нет Сибири, без Сибири нет России, без России весь мир сирота.

 22. #22
  Buduća legenda neladm (avatar)
  Učlanjen
  19.02.2009.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  u zemlji snova
  Poruke
  28.496
  Reputaciona moć
  1256

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  tema je super...
  i ja sam MI
  Ako je A uspeh u zivotu,tada je A jednako X plus Y plus Z.X je rad,Y je igra, a Z je drzati jezik za zubima.

 23. #23
  Poznat Koschei.Besmertnii (avatar)
  Učlanjen
  12.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  A, A
  Poruke
  8.575
  Tekstova u blogu
  132
  Reputaciona moć
  138

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio *BILJA* Pogledaj poruku
  "На нашој страни смо МИ, на њиховој страни су ОНИ."
  -----------------------
  Procitala sam sve napisano, cestitam Kochei

  Samo, da li ti ikad padne na pamet da smo MI za njih ONI?
  Ma koji?

  Ispada jos da je najlakse gurati kamenje, i cutati?!

  NIJE!

  Bilo bi lakse zakititi se tudjim perjem, reci hop pre nego sto skocis. I cekati da ti se prisljamce lesinari koji cekaju svaki tvoj sledeci pogresan potez, a onda da nastane njihova gozba. A ti stojis po strani i govoris sebi da to neko odgore vidi sve, i kako ima pravde?!
  I milion primera jos, milion propusta i sta?

  Ili, da se jednostavno opametis i uklopis u svakodnevicu,da ne plivas uzvodno (i povremeno se davis) a ne da se prepustist toku?!
  Ubijes sopstvenu savest da ne bi preuzeo odgovornost i za ono sto nije tvoja krivica. S dovoljno ludila u glavi (samo) mozda ponekad resis nereseivo, pri cistoj svesti, tesko...
  I, cekas kao i drugi da vidis sta ce da bude kad bude bilo, da se iskljucis.

  Ima milion stvar zbog kojih covek ispadne glup pred mnogo vecim glupacima od sebe. Ne zato sto to jeste, nego zato sto oni to jesu.

  I, posto je tema "OBJAVLJUJEM RAT", da te poduprem, a i sebe

  Oni koji zele zaista da se bore a ne uzdaju samo u Boga, moraju i da ga ponekad odmene. Da oni budi ti koji ce kaznjavati. Dakle, kad god mogu, ja odmenim Boga, pa oni sto su mi ucinili nepravdu ce da osete mnogo pre nego sto do Boga stignu

  Bog je jedan, nas je mnogo. Zato je i nepravdi mnogo. Nisam pristalica da se od budala moram sklanjati, mada se cesto sklonim. Dok ne skontam da sam trebala potruditi da budem veca budala.
  Jer, ljudi su generalno budale. Svi misle kako upravo oni nisu ipsod koze crveni i da mi mogu jahati po zivicima i mozgu sve vreme, a ja da cekam da dodje Bog i razresi situaciju.

  Zato moram da guram dalje, a budale neka me prate ako mogu! To je njihov problem, nije moj.

  Биљо, управо је у томе ствар, доста сам био "душа благородна", решио и ја да мало окренем лист!
  Бог силу не воли, али сила Бога не моли! Доста је било!!!
  Но без медведя нет тайги, без тайги нет Сибири, без Сибири нет России, без России весь мир сирота.

 24. #24
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio другарица Pogledaj poruku
  Што се нико не сети да објави мир?
  Zato što ološu samo rat odgovara...
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 25. #25
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1638

  Podrazumevano Re: ОБЈАВЉУЈЕМ РАТ !

  Citat Original postavio Koschei.Besmertnii Pogledaj poruku

  Биљо, управо је у томе ствар, доста сам био "душа благородна", решио и ја да мало окренем лист!
  Бог силу не воли, али сила Бога не моли! Доста је било!!!
  ISTI SLUCAJ
  Sve dok je bar nesto u mojoj moci. I, tacno je da od goreg ima gore, ali se na to necu privici, ne bi smeo niko! I ma kako da je tacno da je realnost relativna, i da sve zavisi od ugla posmatranja i posmatracha, ima i nekoliko vrlo prostih faktora. Jedan kojeg se otsad drzim: Ako sam rodjena da hodam, necu da puzim!

  "Vidimo" se nesto kasnije
  NE KRIVI NIKOG U SVOM ŽIVOTU: DOBRI LJUDI TI DONOSE SREĆU, LOŠI ISKUSTVO..NAJGORI-LEKCIJI, NAJBOLJI-USPOMENE

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •