Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији
Prikazujem rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

 1. #1
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

  АРИСТОКРАТИЗАМ, РАСИЗАМ И ТОТАЛИТАРИЗАМ У СРБИЈИ
  Било би добро да одмах на почетку овог текста нагласимо разлику између поремећаја и болести, наиме: „Поремећај представља негативан процес, док болест представља негативно стање, при чему поремећај не мора да прерасте у болест, под условом да се на време примети и исцели“.
  Већ раније смо напоменули да Его није јединствен, већ се састоји из три дела: Мисаоног, Емоционалног и Животног Ега, који током свог развоја успостављају међусобне везе, постају међузависни, те ће се услед тога поремећај код једног, одразити и на остала два Ега.

  Основну активност сваког Ега чини потрага за моћи – која се налази свуда око њега, јер је сви људи поседују и моћ се присваја путем борбе која је стална, сурова и болна, јер се нико не одриче сопствене моћи добровољно. Увећање Личне Моћи Ега доводи до његове деформације која временом поприма одређени психолошки став, који постаје заједнички једном броју људи, тај став има своју филозофију и испољава се у неколико фаза, те стога опис који следи нема за намеру да пружи потпуно објашњење тих фаза, већ пре да прикаже њихов природан след.

  ПРВА ФАЗА: АРИСТОКРАТИЗАМ
  Ово је прва фаза поремећаја Ега и она најчешће није везана за аристократију у генеалошком смислу, већ се особа сама по себи осећа припадником вишег друштвеног слоја у односу на (најчешће) остале припаднике своје нације. Овај осећај може имати подлогу на основу које особа гради осећај припадности аристоктратији – факултетско образовање, посебне таленте, бављење одређеном врстом музике... али и не мора, и у оба случаја њен интелектуални ниво може варирати од високог, преко просечног, до испод просечног интелектуалног нивоа.

  ДРУГА ФАЗА: РАСИЗАМ
  Следећу фазу чини расизам и она представља природан наставак аристократске фазе. Аристократе (нећемо користити наводнике, јер је иронија очигледна) се увек осећају незадовољним и оштећеним јер им се чини да им „нижи слојеви друштва“ отимају оно, што им по приодном праву припада – висок друштвени положај, праћен привилегијама, богатством и монденским животом. Недостатак неких или свих набројаних елемената код њих аутоматски производи незадовољство, мржњу и бес, које испољавају кроз расизам.
  Расизам увек у себи садржи јак осећај презира и мржње према „нижим расама“ које својим постојањем „прљају“ њихов уредан и чист свет. Као што сте сигурно већ и приметили, расизам не изражава своју мржњу само према другим расама, већ према свим „нижим слојевима друштва“, укључујући ту и припаднике сопствене нације.

  ТРЕЋА ФАЗА: ТОТАЛИТАРИЗАМ - НАЦИЗАМ И КОМУНИЗАМ
  Када говоримо о тоталитаризму прво што ће нам пасти на памет јесу нацизам и комунизам као два потпуно супротна погледа на свет, што је свакako само привид, јер суштински гледано и нацизам и комунизам представљају тоталитарни облик владавине друштвом, у коме не постоји слобода мишљења (или у најбољем случају постоји симулација слободе мишљења), при чему су грађани контролисани од стране државе и сведени на ниво полуробова.
  И нацизам и комунизам представљају идејни производ Римокатоличке цркве, с тим што нацизам више одговара менталитету западњака, док је комунизам прилагођен менталитету источних народа и то из одређеног разлога.

  НАЦИЗАМ
  Када говоримо о нацизму морамо пре свега дати кратко појашњење – наиме, погрешно је сматрати да је нацизам настао са појавом Хитлера, те да је и заувек нестао са њим, јер су Хитлер, кукасти крстови и милиони живота уништених током тог лудила, представљали само кратку епизоду нацизма. Иако је његову тачну дефиницију тешко дати, могли бисмо рећи да нацизам представља: „Јаку жељу за успостављањем Апсолутне Моћи над својом, али и над свим осталим нацијама света, вођену расизмом, дубоком мржњом и злом усмереним ка одређеној раси, нацији или друштвеној групи, са јасно израженом намером да се она уништи“.
  Већ смо рекли да се нацизам јавља пре свега у западним друштвима и после Другог Светског рата, из Немачке је пресељен у Сједињене Америчке Државе. С обзиром да ни Сједињене Државе нису одувек биле нацистичке, очигледно је да је ово пресељење унапред планирано, о чему смо детаљније говорили у тексту „Нови Светски Поредак – у име Бога“.

  Једна од особина нацизма јесте доминантна и свеприсутна држава, која своје грађане сматра државним власништвом коме у сваком тренутку – између осталог, могу забранити слободу кретања и комуницирања са грађанима других држава – познат је случај светског шаховског шампиона Бобија Фишера, који је годинама прогањан по свету и најзад убијен од стране своје државе, само зато јер није могао да прихвати да му држава одређује са ким ће да се дружи и игра шах.

  Уколико у нацистичком друштву нека особа повреди или убије животињу, биће сматрана злочинцем и осуђена на новчану или затворску казну, док уколико та иста особа убије – рецимо бомбардовањем, неколико стотина или неколико стотина хиљада цивила, жена и деце који припадају слободним нацијама, нико јој неће ни приговорити због тога, сматрајући да су у питању припадници нижих раса људи, који само троше храну и заузимају територију и природна богатства, која би требала да припадају вишим расама.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 29.05.2009. u 09:42 2. #2
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

  КОМУНИЗАМ
  Током 60-их година прошлог века, урађена је серија експеримената у којима је одмах по рођењу издвојена група од 12 белих зечева, чије је понашање праћено следећих неколико месеци. Током посматраног периода зечеви су се нормално развијали и играли, а да притом код њих није примећена јаче изражена агресивност. Затим су научници на пар сати издвојили једног од њих, офарбали му крзно нешкодљивом ружичастом бојом и вратили га код својих другара. Зечеви из његове групе су га у први мах избегавали, затим су почели да га нападају, да би га већ после дан-два и убили.

  Техника „Офарабај зеца у ружичасто, па га убиј“, није од јуче: дуго времена је од стране Ватикана кориштена против Јевреја, док је почетком прошлог века искориштена како би се покорила и уништила Русија.
  Напасти и уништити једну суверену нацију без ваљаног политичког разлога увек са собом носи доста опасности – између осталих и историјску стигму. Зато је Русија преко језуитских и рабинских свештеника и агената претходно офарбана у црвено, а затим је над њом извршен геноцид.

  Уколико некоме поменете Стаљина, прва његова реакција биће „луди Рус“ или „луди Грузин“ и ретке су особе које су упознате са чињеницом да је Стаљин био грузински католик који се у Тбилисију седам година школовао за језуитског свештеника и који је студије завршио као најбољи од свих полазника који су до тада похађали језуитску богословију, те је као такав одређен за рад у њиховој обавештајној служби. Због тога је седам дана пре званичног проглашења за католичког свештеника „разочаран, прекинуо и напустио језуитско школовање“, што је уобичајен поступак за оне који прелазе на рад у обавештајну службу.

  Годину дана касније, већ је организовао штрајкове и побуне против руске државе, па иако је више пута био хапшен и осуђиван на робију, на инсистирање језуита који су имали јак утицај код руског цара, убрзо би био ослобођен, док су његови руски саборци били стрељани. Да би гладна и грађанским ратом изморена Русија добила кредите од католичких, протестанских и јеврејских банкара са Волстрита, поставили су им услов да на чело нове совјетске државе буде постављен Стаљин, на шта је тадашње совјетско руководство тешка срца и пристало. Убрзо по његовом постављењу на чело Генералног секретара ЦК КПСС-а, Стаљин организује Лењиново убиство и почиње са геноцидима, током којих је у сибирским концентрационим логорима побио између 20-30 милиона припадника руске интелигенције, свештеника руске православне цркве и руских Јевреја.

  Овај мало подужи увод био је неопходан како бисмо схватили оновну разлику између нацизма и комунизма: наиме, деструктивност нацизма увек је усмерена ка другим нацијама, при чему се он труди да свој национализам што више ојача, док је деструктивност комунизма увек усмерена ка сопственој нацији, при чему се он труди да потпуно уништи њен национализам.

  Нацизам не само да представља незваничну идеологију Римокатоличке цркве, већ је она створила и комунизам са циљем да он помогне нацизму тако, што ће у држави која је одређена да буде опљачкана уништити интелектуалну елиту и национализам своје нације, и на тај начин спречити развој слободарске мисли, која би довела до стварања покрета отпора нацистичкој окупацији.

  Наиме, утврђено је да се у сваком друштву спонтано издваја 5% припадника тог друштва, који чине његову елиту. Уколико неко побије (или ухапси) свих 5%, убрзо ће њихова места попунити следећих 5%, уколико и они буду убијени, изнова ће се из друштва издвојити нових 5% који ће представљати његову елиту. Међутим оно што је важно, јесте следеће: свака елита која дође после прве, дупло је лошија од претходне, што значи да већ у трећој постави имате „националну елиту“ која је по својим моралним, интелектуалним и стручним квалитетима далеко испод сваког просека, што нацистима који спроводе окупацију и пљачку те нације, омогућава несметан рад.

  Вероватно сте приметили да у тоталитарној фази – и нацистичкој, и комунистичкој, као ватикански агенти значајну улогу имају рабини и њихови подређени, што даје посебно горак окус читавој причи. Наиме, уместо да због геноцида који је над њима вршен током векова постану савест човечанства и поведу га хуманијим и праведнијим путем у будућност, они су с нескривеним задовољством прихватили нацизам, геноцид, окупацију и пљачку као друштвено уређење наше планете.

  ДЕМОКРАТИЈА
  Многи ће се вероватно упитати где је у читавој причи место демократији. Па нема га, јер је демократија само шарена лажа иза које се крију и нацизам, и комунизам – како где.


  АРИСТОКРАТИЗАМ, РАСИЗАМ И ТОТАЛИТАРИЗАМ У СРБИЈИ
  Све ово о чему смо досад говорили има свој израз и у српском друштву – наиме читава српска аристократија (која броји 480.000 припадника) представља другу и трећу генерацију српских сељака, који се због тога стиде и презиру себе, па зато мрзе и све остале Србе. Уосталом због тога су у последњих 70-ак, а нарочито задњих 20 година, активно подржавали геноцид над сопственим народом (због чега су финансијски издашно награђени од стране Језуитско-Рабинске Коалиције), што представља јединствен случај у историји цивилизације.

  Иако на свесном нивоу не схватају мотиве својих поступака, они су и више него јасни – уколико би геноцид над Србима био 100% успешан, онда би се они напокон ослободили терета свог порекла и могли несметано да се претопе у неку другу нацију, која по свом цивилизацијском развоју у потпуности одговара њиховом високом аристократском нивоу.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 29.05.2009. u 09:46

 3. #3
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.070
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

  Svaka čast za temu.Lepo i detaljno, i pre svega, naučno tačno objašnjeno poreklo te i drugih patoloških pojava.

 4. #4
  Elita NEPOBEDIVO SUNCE (avatar)
  Učlanjen
  21.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  internet
  Poruke
  21.886
  Reputaciona moć
  558

  Podrazumevano Re: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

  Velike razlike izmedju nacizma i komunizma nema.
  Princip je isti , sve ostalo su nijanse.
  P.S
  Dobar tekst.
  P.S II
  U srbiji nema aristokratije , ima pokondiranih tikvi (mnogo lepo recheno)
  Sve je ovo laz pa cak i to !!!

 5. #5
  Iskusan
  Učlanjen
  24.03.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Prestonica
  Poruke
  6.453
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

  Citat Original postavio NEPOBEDIVO SUNCE Pogledaj poruku
  Velike razlike izmedju nacizma i komunizma nema.
  Princip je isti , sve ostalo su nijanse.
  P.S
  Dobar tekst.
  P.S II
  U srbiji nema aristokratije , ima pokondiranih tikvi (mnogo lepo recheno)
  Aristokratija? Ma ima nas!..

 6. #6
  Primećen član
  Učlanjen
  28.10.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  570
  Reputaciona moć
  39

  Podrazumevano Re: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

  Citat Original postavio Gwydion Pogledaj poruku
  Aristokratija? Ma ima nas!..

  a koji ste vi krmivoje?

 7. #7
  Zaslužan član goxy (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Milion kilometara od nigde...
  Poruke
  103.656
  Reputaciona moć
  3373

  Podrazumevano Re: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

  Sve je ''lepo'' u textu samo ''OPET'' se zaboravlja ''Presvetla majka rusija'' i njen doprinos svetskom pokolju,a nema ništa ni o Kini i njenoj ''demokratiji''...Dakle,tiranija je tiranija,pa bila od strane ideološki bliskih ili ideološki nebliskih...
  Myles Bennett Dyson

 8. #8
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

  Drago mi je da vam se tekst svidja. Inace, cinjenica je da bi na ovu temu mogla da se napise knjiga od 300 stranica, pa da opet ne bude sve receno i naravno da niukom slucaju ne oslobadjam nas, Ruse, Kineze... i ostale, odgovornosti za losa dela, samo podsecam da nam je komunizam nametnut iz inostranstva, iz vec objasnjenog razloga. I bez njega bismo nasli nacine da jedni druge zlostavljamo, ali to sigurno ne bi imalo tako pogubne posledice na naciju, kao sto je to bio slucaj sa komunizmom.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 29.05.2009. u 19:39

 9. #9
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Аристократизам, расизам и тоталитаризам у Србији

  Tekst "Novi Svetski Poredak - u ime Boga" (za one koji ga nisu procitali), prethodi ovoj temi.


  .
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 29.05.2009. u 20:51

Slične teme

 1. Породица у Србији
  Autor Lindemann u forumu Dom i porodica
  Odgovora: 6
  Poslednja poruka: 16.05.2009., 12:25
 2. ЕУ тоталитаризам
  Autor manje_zlo u forumu Politika
  Odgovora: 12
  Poslednja poruka: 16.01.2009., 14:16
 3. Антиглобалисти у Србији
  Autor Happy Valentine u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 13.09.2007., 18:27
 4. мир у србији ...
  Autor W.A.S.P. u forumu Politika
  Odgovora: 56
  Poslednja poruka: 22.08.2007., 19:21
 5. У СРБИЈИ 200 000 АБОРТУСА
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 108
  Poslednja poruka: 22.08.2006., 00:36

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •