Pošto se ovih dana Jovanka Broz otvorila i počela da priča medijima došlo je do pojave velike istine koju obični Srbi nisu mogli ni da zamisle a kamo li da poveruju.
Krenimo redom:
Jovanka je ovih dana izjavila sledeće, citiram:
"Da ne mogu da dobijem Titovu penziju jer nemam dokumenta, a i zato što 'Tito nije imao platu', saopštio mi je u prisustvu nekih nazovi pravnika 12. jula 1982. godine Fadilj Hodža. Nikada nisam dobila bilo kakvo rešenje o penziji", rekla je Jovanka Broz.
Da ovo nije nikakva slučajnost dokazuju sledeći dokumenti.:
Mahmut Bakali i Fadilj Hodza imali su apsolutno poverenje saveznog vrha i Josipa Broza licno. Rusi su ga Slobodanu Milosevicu predstavili kao "starog komunistu", sto je Bakali i potvrdio dubokim naklonom predsedniku Jugoslavije. Devedesetih imao je poverenje Slobodana Milosevica i politickog vrha Jugoslavije toliko da je licno dolazio u Beograd. Na pregovore sa Milosevicem 1998. godine je dosao malo zapusten, udebljan i u tesnom starom odelu, koje je nosio dok je bio u Pokrajinskom komitetu Saveza komunista.
Evo i linkova gde ćete videti da su Šiptari vladali politički Srpskom Srbijom pa nije ni čudo što Tadić kao komunjara ne sme ni da pomisli da zapreti da će nekad upotrebiti oružje da povrati Srpsko KOSOVO I METOHIJU.

http:http://www.serbianunity.net/culture/library/kgb/mahmut.html
http://www.serbianunity.net/culture/library/Lopusina2/docs/docs1.html