Косово - „Звездана капија“ планете
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Косово - „Звездана капија“ планете

 1. #1
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Thumbs up Косово - „Звездана капија“ планете

  Косово је потребно Американцима да направе велику базу због најснажнијег магнетног поља – „Звездане капије“, која се налази на том подручју. По свему судећи, разбијање Југославије је уследило баш због Косова. Лакше је узети Косово малој Србији, него великој Југославији, која је била највећа војна сила на Балкану.

  Да бих вам објаснила навод у наслову, мораћу Вас водити кроз разне гране науке. Никада се нисам заносила политиком. Моје поље интересовања је Бибљија. Она изискује познавање старих култура, астрономије, физике, филозофије, итд. Познавајући све то, просто ми се наметнуо одговор о проблему Косова. Зашто Америка жели Косово? Зашто ће на Косову бити највећа америчка база на свету? Схватила сам да више није у питању политика и империјалистичко понашање велике силе. Проучавајући кроз историју разне велике империје од Сумера и Египта, преко Хикса, Асирије, Халдеје, Персије, Александра Македонског, Рима, Џингис Кана, Турске, Наполеона, Русије, Хитлера, итд - увек је била у питању велика територија. Овог пута је та територија само једна тачка на мапи света. Дотакла ме суштина америчког интереса за Косово, која улази у поље мог интересовања, а није политика – планета Земља. Шта то Косово поседује да је од толиког виталног значаја за Америку? Разговарала сам с нашим интелектуалцима и добила следеће одговоре: Косово је еколошка средина! Косово поседује равницу и брда, што погодује изградњи једне велике војне базе! Американци не воле Србе! У Америци је велики албански лоби, који је уложио огроман капитал да би албанска национална мањина добила државу! Косово је идеална стратешка тачка, с које Американци могу контролисати целу Европу! На Косову је велико рудно богатство!

  Одговори ми нису били убедљиви. Просто речено – бесмислени су. Због екологије се не изазива трећи светски рат. Америка има толико брда, равница и пустиња за једну базу. Питала сам се. Како су Албанци зарадили толики новац, чак и свим могућим криминалним радњама? Шта ће Америци на Косову стратешка тачка да би контролисали Европу, када то и без Косова раде. Које је то рудно богатство на том малом простору, због којег се побуђују све силе света? Мора да постоји неки много, много већи интерес.
  Свима нам је већ јасно да Косово није албанска држава већ америчка територија на тлу Србије. Све што вам будем даље говорила у тексту, личиће вам на научну фантастику. Али, не заборавите да је у доба Николе Тесле, мобилна телефонија била научна фантастика. За нас је данас свакодневница.

  Последњих годину дана, често се на разним програмима телевизије могу гледати емисије о глобалном загревању наше планете и њеним последицама. Организован је велики скуп свих земаља света о заштити наше Земље и смањењу угљендиоксида у атмосфери. Американци су одбили да потпишу ту повељу. То је била прва индиција да размишљам да се нешто дешава с нашом планетом. У књизи „Ева од јабуке до звезда“, у издању Мирослав, писала сам о катаклизми коју ми је иницирао Исак Њутн и која нам је на прагу. Поступак Америке о не потписивању повеље, била је потврда мог истраживања. Једини логичан разлог америчког одбијања повеље био би - нема сврхе улагати у том правцу, јер је катаклизма неминовна.
  ПОМОЗИ СЕБИ ДА БИХ ТИ И ЈА ПОМОГАО. 2. #2
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Ко се бави читањем митова и легенди неће заобићи Атлантиду. Наравно, нисам ни ја. Писала сам о Атлантиди. На основу митова, Шлиманових изјава о истраживању Атлантиде и текстова старих грчких филозофа, нашла сам јој положај у Атлантском океану. Сада вам нећу причати о Атлантиди, него само желим да вас упутим на један занимљив податак који сам пронашла о Атлантиди. Он ме је подсетио на проблем с Косовом. Само на Атлантиди се могао наћи један метал. Он је између сребра и злата и звао се орихалк. Од нестанка Атлантиде, овог метала на нашој планети више нема. Када сам у школи учила о рудним богатствима наше земље, сећам се податка да само на Косову постоји један метал и нигде другде на читавој планети. Касније сам читала да је тај метал неопходан у градњи космичких бродова. Без њега, наше познавање космоса било би само теоретско.

  Американцима и Русима, потребан је тај метал. То је неоспорно. Питала сам се: зашто га једноставно не увозе из Србији? То би их неупоредиво мање коштало. Не могу повезати да ће највећа база на свету бити на Косову, само због овог метала. Мора да у целој причи постоји још једна карика већег интереса. Која?

  Погледаћемо шта каже физика о једном атому. Један атом се састоји од нуклеуса и електрона који круже око тог нуклеуса. Електрони, када приме један фотон светлости, прелазе из једне орбите у другу орбиту по принципу електрицитета. То чине сваке секунде. Многи научници света, одавно су у једном атому видели слику микро Сунчевог система. Око Сунца такође круже планете и у поређењу с атомом то је макро свет. Да ли и планете поступају као електрони, мењајући своје орбите? У астрономији, налазимо такав пример у Сатурновом прстену. На рубу Сатурновог прстена, две стене које имају своје орбите, и свака је величине око 1000. км, после неколико кругова, једноставно замене своја места у орбитама по принципу гравитације. Астрономија нема одговор, зашто то раде ове две стене? Моје је мишљење да оне само след принцип електрона из атома. Мењају своје орбите оног тренутка када приме фотон светлости – условно речено. Очитавање једног космоса у другом космосу, ствара оно што називамо чудесним. Чудесан је феномен који се дешава у складу са законима других космоса. Закони су нам непознати и зато су чудесни. Сви космоси произилазе из истих сила и истих закона. Закони су свуда исти, али их ми поимамо различито.

  Шта кажу наши преци, да ли нам у текстовима остављају своја сазнања о Сунчевом систему? У Старом завету, код пророка Изаији, Данијела, и у Јовановом откровењу, налазимо следећи текст:
  Књига пророка Изаији, гл. 14, 12 и 13 и 14;
  „Како паде с неба, звездо данице, кћери зорина? како се обори на земљу који си газио народе?“
  „А говорио си у срцу свом: изаћи ћу на небо, више звезда Божијих подигнућу престо свој, и сешћу на гори зборној на страни северној“.
  „Изаћи ћу у висине над облаке, изједначићу се с вишњим“.
  Књига пророка Данијела, гл. 12, 1 и 2;

  „А у то време ће се подигнути Михајло велики кнез, који брани твој народ; и биће жалосно време, како га није било од како је народа до тада; и у то ће се време избавити твој народ, сваки који се нађе записан у књизи“.
  „И много оних који спавају у праху земаљском пробудиће се, једни на живот вечни а други на срамоту и прекор вечни“.
  ПОМОЗИ СЕБИ ДА БИХ ТИ И ЈА ПОМОГАО.

 3. #3
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Откровење Јованово, гл. 12, 7 и 8;
  „И поста рат на небу. Михајло и анђели његови ударише на аждаху, и би се аждаха и анђели њезини“.
  „И не надвладаше, и више им се не нађе места на небу“.

  Заратрустра, пророк старе персијске религије Маздаизма, причао је о знамењима, чудима и пометњама, које се јављају крајем сваког миленијума. Сенека каже: „Берос, Белов преводилац сматра да су до поремећаја довеле планете, које данас следе различите путање и да ће се поново ујединити у знаку рака и поставиће се дуж једне линије, тако да се једном цртом може прећи кроз средиште свих планета. До потопа ће доћи када се планете нађу у коњукцији у знаку јарца“. Феничани и Сиријци, Венеру су звали – Астерот-Карнаим. То значи рогата Астрата. Царица Небеска, о којој говори пророк Јеремија у Старом завету - јесте Венера.

  Из приложеног текста, можемо закључити да су астрономске појаве на небеском своду оставиле трага у животима наших предака. Цела васиона коју ми познајемо је систем односа, а не случајна агломерација насумице насталих тела која се крећу без система и реда.

  Американци, а сигурна сам и Руси, одавно експериментишу с индуковањем магнетног поља. Индуковањем магнетног поља, најбржи је и најједноставнији начин путовања. Оваквим путовањем брод или већ неко друго средство, нестаће с једног места и појавити се на неком другом. Да би се то извело, мора се имати справа, облика геометријске фигуре која има само једну страну. Примера ради, узећемо једну папирнату траку, савићемо је, а затим спојити њене крајеве. Кружни облик који смо добили, има само једну страну. То можемо доказати повлачењем линије која иде средином траке и спаја се са својим почетком, а да се ни на једном месту не прекида. Ако се дуж линије пресече трака, добићемо један већи круг, а не два међусобно повезана круга, како би се то очекивало. Овакав облик ствара снажно магнетно поље. У возилу било којег облика, треба следити геометријску фигуру и увек стати када се напуни пун круг. Електронска справа, помоћи ће да се поље подели на два дела. Возило ће тад нестати с тог места, услед дејства снажног магнетног поља. Појавиће се на сасвим неком другом месту.

  Термо-нуклеарни процеси на Сунцу ослобађају велику енергију и она изазива процесе на планетама. Гравитационе силе планета, путем плиматских интеракција, утичу на Сунце, а поремећаји на Сунцу, путем промена у магнетном пољу које повезује све планете у Сунчевом систему, утицаће и на Земљу и на Венеру. Ови природни космички процеси, са Сунца ће, током времена, утицати на Земљину гравитациону силу, а она ће, путем плиматских интеракција, изазвати поремећаје на Сунцу и у магнетном пољу које повезује све планете. Због поремећаја у магнетном пољу на Земљи ће доћи до пуцања тла, избијање вулкана и великих климатских промена.

  Данас и наука прихват да наша планета Земља живи и дише. За Балкан се каже да је пупак планете Земље, а Косово је срце тог пупка. Шта значи пупак планете? Направићемо паралелу с биолошким пупком мајке и детета. Пупак детету представља везу с мајком преко којег се храни и преко којег осећа спољни свет. Дете се рођењем одваја од мајке и прихвата спољни свет тек пошто му се пресече пупчана врпца. Најснажније магнетно поље код човека је управо у делу пупка. Запажамо, да сва жива бића на планети имају пупак. То би могло значити да је биолошки живот везан пупком,
  ПОМОЗИ СЕБИ ДА БИХ ТИ И ЈА ПОМОГАО.

 4. #4
  Iskusan drbob (avatar)
  Učlanjen
  14.07.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  свемирски престо
  Poruke
  6.104
  Tekstova u blogu
  92
  Reputaciona moć
  115

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Шта је Ноје правио?
  Барку???
  Није већ свемирски брод.
  Пошто се ближи катаклизма...прави се на Космету Библијски брод да се спасе биолошки живот.
  То је поента.
  ПОМОЗИ СЕБИ ДА БИХ ТИ И ЈА ПОМОГАО.

 5. #5
  Iskusan M-1980 (avatar)
  Učlanjen
  05.10.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  6.774
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  uhvatila te je paranoja...

 6. #6
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Citat Original postavio drbob Pogledaj poruku
  Шта је Ноје правио?
  Барку???
  Није већ свемирски брод.
  Пошто се ближи катаклизма...прави се на Космету Библијски брод да се спасе биолошки живот.
  То је поента.
  Hm, e moj bobe... al' si ti pobrko lonchiche... istina je, pravi se barka... al' u Norveshkoj a ne na Kosovu...

 7. #7
  Iskusan M-1980 (avatar)
  Učlanjen
  05.10.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  6.774
  Reputaciona moć
  105

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Hm, e moj bobe... al' si ti pobrko lonchiche... istina je, pravi se barka... al' u Norveshkoj a ne na Kosovu...
  stvarno? sto bas u Norveskoj?

 8. #8
  Elita Šakal (avatar)
  Učlanjen
  12.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palata Pravde
  Poruke
  17.374
  Reputaciona moć
  244

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Citat Original postavio M-1980 Pogledaj poruku
  stvarno? sto bas u Norveskoj?
  Nemam pojma, valjda zbog strukture tog ostrva.... idu mnogo u dubinu... cepni po guglu pa 'e[ na'i sve potrebne informacije...

 9. #9
  Elita Svabov (avatar)
  Učlanjen
  02.10.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.984
  Reputaciona moć
  320

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  ja bi reko da je neko pobrko neke druge loncice....
  Well, of course it's a rat! You have rats in Spain, don't you - or did Franco have them all shot?

 10. #10
  Buduća legenda Mystic+ (avatar)
  Učlanjen
  19.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  26.093
  Reputaciona moć
  1391

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Citat Original postavio Šakal Pogledaj poruku
  Nemam pojma, valjda zbog strukture tog ostrva.... idu mnogo u dubinu... cepni po guglu pa 'e[ na'i sve potrebne informacije...
  Daj, malo linkova...

  Poz.

 11. #11
  Iskusan Ivan015 (avatar)
  Učlanjen
  01.06.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  5.204
  Reputaciona moć
  95

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Neke cudne stvari meni prolaze kroz glavu
  Ja se cesto pitam da li umem da li sam u pravu
  Da li vidim, da li cujem, da li osecam i da li,
  Da li verujem u ljude i da li ljude dobro znam

  Pa pa
  Pa pa

  I ponekad kao da me cudi kakvi mogu biti ljudi
  Ponekad je tesko biti istina
  Istina ponekad voli, istina ponekad boli
  Ponekad je tesko biti istina

  Pa pa
  Pa pa
  Pa pa paranoja
  Pa pa paranoja
  Dovidjenja lepa moja

  Ko je levo, ko je desno, ko je gore, ko je dole
  Ko me gleda, ko me prati, ko je srecan, a ko pati
  Ko me voli, sta me boli, ko mi veli da me zeli
  Ko mi kaze da me laze, ko me laze neka kaze

  Pa pa
  Pa pa
  Pa pa paranoja
  Dovidjenja lepa moja

 12. #12
  Aktivan član Nikko (avatar)
  Učlanjen
  19.05.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  1.615
  Reputaciona moć
  60

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Da, ovo za Kosovo je sasvim moguce.

 13. #13
  Domaćin milospv (avatar)
  Učlanjen
  14.09.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Za nezavisnu i suverenu Republiku Srpsku!
  Poruke
  3.952
  Reputaciona moć
  97

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Šta sve čovjek neće čuti... Pa vjerovatno je zezdana kapija, ne mogu toliki šipari da se sami stvore, mora da dolaze odnekud...

 14. #14
  Veoma poznat hakim bej (avatar)
  Učlanjen
  14.11.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  10.748
  Tekstova u blogu
  177
  Reputaciona moć
  862

  Podrazumevano Re: Косово - „Звездана капија“ планете

  Maksimilijan Rupert Ditrih Sikorski
  Pobuni se, uvek. Bez obzira na ishod.
  Makar završio u lancima.
  Jedini način da se osećaš kao čovek.

Slične teme

 1. Odgovora: 47
  Poslednja poruka: 06.04.2014., 19:32
 2. Odgovora: 35
  Poslednja poruka: 28.06.2010., 13:16
 3. Odgovora: 53
  Poslednja poruka: 07.05.2009., 14:20
 4. ШТА ЈЕ КОСОВО ?
  Autor TaurusLeo u forumu Politika
  Odgovora: 21
  Poslednja poruka: 17.02.2007., 13:03

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •