Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 62

Tema: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

 1. #1
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Никола Поплашени , пише Александар Вучић - прилог за историју бешчашћа , Велика Србија , број 2994 , децембар 2007. године

  Окупација српских територија за нас Србе је , нажалост , постала уобичајена , да не кажем нормална појава . Чак и на територијама са којих нису морали да избегну наши људи живе у најтежим условима , под америчком и европском чизмом , све више се навикавајући на такво стање , и већ помало заборављајући како је могуће и како је лепо бити слободан човек на својој земљи . За такав модел потпуне окупације Република Српска је још израженији пример од Србије у којој је на снази модел делимичне окупације . Окупатор није бирао средства у бруталном нападу на српски понос , дигнитет , националну част , али и на сасвим прагматичне интересе српског народа . Ипак , постоје људи који су увек били свесни злочиначког деловања окупатора , његових намера , и супротстављају му се онолико колико им њихова снага , памет и моћ дозвољавају . У сваком народу има оних који на све четири ноге дочекају окупациону мисију , те у таквим условима најбоље живе , најбоље се сналазе и чини им се да припадају некаквом естаблишменту . Па макар он био непријатељски . Свакако , најрђавији беочуг у ланцу оних који се улизују јачем и моћнијем , а не праведнијем и бољем , јесу они који су варали народ глумећи патриотизам . А први пут када им се учинило да од стране окупатора прети и најмања опасност по њихове личне интересе , на најбруталнији и најпонизнији начин подилазили би силнику и окретали се и против свог народа , и својих пријатеља и до јуче прокламованих идеја . Најбољи пример за то је Никола Поплашен .
  Николу Поплашена познајем дуго и веома сам га ценио , све до пред крај 2002. године . Никада , до данас , о Поплашену нисам написао ниједну ружну реч . Покушавао сам у себи да пронађем било какво оправдање за издају идеја , програмских начела и пријатеља , коју је Поплашен починио 2002.године . Ипак , жеља да из себе избацим гнев није дошла због Поплашеновог недела , већ превасходно због препознатљиве матрице по којој се део Срба понаша , увек размишљајући само о себи и сопственом интересу , заборављајући на државу , народ , пријатеље и сараднике . Управо по тој матрици , Никола Поплашен је дао изјаву истражитељима Хашког трибунала , Фину Толефсену и Карим Аги , и то , веровали или не , још у новембру 2002 . године . Дакле , Поплашен је дао изјаву хашким истражитељима много пре Шешељевог одласка у Хаг , најмање два месеца пре него што је Шешељ сазнао да досовски лидери пишу хашку оптужницу против њега . Поплашен никада никога није обавестио о свом разговору са хашким истажитељима . У ствари , о ономе што се спрема Војиславу Шешељу , Никола Поплашен никада ништа није рекао икоме из Српске Радикалне Странке . Да ствар буде још гора , Поплашен је на најпонизнији и најјаднији могући начин одговарао на питања представника Трибунала , отворено фалсификујући чињенице , гледајући како да спасе себе и своју задњицу , апсолутно запостављајући истину , правду , националне , страначке , па и интересе својих пријатеља . Узгред , колико је неморалан , нељудски и нечастан поступак Николе Поплашена , говори и чињеница да је Поплашен и стамбени проблем своје породице на територији Србије решио уз помоћ свог некадашњег пријатеља и заједничког нам председника Војислава Шешеља ( слично као и сам Вучић , док је био министар у влади СПС-СРС-ЈУЛ , када је, такође , на инсистирање своје странке добио стан , а касније у свакој кампањи , то користили чланови ДОС-а као аргумент против СРС ) . Без икакве гриже савести , издао га је у тренутку када је Шешељу било најтеже ( Да ли вам ово звучи познато ? ) .
  Зашто ? Није Поплашен глуп и необразован па да не разуме шта ради . Напротив , по мом мишљењу , Поплашен се руководио двема чињеницама за које је мислио да су апсолутне . Прва се односи на предвиђања да ће ако Војислав Шешељ оде у Хаг , пропасти Српска Радикална Странка у Београду , а 5.октобар и досовска револуција били су му сигнал да је дошао политички крах и Војислава Шешеља и српских радикала у Србији ( А зар сам Вучић не изјављује , да је питање да ли би данас СРС прешао цензус ? ) . Друго , Поплашен је желео својом сарадњом са хашким истражитељима да покаже своју различитост у односу на Шешеља , потенцијалну кооперативност и могућност неког политичког договора , разуме се његовог , са представницима окупационе мисије у Босни и Херцеговини . Треће , баш као што пацови напуштају брод који тоне , па понекад беже са брода чак иако је само мали део брода поплављен , тако је и Поплашен тражио тражио ново , макар минијатурно политичко тле за сопствено деловање . Четврто , Никола Поплашен је издао све што је говорио и радио , нажалост и због ситних материјалних интереса ( Зар није баш то исто урадио сам аутор овог текста , Александар Вучић ? ) . Све ово можда и не би било толико страшно да се ради о неком обичном човеку . Али овде се ради о човеку који је једно време , док је био председник Републике Српске , био и најистакнутији лидер Срба западно од Дрине . Истовремено , Поплашен није показао храброст да сам крене у тржишну политичку утакмицу , ако се већ није слагао са политиком Воје Шешеља и Српске Радикалне Странке , већ је покушао да преузме део идеја , али и комплетну инфраструктуру и материјалне ресурсе српских радикала у Републици Српској ( Да ли вам ово делује познато ? ) . Врхунац бешчашћа представља недовољно јаку синтагму да опише величину недела Николе Поплашена .
  Ипак , смешније од свега у његовој изјави датој Хашким истражитељима јесте његово одрицање од титуле војводе и четништва ( Зар није сличан случај са првацима СНС који се одричу идеје Велике Србије и користе јавне наступе да се њоме спрдају и потцењују је са омаловажавањем ? ) Нико од нас из Српске Радикалне Странке не само да га није приморавао , већ му није ни сугерисао да у било којој изборној кампањи користи војводске и четничке елементе како би се приказао у светлу великог борца за интересе српског народа . На томе је сам инсистирао . Толико је на томе инсистирао да се сликао за насловну страну Западне Србије и Велике Србије ( као што видимо , аутору онда није била нереална њена граница и линија ) , у свечаној војничко униформи са традиционалним српским и четничким обележјима . Управо је ту фотографију користио као мото супротстављања западњачком окупатору и идеје јединства српског народа у изборној кампањи за председника Републике Српске .
  На крају , није ни важно да ли ће Никола Поплашен бити сведок Тужилаштва или Трибунала . Нико објективан , нико рационалан , али и ниједан иоле добар човек , неће моћи да опрости Поплашену , усудио бих се да кажем , антисрпски морал и безобзирност ( Зар није и безобзирност лажно оптуживање заточеног човека , коме се прислушкују телефонски разговори , за наручивање убиства аутора овог текста , измишљањем и лагањем за постојање извршиоца Ника Гајића из Хртковаца , за кога је српска полиција утврдила да не постоји ? ) , којима је изневерио и људе који су му веровали и идеју за коју смо се некада заједно борили ( Како се само историја поновила као фарса , зар не ? ) . Како год да се заврши суђење у Хагу , Шешељево место у српској историји се зна , а Никола Поплашен остаће само мали провинцијски политички слуга западњачког окупатора .
  ( Некадашњи пријатељ Николе Поплашена )

  Ово отворено писмо је од речи до речи пренето из 2994. броја Велике Србије , из децембра 2007. године . Ја вас на крају питам : да ли постоји било каква разлика између поступака и дела Николе Поплашена и Александра Вучића ? Како је некада само овај други жестоко оптуживао људе и проглашавао издајницима , о чему сведочи и ово отворено писмо , све оне који напусте идеологију и програм СРС . Какав се прелом мозга догодио у глави Александра Вучића ? Ово сам желео да поставио као , по мени , најубедљивије и најјаче сведочанство Вучићевог лицемерја , а на које се до сада , није обратила пажња какву ово писмо у пропагандном смислу заслужује , као најбољи политички аргумент против напредњака и њихове политичке превртљивости и недоследности . 2. #2
  Primećen član
  Učlanjen
  28.10.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  570
  Reputaciona moć
  39

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  nema razlike, ali narod brzo zaboravlja.

 3. #3
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Па Тјирко је имао доброг учитеља - Тому продатог ...
  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 4. #4
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Ово је још горе.

  Јер Николи Поплашену су претили подизањем оптужнице и дугогодишњим затвором.

  А Вучић је издао Шешеља искључиво због материјалних интереса.

 5. #5
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.  Vučić pisao predgovor za novu Šešeljevu knjigu
  Utorak - 07.10.2008
  Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj objavio je nedavno i svoju 221. knjigu „Očerupana haška ćurka Kristina Dal“, koju je „posvetio“ glavnoj tužiteljki u procesu protiv njega u Hagu.

  Interesantno je da je predgovor za novo Šešeljevo delo, koje ovih dana aktivisti SRS prodaju na stranačkim punktovima, napisao Aleksandar Vučić, čijih se usluga Šešelj odrekao pred sudskim većem Tribunala pošto se priklonio Tomi Nikoliću.

  Vučić, koji je predgovor očigledno napisao pre loma u SRS-u, konstatuje da je ovom knjigom „koja nosi i istinsku romanesknu formu“ „dr Šešelj zadao odlučan i jak udarac neistinama i pritiscima haških tužilaca“ i „preporučuje je svima“.
  Inače, najnovija Šešeljeva knjiga je, u stvari, citiranje izjava i intervjua 19 ljudi u kojima tvrde da su im haški istražitelji pretili i terali ih da lažno svedoče protiv Šešelja.
  Ime tužiteljke Kristine Dal se u najnovijoj knjizi ne pominje, ali zato mnogi citirani građani tvrde da nemaju nikakve veze sa pokušajem ubistva novinara „Vremena“ Dejana Anastasijevića, niti sa „Škorpionima“, niti sa JSO, niti sa zločinima po Hrvatskoj i Bosni, a da Vojislav Šešelj sa svim tim nema nikakve veze jer je branio srpski narod.

 6. #6
  Aktivan član a33 (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Velika Srbija
  Poruke
  1.610
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  vjerovatno da nisam i ne mogu ni biti objektivan kada govorim ili pisem o radikalima i Voji Seselju, ali jdno je jasno, a to je da odlazak Nikolica iz SRS nisam dozivio kao iznenadjenje ili gubitak.oN MI NIKADA NIJE BIO SIMPATICAN, niti je bio za lidera.Ali odlazak Vucica i njegova izdaja zdrave ideologije srpskog nacionalizma me jako iznenadila.
  Bio sam na mitingu u Bg kada smo ispracali Voju za Hag.Kao simpatizera SRS mane je to vece negativno iznenadio svaki od govornika , osim Voje i Vucica.Svvi drugi su govorili hladno, providno, neiskreno, glumatali, iyricali fraze i pravili face.Vucic kada je izasao za govornicu jako iskreno je govorio, a posle par recenica i suze su mu bile u ocima.Dirnuo me njegov govor, a duboko mi se urezala njegovo tada izreceno javno obecanje Voji Seselju.Rekao je ,,nikada necemo dozvoliti da nas podjele i zavade, vec cemo iz dana u dan biti sve jaci i slozniji i srusiti dosovski izdajnicki rezim sa vlasti,..``
  Kada sam vidio da izlazi iz SRS nedavno, da se par sedmica nakon toga cina javno odrice ideja koje je cijeli svoj dotadasnji politicki zivot yzgovarao, e tada sam shvatio da je izdao sve nas koji smo mu nekada vjerovali.Nemam argumenata, ali sam siguran da je to ucinio zbog svog materijalnog interesa.
  Sramota!!
  p.s.ne znam ko tome covjeku ikada vise moze vjerovati,a pitam se i sta on sam pomisli kada se pogleda u ogledalo i ,,poprica sam sa sobom``.
  ,,Ko zna zasto je to dobro``
  SRBIJA CEKA SESELJA

 7. #7
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  А јеси ли био делегат на ванредном конгресу пре Војиног одласка у Хаг ???
  "Коме закон лежи у топузу,
  трагови му смрде нечовијештвом ..."

 8. #8
  Aktivan član a33 (avatar)
  Učlanjen
  18.06.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Velika Srbija
  Poruke
  1.610
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Citat Original postavio mar_comm Pogledaj poruku
  А јеси ли био делегат на ванредном конгресу пре Војиног одласка у Хаг ???
  na zalost, nisam.
  ,,Ko zna zasto je to dobro``
  SRBIJA CEKA SESELJA

 9. #9
  Veoma poznat Вуја (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Srbija
  Poruke
  10.597
  Reputaciona moć
  168

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Jedan od najvecih mediokriteta u srpskoj politici. Ceo zivotni vek je u istoj proveo i od nje zivi. Manjak harizme i struke nadoknadjuje redovnim blamiranjem po tv emisijama, gde na konto pateticnih i demagoskih izjava koliko toliko prolazi kod mase.
  Radi ono u cemu si dobar, a ne ono za mislis da si dobar

 10. #10
  Primećen član
  Učlanjen
  24.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  1 Cowards Lane
  Poruke
  531
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Citat Original postavio wujaymarkoff Pogledaj poruku
  Jedan od najvecih mediokriteta u srpskoj politici. Ceo zivotni vek je u istoj proveo i od nje zivi. Manjak harizme i struke nadoknadjuje redovnim blamiranjem po tv emisijama, gde na konto pateticnih i demagoskih izjava koliko toliko prolazi kod mase.
  Nije ti ovo tema o Čedomiru Lajfu Jovanoviću

 11. #11
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  "Видите да данас многи са подсмехом кажу, где су вам данас Карловац, Огулин, Карлобаг и Вировитица. То нам ова несрпска фукара, ови мученици и јадници што онима који су ову земљу бомбардовали скуте љубе и руке им љубе, они хоће да кажу: где сте ви данас радикали у тим српским местима. Као да Срби никада нису држали Карловац, као да само неколико километара од Карлобага и Вировитице нисмо били, као да и данас нема преко 20% Срба у Огулину, као да то нису српска места. Радују се и сеире томе што су усташе окупирале српску земљу и хоће и нас српске радикале да убеде да то није српско, да смо говорили глупости, да ми нисмо знали шта је наше..."

  Александар Вучић


 12. #12
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Субота - 09.05.2009
  „Санадерова мачкица Александар Вучић“ нови је разиграни наслов који ће ускоро изаћи из радионице Војислава Шешеља и његове Српске радикалне странке. Осим наслова, о овој књизи ништа друго и не знају у Српској радикалној странци.

  Приређивач и директор издавачког сектора странке Огњен Михајловић за „Ало!“ каже да још није добио материјал за књигу, али претпоставља да је Шешељ био инспирисан прошлогодишњом посетом заменика председника Српске напредне странке Хрватској.
  - Не знам шта бих могао да вам кажем о књизи, осим да није белетристика. Сваку књигу морате да узмете у руке и прочитате. Није тема само Вучић. Шешељ је уступио доста простора нашој посланици Марини Рагуш, која је имала херојски наступ у Скупштини и наш је кандидат за председника општине Вождовац - најављује Михајловић.
  Он признаје да нови турнус Шешељевих издања, најављен крајем фебруара издањем „Пропали пуч Томислава Николића“, из Хага долази као „збирка материјала“, а да се онда одлучује на који начин се уобличава и објављује.
  - Одмах после „Портпарола лоповске странке“ излази и 106. део сабраних дела „Српски барон Минхаузен Александар Вучић“, а „Санадерова мачкица Александар Вучић“ је тек у перспективи - најављује Михајловић.
  Пре „мачкице“, Шешељев издавачки тим окрпиће бившег генералног секретара радикала, већ следеће недеље новим, иначе 105. делом Шешељевих сабраних дела, које је названо „Портпарол лоповске странке Александар Вучић“.
  Од Вучића нисмо успели да добијемо коментар. Његов страначки колега Божидар Делић признаје за „Ало!“ да је прелистао само прву књигу која је објављена после раскола у СРС-у.
  - То смо узели да видимо чиме се служе. То што објављују је увредљиво и баш личи на њих. Обична пљувачина која скупо кошта - каже Делић.

  „Једна банана за Кофија Анана“
  Најсвежија Шешељева књига је „Једна банана за Кофија Анана“, која се од прошле недеље, као и сва његова издања, деле бесплатно. Шешељеву инспирацију за наслов радикал Огњен Михајловић објашњава овако: „То је као када обучите орангутана да вам вози трактор. Он то не ради зато што зна да ради него зато што ће да добије банану за то“. Садржај те књиге чине Шешељеви чланци из периода од 1990. до 1993, као и стенограми са заседања Скупштине Србије од марта 2006. до децембра 2007.

 13. #13
  Obećava
  Učlanjen
  16.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  57
  Reputaciona moć
  32

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.


 14. #14
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Procitao sam pre dva dana,da vojvoda pise tri knjige o kumu.....ali najbolji je silikonkov komentar na to..otprilke rekao je "bolje da cuti,jer ako ja kazem samo dve recenice ,morace stvarno zacutati"....e sada razmisljam ,kakva je to piz.a od coveka...sto ne kaze stvarno te dve recenice,od cega se plasi...kako ja mogu primetiti jedini njegov strah je da ako kaze te dve navodne recenice,nece optuziti Seselja nego i samog sebe,jer mu je maltene do juce bio ne samo kum,nego i najblizi saradnik...sve u svemu,ljiga na kub...nije ni gudo sto ga prozvase "silikonko"....
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

 15. #15
  Elita
  Učlanjen
  28.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.595
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Ne podnosim nikakvu sortu radikala, ali Poplasen je za picoustog pojam karaktera i politicara. Samo se dzabe blamira.

 16. #16
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  У питању су генетски издајници који издају само зато што су подли по својој природи.
  Вероватно су им и преци били кварни као шупаљ зуб.

  На пример, шта о некоме говори презиме: ПОПЛАШЕН?
  Да му се у генима крије страх који ће кад-тад да испољи.
  Многи су храбри у рату, а кукавице у миру.
  Никола Поплашен се можда није плашио метка, али се уплашио Хага.

  Презиме ВУЧИЋ је обећавало, јербо бар један од предака му је имао вучје особине.
  Али новац квари и вукове. О презимену Ђукановић не вреди трошити речи. То је највећа фукара у српском роду.

  Зато сам, од свих војсковођа 90-тих, највише ценио пуковника Славка ЛИСИЦУ.
  Одмах знаш да је човек и окретан и МУДАР. Моћна та херцеговачка презимена, кажу све о човеку.


  http://www.fokus.ba/vidi.php?vijest=12510

  general-major Slavko Lisica  Skrivao bih Mladića u svojoj kući

  Čovjek koji je komandovao akcijom "Koridor" i spojio Krajinu sa Semberijom, general-major Slavko Lisica, neće prisustvovati proslavi u Dugoj Njivi i obilježavanju najznačajnije bitke za RS u proteklom ratu u BiH.

  U intervujuu za "Fokus" general Lisica kaže da je razlog tome što ga niko nije ni pozvao, ali i iskustvo iz prošle godine, kada su ga organizatori pozvali da dođe, rekavši mu da sjedne u autobus.

  - Pa, ja sam srpski general i sada treba da se guram po autobusima kao obični rezervista da bih došao na obilježavanje proboja koridora. Kada je trebalo osmisliti akciju i voditi je, onda su po mene slali helikopter. To samo pokazuje koliko je sada ljudima stalo do osoba koje su dale sve kako bi stvorile RS - poručio je Lisica.

 17. #17
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.
 18. #18
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  " Без икакве гриже савести, издао га је у тренутку када је Шешељу било најтеже. Зашто? Није Поплашен глуп и необразован па да не разуме шта ради. Како год да се заврши суђење у Хагу, Шешељево место у српској историји се зна , а Никола Поплашен остаће само мали провинцијски политички слуга западњачког окупатора ."

  Александар Вучић, Велика Србија , број 2994 , децембар 2007. године

 19. #19
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Неће ниједан форумски напредњак да одговори?
  Па да.
  Поплашили се.

 20. #20
  Elita Papa Smurf (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  17.315
  Tekstova u blogu
  55
  Reputaciona moć
  6991

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Citat Original postavio Аранђел Pogledaj poruku
  " Без икакве гриже савести, издао га је у тренутку када је Шешељу било најтеже. Зашто? Није Поплашен глуп и необразован па да не разуме шта ради. Како год да се заврши суђење у Хагу, Шешељево место у српској историји се зна , а Никола Поплашен остаће само мали провинцијски политички слуга западњачког окупатора ."

  Александар Вучић, Велика Србија , број 2994 , децембар 2007. године
  Vuciceva autobiografija...
  Zavist valja i zaslužiti...

 21. #21
  Zainteresovan član УЛТРА-СРБИН (avatar)
  Učlanjen
  28.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  170
  Reputaciona moć
  34

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  де је ђука снс

 22. #22
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Поплашио се.

  Где сте напредњаци?
  Где сте нестале Санадерове мачкице?
  Оооооо Турци!

 23. #23
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Citat Original postavio Аранђел Pogledaj poruku
  Оооооо Турци!
  Извињавам се и Турцима и Србима мухамеданцима и овим новим Бошњацима.
  Јербо Турци су људи који поштују своју веру и традицију.

  Напредњаци су нешто много горе од Турака.
  Напредњаци су безличне креатуре без икаквог система вредности.


 24. #24
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Александар Вучић је антисрпска фукара.

  (то он каже сам о себи)

  ""Видите да данас многи са подсмехом кажу, где су вам данас Карловац, Огулин, Карлобаг и Вировитица. То нам ова несрпска фукара, ови мученици и јадници..."
  https://www.youtube.com/watch?v=RF0HxyecfDM

  ---> Вучић је фукара и јадник.

 25. #25
  Primećen član
  Učlanjen
  07.02.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  519
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Вучићево отворено писмо Николи Поплашену децембар 2007.

  Још увек напредњаци игноришу тему.

  Нема везе, јер што би војвода Воја рекао: мораће да поједу сва ********* која су ******

Slične teme

 1. Odgovora: 69
  Poslednja poruka: 16.05.2009., 11:48
 2. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 13.05.2008., 12:17
 3. Отворено писмо Каси
  Autor limojed u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 08.12.2006., 14:45
 4. 1. ДЕЦЕМБАР
  Autor gost 304860 u forumu Politika
  Odgovora: 125
  Poslednja poruka: 03.12.2006., 20:47
 5. ОТВОРЕНО ПИСМО
  Autor PAC-PAC u forumu Politika
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 25.07.2005., 11:17

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •