Браћо Словени, покидајмовековне окове!
Strana 1 od 4 1234 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 80

Tema: Браћо Словени, покидајмовековне окове!

 1. #1
  Domaćin
  Učlanjen
  09.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.550
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Браћо Словени, покидајмовековне окове!

  Нас вековима подмукло завађају наши најопаснији непријатељи, а онда нас прогласе кривцима да сакрију властите кривице!

  Пише: ТОМИСЛАВ КРСМАНОВИЋ

  Словенски грмен је далеко највећи у Европи, а врло је значајан и шире, и на целој планети. Словени заузимају највећа и најбогатија пространства на земљиној кугли, и покривају добар део Европе и Азије. Припадници словенских народа поред тога важе за врло виталне и природно отресите и мудре, радне, припаднике људског рода.
  Упркос ових необоривих чињеничних података , словенски народи у свету данашњице ни издалека не играју улогу која им припада у зависности од њихове бројности, величине и богатства територија које заузимају, своје огромне генетске и друге потенцијале остварују скоро симболично. Словени данашњице живе махом у беди, на удару су свакојаких пошасти, посустали од болештина, замире наталитет, царује бела куга, цветају свакојаке аномалије, неки од ових народа у правом смислу речи копне или нестају.
  Словени су данас виђени као изнурен БОЛЕСНИК .
  Упркос суштинских сличности у крви, језику и духу, словенски народи су вековима били завађани, погледајмо само наш Балкан где су се хиљадама година одигравали крвави ратови у којима су се братски народи самоистребљавали, то се наставило у 20 веку, и нажалост пренело и у 21 век.
  Врло је илустративан за ову сврху положај данашњих европских народа. Латински народи су врло моћни и сложни, испомажу се, они су једни од владара не само Европе него и целе планете. А када се ради о германској грани европских народа, који нису толико политички моћни као латински народи, утолико су више рационалнији у мудрој стратегији међусобне кооперације , економске сарадње, неговања пријатељских односа и трагања за сличностима и приближавањима. А словенски народи као рогови у врећи.
  Довољно је присуствовати међународним скуповима, видеће се здруживање свих других племена, седе заједно, ћаскају, праве планове дружења и свакојаких плодоносних пројеката сарадње. А за то време припадници словенских народа за суседним столовима седе сваки засебно, гледају једни друге са неповерењем, или мржњом, преко мушице нишана, или кују планове како један другоме да доакају главе. Ови први их посматрају сажаљиво или злобно, како ко, видећи у њима неосвешћене и недорасле партнере. Они освешћенији словенски појединци који би хтели рационалношћу превазићи заваде, порадити на слози и спасу Словена, бивају одмах анулирани, као САТАНЕ КОЈЕ ЖЕЛЕ ДА ОСВЕСТЕ И ИЗМИРЕ СЛОВЕНЕ, ДА ИХ ИЗВУКУ ИЗ МРАКА ЛОШИХ ПРОЦЕНА СРЕДЊЕГ ВЕКА.

  Велике западне силе, пре свега оне из суседства су заселе Словенима вековима повијане кичме на грбачу, не дају им да се усправе, као дресираној мечки у циркусу сваки дан подмукло утерују послушност, страх. А Словени залегли на руду , покорнички вуку јарам, не виде незналички ништа друго сем пред собом трновит кобни пут лоших процена, свађа, међусобне мржње, мућки, којим вуку своја робовска воловска кола.
  На жалост, данас је у Европи и свету прилично раширено потпуно нетачно и погрешно виђење Словена као парија, ниже расе, врсте савременог робља. Њима се као наводно расно инфериорним сажаљиво подсмехује европски полусвет, кућне помоћнице , укључујући и поједине афричке , латиноамеричке и азијске гастарбајтерске физикалце, Словене данас многи на Западу виде као обеспомоћена , незрела људска бића, недорасла да сами владају собом, генетски инфериорне народе осуђене да се други о њима старају и њима владају. Ово нарочито важи за јужнословенске народе, тако Босна и Херецговина сада имају званичне стараоце- гувернере. Као што психијатри неразумним поставе стараоца. А нису у много бољој ситуацији ни Хрвати, Македонци, нити они у Србији. Представа о Словенима, поготову јужним, у иоле образованијим круговима Запада је данас донекле слична оној коју ми имамо о нашим несретним Ромима ( ово није критика Рома, треба разумети и Роме и нас). Неки се отворено позивају на реч слав, Словен, која је ушла у светске језике као означавање појма роб, робље.
  О чему се заправо овде ради? Зашто оваква хајка на словенске народе? Зашто Словени дозвољавају дан данас да их други завађају, обеспомоћују, зашто не умеју да се бране, сложе?
  Овакве тезе спадају у расне предрасуде, немају никаквог чињеничног основа, плод су манипулација са циљем да се једна огромна и изузетно значајна расна популација понизи, обеспомоћи, и да се на основу лажи траже образложења и правдања за данашњи сафари на збуњене и обеспомоћене Словене. Упркос историјских оробљавања словенски народи су дали многе значајне научнике, уметнике, ствараоце, упркос свега историја словенских народа је читанка њихових великих ратова и победа, али нажалост и губитака и неизмерних људских жртава.
  Насрћу на њих јер словенске државе, поготову поједине од њих, поседају врло значајне гео-политичке просторе, имају изузетна природна богатства. Поједине моћне државе злоупотребљавају садашњу клонулост већине словенских народа, вршећи притиске на њих, заокружујући их и звецкајући оружјем на њиховим границама, или изазивајући ратове против њих, или их нахушкавајући једне против других, а све са циљем да њима владају , да им отимају, да их потискују, слабе, да их гурају у истребљење , или самоистребљење. Има још нешто врло значајно, словенски народи су врло виталан свет, јаког ума, надарени многим талентима, поседују огромне земље и природна богатства. Циљ ових светских тирана је да Словене држе у изопштености, слабости, јер ако би ојачали свет би дрхтао пред њима, мапа света би била из корена промењена.
  Одговоре на питања неискоришћавања њихових потенцијала, зашто су били подјармљивани вековима, даје проучавање историје. Словени нису имали срећу да буду у Западној Европи, него су живели на ободу, изложени са једне стране варварским племенима, а са друге на лукавом агресивном удару западно европских народа на вишем ступњу културе и економског развоја. Ови културнији и економски јачи народи су користили незнање, неписменост, недостатак образованих и мудрих вођа, да паганске Словене лукаво међусобно завађају, да их померају по Европи по њиховом нахођењу, да упадају , одводе их на пијаце робова, да користе робље за развој њихових држава. 2. #2
  Domaćin
  Učlanjen
  09.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.550
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  А када су поједине словенске државе јачале, ове западне државе су све чиниле, да их саботирају, слабе, или међусобно завађају. ! DIVIDER ET IMPERA!
  Вековима спроводећи овакву разорну политику према Словенима ове државе су их савијале, оробљавале, претварале у послушне престрашене поданике, слабиле њихове државе, или пак их потстицали лукавим интригама једне против других, ометале да на водеће позиције дођу мудри, него су тамо гурали недорасле, своје шпијуне, плаћене издајнике. Oве њихове издајничке слугењаре су се временом накотиле до нечувених димензија; деценијама, или вековима се стварао нечувен накот, истинска антрополошка мочвара, кужна депонија расрбљених или расловенизираних Срба или Словена, који су се временом идентификовали са својим страним господариа, постојали према својим сународницима још крволочнији од њих самих. Лукави европски политичари су неретко на словенске државе нахушкавали или усмеравали хорде дивљих азијатских племена, које су поједине словенске територије прекривале као џиновска јата скакаваца , понекад вековима.
  Када би се дресирана мечка разбеснела она би се могла отети са ланца, и обрачунати са онима који је оробљавају, и тако се слободити . Али она то не може, њени лукави господари су је дресирали, савили јој кичму, утерали јој послушност, претворили је у слепо оруђе, у свога робота. Она само послушно цупка.
  Тако је и појединим словенским народима вековима утеривана понизност, послушност, застрашивања, а од западних моћника су изабиране недорасле вође, које су биле поткупљиване. Дресура је трајало вековима. Данас су словенске нације и државе у доброј мери лишене интелектуалних елита, мудри људи су потискивани, или гурани у нестанак. Тешко ли се нацијама без мудрих вођа, уместо њих се устоличио споља подржавани мафијашки олош.
  Зато није данас лако словенским народима да се усправе. Они се свађају, свако тера по своме, тону у индивидуализме, опортунизме, уместо да заведу ред у својим кућама цвета криминал, безакоње, власт је дата недораслим мафијашима –тајкунима који гурају словенске народе у амбис, уместо да се сложе против својих крвних непријатеља, они воде међусобне ирационалне самоистребљивачке ратове, како на нивоу појединих држава , тако и међусобно у оквиру појединих држава. Споља увежени комунизам је дубоко унаказио ове народе, и отровни засади претходне деценијске сетве тек сада бујају, дају своје џиновске плодове. Србија данас има солидну званичну власт која жели добро своме народу, али у Србији су подржавани споља недорасли мафијаши умишљени супермени, уствари недорасле штеточине. Слично је и у појединим другим словенским државама.
  Браћо Јужни Словени! Нас су вековима завађали.Тако је било и у Првом, затим Другом светском рату, и током прохујалих векова, нажалост нас су постварили и позавађали као чопоре сеоских паса опет у ратовима крајем 20 века. Балкан данас у свету зову европске Руанда, Бурунди. Зар смо на то спали, јесмо ли ми урођеници канибали?
  Одупримо се завадама. Исправно се процењујмо, сложимо се, схватимо да су нас завађали вековима наши смртни непријатељи, измиримо се. Не дозволимо да нас даље завађају.
  Словенима данас отимају, или кују планове, да отму територије, природна богатсттва, желе да растуре Србију, Русију, касније и друге словенске државе. Да би то остварили слабе словенске народе изнутра. Они који то чине имају унутра своје људе који су плаћени да изнутра слабе своје народе.
  Браћо Словени! Прозримо у заваде. Не дозволимо да нас завађају и дан данас. Ако би успоставили дијалог, и исправне процене могли би бити врло моћан чинилац не само у Европи него и у свету.
  Ово није позив на стварање јединствене словенске државе, него позив на разум. Ово није позив на морални линч и осуду међународне заједнице, него апел да Словени заузму часно место које им припада у људском роду диљем човечанства насељеног на овој нашој дивној планети.
  Ако су сложни други народи Европе, зашто не би и ми могли? Од тога би имали само велике користи. Овако личимо на разбијену поражену чету.
  Покажимо свету да смо ми Словени мудри, разумни, да нико не може нама да влада. Докажимо да можемо заузети часно место у заједници народа света, које нам припада у зависности од нашег броја, величине наших територија и надарености наших људи. Ако се не тргнемо, биће све горе, бићемо усмерени на споредне колосеке, у копњења и нестанак.
  Спашавајмо се !

 3. #3
  DellBoy-011 nije na forumu
  Сестро заклињем се биће нас макар 300
  Elita DellBoy-011 (avatar)
  Učlanjen
  20.11.2003.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Zemun
  Poruke
  22.571
  Reputaciona moć
  277

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Odakle iskopavate ove likove
  danas nam je divan dan

 4. #4
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.222
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  evo sad cemo
  The Show Must Go On...

 5. #5
  Schutz nije na forumu
  shitz napolje, machketine jedne, sklanjajte se od mene, ja vas prezirem Ish ish buvljiva stvorenja
  Aktivan član
  Učlanjen
  27.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Fond za humanitarno pravo, Makenzijeva 67, Beograd
  Poruke
  1.272
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Nisam pročitao tekstove, ali ima jedna zanimljiva stvar.
  Genetski gledano, svi južnoslovenski narodi (osim Slovenaca) su zapravo nosioci dinarskog ili anadolskog halotipa (ne slovenskog), A U JUŽNOSLOVENSKIM ZEMLJAMA JE PANSLAVIZAM NAJRASPROSTRANJENIJI!

  U Rusiji je takođe rasprostranjen panslavizam, iako su i Rusi zapravo mešavina Slovena, Tatara, Mongola...

  U genetski slovenski slovenskim zemljama (Poljska, Ukrajina, Češka, Slovačka i Slovenija), panslavizam je najmanje rasprostranjen.

 6. #6
  Schutz nije na forumu
  shitz napolje, machketine jedne, sklanjajte se od mene, ja vas prezirem Ish ish buvljiva stvorenja
  Aktivan član
  Učlanjen
  27.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Fond za humanitarno pravo, Makenzijeva 67, Beograd
  Poruke
  1.272
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Ali je zanimljiva još jedna stvar. Albanci žele da budu Iliri, iako je pretežni halotip Albanaca Eu-9, eu-10 i Eu-11, što je karakteristika kavkaskih naroda!

  Shvatite više da nacionalnost nije genetska kategorija! Svo to slovensko bratimljenje je krajnje smešno.
  Poslednji put ažurirao/la Schutz : 19.04.2009. u 20:23

 7. #7
  Veoma poznat Вуја (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Srbija
  Poruke
  10.597
  Reputaciona moć
  168

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Znaci postoji mogucnost da su Albanci potomci Hazara?
  Radi ono u cemu si dobar, a ne ono za mislis da si dobar

 8. #8
  Elita Konstantin Veliki (avatar)
  Učlanjen
  14.12.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  23.543
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  308

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Schutz Pogledaj poruku
  Ali je zanimljiva još jedna stvar. Albanci žele da budu Iliri, iako je pretežni halotip Eu-9, eu-10 i Eu-11, što je karakteristika kavkaskih naroda!
  E ove gene se kod balkanca menjaju od istrazivanje do sledeceg.

  Cudo nevidjeno.

  Ako je albanski naslednik ilirskog. Onda su albanci ilirski narod.

  I to je tacka.

 9. #9
  Schutz nije na forumu
  shitz napolje, machketine jedne, sklanjajte se od mene, ja vas prezirem Ish ish buvljiva stvorenja
  Aktivan član
  Učlanjen
  27.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Fond za humanitarno pravo, Makenzijeva 67, Beograd
  Poruke
  1.272
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio wujaymarkoff Pogledaj poruku
  Znaci postoji mogucnost da su Albanci potomci Hazara?
  Genetika je dokazala da su Albanci kavkaza.
  A evo, i istorijskih činjenica: http://www.gradnis.net/istorija/istina-o-albancima/?imode

 10. #10
  Domaćin
  Učlanjen
  09.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.550
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Schutz Pogledaj poruku
  Ali je zanimljiva još jedna stvar. Albanci žele da budu Iliri, iako je pretežni halotip Albanaca Eu-9, eu-10 i Eu-11, što je karakteristika kavkaskih naroda!

  Shvatite više da nacionalnost nije genetska kategorija! Svo to slovensko bratimljenje je krajnje smešno.
  Albanci su doselili sa Kavkaza preko Sicilije pre 1000 godina..

  Albanci na Kavkazu..

  https://www.youtube.com/watch?v=roT3nVWHLiM

 11. #11
  Veoma poznat Eric Draven (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija
  Poruke
  12.906
  Tekstova u blogu
  44
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio wujaymarkoff Pogledaj poruku
  Znaci postoji mogucnost da su Albanci potomci Hazara?
  Brate..............
  "Men dont faint,we take unintended,decisive naps!"
  Bob Kelso

  http://9gag.com/gag/aD0GXDO

 12. #12
  Domaćin
  Učlanjen
  09.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.550
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  E ove gene se kod balkanca menjaju od istrazivanje do sledeceg.

  Cudo nevidjeno.

  Ako je albanski naslednik ilirskog. Onda su albanci ilirski narod.

  I to je tacka.
  Albanci su posebna grana Indo-Evropskog Naroda..

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4f/IndoEuropeanTree.svg

 13. #13
  Schutz nije na forumu
  shitz napolje, machketine jedne, sklanjajte se od mene, ja vas prezirem Ish ish buvljiva stvorenja
  Aktivan član
  Učlanjen
  27.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Fond za humanitarno pravo, Makenzijeva 67, Beograd
  Poruke
  1.272
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Konstantin Veliki Pogledaj poruku
  E ove gene se kod balkanca menjaju od istrazivanje do sledeceg.

  Cudo nevidjeno.

  Ako je albanski naslednik ilirskog. Onda su albanci ilirski narod.

  I to je tacka.
  Rekao sam ti već da je većina Albanaca poreklom sa Kavkaza, jer su nosioci halotipa Eu-9 Eu-10 i Eu11. Ali, dosta Albanaca ima dinarski halotip.
  Moguće je da su se Albanci mešali sa autohtonim stanovništvom. Preuzeli su mnoge običaje, npr tetoviranje žena, pa i jezik im je verovatno znatno izmenjen pod uticajem starosedelaca.

  Ne mogu da se setim precizno za Srbe, ali koliko se sećam procenjuje se da samo 20% Srba nosi slovenske halotipe. Većina Srba je dinarskog i anadolskog porekla.

  To što su Srbi (slovenski narod) sišli sa Karpata i nametnuli jezik i običaje domicilnom stanovništvu, ne znači da su svi Srbi slovenskog porekla. Zato su mi ovakve teme bratimljenja po plemenskoj liniji jadne. Jer, svi smo mi Srbi - ali nisu svi Srbi sloveni.

 14. #14
  Schutz nije na forumu
  shitz napolje, machketine jedne, sklanjajte se od mene, ja vas prezirem Ish ish buvljiva stvorenja
  Aktivan član
  Učlanjen
  27.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Fond za humanitarno pravo, Makenzijeva 67, Beograd
  Poruke
  1.272
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio savin Pogledaj poruku
  Albanci su posebna grana Indo-Evropskog Naroda..

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/4f/IndoEuropeanTree.svg
  To po jeziku.

  Ti možeš nekome da nametneš jezik, ali mu ne možeš promeniti genezu.

 15. #15
  Domaćin
  Učlanjen
  09.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.550
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Schutz Pogledaj poruku
  Rekao sam ti već da je većina Albanaca poreklom sa Kavkaza, jer su nosioci halotipa Eu-9 Eu-10 i Eu11. Ali, dosta Albanaca ima dinarski halotip.
  Moguće je da su se Albanci mešali sa autohtonim stanovništvom. Preuzeli su mnoge običaje, npr tetoviranje žena, pa i jezik im je verovatno znatno izmenjen pod uticajem starosedelaca.

  Ne mogu da se setim precizno za Srbe, ali koliko se sećam procenjuje se da samo 20% Srba nosi slovenske halotipe. Većina Srba je dinarskog i anadolskog porekla.

  To što su Srbi (slovenski narod) sišli sa Karpata i nametnuli jezik i običaje domicilnom stanovništvu, ne znači da su svi Srbi slovenskog porekla. Zato su mi ovakve teme bratimljenja po plemenskoj liniji jadne. Jer, svi smo mi Srbi - ali nisu svi Srbi sloveni.
  Kolevka svih Indo-Evropskih Naroda je na Balkanu -to su dokazli Grey i Atkinson..
  Pre 8700 je pocelo rasrbljivanje Srba koje i danas traje..
  Rasrbljivanje je prikazao Grey i Atkinson na ovom dijagramu..

  http://en.wikipedia.org/wiki/File:Ie-boom.jpg

 16. #16
  Domaćin
  Učlanjen
  09.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.550
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Schutz Pogledaj poruku
  To po jeziku.

  Ti možeš nekome da nametneš jezik, ali mu ne možeš promeniti genezu.
  Albanci su tokom turske vladavine albanizovali veliki broj Srba..

 17. #17
  Ističe se
  Učlanjen
  12.12.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Izmedju Severnog i Juzhnog pola
  Poruke
  2.415
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Schutz Pogledaj poruku
  Nisam pročitao tekstove, ali ima jedna zanimljiva stvar.
  Genetski gledano, svi južnoslovenski narodi (osim Slovenaca) su zapravo nosioci dinarskog ili anadolskog halotipa (ne slovenskog), A U JUŽNOSLOVENSKIM ZEMLJAMA JE PANSLAVIZAM NAJRASPROSTRANJENIJI!

  U Rusiji je takođe rasprostranjen panslavizam, iako su i Rusi zapravo mešavina Slovena, Tatara, Mongola...

  U genetski slovenski slovenskim zemljama (Poljska, Ukrajina, Češka, Slovačka i Slovenija), panslavizam je najmanje rasprostranjen.
  To je prosto, ''prave'' slovenske zemlje su katolichke, pa im papa namece rusofobiju i serbofobiju, a oni panslavizam dozhivljavaju kao deo ruske hegemonije.

 18. #18
  Ističe se
  Učlanjen
  12.12.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Izmedju Severnog i Juzhnog pola
  Poruke
  2.415
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Schutz Pogledaj poruku
  Ali je zanimljiva još jedna stvar. Albanci žele da budu Iliri, iako je pretežni halotip Albanaca Eu-9, eu-10 i Eu-11, što je karakteristika kavkaskih naroda!

  Shvatite više da nacionalnost nije genetska kategorija! Svo to slovensko bratimljenje je krajnje smešno.
  Da li to znachi da su Shiptari i Checheni rodjaci?

 19. #19
  Elita Kroasan (avatar)
  Učlanjen
  10.01.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ispred Ruske Ambasade, u redu za rusku radnu vizu
  Poruke
  18.571
  Reputaciona moć
  563

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  prastara INDO EVROPSKA rech SHURENJE postoji u svakom jeziku na onim dijagramima ? E X T R A

 20. #20
  Domaćin
  Učlanjen
  09.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.550
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Ugo Chavez Pogledaj poruku
  Da li to znachi da su Shiptari i Checheni rodjaci?
  Shiptari i Dagestanci-Lezgini su rodjaci..

 21. #21
  Domaćin DOBROSTOJECI (avatar)
  Učlanjen
  08.05.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  BG
  Poruke
  3.894
  Reputaciona moć
  80

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Lepo zvuči, iako malo patetično.
  Ujediniti Slovene je realno - nemoguća misija. Na žalost.
  Ovakav narod svaka vlast samo poželeti može !

 22. #22
  Primećen član
  Učlanjen
  01.04.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  873
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio Schutz Pogledaj poruku
  Nisam pročitao tekstove, ali ima jedna zanimljiva stvar.
  Genetski gledano, svi južnoslovenski narodi (osim Slovenaca) su zapravo nosioci dinarskog ili anadolskog halotipa (ne slovenskog), A U JUŽNOSLOVENSKIM ZEMLJAMA JE PANSLAVIZAM NAJRASPROSTRANJENIJI!

  U Rusiji je takođe rasprostranjen panslavizam, iako su i Rusi zapravo mešavina Slovena, Tatara, Mongola...

  U genetski slovenski slovenskim zemljama (Poljska, Ukrajina, Češka, Slovačka i Slovenija), panslavizam je najmanje rasprostranjen.
  Netachno tj. klasicna LAZ.

  Panslavizam je upravo najrasprostranjeniji u pomenutim zemljama-Poljskoj,Ceshkoj i Slovachkoj,u stvari gotovo sav panslavizam krece odatle.

 23. #23
  Domaćin
  Učlanjen
  09.10.2006.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.550
  Reputaciona moć
  99

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!


 24. #24
  Ističe se
  Učlanjen
  12.12.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Izmedju Severnog i Juzhnog pola
  Poruke
  2.415
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  DNK Slovena je poremecen. To se mozhe dokazati.

 25. #25
  Poznat ~Petar~ (avatar)
  Učlanjen
  14.08.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  bachelorette
  Poruke
  8.638
  Reputaciona moć
  132

  Podrazumevano Re: БРАЋО СЛОВЕНИ, ПОКИДАЈМО ВЕКОВНЕ ОКОВЕ!

  Citat Original postavio savin Pogledaj poruku
  da ostavim po strani smehotresnost ove karte ( bas je zivopisna btw )i to sto kosovo crtaju odvojeno, na kraju stoji "great russia" a ne "slavic union". savine, izdajice

Slične teme

 1. Odgovora: 132
  Poslednja poruka: 02.07.2008., 13:01
 2. СЕЛАМ АЛЕЈКУМ "БРАЋО" ХРВАТИ
  Autor opšte dobro u forumu Politika
  Odgovora: 25
  Poslednja poruka: 21.06.2008., 05:58
 3. Odgovora: 75
  Poslednja poruka: 21.12.2006., 13:57
 4. СРЕЋНА СЛАВА БРАЋО ПРАВОСЛАВНИ
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 22
  Poslednja poruka: 13.07.2005., 14:07

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •