Pravni boj za KIM
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 40

Tema: Pravni boj za KIM

 1. #1
  Veoma poznat Eric Draven (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija
  Poruke
  12.907
  Tekstova u blogu
  44
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Pravni boj za KIM

  Pravni boj za Kosovo

  Istorijski proces

  Pravni timovi Beograda i Prištine predali Međunarodnom sudu pravde podneske u kojima se iznose stavovi dve strane o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova. Gostujući u Dnevniku 2 ministar Jeremić rekao da je proces pred MSP, proces veka jer se određuje i meri pravo na samoopredeljenje protiv prava na održanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta.

  Gostujući u Dnevniku 2 ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić rekao je da je proces pred Međunarodnim sudom pravde proces veka, jer se određuje i meri pravo na samoopredeljenje protiv prava na održanje suvereniteta i teritorijalnog integriteta međunarodno priznatih država.
  Gost Dnevnika 2 Vuk Jeremić
  Mišljenje dostavili...

  Ministar spoljnih poslova Vuk Jeremić je rekao da će u ponedeljak biti objavljena zvanična lista država koje su podnele podneske Međunarodnom sudu pravde o proglašenju nezavisnosti Kosova.

  U skladu sa stavovima Srbije, tom sudu mišljenje su dostavili Kina, Rusija, Argentina, Kipar, Egipat, Brazil, Španija, Rumunija, Slovačka, Iran, Azerbejdžzan i još neke države.

  S druge strane, najobimniji podnesak biće podnesak Sjedinjenih Američkih Država i najbližih njihovih saveznika, rekao je Jeremić.

  Ministar je istakao da je ovo proces pred Međunarodnim sudom pravde u kome se nikada do sada ovoliko država nije prijavilo.

  Ministar je najavio da će u decembru biti prva usmena rasprava, a da će ih u 2010. godini biti i više.

  "U svakom slučaju, pre polovine 2010. godine ne možemo očekivati presudu suda, a ta presuda će imati presedanski karakter", rekao je Jeremić ističući da će se time znati "da li u 21. veku može da opstane etnički motivisana secesija".

  Jeremić je uveren da će sud doneti odluku koja je u skladu sa međunarodnim pravom, odnosno da se poštuju granice suvernih međunarodno priznatih država.

  Pravni tim Srbije predao je Međunarodnom sudu pravde, oko 13 časova, pisani podnesak u kome se iznosi stav o legalnosti jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, odnosno dve knjige sa ukupno oko 950 strana pravne argumentacije i ključnih elemenata geneze kosovske krize.

  Srpski pravni tim, koji predvode Dušan Bataković i Saša Obradović, načinio je dokument koji, osim pravnih argumenata, sadrži mape i detaljnu genezu kosovske krize, odnosno pokazatelje da je u slučaju jednostranog proglašenja nezvisnosti Kosova prekršeno međunarodno pravo i narušen teritorijalni integritet Srbije, suprotno jedanom od osnovnih principa koji proističu iz Povelje UN.

  Takođe, srpski podnesak uključuje argumentaciju da je jednostranim proglašenjem nezavisnosti Kosova narušen režim privremene uprave, koji su, radi obezbeđivanja mira i bezbednosti, uvele UN, kao i autoritet Saveta bezbednosti kao najmoćnijeg tela svetske organizacije.

  Kosovski Albanci samouvereni

  Tim kosovskih Albanaca, koji predvodi britanski advokat Majkl Vud, svoje je argumente predao oko 11 časova, potvrdio je kosovski ministar spoljnih poslova Skender Hiseni, koji je rekao da su na oko 500 strana "obrazloženi detalji i argumenti kojima Kosovo štiti pravo na nezavisnost".

  "Naš podnesak je veoma dinamičan, koncizan. To je dokument koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim", rekao je Hiseni.

  "To daje veliku prednost izjavi Republike Kosovo i ubeđeni smo da je to izjava prepuna nespornih argumenata koji potvrđuju zašto je Kosovo proglasilo nezavisnost i zašto je i zašto će i dalje biti država", rekao je Hiseni.

  Hiseni je, takođe, rekao da mišljenje suda "neće imati dugoročne efekte za Kosovo", ali uticati na dinamiku priznanja Kosova, pošto će neke zemlje doneti odluku o priznanju Kosova tek nakon završetka procesa.

  S obzirom da Kosovo nije članica UN, dokument pravnog tima kosovskih Albanaca tretiraće se kao pisani doprinos sudu.

  Kosovske opozicione stranke oštro su, prethodnih dana, kritikovale vladu Hašima Tačija, sumnjajući u sposobnost njegovog kabineta da na valjan način predstavi argumente albanske strane.

  Sudar mišljenja sponzora i protivnika nezavisnosti Kosova

  Očekuje se da će argumente o kosovskom slučaju do isteka roka za predaju dokumenata priložiti najmanje još dvadesetak država, uključujući glavne protivnike i sponzore kosovske nezavisnosti.

  Neke od država, koje su tokom prethodnog poglavlja kosovske krize igrale važnu ulogu, poput recimo Italije, odlučile su da se uzdrže od učešća u ovom sporu.

  Nakon Rumunije, koja je prva predala pravno mišljenje insistirajući na poštovanju rezolucije 1244, odnosno teritorijalnom integritetu Srbije u skladu sa međunarodnim pravom i završnim aktom iz Helsinkija, Sudu je dostavljen i izveštaj Rusije.

  U dokumentu se navodi da jednostrano proglašenje nezavisnosti Kosova od strane privremene uprave protivureči međunarodnom pravu, uključujući odredbe rezolucije 1244 Saveta bezbednosti UN.

  Rusija očekuje da će i druge države predstaviti sudu svoje izveštaje, kako one koje su pristalice, tako i one koje su protiv nezavisnosti Kosova.

  Izveštaj Moskve je napravljen uz pomoć Ruske asocijacije međunarodnog prava, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

  Među zemljama koje podržavaju stav Srbije su Kina, koja prvi put daje mišljenje sudu, Rusija, Slovačka, Rumunija, Kipar, Španija, Venecuela, Bolivija, Argentina, Gruzija, Azerbejdžan.

  Na strani Prištine biće SAD, Velika Britanija, Nemačka, Francuska, Švajcarska, Austrija, Danska i Slovenija.

  Generalna skupština UN je, na inicijativu Srbije, podnela 10. oktobra prošle godine MSP zahtev za donošenje savetodavnog mišljenja o tome da li je nezavisnost Kosova u skladu sa međunarodnim pravom.

  Pravni stručnjaci smatraju da će 15 sudija Međunarodnog suda pravde vagati između teritorijalnog integriteta države, kojim se štiti celovitost zemalja i sprečava haos koji bi nastao osamostavljivanjem svake manjinske zajednice ili regiona i prava naroda na samoopredeljenje.

  Takođe, većina eminentnih eksperata za međunarodno pravo smatra da taj sud, suštinski, nema prostora za polovična tumačenja, već će se sudije jasno izjasniti kakav je sadašnji status Kosova.

  Iako 15 sudija Međunarodnog suda pravde deluje nezavisno od država iz kojih potiču, albanski mediji na Kosovu upozoravali su, prethodnih dana, da njih devet dolazi iz zemalja koje nisu priznale nezavisnost Kosova. Odluke u Međunarodnom sudu pravde donose se većinom glasova.

  Istorijski proces

  Pred Međunarodnim sudom pravde počinje istorijski proces, jer će se po prvi put izjasniti o legalnosti akta secesije.
  Odluka Suda će imati karakter presedana u svim budućim slučajevima secesije u svetu, smatra šef srpske diplomatije Vuk Jeremić. Pred Međunarodnim sudom pravde počinje istorijski proces, jer će se po prvi put izjasniti o legalnosti akta secesije.
  Odluka Suda će imati karakter presedana u svim budućim slučajevima secesije u svetu, smatra šef srpske diplomatije Vuk Jeremić.

  "Svi će se pozivati na ovu odluku. Samim tim u profesionalnoj javnosti i među međunarodnim pravnicima postoji veliko interesovanje za ovaj slučaj.
  Ovo je u svakom slučaju istorijski slučaj pred MSP, za Srbiju izuzetno važan, on se nalazi u centru naših političkih aktivnosti, vezanih za očuvanje ustavnog poretka, ali je važan i za mir i stabilnost u svetu, kao i za međunarodne odnose u 21 veku", rekao je Jeremić.
  http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/9/Srbija/56315/Pravni+boj+za+Kosovo.html
  "Men dont faint,we take unintended,decisive naps!"
  Bob Kelso

  http://9gag.com/gag/aD0GXDO 2. #2
  Veoma poznat Вуја (avatar)
  Učlanjen
  07.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd, Srbija
  Poruke
  10.597
  Reputaciona moć
  168

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Ajde da sacekamo pa da vidimo sta ce od toga da ispadne. Samo da u medjuvremenu se ne desi da sve Srbe sa Kosova proteraju kao sto rade pa ovi nasi kazu pobedili smo Kosovo je Srbija.
  Radi ono u cemu si dobar, a ne ono za mislis da si dobar

 3. #3
  Iskusan strawbbery_city (avatar)
  Učlanjen
  28.10.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  PALM-a Springs
  Poruke
  6.487
  Reputaciona moć
  98

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio wujaymarkoff Pogledaj poruku
  Ajde da sacekamo pa da vidimo sta ce od toga da ispadne. Samo da u medjuvremenu se ne desi da sve Srbe sa Kosova proteraju kao sto rade pa ovi nasi kazu pobedili smo Kosovo je Srbija.

  "Kad bi Oli Ren rekao da se Boris Tadic zove Vojislav Seselj, Bozidar Djelic bi mu poverovao."


  boza imbecil

 4. #4
  Primećen član beliandjeo23 (avatar)
  Učlanjen
  02.01.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  820
  Reputaciona moć
  42

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Toliko je bilo prevara od strane zapada da mi ovo samo izgleda zamazivanje ociju i prodavanje magle,jer sami Amerikansi i ostali koji su izvrsili otimacinu teritorije jedne suverene i priznate zemlje zaobisli su Ujedinjene Nacije i nasilnicki odvojili dio koji ni istorijski nikad nije pripadao albancima.Zatim veoma je vazno ko ce od sudija sjediti tamo.Nada uvijek postoji,treba sacekati kako ce se stvari odvijati.

 5. #5
  Buduća legenda Derer (avatar)
  Učlanjen
  03.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Lepo mi je dok nekome trujem chaj
  Poruke
  42.806
  Tekstova u blogu
  18
  Reputaciona moć
  754

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  takozvana nezavisnost je proglashena protivno medjunarodnom pravu,to je chinjenica i samo je pitanje do koje mere i kako konkretno ce sud to da uoblichi
  al chak i da taj sud da najexplicitniju mogucu argumentaciju to je sve samo papir i trenutno ne vredi nishta
  a najverovatnije ce biti neka zabashurena konstatacija po principu vaganja tipa jeste protivpravno ali shta sad...
  ALL THESE WORLDS ARE YOURS EXCEPT EUROPA. ATTEMPT NO LANDINGS THERE.

 6. #6
  Aktivan član NEIZDRŽ (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  BGD
  Poruke
  1.716
  Reputaciona moć
  55

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Mislim da je rano za ovu temu...s obzirom da smo sasvim lepo
  počašćeni svetskom pravdom! Ko zna šta će još da bude
  ...Fik...i gotovo!

 7. #7
  Iskusan nisliya (avatar)
  Učlanjen
  18.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  http://dl.net.hr/webcafe/misc/podsvjest.html
  Poruke
  6.433
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  a bilo je reci da ce sud raditi jos vrlo kratko. sve mi se cini da ce poceti i oni da zaposljavaju unuke

 8. #8
  Veoma poznat
  Učlanjen
  27.07.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.740
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  381

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Mislim da tema nije pravilno naslovljena.
  Nema tu nikakvog pravnog boja za Kosovo.
  Sve pravne norma sasvim jasno govore ko je u pravu sto se tice Kosova, i svako drugo, cak i neutralno resenje ce predstavljati sumrak medjunarodnog prava.
  Ali se taj sumrak ne bi desio prvi put u istoriji.Desavao se on i ranije, i posledice su bile teske i dugorocne(drugi sv. rat kao najeksplicitniji primer).

 9. #9
  Veoma poznat Eric Draven (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija
  Poruke
  12.907
  Tekstova u blogu
  44
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio kosta1703 Pogledaj poruku
  Mislim da tema nije pravilno naslovljena.
  Nema tu nikakvog pravnog boja za Kosovo.
  Sve pravne norma sasvim jasno govore ko je u pravu sto se tice Kosova, i svako drugo, cak i neutralno resenje ce predstavljati sumrak medjunarodnog prava.
  Ali se taj sumrak ne bi desio prvi put u istoriji.Desavao se on i ranije, i posledice su bile teske i dugorocne(drugi sv. rat kao najeksplicitniji primer).
  U pravu si........temu sam nazvao po naslovu sa sajta RTS,da jeste ironicno.......
  A kako je sve lepo krenulo u ***** ocekuje nas treci svetski rat......e sad hoce li fitilj dinamita puci na KIMU ili!?
  "Men dont faint,we take unintended,decisive naps!"
  Bob Kelso

  http://9gag.com/gag/aD0GXDO

 10. #10
  Iskusan
  Učlanjen
  07.06.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  od Prevlake pa sve do Dunava
  Poruke
  5.830
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio nisliya Pogledaj poruku
  a bilo je reci da ce sud raditi jos vrlo kratko. sve mi se cini da ce poceti i oni da zaposljavaju unuke
  ICTY sud će raditi kratko.
  Ovdje se radi o Međunarodnom sudu pravde. To je trajna institucija.

 11. #11
  Iskusan
  Učlanjen
  07.06.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  od Prevlake pa sve do Dunava
  Poruke
  5.830
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio Eric Draven Pogledaj poruku
  U pravu si........temu sam nazvao po naslovu sa sajta RTS,da jeste ironicno.......
  A kako je sve lepo krenulo u ***** ocekuje nas treci svetski rat......e sad hoce li fitilj dinamita puci na KIMU ili!?
  Ma kakav svjetski rat. Ne treba biti katastrofičar!

  I kažeš, Slovenija uz SAD, ha!? Nisam vidio da se Hrvatska priklonila jednoj od strana.

 12. #12
  Iskusan nisliya (avatar)
  Učlanjen
  18.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  http://dl.net.hr/webcafe/misc/podsvjest.html
  Poruke
  6.433
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio ljubo_001 Pogledaj poruku
  ICTY sud će raditi kratko.
  Ovdje se radi o Međunarodnom sudu pravde. To je trajna institucija.

  znaci, svi ce imati prilike da udju u EU i ako srbija ostane izolovana ? koliko srba ima u hagu, mogli bi neki monako da formiraju

 13. #13
  Iskusan
  Učlanjen
  07.06.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  od Prevlake pa sve do Dunava
  Poruke
  5.830
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio nisliya Pogledaj poruku

  znaci, svi ce imati prilike da udju u EU i ako srbija ostane izolovana ? koliko srba ima u hagu, mogli bi neki monako da formiraju
  Neće Srbija biti izolovana.
  U narednih 10-12 godina ona će biti članica NATO saveza i EU.

 14. #14
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  12.187
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  jedino bitno je, kao sto sam vec napisala je dali ce prevagnuti pravo na samoopredeljenje ili pravo na nepovredivost granica...
  ajd da je i ovaj vas jeremija nesto tocno rekao...
  a da ce biti zanimljivo i praceno u struci cijelog svijeta, u to uopce ne sumnjam...
  svaki prezidenc slucaj se pomno prati...

 15. #15
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  12.187
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio ljubo_001 Pogledaj poruku
  Neće Srbija biti izolovana.
  U narednih 10-12 godina ona će biti članica NATO saveza i EU.
  pa, na mala vrata vec je u NATO-u
  ili sto znace njena sudjelovanja u vojnim misijama NATO-a
  ili obrambeni ugovor sa Srbijom
  sorry, upravo vidjeh...
  Slovenijom, naravno
  Poslednji put ažurirao/la slavonija : 18.04.2009. u 22:50

 16. #16
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio ljubo_001 Pogledaj poruku
  Neće Srbija biti izolovana.
  U narednih 10-12 godina ona će biti članica NATO saveza i EU.
  Ej, nemoj da mi traumiraš patriotski sojuz Krstarice...

 17. #17
  Iskusan nisliya (avatar)
  Učlanjen
  18.01.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  http://dl.net.hr/webcafe/misc/podsvjest.html
  Poruke
  6.433
  Reputaciona moć
  104

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Ej, nemoj da mi traumiraš patriotski sojuz Krstarice...

 18. #18
  Veoma poznat
  Učlanjen
  01.05.2007.
  Pol
  ženski
  Poruke
  12.187
  Reputaciona moć
  160

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio nisliya Pogledaj poruku
  a bilo je reci da ce sud raditi jos vrlo kratko. sve mi se cini da ce poceti i oni da zaposljavaju unuke
  Medunarodni sud pravde je trajna organizacija, privremeni je onaj za junake sa nasih prostora
  p.s. dobro je da se opet javljas...

 19. #19
  Veoma poznat Eric Draven (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija
  Poruke
  12.907
  Tekstova u blogu
  44
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio ljubo_001 Pogledaj poruku
  Neće Srbija biti izolovana.
  U narednih 10-12 godina ona će biti članica NATO saveza i EU.
  Dugo je to.........a ako nasa vlada nastavi da radi kako sad radi ispunice mi zelju-nece Srbija niti u Eu niti u NATO za mog zivota
  "Men dont faint,we take unintended,decisive naps!"
  Bob Kelso

  http://9gag.com/gag/aD0GXDO

 20. #20
  Domaćin Grunf1942 (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.302
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  E sad je vreme za lobi,al Srbi neće da troše pare...

  Koliko je samo Albanija miliona evara potrošila!!!

  Njihov Bedžet Pacoli šalje pare Ahtisariju(slao je Jeljcinu,dok nije umro),šalje svim zemljama sveta i huška na priznanje,a pravi se cvećka.Priznao je da ima 60 ljudi u Vašingtonu,a među njegovim lobistima su i Karići,koji obučavaju Anu Oksu,albansku pop pevačicu,koju on takođe plaća.

  Šta rade Matić i Mišković?

  Za Matića mi je jasno da hoće da ostane totalni anonimus,ali što Mišković ne šalje pare svima,a ima ih više od Pacolija!Sad ne bi bilo 57 nego 7 država koje su priznali Kosovo,a on bi sa 35.mesta za najbogatijeg lika u post-komunističkim zemljama otišao na 67.(otprilike...)Znači ne bi se on nešto ozbiljno oštetio,a Srbija bi pobedila.

  Treba malo podmazati Flajnera i Oberga da rade bolje,a trebaju nam sledeći lobisti:

  -Eliot Engel,Američki kongresmen,istaknuti Albanski lobista(treba nam da bi smo imali krticu na Kosovu)
  -Marti Ahtisari,Bivši Finski predsednik,Nobelov laureat za mir 2008.(treba nam da bi promenio situaciju)
  -Džordž Buš,bivši predsednik SAD(Može dosta da pomogne,a izgovor je da mrzi Klintona)
  -Barak Obama,predsednik SAD(Od samog čina je verovatno svako shvatio zašto)
  -Romano Prodi,stari "fan" Evropske Srbije(Sad nam stvarno treba!)
  -Ger Lundestad,šef Norveškog Nobelovog Komiteta(ako je imo uticaj na Ahtisarija,može i na Tadića)
  -Bamir Topi,predsednik Albanije(Još jedna ozbiljna krtica)
  -Anet Lantoš,žena pokojnog albanskog lobiste(da kaže da su Albanci prevarili njenog muža i imaginuje priču)
  -Gerhard Šreder,bivši nemački kancelar(i ako ima veze s bombardovanjem,par puta je rekao lepe reči za srpsko kosovo i inače je KGB-ovac)
  -Džimi Karter,bivši predsednik SAD i Nobelov laureat 2002.(Bio bi uticajan)
  -Džordž Buš Senior,bivši predsednik SAD(Otac Buša)

  A od naših:
  -Julija Gorin
  -Tomas Flajner
  -Jan Oberg

  E,da za strane lobiste da dodamo i Benedikta XVI nek ubaci malo religije tipa:"Muslimanska mafija","Talibanski saveznici"...

  Robert Gejts,Džon Glover Roberts...

 21. #21
  Iskusan
  Učlanjen
  07.06.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  od Prevlake pa sve do Dunava
  Poruke
  5.830
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio Eric Draven Pogledaj poruku
  Dugo je to.........a ako nasa vlada nastavi da radi kako sad radi ispunice mi zelju-nece Srbija niti u Eu niti u NATO za mog zivota
  Ma nije to dugo. Šta misliš kad će Hrvatska u EU?
  Ako ne zaratimo sa Slovencima, ući ćemo vi i mi skupa!

 22. #22
  Veoma poznat Eric Draven (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija
  Poruke
  12.907
  Tekstova u blogu
  44
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio ljubo_001 Pogledaj poruku
  Ma nije to dugo. Šta misliš kad će Hrvatska u EU?
  Ako ne zaratimo sa Slovencima, ući ćemo vi i mi skupa!


  Ja sam ovaj levo
  Pod ruku ja i ti
  "Men dont faint,we take unintended,decisive naps!"
  Bob Kelso

  http://9gag.com/gag/aD0GXDO

 23. #23
  Domaćin Grunf1942 (avatar)
  Učlanjen
  11.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  3.302
  Reputaciona moć
  66

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Ja smatram da bi sledeći potezi bili najpametniji:

  -Poseta Sjedinjenim Američkim Državama(28.April-10.Maj 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Francuskoj(11.Maj-16.Maj 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Nemačkoj(18.Maj-20.Maj 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Velikoj Britaniji(23.Maj-27.Maj 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Španiji(22.Maj-25.Maj 2009.)-Boris Tadić
  -Poseta Danskoj(1.Jun-6.Jun 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Rusiji(5.Jun-8.Jun 2009.)-Boris Tadić
  -Poseta Albaniji(6.Jun 2009.)-Goran Bogdanović
  -Poseta Finskoj(7.Jun-11.Jun 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Avganistanu(8.Jul-12.Jul 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Pakistanu(12.Jul-15.Jul 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Bangladešu(15.Jul-18.Jul 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Kipru(17.Jul-19.Jul 2009.)-Boris Tadić
  -Poseta Egiptu(24.Jul-28.Jul 2009.)-Boris Tadić
  -Poseta Tunisu(28.Jul-30.Jul 2009.)-Boris Tadić
  -Poseta Alžiru(1.Avgust-3.Avgust 2009.)-Boris Tadić
  (Telefonski poziv upućen Baraku Obami za srećan 48.rođendan)-4.Avgust 2009.
  -Poseta Italiji(13.Avgust-16.Avgust 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta Švajcarskoj(17.Avgust-19.Avgust 2009.)-Vuk Jeremić
  -Poseta SAD-u(23.Avgust-25.Avgust 2009.)-Vuk Jeremić i Boris Tadić

  ..........................................ZA SAD!

 24. #24
  Primećen član
  Učlanjen
  01.04.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  873
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio Rastko Pocesta Pogledaj poruku
  E sad je vreme za lobi,al Srbi neće da troše pare...

  Koliko je samo Albanija miliona evara potrošila!!!

  Njihov Bedžet Pacoli šalje pare Ahtisariju(slao je Jeljcinu,dok nije umro),šalje svim zemljama sveta i huška na priznanje,a pravi se cvećka.Priznao je da ima 60 ljudi u Vašingtonu,a među njegovim lobistima su i Karići,koji obučavaju Anu Oksu,albansku pop pevačicu,koju on takođe plaća.

  Šta rade Matić i Mišković?

  Za Matića mi je jasno da hoće da ostane totalni anonimus,ali što Mišković ne šalje pare svima,a ima ih više od Pacolija!Sad ne bi bilo 57 nego 7 država koje su priznali Kosovo,a on bi sa 35.mesta za najbogatijeg lika u post-komunističkim zemljama otišao na 67.(otprilike...)Znači ne bi se on nešto ozbiljno oštetio,a Srbija bi pobedila.

  Treba malo podmazati Flajnera i Oberga da rade bolje,a trebaju nam sledeći lobisti:

  -Eliot Engel,Američki kongresmen,istaknuti Albanski lobista(treba nam da bi smo imali krticu na Kosovu)
  -Marti Ahtisari,Bivši Finski predsednik,Nobelov laureat za mir 2008.(treba nam da bi promenio situaciju)
  -Džordž Buš,bivši predsednik SAD(Može dosta da pomogne,a izgovor je da mrzi Klintona)
  -Barak Obama,predsednik SAD(Od samog čina je verovatno svako shvatio zašto)
  -Romano Prodi,stari "fan" Evropske Srbije(Sad nam stvarno treba!)
  -Ger Lundestad,šef Norveškog Nobelovog Komiteta(ako je imo uticaj na Ahtisarija,može i na Tadića)
  -Bamir Topi,predsednik Albanije(Još jedna ozbiljna krtica)
  -Anet Lantoš,žena pokojnog albanskog lobiste(da kaže da su Albanci prevarili njenog muža i imaginuje priču)
  -Gerhard Šreder,bivši nemački kancelar(i ako ima veze s bombardovanjem,par puta je rekao lepe reči za srpsko kosovo i inače je KGB-ovac)
  -Džimi Karter,bivši predsednik SAD i Nobelov laureat 2002.(Bio bi uticajan)
  -Džordž Buš Senior,bivši predsednik SAD(Otac Buša)

  A od naših:
  -Julija Gorin
  -Tomas Flajner
  -Jan Oberg

  E,da za strane lobiste da dodamo i Benedikta XVI nek ubaci malo religije tipa:"Muslimanska mafija","Talibanski saveznici"...

  Robert Gejts,Džon Glover Roberts...

 25. #25
  Veoma poznat Eric Draven (avatar)
  Učlanjen
  31.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija
  Poruke
  12.907
  Tekstova u blogu
  44
  Reputaciona moć
  165

  Podrazumevano Re: Pravni boj za KIM

  Citat Original postavio Rastko Pocesta Pogledaj poruku
  E sad je vreme za lobi,al Srbi neće da troše pare...

  Koliko je samo Albanija miliona evara potrošila!!!

  Njihov Bedžet Pacoli šalje pare Ahtisariju(slao je Jeljcinu,dok nije umro),šalje svim zemljama sveta i huška na priznanje,a pravi se cvećka.Priznao je da ima 60 ljudi u Vašingtonu,a među njegovim lobistima su i Karići,koji obučavaju Anu Oksu,albansku pop pevačicu,koju on takođe plaća.

  Šta rade Matić i Mišković?

  Za Matića mi je jasno da hoće da ostane totalni anonimus,ali što Mišković ne šalje pare svima,a ima ih više od Pacolija!Sad ne bi bilo 57 nego 7 država koje su priznali Kosovo,a on bi sa 35.mesta za najbogatijeg lika u post-komunističkim zemljama otišao na 67.(otprilike...)Znači ne bi se on nešto ozbiljno oštetio,a Srbija bi pobedila.

  Treba malo podmazati Flajnera i Oberga da rade bolje,a trebaju nam sledeći lobisti:

  -Eliot Engel,Američki kongresmen,istaknuti Albanski lobista(treba nam da bi smo imali krticu na Kosovu)
  -Marti Ahtisari,Bivši Finski predsednik,Nobelov laureat za mir 2008.(treba nam da bi promenio situaciju)
  -Džordž Buš,bivši predsednik SAD(Može dosta da pomogne,a izgovor je da mrzi Klintona)
  -Barak Obama,predsednik SAD(Od samog čina je verovatno svako shvatio zašto)
  -Romano Prodi,stari "fan" Evropske Srbije(Sad nam stvarno treba!)
  -Ger Lundestad,šef Norveškog Nobelovog Komiteta(ako je imo uticaj na Ahtisarija,može i na Tadića)
  -Bamir Topi,predsednik Albanije(Još jedna ozbiljna krtica)
  -Anet Lantoš,žena pokojnog albanskog lobiste(da kaže da su Albanci prevarili njenog muža i imaginuje priču)
  -Gerhard Šreder,bivši nemački kancelar(i ako ima veze s bombardovanjem,par puta je rekao lepe reči za srpsko kosovo i inače je KGB-ovac)
  -Džimi Karter,bivši predsednik SAD i Nobelov laureat 2002.(Bio bi uticajan)
  -Džordž Buš Senior,bivši predsednik SAD(Otac Buša)

  A od naših:
  -Julija Gorin
  -Tomas Flajner
  -Jan Oberg

  E,da za strane lobiste da dodamo i Benedikta XVI nek ubaci malo religije tipa:"Muslimanska mafija","Talibanski saveznici"...

  Robert Gejts,Džon Glover Roberts...

  Odakle para...?
  "Men dont faint,we take unintended,decisive naps!"
  Bob Kelso

  http://9gag.com/gag/aD0GXDO

Slične teme

 1. pravni:info o gpp-u
  Autor skirum u forumu Arhiva
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 14.11.2007., 18:59
 2. pravni fax nis
  Autor u forumu Arhiva
  Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 19.10.2004., 01:30

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •