Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 70

Tema: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

 1. #1
  Zainteresovan član Ramms+ein (avatar)
  Učlanjen
  05.04.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Српски Wolfsburg
  Poruke
  374
  Reputaciona moć
  35

  Podrazumevano Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Можеш да ме убијеш, али не и да уплашиш

  Правда, 06.04.2009

  Александар Вучић, заменик председника Српске напредне странке, открива праве разлоге за бројне личне увреде које му данима упућује Чедомир Јовановић

  Заиста је тешко почети текст а не увредити те одсуством идеје како те именовати - колеге посланици нисмо, политиком се, истина, бавимо и ти и ја, али на галактички удаљене начине.
  Ни по образовном профилу се не сусрећемо, ја сам правник у политици, ти си доказани политички драматург. Ја сам неталентован плесач, али зато ти беспрекорно играш онако како ти свирају криминалци који те годинама плаћају. Тако плешући, постао си прави тајкун у политици, са вилама, базенима, најскупљим џиповима и оделима. Ја сам трапаво плешући помогао једном дивном и пристојном, али намученом дечаку Сафету, и још неколицини деце и људи који у својим уџерицама не могу ни да одсањају десетину луксуза који је постао твој животни стил.

  Јовановић без земље
  И тако, једино што ми пада на памет, јесте да те ословим као „Јовановића без земље", за коју си небројено пута само у јавним наступима доказао да те нити интересује, нити осећаш обавезу да радиш у њеном интересу. Србија која за тебе, са Косовом и Метохијом и Војводином, представља тежак баласт политичке одговорности, коју, у ствари никада ниси ни осећао.
  У последње време, и поред тога што нам се и земља и грађани налазе пред потпуним колапсом, од већ опипљивих назнака стравичне економске кризе, коју ти очигледно слабо осећаш, до проблема са опстанком саме Србије, на свим својим наступима, главна тема Јовановића без земље је Александар Вучић. И то не мој политички профил, моја напредњачка политика, критике које упућујем неодговорном режиму, решења која предлажем, већ ја као човек и моји мотиви за учешће у једној емисији која је погрешно окарактерисана као забавна. Ти као неименовани НЛО у српској политици, мислиш да цћ ради о забави, да је забавно плесати за нечије срце, за нечији вид, за нечији живот. За тебе је то забава, коју би, како кажеш, ти боље извео, боље би плесао.

  Пријатељ богатих лопова
  Ти си, Чедомире, своје отплесао. И при томе, никоме ниси помогао, никога ниси ни усрећио, а ни насмејао. Под твојим плесним корацима Србија је постала држава сиромашних и очајних и ипак пристојних људи, али и бахатих, сурових и пребогатих лопова који су твоји пријатељи.
  Од формирања Српске напредне странке учествовао си, Чедомире, у хајци која се води против ње и њених лидера. Заједно са Шешељем, Миром Марковић и Ивицом, Коштуницом и Динкићем, понегде и Тадићем, отео си 580 мандата одборницима напредњака. Отео си их, не зато што ти имаш било какве принципе, зато што знаш шта је легално или легитимно, јер ти о томе појма немаш (ономад си избацио 50 њих из Скупштине, а парламент је под твојом диригентском палицом бројао 314 људи), већ само зато што си осетио да СНС разбија политичку жабокречину и „непромењиво" подељене улоге на политичкој сцени Србије.
  Не бих, Чедомире, никад одговарао на твоје учестале и бесмислене нападе, да и данас ниси готово једнако моћан, бахат и осион као што си био од 2001. до 2003. године.

  Да ли мирно спаваш?
  Баш због тога што си толико моћан, данас ти, Чедомире, постављам неколико питања, јер ти си еманација власти, како на градском, тако и на републичком нивоу.
  Колико кошташ државу Србију и њене грађане? Колико коштају твоји аутомобили, виле, а посебно, колико нас коштају твоји пријатељи?
  Како то, Чедомире, да ти је Мира Марковић постала со соли европске демократске мисли, па са њеном партијом можеш да делиш и паре и власт? Како то да са радикалима можеш да се договараш, па чак и прећутно, о свакој врсти техничке сарадње у Скупштини, а сметамо ти Тома и ја као тобожњи Шешељеви мегафони? Како то, Чедомире, да тебе не сме нико да назове пропалим или бившим мегафоном ДСа, а ти можеш да лепиш етикетегде год, кад год и коме год стигнеш? Можеш, јер си ти себи, Чедомире, све дозволио. Дозволио си себи да цео Београд и Србија отворено причају о твојој, и охолости твојих телохранитеља, док се возикате у џиповима, како кажеш, твојих симпатизера. Питам те, Чедомире, да ли си и ти био наоружан када је полиција претресала твој или ауди твојих симпатизера, када су те полицајци недавно случајно зауставили на Бранковим мосту? Питам те, Чедомире, спаваш ли лепо, јер због тебе и чињенице да су те само опсовали (што, наравно, осуђујем), у притвору леже два младића. Јел4 то толики грех, или ти постајеш недодирљиво божанство у Србији?

  Можеш да ме мрзиш
  Нападаш ме, Чедомире, због учешћа у емисији „Плесом до снова", између осталог. Нападаш ме, иако људима није јасно зашто. Ти си власт, и то велика. а ја већ 10 година само ситан шраф у опозицији. Ипак, за разлику од неких, ја тачно знам шта те мучи и жуља - очито чињеница да се руше твоји планови о скором преузимању власти у Србији. Јасно ти је, а то су ти недвосмислено саопштили и твоји инострани саговорници, да од твоје власти, апсолутне (једино такву волиш и познајеш) - нема ништа.
  Знам и да ти ја лично највише сметам. Знаш да те се не плашим, нисам још довољно стар да би ме послао у пензију, а јасно ти је да никада нећеш имати озбиљнију подршку у народу. Не смета теби „Плесом до снова" - теби, Чедомире, сметам ја, јер ћу се твојој политици апсолутне и ничим ограничене власти супротстављати док сам жив, колико год будем могао. Ти, Чедомире, не можеш ми ништа. Можеш само да ме мрзиш, јер знаш да те се не плашим, чак ни физички, у чему си најопаснији. О знању и образовању да и не говорим. У љубави према држави и народу ти заиста не можеш ни са ким да се такмичиш - ти немаш ни државу, ни народ, а сумњам да знаш шта је љубав према отаџбини и другим људима.

  Багзи, Легија и Шљука
  Али, знам, Чедомире, да знаш много о убиствима у Београду. Да не бих ја нагађао, питам те Чедомире, пошто не разумем двоструке аршине наших судова и тужилаштава, како то да су Легија, којег никада у животу нисам ни видео ни чуо, и његови пријатељи, осуђени на 40 година робије због исказа сведока сарадника, извесног Дејана Миленковића Багзија, а против тебе нема ни захтева за спровођење истраге, иако је тај исти Багзи у истом судском процесу рекао да си ти наредио убиство Средоја Шљукића? Како то држава за исти исказ неке осуђује на најоштрију казну, а против тебе нема никаквог судског поступка? Како је то могуће Чедомире? Нећу Чедомире ни да те питам ко је наредио убиства Спасојевића и Луковића у Мељаку, јер то је одавно био посао надлежних државних органа.

  Окончај битку на свој начин
  На крају, Чедомире, да би ме се решио, да би се решио свог највећег политичког проблема, а пошто гласовима то не можеш, размисли о томе да окончаш битку са мном на начин на који си је окончао са Шљукићем и неким другим људима из твог света, а ја ћу наставити политички да те малтретирам толико да никада нећеш имати довољно мира.
  И да знаш, у политици је нарцисоидност и самообожавање сигуран пут за неуспех. А још кад политичар велича и негује своје најгоре особине и ставове, силазна путања је све извеснија. Јер, иако често само апстрактна именица, народ суштински представља збирну именицу за паметне и пристојне грађане Србије, који су својим тешким искуством постали добри проценитељи и људских и политичких вредности. Твој рејтинг јасно ти показује колико су твоји ставови, политика и вредности које промовишеш неприхватљиви за већинску Србију. И то сада виде сви.
  Узгред, Чедомире, јавићу ти се поново да ти помогнем када неко буде водио озбиљну хајку против тебе. И у томе је, Чедомире, разлика између тебе и мене.
  И време је било да му неко каже, оно што сви знамо. 2. #2
  Elita
  Učlanjen
  12.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.450
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Ima li neki link, ili da ti verujemo na reč? Hvala.

 3. #3
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.242
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  yebote ovi Soljisti prvo ratuju sa radikalima , a sada i sa Cedom , prava opozicija nema
  The Show Must Go On...

 4. #4
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Kakav debil ovaj Vučić, trebao je da kane i suzu na pismo, da pojača efekat...
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 5. #5
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Je otišao sa foruma...osim ako jedna osoba to ne promeni!
  Poruke
  45.158
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  536

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Citat Original postavio Dača Niš Pogledaj poruku
  Ima li neki link, ili da ti verujemo na reč? Hvala.
  Pa vidiš gore piše Правда, 06.04.2009 imaš ga na pravda.rs potraži ga!
  http://www.youtube.com/watch?v=AWjql7MX3XA

 6. #6
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.242
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  vec zamisljam onaj njegov tuzni pogled , patetican duboki glas i duge dramske pauze dok ovo pripoveda
  The Show Must Go On...

 7. #7
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  vec zamisljam onaj njegov tuzni pogled , patetican duboki glas i duge dramske pauze dok ovo pripoveda
  Hahahaha, da sa sve onim pichkoustim grčem i podignutim obrvama....
  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 8. #8
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Je otišao sa foruma...osim ako jedna osoba to ne promeni!
  Poruke
  45.158
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  536

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  http://www.youtube.com/watch?v=AWjql7MX3XA

 9. #9
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.08.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Je otišao sa foruma...osim ako jedna osoba to ne promeni!
  Poruke
  45.158
  Tekstova u blogu
  2
  Reputaciona moć
  536

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  vec zamisljam onaj njegov tuzni pogled , patetican duboki glas i duge dramske pauze dok ovo pripoveda
  http://www.youtube.com/watch?v=AWjql7MX3XA

 10. #10
  Veoma poznat john doe (avatar)
  Učlanjen
  07.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Тамо где је лепо живети
  Poruke
  13.948
  Tekstova u blogu
  7
  Reputaciona moć
  204

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Citat Original postavio tu tu tu Pogledaj poruku

  Срећни народи својој деци у наслеђе остављају будућност, а несрећни прошлост.

 11. #11
  Iskusan xpertbet (avatar)
  Učlanjen
  19.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pandora
  Poruke
  5.542
  Tekstova u blogu
  33
  Reputaciona moć
  91

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  kad on sve to lepo vec zna i ima dokaze jeli mursh u policiju koje su to fore prepucavaju se picousti i chedica kako da ne

  shije mu ga djura

  fora je shto i jedan i drugi od bezmozgovica hvataju poene ovaj ex smradikal sad nosi peshkir grobaru a ovaj drugi od njega zavisi

  sachuvaj me Boze..
  vidimo se sine chim se sretnem s tvojom majkom -> http://www.youtube.com/watch?v=oPAl8YLVO0g

 12. #12
  Aktivan član Нечисто_Срце (avatar)
  Učlanjen
  22.02.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.683
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Можеш да ме убијеш, али не и да уплашиш
  Dumb & Dumber
  Нашла се два нерадника без радног стажа да исправљају криве Дрине. Трагикомично
  Láska vždy zvíťazí...

 13. #13
  ПАПРИКАРИУС nije na forumu
  ЧУВАМ ОВЦЕ, НЕМА ВЕЗЕ - ДОЂИ МАЛА, НИЈЕ ВАЖНО
  Elita
  Učlanjen
  06.07.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  А БЕ, ДА БЕ!!!
  Poruke
  20.759
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Citat Original postavio al bundy Pogledaj poruku
  vec zamisljam onaj njegov tuzni pogled , patetican duboki glas i duge dramske pauze dok ovo pripoveda


  Нешто овако,а?

 14. #14
  Ističe se Glupachica (avatar)
  Učlanjen
  19.02.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  nije vazno odakle sam sve dok znades kuda putujem:)
  Poruke
  2.895
  Tekstova u blogu
  52
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Odvratan mi je Vuchic ali mi je Cheda josh odvratniji.
  Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj.

 15. #15
  Legenda al bundy (avatar)
  Učlanjen
  09.01.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kod Marinca na ignore :(
  Poruke
  54.242
  Reputaciona moć
  1358

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  posto se obracunao sa radikalima , sada i Cedom , cenim da mu je sledeci na meti nesrecni Velja ili izgubljeni Kostunica(Canak nece ,sa njim se slizao u poslednjim emisijama ko da su braca ) , to vam je napredno obracunavanje sa rezimom Borisa Tadica
  The Show Must Go On...

 16. #16
  Aktivan član
  Učlanjen
  16.05.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Бачка Топола
  Poruke
  1.074
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  nema goreg od Cete. Coveka kojem pajtasi daju dzipa da se vozika, placaju telohranirelje.. itd
  Ceda je obicni slepac ... koji je u zelji da postane veliki spreman na sve

 17. #17
  Ističe se Jevdjo (avatar)
  Učlanjen
  14.11.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Moskva-Arandjelovac-Beograd
  Poruke
  2.951
  Reputaciona moć
  74

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Vucic mi nije mnogo simpatican,al svaka mu cast za sve izreceno!

 18. #18
  Aktivan član Нечисто_Срце (avatar)
  Učlanjen
  22.02.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.683
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Citat Original postavio masnuci Pogledaj poruku
  nema goreg od Cete. Coveka kojem pajtasi daju dzipa da se vozika, placaju telohranirelje.. itd
  Ceda je obicni slepac ... koji je u zelji da postane veliki spreman na sve
  Јесте. Али је и Вучић исти такав.
  Није он рекао ништа што није истина али знајући какав је он све се своди на ону стару изреку "ко о о чему, к.урва о поштењу"
  Láska vždy zvíťazí...

 19. #19
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.247
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  vratite mandate, pa pricajte

  kratko i jasno

  a, ceda? pa nece mu mladi vucic ni nauditi i oduditi. mali promet, mala zarada
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 20. #20
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Citat Original postavio bgdalibor Pogledaj poruku
  Hahahaha, da sa sve onim pichkoustim grčem i podignutim obrvama....
  Pitanje za 5 miliona dinara:


  Objekat na slici je:


  a) Mesnati cajni kolutic

  b) Septicka jama

  c) Pecina gde zive hemoroidi

  d) Usta Ace Pichkoustog 21. #21
  a.milan1984 nije na forumu
  Ја сам надреалан дајте мидернека!
  Primećen član a.milan1984 (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Sr. Mitrovica
  Poruke
  532
  Reputaciona moć
  41

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Smešno lud i zbunjen, strašno, kako ljudi umeju da lupaju, i jedan i drugi, a u suštini isti su (još kad bi se čedomorac ugojio, i ofarbao kosu u crno isti), političari ista bagra
  . . .а ако имаш трактор, врати комбајн . . .

 22. #22
  Aktivan član Нечисто_Срце (avatar)
  Učlanjen
  22.02.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.683
  Reputaciona moć
  49

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Тачан одговор је под б.
  Láska vždy zvíťazí...

 23. #23
  Poznat inagadadavida (avatar)
  Učlanjen
  30.10.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Iz steka
  Poruke
  9.922
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Citat Original postavio Нечисто_Срце Pogledaj poruku
  Тачан одговор је под б.

  IMAMO DOBITNIKA !!!!!!!!!!!! 24. #24
  Primećen član Durra (avatar)
  Učlanjen
  05.07.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  757
  Reputaciona moć
  46

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Do sada ubedljivo najsmesniji komentari !!!!!!!!
  PF politika ovo ti je biser postova ja sam za lepljivu!

 25. #25
  Iskusan Maksim 3 (avatar)
  Učlanjen
  12.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srce Srbije-Sumadija-Kragujevac-idemo na izvor,da se napijemo vode
  Poruke
  5.295
  Reputaciona moć
  88

  Podrazumevano Re: Отворено писмо Александра Вучића упућено Чедомиру Јовановићу

  Citat Original postavio Нечисто_Срце Pogledaj poruku
  Dumb & Dumber
  Нашла се два нерадника без радног стажа да исправљају криве Дрине. Трагикомично
  Mislis ,bez i jednog dana radnog staza,ne racunajuci ovaj politicki...u svakom slucaju bona za ovo....
  Svako pedeset godina na ovim terenima pametan ušuti, budala progovori, a fukara se obogati !

Slične teme

 1. Odgovora: 61
  Poslednja poruka: 25.05.2009., 04:56
 2. Odgovora: 2
  Poslednja poruka: 10.06.2008., 01:40
 3. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 13.05.2008., 12:17
 4. Отворено писмо Каси
  Autor limojed u forumu Politika
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 08.12.2006., 14:45
 5. ОТВОРЕНО ПИСМО
  Autor PAC-PAC u forumu Politika
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 25.07.2005., 11:17

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •