Podignut je u novi privatni wow server. . . . ko zeli neka proba i da sugestije
www. wowserver. co. nr


Balkan server je BLIZZ-like WOLTK server, jedino sto je omoguceno zbog malog broja igraca prilikom starta servera je Interakcija Horde i Alijanse. . . . , chat, grupa, guild, friend, wisp. . .
Nema 225-xxx lvl-a, max level je 80 ali je moguce povecati xp od questova ukoliko vecina igraca to bude zelela.
Server je na dedicated mashini 3GHz 2Gb rama internet konekcija opticki kabl 12MBPS.
Pokusacemo u najskorijem roku da promenimo serversku masinu i postavimo drugu koja moze da primi 8Gb ram memorije.
Server nece umreti posle 1-2-6-12 meseci igranja vec ce biti ONLINE i karakteri na njemu sacuvani duzi vremenski period. Ukoliko prilikom upgrade-a servera na nove verzije i patcheve dodje do problema charractera. . . GM ce vratiti igracu sve sto je pre toga imao.
Takodje se nadamo da cemo u toku meseca nabaviti jos jednu server masinu koja ce biti 100% beckup radnog servera. (bice u raidu i klonirace jedna drugu).
Ukoliko primetimo da je broj igraca porastao toliko da server pocinje da laguje. . . prestacemo sa prijemom novih igraca. . . . .
Ne zahtevamo nikakve donacije, ne prodajemo Thierove za novac i slicne stvari. . .

Strogo je zabranjeno :
Versko, rasno, politicko, vredjanje, prepucavanje, izrazavanje, kao i bilo kakav vid svadje ili unosenja negativne energije na teritoriju "Balkan-a"
Chitovanje i koriscenje nedozvoljenih addonova

Svi koji se ne budu ovoga pridrzavali bice trajno banovani po IP i MAC adresi dozivotno.

Ne pitajte GM-re za LVL-up, boost, gold !
Gm-a je najbolje kontaktirati tiketom ili preko foruma a ko zeli i preko Ventrilo servera
(skinuti klijenta sa naseg sajta i konektovati se na nas server)

Potrebni su nam GMasteri, scripteri i programeri koji zele da poboljsaju server i zajedno sa nama uzivaju u najboljoj igri svih vremena!

PS. Privatni serveri ili emulatori nisu nedozvoljeni....i najveci privatni server je dobio na americkom sudu Blizzard. Nedozvoljeno je naplacivati i zaradjivati na njima i distribuirati samu WOW igru. U svakom slucaju preporucujem igranje na orginal serveru a za one koji ne zele ili ne mogu da placaju mesecnu pretplatu....neka probaju na nasem BALKAN serveru....