Једно једноставно питање у вези Flash CS4
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Једно једноставно питање у вези Flash CS4

  1. #1
    Obećava Ћирилица (avatar)
    Učlanjen
    19.02.2009.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Београд
    Poruke
    88
    Reputaciona moć
    33

    Podrazumevano Једно једноставно питање у вези Flash CS4

    Занима ме само како гласи команда у actionscript 2.0, кад кликнем на дугме, да се отвори неки фајл из локалног фолдера?
    на пример fajl.exe се налази у истом фолдеру као и flash фајл, и сада ја хоћу када кликнем на неко дугме, да он отвори fajl.exe

    знао сам то раније ал дуго нисам радио па сам скроз заборавио, а треба ми то хитно

    хвала, поздрав



  2. #2
    Iskusan xpertbet (avatar)
    Učlanjen
    19.04.2008.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Pandora
    Poruke
    5.542
    Tekstova u blogu
    33
    Reputaciona moć
    91

    Podrazumevano Re: Једно једноставно питање у вези Flash CS4

    valjda samo linkujes file ne vidim potrebu uopste da se za to bilo sta skriptuje
    vidimo se sine chim se sretnem s tvojom majkom -> http://www.youtube.com/watch?v=oPAl8YLVO0g

  3. #3
    Obećava Ћирилица (avatar)
    Učlanjen
    19.02.2009.
    Pol
    muški
    Lokacija
    Београд
    Poruke
    88
    Reputaciona moć
    33

    Podrazumevano Re: Једно једноставно питање у вези Flash CS4

    мислиш на оно getURL("....");

    то сам пробао али он онда програм отвара из browser-a тојест пита оно do you want to save or open file, као да га download-ујем...

    а радио сам ово пре пар година сећам се да сам умео баш да отворим програм лепо...ајд ако неко зна нек напише

Slične teme

  1. Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 14.04.2009., 14:03
  2. једно питање
    Autor daxt u forumu Ljubav i seks
    Odgovora: 206
    Poslednja poruka: 11.04.2009., 00:58
  3. MyQL и Access, једноставно питање
    Autor toxi u forumu Programiranje
    Odgovora: 8
    Poslednja poruka: 20.06.2007., 17:58
  4. Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 20.05.2006., 07:01
  5. 3 Pitanja u vezi Flash-a, Flash-a i opet Flash-a?
    Autor djix u forumu Web dizajn
    Odgovora: 7
    Poslednja poruka: 26.09.2005., 13:02

Pravila za slanje poruka

  • Ne možete kreirati novu temu
  • Ne možete poslati odgovor
  • Ne možete dodati priloge
  • Ne možete prepraviti svoju poruku
  •