Pre nekoliko meseci sam ovde pitala za aparat Painpast (u stvari to je valjda elektrostimulator, jer radi na struju), koristio ga je prvo nas prijatelj pa je preporucio nama i ja sam ga posle dosta raspitivanja kupila za oca i mene. Otac je imao problema izmedju ostalog i sa cirkulacijom i sa kojekakvim bolovima, te ledja, te kukovi, te ovo, te ono...(star covek), a ja vucem diskus herniju vec ko zna koliko.
Isla je svojevremeno reportaza na nekim televizijama, neki doktor fizijatar je bas opsirno pricao za sta se sve moze koristiti, ali u zadnje vreme ga nisam ni na jednoj tv videla.

Aparat sam koristila jednom dnevno po 10-ak minuta kao i moj otac i mogu svima zaista od srca da ga preporucim, jer sam prezadovoljna ucinkom. Necu suvise da ga hvalim da ne bi ispalo da bilo koga reklamiram, ali hocu da vas uputim - ako imate bolove i ne znate vise sta cete sa sobom (kao sto je bio slucaj sa mnom), vredi probati, jer o njemu samo cujem pozitivna iskustva od ljudi koji su ga koristili. Eto to sam samo htela da podelim sa vama, pa mozda nekome i pomognem, bice mi drago... :-)