Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)
Prikazujem rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

 1. #1
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Ako ne računamo onaj procenat budala koje sebe sem pored toga što su determinisani kao budale još prilikom embrionalnog razvića, vide kao posebno važnijim od nas svih ostalih za opstanak Srbije koju svi zajedno činimo Srbijom ostaje da vidimo šta ćemo mi ako ne pametniji a ono zdravorazumniji da radimo?

  U toku je tranzicija odnosno ekonomsko-politički proces promene Srbije bez promene Srba. Neko donosi odluke koje će važiti za druge a drugi ne žele to da primene na sebi kad vide šta radi ovaj što donosi odluke. To mu dodje kao tehnika iz kama sutre. Goli smo ali ne radimo ništa konkretno sve nekako izokola pa ako nam u medjuvremenu ne dosadi onda ćemo nešto i da uradimo pa makar se obukli. Neko kaže da je to stvar tehnike ali mi ionako ne živimo u tehnikama nego u mitovima. A ne samo da mi živimo u mitovima nego nam i bliža okolina pomaže u tome. Nema boljih tehničara od Srba to Kama Sutra zabeležila nije. Žalile se čak i neke Muslimanke da su silovane od Srba pa rodile Crnče. Verovatno bio mrak pa nisu dobro videle. Bitno je hraniti srBski mit o ljubavničkim urodjenim tehnikama pa kad se rodi muško onda valja i da se zapuca. Kad junoša odraste onda pukne taj mit kao ćaćin pištolj posle prvog kmečanja jer statistike pokazuju da seljaci prodaju imovinu da bi povećali mit za tri centimetra odnosno cantimetra što mu dodje 1:1.5 odnosno manje od cola. Mit donosi stoprocentnu spremnost, lepotu i krasotu a antropološka analiza Srba u tranziciji iznosi deseti deo toga, dok se ostali procenti služe prstima i ostalim tehnikama koje i nisu baš iz Kama Sutre ali eto mit mora da se održava. Tako da ostaje nejasno da li ćemo se držati mitova i automatski biti optuženi za silovanja po Balkanu ili se pozvati na antropološka istraživanja sa lekarskim uverenjima da je to samo 10% moguće?

  Kakve sad ovo veze ima sa čika Miškom? Pa ima jer em se priča o Mišku em spada u onih 90% al' ima tehniku. Tehnika je takva da se napuštene dernjaju na sav glas kako ih je napustio ali da i nije nešto al ih je napustio. To bi nam njbolje ispričala SRS koja se najverovatnije zbog nedovoljno "tehnike" i podelila. Prva mu je bila SPS ali mu je dobrodošla i DS samo DSS nešto mudro prepliće nogicama kao Šeron Stoun, Brtini i ona naša neobrijana, kako se beše zvaše?

  E sve te njegove ljubavi su ga napravile guruom srpske Kama Sutre da je i advokatski tim angažovao da neka ne pisne kako je loš tehničar. Niko ne sme javno da izadje i da kaže - i nije mu neka tehnika a i lako se zamara više pufće nego što radi.

  A šta radi? Pa ljudi nije reč ovde o solo tehničaru nego bre grupnjak! Pa gde može jedan ovo da postigne? To ni u Kama Sutri nema. Ima doduše jedino u onom vicu o zeki i medi gde je zeka teo motor a meda da svaka travka u šumi bude njegova medvedica pa ipak poslednje beše zekino a to je da meda bude pederčina.

  Dok se medi koji svaku travku po Srbiji grabi ne dogodi neki zeka sa poslednjom željom da mu sve to bude zalud hajde da vidimo o čemu je ovde zapravo reč?
  Da li je čika Miško samo meda iz vica ili žrtva Aladinove pećine u kojoj ima sve samo ne izlaz pa mož da trljaš do ujutru po cevčici sa lampe ili je za neverovati свесрБски витез ујединитељ митски несложних Србаља уз константну опаснос'по остали свет ако се не дај Боже сложе и то на петак тринаести пред Митровдан?

  Uopšte ne uzimam u obzir političke žalopojke napuštenih pušika koje su shvatile da im se neko ulagivao samo dok ne dobije od njih ono što želi pa sad od sramote moraju da ćute niti uzimam u obzir kojekakve suvoparne kilometarske eseje nekakvih ekonomokomunist časopsia gde dr.mr.ecc.prc. piše sa za kupus sa kolenicom a ekonomija nam u bulji pored tolikih ekonomskih škola i ekonomskih polaznika i ekonomskih predavača. Daj promenite profesore za početak vidite da ih uče pogrešno.

  Elem, čika Miško je uveo izrabljivanje sunarodnika i dao im uniforme da ne bi video kako nemaju za odeću pored njega. Neko mu rekao da se to tako radi na zapadu kad nisi direktor u državnoj firmi. Svoje ne plaćaš a od drugih uzimaš dok i oni ne postanu siroti da moraju u nemaštini da rade za tebe i to još za ništa da ne kažem za uniformu.

  Da li vam ovo naginje ka nečemu? Uniformisana armija i jedan centar koji drži kapital?
  Vraćamo li se ka 1939-oj ili će se ipak desiti da zeka poželi da meda bude *****?

  Ovo više nego jasno osvešćuje situaciju pred kraj srpske monarhije gde su tadašnji kapitalisti držali i izrabljivali Srbiju. Jedan izrabljivač se nalazi na aktuelnoj hiljadarci na kojoj je nekada bilo sijaset berićeta. To je bilo otprilike kada su najmladji i najvatreniji forumaši pišali i srali u nebrendovane i jedva otkuvane pelene. Predlog za iljadarku - vratite narodu leba, voće i povrće a ovog kačite kod svoje kuće iznad spavaćeg kreveta.

  Niko od učitelja i profesora nije umeo da mi objasni tokom školovanja kako se to jedan pokret, stil života kojim nikada od dolaska na Balkan nismo živeli i koji je doduše pokazao svoje drugo lice kasnije, tako brzo raširio u Srbiji? Kapitalističku nepravdu zameniti socijalnom pravdom gde je većina patrijahalno zatucanih pojedinaca neodgovorna a ostatak proglašavan za budale od strane onih koji zloupotrebljavaju nezaslužen položaj kao i od pomenutih zatucanih koji bi da se ulaguju ovima što imaju vlast koju ne zaslužuju?

  Dakle imamo tranziciju koja utire put centralizovanoj ekonomiji gde će par pojedinaca sudbina gotovo lutrijski izbaciti na površinu a sve ostale ostaviti da skapavaju i biti podložni svakoj mogućoj manipulaciji. Za početak će te naučiti da lipsavaš od posla a ako primetiš da kolega ne lipsava a ti da ga prijaviš bez griže savesti. To je prvi korak, koji ionako nije težak za Srbe. Pa Nemci nas molili da im ne šaljemo žalbe na sunarodnike. O tužakanju moderatora na ovom forumu od strabne njunjavih pi.kica da ne pričam mada imam materijala.

  To je taj zapadni sistem kom naginju sve bivše komunističke zemlje iz jugoistočne Evrope uključujući i брацку Русију која нам дође мајка али нам отац непознат а Мајка се не сећа више.

  Ako nećemo uredjenje koje nam predlažu onda ostaje da se istorija ponovi i da se izvrši takozvnani "narodni rebalans budžeta" koji ionako gradjani popunjavaju a neko prazni kupovinom laptopova i ostalih prekopotrebnih krempita kako bi skupština kao što vidimo konačno mogla da radi normalno. A najviše me čudi kad na TV izadje stručnjak za kolenicu sa kupusom pa priča o jednom modelu ekonomije, zaboravljajući da jedna Kina očas posla ruši tu kulu od karata sa svojim modelom koji takodje nije ya pohvalu ali bar njima dobro. A ne bih yaboravio ni model ekonomije u Indiji kao ni model ekonomije u šerijatskim zemljama.
  Naravno ajd da pomenemo Jevreje ali čisto iz zahebancije jer oni ne mogu da budu odgovorni za sukob i suživot svih nabrojanih ekonomija koje kao što vidimo postoje. A postoje, sunce ti poljubim glupo jer su postojale i pre tvog rodjenja. Sve što nije valjalo odavno je propalo.

  Radnik u strahu od šefa, šef u strahu od menadžera (kod komunista se to zove direktor sektora) a menadžer u strahu od vlasnika (kod komunista direktor samo ne gubi ništa) a vlasnik u strahu da ne nahebe od drugih vlasnika pa se uzakmljuje po bankama da brže bolje proširi prodajnu mrežu. Nigde milosti samo strah. A paradoks je da idu u crkvu.
  BOLESNO ZAR NE?

  A za kraj bih ostavio posebnu pikanteriju gde se iz dobro analizirane studije u Americi (za rusofile da pomenem da je u tom timu bio i jedan Rus po prababi pa je analiza apsolutno validna) koja kaže da kada bi se novčana masa planete koja je ionako neprirodno merilo vrednosti, pretvorila u jednu valutu i za primer su uzeli dolar (iako je u timu bio Rus po prababi) onda bi svaki stanovnik ove planete imao mesečno 36.000$ sa ovim cenama.

  Dakle, imamo model koji usisava kapital ka jednoj tački i tu se akumulira dok ne dodje do pucanja a imamo model socijalne pravde gde će svima biti rasporedjeno jednako pa niko ne bi radio i civilizacija bi ponovo pukla.
  Zašto se onda nikad ne posigne cilj? Zato što u medjuvremenu nastanu pobune, prevrati, ratovi baš iz tih socijalnih razloga.

  Ljudsko biće se radja kao prokleto
  S. Frojd 2. #2
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Ne znam sta mi bi...

 3. #3
  Elita daxt (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  beograd
  Poruke
  16.995
  Reputaciona moć
  375

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Citat Original postavio Iron Lord Pogledaj poruku
  Ako ne računamo onaj procenat budala koje sebe sem pored toga što su determinisani kao budale još prilikom embrionalnog razvića, vide kao posebno važnijim od nas svih ostalih za opstanak Srbije koju svi zajedno činimo Srbijom ostaje da vidimo šta ćemo mi ako ne pametniji a ono zdravorazumniji da radimo?

  U toku je tranzicija odnosno ekonomsko-politički proces promene Srbije bez promene Srba. Neko donosi odluke koje će važiti za druge a drugi ne žele to da primene na sebi kad vide šta radi ovaj što donosi odluke. To mu dodje kao tehnika iz kama sutre. Goli smo ali ne radimo ništa konkretno sve nekako izokola pa ako nam u medjuvremenu ne dosadi onda ćemo nešto i da uradimo pa makar se obukli. Neko kaže da je to stvar tehnike ali mi ionako ne živimo u tehnikama nego u mitovima. A ne samo da mi živimo u mitovima nego nam i bliža okolina pomaže u tome. Nema boljih tehničara od Srba to Kama Sutra zabeležila nije. Žalile se čak i neke Muslimanke da su silovane od Srba pa rodile Crnče. Verovatno bio mrak pa nisu dobro videle. Bitno je hraniti srBski mit o ljubavničkim urodjenim tehnikama pa kad se rodi muško onda valja i da se zapuca. Kad junoša odraste onda pukne taj mit kao ćaćin pištolj posle prvog kmečanja jer statistike pokazuju da seljaci prodaju imovinu da bi povećali mit za tri centimetra odnosno cantimetra što mu dodje 1:1.5 odnosno manje od cola. Mit donosi stoprocentnu spremnost, lepotu i krasotu a antropološka analiza Srba u tranziciji iznosi deseti deo toga, dok se ostali procenti služe prstima i ostalim tehnikama koje i nisu baš iz Kama Sutre ali eto mit mora da se održava. Tako da ostaje nejasno da li ćemo se držati mitova i automatski biti optuženi za silovanja po Balkanu ili se pozvati na antropološka istraživanja sa lekarskim uverenjima da je to samo 10% moguće?

  Kakve sad ovo veze ima sa čika Miškom? Pa ima jer em se priča o Mišku em spada u onih 90% al' ima tehniku. Tehnika je takva da se napuštene dernjaju na sav glas kako ih je napustio ali da i nije nešto al ih je napustio. To bi nam njbolje ispričala SRS koja se najverovatnije zbog nedovoljno "tehnike" i podelila. Prva mu je bila SPS ali mu je dobrodošla i DS samo DSS nešto mudro prepliće nogicama kao Šeron Stoun, Brtini i ona naša neobrijana, kako se beše zvaše?

  E sve te njegove ljubavi su ga napravile guruom srpske Kama Sutre da je i advokatski tim angažovao da neka ne pisne kako je loš tehničar. Niko ne sme javno da izadje i da kaže - i nije mu neka tehnika a i lako se zamara više pufće nego što radi.

  A šta radi? Pa ljudi nije reč ovde o solo tehničaru nego bre grupnjak! Pa gde može jedan ovo da postigne? To ni u Kama Sutri nema. Ima doduše jedino u onom vicu o zeki i medi gde je zeka teo motor a meda da svaka travka u šumi bude njegova medvedica pa ipak poslednje beše zekino a to je da meda bude pederčina.

  Dok se medi koji svaku travku po Srbiji grabi ne dogodi neki zeka sa poslednjom željom da mu sve to bude zalud hajde da vidimo o čemu je ovde zapravo reč?
  Da li je čika Miško samo meda iz vica ili žrtva Aladinove pećine u kojoj ima sve samo ne izlaz pa mož da trljaš do ujutru po cevčici sa lampe ili je za neverovati свесрБски витез ујединитељ митски несложних Србаља уз константну опаснос'по остали свет ако се не дај Боже сложе и то на петак тринаести пред Митровдан?

  Uopšte ne uzimam u obzir političke žalopojke napuštenih pušika koje su shvatile da im se neko ulagivao samo dok ne dobije od njih ono što želi pa sad od sramote moraju da ćute niti uzimam u obzir kojekakve suvoparne kilometarske eseje nekakvih ekonomokomunist časopsia gde dr.mr.ecc.prc. piše sa za kupus sa kolenicom a ekonomija nam u bulji pored tolikih ekonomskih škola i ekonomskih polaznika i ekonomskih predavača. Daj promenite profesore za početak vidite da ih uče pogrešno.

  Elem, čika Miško je uveo izrabljivanje sunarodnika i dao im uniforme da ne bi video kako nemaju za odeću pored njega. Neko mu rekao da se to tako radi na zapadu kad nisi direktor u državnoj firmi. Svoje ne plaćaš a od drugih uzimaš dok i oni ne postanu siroti da moraju u nemaštini da rade za tebe i to još za ništa da ne kažem za uniformu.

  Da li vam ovo naginje ka nečemu? Uniformisana armija i jedan centar koji drži kapital?
  Vraćamo li se ka 1939-oj ili će se ipak desiti da zeka poželi da meda bude *****?

  Ovo više nego jasno osvešćuje situaciju pred kraj srpske monarhije gde su tadašnji kapitalisti držali i izrabljivali Srbiju. Jedan izrabljivač se nalazi na aktuelnoj hiljadarci na kojoj je nekada bilo sijaset berićeta. To je bilo otprilike kada su najmladji i najvatreniji forumaši pišali i srali u nebrendovane i jedva otkuvane pelene. Predlog za iljadarku - vratite narodu leba, voće i povrće a ovog kačite kod svoje kuće iznad spavaćeg kreveta.

  Niko od učitelja i profesora nije umeo da mi objasni tokom školovanja kako se to jedan pokret, stil života kojim nikada od dolaska na Balkan nismo živeli i koji je doduše pokazao svoje drugo lice kasnije, tako brzo raširio u Srbiji? Kapitalističku nepravdu zameniti socijalnom pravdom gde je većina patrijahalno zatucanih pojedinaca neodgovorna a ostatak proglašavan za budale od strane onih koji zloupotrebljavaju nezaslužen položaj kao i od pomenutih zatucanih koji bi da se ulaguju ovima što imaju vlast koju ne zaslužuju?

  Dakle imamo tranziciju koja utire put centralizovanoj ekonomiji gde će par pojedinaca sudbina gotovo lutrijski izbaciti na površinu a sve ostale ostaviti da skapavaju i biti podložni svakoj mogućoj manipulaciji. Za početak će te naučiti da lipsavaš od posla a ako primetiš da kolega ne lipsava a ti da ga prijaviš bez griže savesti. To je prvi korak, koji ionako nije težak za Srbe. Pa Nemci nas molili da im ne šaljemo žalbe na sunarodnike. O tužakanju moderatora na ovom forumu od strabne njunjavih pi.kica da ne pričam mada imam materijala.

  To je taj zapadni sistem kom naginju sve bivše komunističke zemlje iz jugoistočne Evrope uključujući i брацку Русију која нам дође мајка али нам отац непознат а Мајка се не сећа више.

  Ako nećemo uredjenje koje nam predlažu onda ostaje da se istorija ponovi i da se izvrši takozvnani "narodni rebalans budžeta" koji ionako gradjani popunjavaju a neko prazni kupovinom laptopova i ostalih prekopotrebnih krempita kako bi skupština kao što vidimo konačno mogla da radi normalno. A najviše me čudi kad na TV izadje stručnjak za kolenicu sa kupusom pa priča o jednom modelu ekonomije, zaboravljajući da jedna Kina očas posla ruši tu kulu od karata sa svojim modelom koji takodje nije ya pohvalu ali bar njima dobro. A ne bih yaboravio ni model ekonomije u Indiji kao ni model ekonomije u šerijatskim zemljama.
  Naravno ajd da pomenemo Jevreje ali čisto iz zahebancije jer oni ne mogu da budu odgovorni za sukob i suživot svih nabrojanih ekonomija koje kao što vidimo postoje. A postoje, sunce ti poljubim glupo jer su postojale i pre tvog rodjenja. Sve što nije valjalo odavno je propalo.

  Radnik u strahu od šefa, šef u strahu od menadžera (kod komunista se to zove direktor sektora) a menadžer u strahu od vlasnika (kod komunista direktor samo ne gubi ništa) a vlasnik u strahu da ne nahebe od drugih vlasnika pa se uzakmljuje po bankama da brže bolje proširi prodajnu mrežu. Nigde milosti samo strah. A paradoks je da idu u crkvu.
  BOLESNO ZAR NE?

  A za kraj bih ostavio posebnu pikanteriju gde se iz dobro analizirane studije u Americi (za rusofile da pomenem da je u tom timu bio i jedan Rus po prababi pa je analiza apsolutno validna) koja kaže da kada bi se novčana masa planete koja je ionako neprirodno merilo vrednosti, pretvorila u jednu valutu i za primer su uzeli dolar (iako je u timu bio Rus po prababi) onda bi svaki stanovnik ove planete imao mesečno 36.000$ sa ovim cenama.

  Dakle, imamo model koji usisava kapital ka jednoj tački i tu se akumulira dok ne dodje do pucanja a imamo model socijalne pravde gde će svima biti rasporedjeno jednako pa niko ne bi radio i civilizacija bi ponovo pukla.
  Zašto se onda nikad ne posigne cilj? Zato što u medjuvremenu nastanu pobune, prevrati, ratovi baš iz tih socijalnih razloga.

  Ljudsko biće se radja kao prokleto
  S. Frojd
  значи ондак ће да бидне рат?

 4. #4
  Legenda čedina_zebra (avatar)
  Učlanjen
  05.12.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Apatin
  Poruke
  53.171
  Tekstova u blogu
  26
  Reputaciona moć
  3282

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Jel to predizborna kampanja počela već
  Čedina Zebra

 5. #5
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Citat Original postavio daxt Pogledaj poruku
  значи ондак ће да бидне рат?

  Paaa nekako se sve vrti u krug - ako si mala zemlja bice promena rezima a ako si veca zemlja onda napadnes drugu i tako to...
  Zaista mi nije jasno cemu sve one istorijske knjige sa raznoraznim pristupima kada je rec o lovi?
  Dovoljno je sve knjige zameniti prvim postom.
  Dosadno, zar ne?

 6. #6
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Citat Original postavio čedina_zebra Pogledaj poruku
  Jel to predizborna kampanja počela već
  Ma pocelo s.anje opet

 7. #7
  Elita daxt (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  beograd
  Poruke
  16.995
  Reputaciona moć
  375

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Citat Original postavio Iron Lord Pogledaj poruku
  Paaa nekako se sve vrti u krug - ako si mala zemlja bice promena rezima a ako si veca zemlja onda napadnes drugu i tako to...
  Zaista mi nije jasno cemu sve one istorijske knjige sa raznoraznim pristupima kada je rec o lovi?
  Dovoljno je sve knjige zameniti prvim postom.
  Dosadno, zar ne?
  јесте,овај твој текст је добар

 8. #8
  Nov član
  Učlanjen
  28.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  a ciji si ti, mali??

 9. #9
  Ističe se Glupachica (avatar)
  Učlanjen
  19.02.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  nije vazno odakle sam sve dok znades kuda putujem:)
  Poruke
  2.895
  Tekstova u blogu
  52
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Da li bi neko bio ljubazan da mi razjasni zashto je odjednom postalo tako modreno pisati SrBstvo, sa obavezno naglashenim slovom B?
  Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj.

 10. #10
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Citat Original postavio Glupachica Pogledaj poruku
  Da li bi neko bio ljubazan da mi razjasni zashto je odjednom postalo tako modreno pisati SrBstvo, sa obavezno naglashenim slovom B?
  A to su ti ovi sto misle da ce Srbija bez njih proMpasti...
  Cudo kako je postojala pre njih...
  U stvari ovde je opasna podela...
  A sustina je izmedju...

 11. #11
  Iskusan alergicna (avatar)
  Učlanjen
  15.11.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  Austrobugarska(hahaha)trenutno u HOLANDIJI
  Poruke
  6.804
  Reputaciona moć
  109

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Citat Original postavio Iron Lord Pogledaj poruku
  Ne znam sta mi bi...
  ma svaka chast

  politički proces promene Srbije bez promene Srba.
  ovo je sushtina, pa odatle, verujem, i inspiracija za ovako velichanstven tekst
  alergichna na budale

 12. #12
  Iron Lord nije na forumu
  ne vadi prst iz uveta odkad je čuo da uvo više uživa
  Elita Iron Lord (avatar)
  Učlanjen
  23.12.2004.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ОЈ СРБИЈО, КРАВО МОЈА МУЗАРО!
  Poruke
  21.620
  Tekstova u blogu
  4
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Citat Original postavio alergicna Pogledaj poruku
  ma svaka chast

  politički proces promene Srbije bez promene Srba.
  ovo je sushtina, pa odatle, verujem, i inspiracija za ovako velichanstven tekst
  Ostale su navike a posledice ce da ignorisemo...

 13. #13
  Zainteresovan član D-Devil (avatar)
  Učlanjen
  15.03.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Tamo negde dole
  Poruke
  138
  Reputaciona moć
  44

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  E Iron Loooooood si 100% pozitivno.

  Odavno bolju analizu naseg drustva nisam procitao. 5+

 14. #14
  Tuzni_patak nije na forumu
  Trazi forum gde moze procitati svoje postove i posle 2 nedelje
  Elita Tuzni_patak (avatar)
  Učlanjen
  13.04.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Real Beograd,Virtuelno u preseljenju,bice naknadno objavljeno
  Poruke
  18.171
  Tekstova u blogu
  20
  Reputaciona moć
  259

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Neko mora i na ovom nivou da pojasnjava.....

  Nije sve ovako staticno, ali to je jedan od preseka kapitalistickog uredjenja...

  Glasam za ideu....

  Kad svi lude , dobro je NE-NORMALAN biti

 15. #15
  Primećen član
  Učlanjen
  24.11.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  1 Cowards Lane
  Poruke
  531
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Citat Original postavio Iron Lord Pogledaj poruku
  Ljudsko biće se radja kao prokleto
  S. Frojd
  Frojd je bio prikriveni jungijanac

  Ima i ovaj citat samo nije Frojdov: "Verujem da se ljudi rađaju pokvareni, i da svake godine postaju sve gori." Dobar je za rođendanske čestitke

  Što se Miška tiče, on igra svoju ulogu, a sistem počiva na ravnoteži, i kad se ravnoteža poremeti, kao ono sa LDP-Miško tužbama, sistem je ponovo uspostavi. Ravnotežu održavaju stubovi poznati kao, "onaj ko ima novac, onaj ko nosi oružje, onaj ko ima informacije", a ne samo "onaj ko ima novac". Tako da Miško igra svoju ulogu.

 16. #16
  Elita Kroasan (avatar)
  Učlanjen
  10.01.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Ispred Ruske Ambasade, u redu za rusku radnu vizu
  Poruke
  18.573
  Reputaciona moć
  565

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Cika Misko je prijavljen na 11 soma cisto da ne bi placao 6 odsto.

 17. #17
  Buduća legenda *BILJA* (avatar)
  Učlanjen
  30.09.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "Vidik na misli moje najtananije..."
  Poruke
  31.530
  Tekstova u blogu
  72
  Reputaciona moć
  1638

  Podrazumevano Re: Чика Мишко похлепни старац или пресветли СрБски витез ујединитељ Србаља? (.)(.)

  Citat Original postavio Glupachica Pogledaj poruku
  Da li bi neko bio ljubazan da mi razjasni zashto je odjednom postalo tako modreno pisati SrBstvo, sa obavezno naglashenim slovom B?
  Pokusacu
  Vidis, Vrlo je moguće da tako jedan pametan, elokventan, nacitan i europski opredjeljen Ironne moze ili ne zna da iznadje drugi nacin da se stidi Srbije i tog njenog seljakog naroda, koji ga, po njegovom misljenju, nekako sprecava u razvoju njegovog "umetnickog" opusa, itd.itd...
  NE KRIVI NIKOG U SVOM ŽIVOTU: DOBRI LJUDI TI DONOSE SREĆU, LOŠI ISKUSTVO..NAJGORI-LEKCIJI, NAJBOLJI-USPOMENE

Slične teme

 1. СРБСКИ ПОЗДРАВ
  Autor Marty Misterija u forumu Politika
  Odgovora: 15
  Poslednja poruka: 16.03.2010., 15:27
 2. Наш чика Јова Змај
  Autor angely u forumu Književnost
  Odgovora: 10
  Poslednja poruka: 20.01.2006., 19:54
 3. србски гонич
  Autor банеловац u forumu Lov i ribolov
  Odgovora: 0
  Poslednja poruka: 14.08.2004., 22:56

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •