Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

Pogledaj rezultate ankete: Сматрате да је за Србију , у овом тренутку, боље да:

Glasova
53. Ne možete glasati na ovu anketu
 • банкротира

  44 83,02%
 • да наставимо с узимањем кредита од ммф-а

  9 16,98%
Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 173

Tema: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

 1. #1
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.555
  Reputaciona moć
  1579

  Thumbs down Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Stav  Bankrot  Ili MMF ili bankrot. Tako krešte sa Kopaonika režim i njegovi ekonomski talibani. Tržišni fundamentalisti su se okupili da pronađu put izlaska iz krize. I ništa. On koji su nas uveli u krizu, traže rešenja za izlazak iz krize. Oni koji su uništili i rasprodali srpsku privedu,raspravljaju o spasu privrede. Oni koji su se obogatili sprovodeći reforme, dok je većina stanovništva siromašila, nude nova spasonosna rešenja. Bahati i bezobrazni malograđani na vlasti, predvođeni narcisoidnim manekenom Tadićem, nastavljaju da obmanjuju građane. Tako je predsednik svih skorojevića najavio raskid kobnog saveza privrede, tajkuna, kriminalaca i politike. I svi su mu tapšali. Svi privrednici, tajkuni, kriminalci i političari! Podržali su izlaganje svoga predsednika. Koji je garant našeg puta u evropske i evroatlanske integracije. Koji je sve popularniji što su građani siromašniji. I koji odbija da govori o vanrednim izborima, jer izbori su štetni za demokratiju. Predsednik traži jedinstvo. Predsednik zahteva mobilizaciju. Svih privrednika, tajkuna, kriminalaca i političara.

  Piše: Branko Dragaš  Nije vreme za jalove izbore. Uostalom, šta bi ti izbori doneli? Ko sme predsedniku da izađe na crtu? Ima li takvog? Nema! Ako nema, i ako se zna da predsednik unapred pobeđuje, izbori su nepotrebno trošenje para i vremena. Dileme nema. Predsednik je spreman da vlada, dok se sve ne rasproda. Građani treba da veruju predsedniku i njegovim marketinškim pajtosima. Režimski ekonomisti predsedniku sve veruju. I oni smatraju da dileme nema. MMF je jedini koji nas može spasiti. Tako su govorili i pre devet godina.Vratili smo se, dakle, na sami početak. Reforme još nisu ni počele. Očekujemo šta će nam eksperti MMF-a predložiti. Izbora nemamo. Ili ćemo pod stege MMF-a ili bankrot.

  Da li je MMF pravi izbor? Nije. Ako smo dovedeni pred tu sudbonosnu odluku, predlažem da izaberemo - bankrot. Zašto je bankrot bolji? Bankrot je bolji izbor je prekida dosadašnju agoniju. Izborom MMF-a nastavlja se naš put u pakao. MMF je glavni krivac za svetsku ekonomsku krizu. Eksperti MMF-a su bili borbeni mudžahedini ideologije neoliberalizma. Oni su bili plaćene ubice koji su masovno ubijali nacionalne ekonomije i nacionalni identitet. MMF radi za interese multinacionalnih kompanija. Multinacionalnim kompanijama upravljaju multinacionalni tajkuni. MMF je omogućio multinacionalnim tajkunima da postanu još bogatiji, dok su građani planete postajali sve siromašniji. MMF je nametao šok terapiju. Operaciju bez anestezije je sprovodila vlada koju je postavljao MMF. Ministri u vladi su bili konsultanti multinacionalnih kompanija. Privremeno su bili na zadatku u vladi. Nakon obavljenog posla, vraćali su se na menadžerska mesta u stranim kompanijama i stranim bankama. Odatle su hvalili svoje naslednike. Koji su nastavljali da sprovode politiku MMF-a. Taj ekonomski koncept je potpuno uništio privredu Srbije. Bio je to ključni strateški zadatak. Smišljen u glavi bolesnog uma. Istog onog uma koji je naredio bombardovanje Srbije. Na evropsku, nezavisnu državu su bačene bombe sa osiromašenim uranijumom. Kada drakonska kazna nije uspela da sruši Despota, odlučili su da potkupe narod. Potrošen novac se knjižio kao odobren kredit. Na njega su redovno obračunavali zelenaške kamate. Kada su svoje činovnike doveli na vlast, krediti su morali da se otplaćuju. Naravno, uvećani za zelenaške kamate. Otpis starog duga je bio marketinški trik pred novo zaduživanje. Naime, obračunate redovne i zatezne kamate, računate i u vreme trajanja sankcija, kada nismo mogli fizički ništa da plaćamo, samo su naduvala dugovanja. Otpisa, zapravo, nije ni bilo. Otpisano je samo ono što je namerno naduvano. Dug je ostao u celosti. Nekoliko činovnika u vlasti je dobro naplatilo ovu špekulaciju. Zato su sekli parisku tortu. Ali, to nije bilo dovoljno. Srbi su morali da budu kažnjeni
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром 2. #2
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.555
  Reputaciona moć
  1579

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Neuspela NATO intervencija je pokazala svu slabost Imperije u rastrojstvu. Oligarhija Imperije je bila ponižena. Odlučili su da trajno umire Srbe. Najbolji način je bio da se slomi ekonomska kičma Srbije. Tako Srbi više ne bi bili remetilački faktor na Balkanu. Službenici MMF-a su bili egzekutori. Izmišljene su reforme za uništavanje privrede Srbije. Počelo je nekontrolisano novo zaduživanje. Opominjao sam naciju na samom početku tih nametnutih reformi da je to pogrešan koncept. Opominjao sam da su se opasni ljudi dokopali vlasti. Građani Srbije su naivno poverovali u marketinške trikove neoliberala. Počelo je suludo zaduživanje. Godinama sam tvrdio da upadamo u dužničko ropstvo. Vlast je sprečavala svako moje pojavljivanje u javnosti. Danas podaci govore da je stopa servisiranja duga došla na 45 odsto, dok je normalno da bude svega 25 odsto. Gotovo polovinu priliva deviza od izvoza roba i usluga moramo da potrošimo na servisiranje glavnica kredita i prispelih kamata. Srbija je danas zadužena preko 31 milijardu dolara. Režim traži nova zaduživanja. Jedini način da ostanu još neko kraće vreme na vlasti je da se nastavi zaduživanje. MMF je za njih spasonosno rešenje. Agonija se još neko vreme produžava, što je dovoljno da oni nastave pljačku države.

  Prodaja Telekoma može pojedincima iz vlasti da donese velike provizije. Ali sve te rasprodaje i zaduživanja mogu samo produžiti njihovu vlast do godinu dana. Naime, da bi sve ostalo kako jeste i da građani ne otpočnu socijalnu revoluciju, potrebno je 1,2 milijarde dolara mesečno. Godišnje je to 14,4 milijarde dolara. To je novac koji treba da se održi sadašnja vlast, da nema pobune na ulicama građana, da se servisiraju ovogodišnji dugovi i da uopšte nema privrednog razvoja. Odakle treba namaknuti toliki novac? MMF je već pripremio 512 miliona dolara. To nije dovoljno. Režim traži još dve milijarde dolara. Ali ni MMF nije bure bez dna. Ima on mnogo važnije klijente koji su bankrotirali i kojima treba da pomogne. Slučaj Islanda, Irske, Mađarske, Ukrajine, Letonije, Litvanije i Estonije je za primer. Srbija neće dobiti toliki novac od MMF-a. Režimu ostaje jedino da se još zaduži i da rasproda preostalo porodično blago. Zaduživanja na svetskom tržištu kapitala neće biti, jer svi privatni investitori znaju da je Srbija pred bankrotom. Ostaje da se rasproda Telekom, EPS i još neka javna preduzeća. Hoće li građani Srbije to dozvoliti? Ne znam. Teško je bilo šta određeno reći. Ogromno je nezadovoljstvo građana, ali to nezadovoljstvo nije artikulisano. Nema političke opcije koja može da kanališe to nezadovoljstvo ka istinskim i temeljnim reformama u društvu. Poslednjih nekoliko meseci sam svedok narastanja nezadovoljstva i sve bržeg otrežnjenja građana. Bude se građani iz tranzicionog sna. Politička kvazielita je potpuno obesmislila politički život u Srbiji. Prva i Druga Srbija su u jalovom ratu bez pobednika. Građani traže nešto potpuno novo. Građani traže moralnu obnovu društva i ekonomski preporod koji će im doneti bolji život. MMF ne može da donese ništa novo. MMF nas je gurnuo u provaliju i sada pokušava da nas u njoj zadrži.
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 3. #3
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.555
  Reputaciona moć
  1579

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Jedini način da Srbija krene napred i da se izvuče iz ovog gliba je da se napravi rez. Zato je dobro da dođe do bankrotstva. Zalažem se, dakle, da se proglasi bankrot. Zašto je to dobro? Psihološki je dobro jer bi se prekinula ova bolna agonija. Građani bi to podržali. Napravio bi se novi iskorak. Proglašavanjem bankrota, uvele bi se privremene mere u privredu. Vlada bi bila u ostavci. Raspisali bi se vanredni parlamentarni izbori. Organizovao bi se javni okrugli sto o spasu Srbije. Oslobodlili bi se mediji političke kontrole. Pripremao bi se politički teren za vladu nacionalnog spasa. Ta vlada bi imala predsednika i dva potpredsednika i devet ministara. Vlada bi se podelila na: politički deo vlade i menadžerski deo vlade. Menadžerski deo vlade bi bio sačinjen od jednog potpredsednika, pet ministara i guvernera Narodne banke. Oni bi radili za platu od 1 evro godišnje, založili bi svoju imovinu kao garanciju i dobili bi procenat od rasta BDP. Menadžerski deo vlade bi građani birali na izborima. Politički deo vlade bi pripao strankama nakon održanih izbora. Uvođenjem vanrednih mera zamrzle bi se i smanjile sve plate u državnim preduzećima i službama. Javna potrošnja bi se odmah smanjila 20 odsto i ta oslobođena sredstva bi se prebacila u državnu banku za razvoj. Godinu dana sve plate u državnom sektoru bi se smanjile tako da niko u državnim službama ne bi mogao da ima platu dva puta veću od prosečne plate u privredi. Plate u privatnom sektoru bi bile slobodne. Predsednik države, premijer, ministri, guverner, predstavnici lokalne samouprave i direktori javnih preduzeća bi svojim ličnim primerom pokazali da se zalažu za korenite reforme. Planom racionalizacije državnih službi i javnih preduzeća smanjio bi se broj korisnika budžeta sa 600.000 na svega 200.000, tako da bi svih 400.000 službenika išlo na prekvalifikciju i dobili bi mogućnost da rade u privatnom sektoru ili da otvore svoje preduzeće. Umesto da prazne budžet, oni bi punili budžet. Ukinule bi se sve državne agencije i saveti. Uglavnom, niko ne bi ostao bez posla. Sve plate u upravnim odborima javnih preduzeća bi bile na nivou prosečne plate u privredi. Izvršila bi se u roku od šest meseci kompletna kompjuterizacija države i opismenjavanje građana da znaju da koriste informacione tehnologije. Najveće ulaganje države bi bilo u - znanje. Privreda bi se rasteretila smanjivanjem poreza i doprinosa za 50 odsto. Investicije u proizvodnju bi se oslobodile poreza. Stimulisao bi se izvoz i supstitucija uvoza.

  Uveo bi se, pored dinara, evro kao zvanična valuta. Kurs dinara bi bio slobodan. Prestalo bi zaduživanje. Izvršila bi se multilateralna kompenzacija. Napravila bi se nova poslovna berza. Doneo bi se zakon o denacionalizaciji i još 200 zakona usaglašena sa EU. Nacionalizovala bi se imovina kriminalaca i tajkuna. Građani bi dobili 15 odsto akcija svih javnih preduzeća. Stvorio bi se Nacionalni investicioni fond. Srbija bi prva počela da gradi narodni kapitalizam. Srbija bi pokazala put izlaska iz svetske ekonomske krize. Zašto ovo nije moguće? Prosudite sami. Nemojte da slušate eksperte. Pogled sa Kopaonika je pogled iz ptičije perspektive na život u Srbiji. A u ptica je, kao što znate, mozak mali.
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 4. #4
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.555
  Reputaciona moć
  1579

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Pogled sa Kopaonika je pogled iz ptičije perspektive na život u Srbiji. A u ptica je, kao što znate, mozak mali.
  .....
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 5. #5
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.555
  Reputaciona moć
  1579

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 6. #6
  Elita daxt (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  beograd
  Poruke
  16.995
  Reputaciona moć
  375

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  чист банкрот државе.узели су кредит од ммф да би давали плате и пензије.србија је банкротирала и то треба људима рећи а не кезити се у камеру и фрфљати нешто безвезе као да смо овце

 7. #7
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.555
  Reputaciona moć
  1579

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Банкрот тотални!!!
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 8. #8
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  19.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ALA FCKN BAMA
  Poruke
  250
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Citat Original postavio Софија Pogledaj poruku
  Банкрот тотални!!!
  A znas li ti, Modesti, sta bi znacio bankrot Srbije???

  Drzava ne sme da bankrotira, ali nemam nista protiv da bankrotiraju svi ministri , poslanici, i ostala zgadija koja se nakotila po javnim ustanovama i javnim preduzecima.......Dapache, sto bi rekla braca nam , Kroati.......

 9. #9
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  11.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  416
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Argentina je 2002 proglasila bankrot drzave i danas su u neuporedivo boljem stanju nego sto bi bili da su nastavili sa zaduzivanjem drzave koje ih je i dovelo do katastrofe.

 10. #10
  Ističe se Mille Dragic (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ладовина
  Poruke
  2.156
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  министар млађан динкић изјавио је пре двадесетак дана да ће приход од туризма бити око милијарду евра.
  а србија нема министарство туризма, срамота...

 11. #11
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.555
  Reputaciona moć
  1579

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Citat Original postavio bill kill Pogledaj poruku
  A znas li ti, Modesti, sta bi znacio bankrot Srbije???

  Drzava ne sme da bankrotira, ali nemam nista protiv da bankrotiraju svi ministri , poslanici, i ostala zgadija koja se nakotila po javnim ustanovama i javnim preduzecima.......Dapache, sto bi rekla braca nam , Kroati.......
  Знам одлично шта је банкрот- банкрот је кад се узима кредит од ММФ-а да би се делиле плате људима у држави у којој је привреда већ дуго на нули и економија сломљена у потпуности.

  Србија је банкрот!
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 12. #12
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.555
  Reputaciona moć
  1579

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Citat Original postavio WalterEKurtz Pogledaj poruku
  Argentina je 2002 proglasila bankrot drzave i danas su u neuporedivo boljem stanju nego sto bi bili da su nastavili sa zaduzivanjem drzave koje ih je i dovelo do katastrofe.

  Citat Original postavio Mille Dragic Pogledaj poruku
  министар млађан динкић изјавио је пре двадесетак дана да ће приход од туризма бити око милијарду евра.
  а србија нема министарство туризма, срамота...
  Па тај шта год да каже- лаж је.
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 13. #13
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  19.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ALA FCKN BAMA
  Poruke
  250
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Citat Original postavio WalterEKurtz Pogledaj poruku
  Argentina je 2002 proglasila bankrot drzave i danas su u neuporedivo boljem stanju nego sto bi bili da su nastavili sa zaduzivanjem drzave koje ih je i dovelo do katastrofe.

  Argentina je danas medju prve tri drzave, vidjene za bankrot.......samo je Pakistan u vecim gomnima od nje.........

  Ali, bez obzira na to, bolje je ziveti u Montevideu i navijati za Boka Juniors, nego u fckn balkanskoj vukoyebini, i navijati za Zvezdu

 14. #14
  Veoma poznat
  Učlanjen
  13.05.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.193
  Reputaciona moć
  371

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Montevideo je u Urugvaju.

 15. #15
  Domaćin
  Učlanjen
  07.08.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  bg
  Poruke
  4.318
  Reputaciona moć
  78

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Ko je kriv Tadiću što ima poverenja u Dinkića,"vrhunskog"eksperta za finansije i ekonomiju.Najlakše je da se zemlja zaduži i eto rešenja.
  Sad neka razmišlja zašto je narod nezadovoljan.

 16. #16
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  19.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ALA FCKN BAMA
  Poruke
  250
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Citat Original postavio Azathoth Pogledaj poruku
  Montevideo je u Urugvaju.
  ......hvala , batice.......znam, zato sam i napisao......sve pare iz Argentine se sele u Urugvaj , po ko zna koji put u istoriji...........Urugvaj je latinoamericki bankar............

 17. #17
  Ističe se Mille Dragic (avatar)
  Učlanjen
  08.06.2006.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ладовина
  Poruke
  2.156
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  64

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  динкић мора бити у свакој влади, то је наређење.
  и да који случајем дођу радикали на власт, динкић ће имати најважније министарство.

 18. #18
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  19.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ALA FCKN BAMA
  Poruke
  250
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Citat Original postavio munjoliki Pogledaj poruku
  Ko je kriv Tadiću što ima poverenja u Dinkića,"vrhunskog"eksperta za finansije i ekonomiju.Najlakše je da se zemlja zaduži i eto rešenja.
  Sad neka razmišlja zašto je narod nezadovoljan.
  Jedino dobro sto nam se desilo je , sto nam ovi spasioci iz MMFa dadose te tri milijarde...........to nije zasluga ovih mentola na vlasti, ali je dobra volja MMFa da pokusa da nas spase gladnih hordi po ulicama............i za to im hvala.........

  MMF je baja...........a vlast cine klosari ( i opoziciju , naravno )

 19. #19
  Veoma poznat
  Učlanjen
  13.05.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  13.193
  Reputaciona moć
  371

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  ......hvala , batice.......znam, zato sam i napisao......sve pare iz Argentine se sele u Urugvaj , po ko zna koji put u istoriji...........Urugvaj je latinoamericki bankar............
  Svejedno, baš bih voleo da vidim tog junačkog sina koji usred Montevidea navija za Boku.

  Al' se slažem sa onim delom o Zvezdi.

 20. #20
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  19.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ALA FCKN BAMA
  Poruke
  250
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Citat Original postavio Azathoth Pogledaj poruku
  Svejedno, baš bih voleo da vidim tog junačkog sina koji usred Montevidea navija za Boku.

  .

 21. #21
  Buduća legenda Софија (avatar)
  Učlanjen
  29.08.2008.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  ту и тамо...
  Poruke
  34.555
  Reputaciona moć
  1579

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Citat Original postavio munjoliki Pogledaj poruku
  Ko je kriv Tadiću što ima poverenja u Dinkića,"vrhunskog"eksperta za finansije i ekonomiju.Najlakše je da se zemlja zaduži i eto rešenja.
  Sad neka razmišlja zašto je narod nezadovoljan.
  Ти мислиш да јадни Тадићи није упућен у Млађанова недела?
  ''Само човек који има вере у себе, може да буде веран другима.''
  Ерих Фром

 22. #22
  Zainteresovan član EiPeD (avatar)
  Učlanjen
  20.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Beograd
  Poruke
  449
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  40

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  ma nemojte da se sekirate otvara se novi šoping mol ušće koji će nam omogućiti da što brže potrošimo ove jadne plate (od juče smanjenje za 6% harača koje ni turci osmanlije nisu uzimale) ovo zaduživanje nećemo nikada uspeti da vratimo, pa stvarno nevidim kuda sve ide. al kad prošetam centrom svi kafići i restorani su puni ko oko kisela voda je 150 dinara a druga pića ni da spominjem. nešto tu smrdi. ja sam za bankrot pa da vidimo šta će biti. kad smo preživeli 92" valjda cemo i taj bankrot.

 23. #23
  Elita Ambasador (avatar)
  Učlanjen
  12.12.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Bangladesh
  Poruke
  17.735
  Reputaciona moć
  11570

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Srbija jeste bankrotirala i krece se prema bankrotu preskacuci dva stepenika u sve vizionarskom maniru.
  Konstatacija da je proglasenje bankrota najblazi izlaz iz ove tragedije je ispravna i neminovna.
  Ja ovde ni sa kim nisam na “yebi si mater”, zato se i ti potrudi da ostane tako. !!!

 24. #24
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  19.03.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  ALA FCKN BAMA
  Poruke
  250
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  Kada vec nije uspela da bude bogata, prosperitetna, srecna , vesela i debela.........Srbija bi trebala, po "dobronamernom" ali glupavom navijanju "dobronamernih " glupavaca........da proglasi bankrot.........

  U svim normalnim stvarima kojima se drugi ponose , smo zadnji u evropi.........ali, da budemo prvi koji ce da proglase bankrot.........tu , bre ima da budemo prvi......

  Bankrot bi znacio, da bi sledecih sto godina dobili qraz od MMFa, ili bilo koje druge finansijske organizacije.........da niko vise ni banke ne bi ulozio u ovu bankrotiranu vukoyebinu.......da bi i oni koji su ulozili pare, pokupili pinkle i zapalili zauvek odavde...........

  Krsta je uvek bila bunar gluposti, kada se patriJote dohvate tastarure........

 25. #25
  Zainteresovan član
  Učlanjen
  11.03.2009.
  Pol
  muški
  Poruke
  416
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Држава Србија је банкротирала- узимају кредите од ММФ-а да би опстали на власти!

  igidididu zasto moras bas na svakoj temi da budes najveci mentol?
  Bankrot nije modni izbor vec cinjenicno stanje, bankrot Srbija ne moze izbeci, moze ga eventualno samo odloziti i prepustiti narednoj vladi, uz eksponencijalno uvecanje negativnih posledica po drzavu.

Strana 1 od 7 12345 ... PoslednjaPoslednja
Vrh strane

Slične teme

 1. Odgovora: 134
  Poslednja poruka: 09.03.2009., 20:07
 2. Odgovora: 155
  Poslednja poruka: 03.03.2009., 00:05
 3. Симфонија власти
  Autor Стефан ИПХ u forumu Politika
  Odgovora: 21
  Poslednja poruka: 30.01.2009., 19:13
 4. Odgovora: 61
  Poslednja poruka: 23.06.2008., 01:10
 5. Odgovora: 23
  Poslednja poruka: 21.06.2006., 07:30

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •