Нови Светски Поредак - поглед из другог угла
Strana 1 od 2 12 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 35

Tema: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

 1. #1
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Све има свој узрок. Чак и одлуке које се доносе у вашој породици коју чине 4-5 чланова, добру су промишљене и пројектоване да у будућности донесу плодове. Ако је то тако за микро заједницу - породицу, онда можете замислити са колико се труда, пажње и промишљености праве планови и доносе одлуке за макро заједницу - нацију, државу или рецимо религију. Иако су нација и држава такође важне, те иако ће можда неко помислити да је анахроно у 21 веку обраћати пажњу на њу, ипак ћемо у овом осврту највише пажње посветити управо религији - тачније трима религијама.

  Религије су и даље живе, оне постоје, делају и шире се диљем планете. Чак 4/5 пунолетних грађана исповеда неку од религија и у томе нема ничега лошег, јер осим духовне, религије испуњавају и ону мање духовну али неопходну улогу - потребу за проналажењем свог идентитета и посебности у свету.
  Но ту се прича о религијама не завршава, већ добија на убрзању.

  Иако се њихово појединачно порекло, старост и обреди међусобно разликују, све религије имају једну заједничку особину - стално присутну жудњу за апсолутном моћи.

  Ако прочитате свете књиге ове три религије у свима ћете запазити један те исти мотив: -"Све што постоји је створио Бог, тај бог је једини што постоји, и он је нас, и искључиво нас овластио да га заступамо на Земљи, нама је поклонио у власништво све што на њој постоји, и нама, и искључиво нама је предао власт над свим бићима на њој.
  Уколико они што не припадају нашој религији - јер не признају Бога Јединога као свога бога, то и даље одбијају да учине, онда ћемо покренути војну силу на њих, попалити и срушити им села и градове, и побити их све. За ово имамо пуну дозволу и одрешене руке Бога Јединога, који ће бити задовољан, тек када сви прихватите нашу религију и признате нам моћ".
  Уколико сте кренули да се насмејете на овај кратак осврт - молим вас немојте, јер он одсликава дешавања протеклих, али и дешавања времена чији смо и сами сведоци.


  ИНФЛИТРАЦИЈА И ПРЕУЗИМАЊЕ АНТИРЕЛИГИЈСКИХ ТАЈНИХ ДРУШТАВА
  Ако је у људској историји икада постојао временски период током кога се човечанство убрзано развијало, онда је то био почетак 20-ог века. Промене на свим пољима биле су толико брзе и нагле, да је религија схватила да ће током тог развоја она - као извор свега негативног и назадног, с разлогом бити сматрана кочничарем напретка, те да ће у том процесу изгубити моћ.
  Некако у исто време објављено је и "Порекло врста", које није написано зато што су ондашњи научници стварно пронашли везу између мајмуна и човека, што су његови творци - па између осталих и Дарвин, то добро знали. "Порекло врста" је написано како би се зауставила машинерија смрти оличена у једној од религија и оно је у томе и успело, али тек на кратко. Схвативши да је претрпела значајан пораз у борби за моћ, религија се брзо опоравила и одмах узвратила директним нападом - вишедеценијском упорном инфлитрацијом у антирелигијска тајна друштва и њиховим преузимањем.

  Лобања и Кости, Језуити, Малтешки витезови, Опус Деи и још десетине религијских јавних редова и тајних друштава за које се и не зна да постоје, представљају само део подземља који религија вековима користи у освајању моћи, те је уз њихово активно учешће, преузимање антирелигијских тајних друштава спроведено у потпуности.
  Разумљиво да је све ово урађено у тишини, те да притом ништа није мењано у традицији и раду ових друштава јер би то код чланства био сигнал на узбуну, већ је само њихова друштвена моћ усмеравана у оном правцу, који управо и одговара религији. Читава иронија се и састоји у томе, што чланство антирелигијских тајних друштава сада ради не остваривању религијских циљева, а да тога нису ни свесни.

  Илуминати, розенкројцери, темплари, масони, Билдерберг група и остали који се издају за просветитеље човечанства, доносиоце слобода и људских права, управо су због своје прихватљиве спољашности и изабрани као ударна песница религија. Али о томе ћемо нешто касније детаљније говорити.


  РАЂАЊЕ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
  Читавом човечанству је сасвим разумљив пораз Трећег рајха. С друге стране, религија која га је и створила тај пораз је детаљно анализирала, како би у будућности спречилa сличне грешке. После извршене свеобухватне анализе, уочена су два највећа пропуста:

  1.- расизам и мржња према одређеним нацијама и расама били су отворено испољавани, што је код човечанства створило отпор према нацистичкој идеологији, и

  2.- потцењен је утицај једне старије религије, која је своју моћ успоставила у једној прекоатлантској англосаксонској земљи.

  Због тога је већ после првих видљивих знакова да ће Трећи рајх пропасти, успостављен контакт са овом религијом и вођени су преговори о успостављању партнерских односа у пројекту будућег освајања света. Почетком 1945 године тај договор је успешно и окончан, при чему су одређени проценти моћи сваке стране, уз обострани уступак: старијој религији ће бити уступљен део блиско-источне територије на коју она полаже историјско право, док ће заузврат она у својој прекоатлантској англосаксонској држави прихватити 100.000 нацистичких злочинаца, обавештајаца и научника.
  Ова група је одређена да буде језгро будућег пројекта, те су сходно томе добили англосаксонске идентитете и запошљени су у обавештајно-безбедносним службама, тајним истраживачким центрима и војно-индустријском комплексу. Као мамац у одвлачењу светске пажње, у штампи је испред праве локацији на којој се налазе додат префикс "Латинска", те захваљујући томе, њихови биолошки и идеолошки потомци данас владају светом.

  Иначе, ова коалициа је у неку руку чудна, ако се зна да је старија религија 16 векова била прогањана и истребљивана од стране свог садашњег партнера, што је довело до смрти 30 милиона њених припадника. Стога је тешко схватљиво да су 25% моћи над читавом планетом вреднији, од сећања на ове невине жртве.

  Наравно, као што сте већ и сами схватили, у питању је папско-рабинска коалиција и њихово чедо - Сједињене Америчке Државе.


  ТРИ ФАЗЕ НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА
  Настанак, развој и деловање ове коалиције одиграва се кроз три фазе: Окупљање, Магла и Жетва.

  I фаза - "Окупљање"
  Ова фаза је доста брзо завршена и предвиђала је инфлитрацију својих чланова на свим нивоима друштва, не подцењујући притом ни једну област живота, колико год да на први поглед изгледа неважном. Поред инфлитрације у обавештајно-безбедносно, научно-истраживачке и војно-индустријске области, даље окупљање се ширило на област политике, привреде, медија, као и осталих области живота.

  II фаза - "Магла"
  Ово је најважнија фаза пројекта и уколико буде успешно спроведена, онда ће и читав пројект заживети.
  Сигурно се сећате првог разлога пропасти Трећег рајха - отвореног изражавања расне и религијске мржње према Јеврејима, православним словенским народима, Ромима, припадницима црне расе, геј популацији, особама са менталном ретардацијом и осталима са списка Трећег рајха. Сви они су сматрани нижим бићима, која самим својим постојањем вређају припаднике више расе.
  Да овде направимо кратак предах и упитамо се зашто су баш Сједињене Државе одабране за место новог пројекта?

  С обзиром да је њихова историја обиловала расистичко-робовласничким односом према својим грађанима, склоношћу ка масовним злочинима и пљачки, процењено је да то средина у којој би пројекат имао најбоље услове за успех, што се у пракси и потврдило.
  Расистички однос према афроамериканцима био је сасвим уобичајен облик понашања, па им је чак и законом било забрањено заједничко школовање, вожња у аутобусу, одлазак у ресторан или пак венчање са белцима, а овај закон о расној сегрегацији укинут је тек 1967 године. Не треба посебно ни напомињати да су једини послови које су афроамериканци могли добити, били физички послови које белци нису хтели. Овако нехуман однос према њима довео је до постепеног буђења свести афроамериканаца, који су своје незадовољоство изразили серијом масовних протеста током '60-их година.
  С обзиром на већ постојеће протесте који су се одржавали против рата у Вијетнаму ('59-'75), протести афроамериканаца су само доливали уље на ватру, па је у случају најгорег развоја ситуације постојала могућност да протести прерасту у грађански рат. Како би коначно зауставили овај процес, извршено је убиство Мартина Лутера Кинга и Малкома Икс-а, док је некако истовремено међу демострантима популаризована употреба дроге, што је ослабило снагу протеста. Вијетнамске дрогe из Златног троугла.
  Баш згодно зар не?

  Ово је био неопходан излет, како би се исправно разумео следећи корак који је Папско-Рабинска Коалиција направила.
  Схвативши да је у питању процес буђења свести који је немогуће зауставити без откривања праве природе њихове власти, закључено је да би давање свих права и слобода онима које сматрају нижим расама и групама, била идеална маска, која ће им у будућности омогућити да несметано чине злочине широм света и врше окупацију планете, представљајући то као хуман и напредан процес.

  У овоме процесу најважнију улогу имају медији, о чему говори и податак да је чак 1360 припадника разних обавештајно-безбедносних служби запослено у медијима на разним позицијама - од обичних репортера, до уредника који транжирају, блокирају или обликују вести према упуствима центра. Када на овај број додате људство које контролише медије у Европи, онда је сасвим јасно да је у питању деловање невидљивог - али и те како присутног, министарства пропаганде.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 23.03.2009. u 12:30 2. #2
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  III фаза - "Жетва"
  Када дође (надамо се никада) до успостављања потпуне контроле над планетом, онда је у трећој фази замишљена серија инцидената (инцидент у Тонкиншком заливу, Маркале, Рачак, склањање Туђмана и Изетбеговића у ултратајно ВИП одмаралиште и лажирање њихове смрти, убиство Ђинђића и Милошевића, Садамово хемијско оружје, рушење кула Близнакиња, напад на Пентагон, бомба у Лондонском метроу,...) или што би рекли "намештаљки", које ће се дешавати широм света. Као кривци ће бити означени припадници одређене расе, нације, мањинске групе или сви они заједно, што ће бити довољан разлог за укидање свих или већине права и слобода грађана на планети.

  СТРУКТУРА ПАПСКО-РАБИНСКЕ КОАЛИЦИЈЕ  Ова слика сама по себи говори, па ћемо само додати пар кратких коментара:

  -> Многима ће се учинити да на пирамиди моћи проценат моћи између папе и рабина није реално приказан, те да моћ у свету углавном држе рабини.

  Иако су током векова имали утицаја на историјска дешавања, рабини су тек у Папско-Рабинској Коалицији успели да тај утицај умноже и претворе у моћ коју сада имају, те им је као млађем и агилнијем партнеру, одређена улога ударне снаге Коалиције и пружена шанса за доказивање.
  Истовремено је Ватикан себи оставио важнији део приче - јер бити свемоћан а невидљив, за њих представља најлакши пут поистовећивања са Богом.

  -> Tајно друштво "Лобања и Кости" многи сврставају у антирелигијско тајно друштво, што је погрешно.

  313 године нове ере, цар Константин је прогласио хришћанство државном религијом. У то време учења хришћанске цркве нису била систематизована као што су то данас, већ је свака група имала своје схватање хришћанске религије, што је довело до појаве великог броја хришћанских култова.

  322 године нове ере, када је хришћанство већ годинама било званична државна религија, припадници једног од хришћанских култова донели су одлуку да учине све, како би хришћанство постало једина религија на земљи. Заклетву су полагали на лобањи и костима, јер "као што је месо трулежно, а кости трајне, све је пролазно, само је хришћанство вечно".
  Од тада су започели са прогонима других религија и уништавањем њихових светилишта, што и даље траје.

  -> Дистрибуција и продаја дроге увек је био државни посао, вредан десетине и стотине трилиона долара на годишњем нивоу. Рат у Вијетнаму који је делом започет ради овладавања Златним троуглом, као и агресија на Авганистан због контролисања поља мака, само су неки од примера. Улога Нато трупа у овом послу је пресудна, јер оне војним авионима транспортују дрогу до својих база широм света, где се у подземним комплексима налазе лабараторије за прераду дроге различите финоће. Из тог разлога је свим земљама на чијој се територији налазе Нато базе, најстрожије забрањен било какав увид у земаљски, поморски и ваздушни транспорт који њихове трупе обављају.

  Осим новца - чији износ није занемарљив, за Папско-Рабинску Коалицију дрога има велики значај зато што њена употреба - која из године у годину расте и обухвата све социјалне слојеве, слаби на националном и планетарном нивоу могућности људске врсте.

  Као природан пратилац наркоманије, обично иде и нагло повећање криминала у друштву, што им све заједно олакшава контролисање друштва и примену полицијске силе.

  -> Многи ће можда бити разочари овим приказом моћи, јер се на њему политичари налазе на врху, али на врху најнижег од три нивоа. Чињеница је да они располажу знатном моћи, али им је та моћ дата, под условом да је користе за остваривање унапред зацртаних циљева.
  Они политичари који на то забораве, па помисле да могу самостално доности одлуке, бивају брзо уклоњени.
  * * *
  Приметили сте да пирамида моћи има три нивоа, те да иако чини једну целину, сви они су међусобно одвојени. Ово је стога, што је комуникација између разних степеника моћи унутар једног нивоа директна, док је она између два нивоа увек индиректна и тешко јој је ући у траг. Иначе од ова три нивоа, најнижи ниво је видљив, средњи је делимично видљив, док је највиши ниво невидљив за већину човечанства.
  Ово се наравно не односи на нултни ниво,тј. око у троуглу, које је овде дато само као симбол неизмерне моћи.


  ОСОБИНЕ ПАПСКО-РАБИНСКЕ КОАЛИЦИЈЕ
  Свака група људи, заједница или друштво имају скуп особина по којима су препознатљиви, па је то случај и са коалицијом. Као најуочљивије од свих, издвојиле су се следеће четири особине:

  1. Национализам

  2. Расизам

  3. Садизам

  4. Пљачкање


  1. Национализам
  Ово је толико изражена особина Папско-Рабинске Коалиције, да је обавезно морамо поменути.
  Стално и наметљиво истицање сопствених националних интереса који се протежу чак на територију читаве планете, па и на космос (!), истицање националних застава у свакој прилици и на сваком месту, певање националне химне чак и на локалним спортским приредбама, кориштење сваке прилике за истицање своје нације као најбоље и најуспешније у односу на остале нације, само су неки од примера смишљено распириваног национализма код својих грађана.

  2. Расизам
  Ово је јако изражена особина чланица Папско-Рабинске Коалиције, па иако фаза "Магла" захтева од свих учесника крајњу уздржаност од испољавања расизма, изгледа да је тешко суздржати се од тога.
  Један од очигледнијих примера расизма јесте додељивање својој нацији статус нације Ubermansch-a,тј. нације надљуди, пре свега од стране Сједињених Америчких Држава, али и осталих чланица коалаиције. На основу тога, одлучено је да се на њих не могу примењивати међународни закони који важе за нормалне људе,тј. ниже расе, чак и када су у питању масовни злочини почињени с њихове стране.

  По њиховом тумачењу, злочини почињени над нижим расама, не сматрају се злочином.

  3. Садизам
  Ако би садизам могли описати као "уживање у туђем понижавању и болу", онда Папско-Рабинска Коалиција поседује и ту особину.
  Садизам се испољава искључиво према оним нацијама које су у односу на њихову моћ и силу, потпуно беспомоћне. Ова беспомоћност код њих буди осећај личне важности и моћи, док им истовремено и служи за индиректно заплашивање евентуалних противника, јер у директном контакту са себи једнаким противницима мењају своје понашање и постају крајње снисходљиви.

  Овај садизам понекад може узети толико маха да се чак читав државни механизам једне нације, усмери на злостављање једног јединог појединца.

  4. Пљачкање
  Веома јак мотив који их покреће на стално освајање туђих територија. Додуше с обзирома да они овај део "...нама је поклонио у власништво све што на њој постоји..." схватају буквалистички, онда испада да отимањем туђе територије, у ствари само враћају оно што им већ и припада.
  На десетине ратова и милиони жртава широм света, узроковани су жељом за пљачкањем природних богастава неке нације. Поља мака, нафтна поља, рудна богатства, привредни објекти, новчана маса и све оно што у некој земљи за њих има вредност, предмет су отмице и пљачке.

  Уколико владајућа елита која је на власти у некој земљи не жели да сарађује у пљачки свог националног богаства, онда се организује њихово свргавање са власти при чему се анагажују њихови политички противници, како би читав процес био приказан "демократским". Ово се најчешће одрађује пучем или револуцијом, а оно што је посебно нехумано, јесте масовна злоупотреба млађих и старијих малолетника у ове сврхе, којима је у дужем временском периоду сугерисано како имају довољно година, животног искуства и мудрости, да могу доносити важне државничке одлуке у име читаве нације.

  Преузимањем власти почиње свеобухватна пљачка свих ресурса земље, па је забележен и случај да је читава новчана маса једне нације, предата банкарима Папско-Рабинске Коалиције за мито од 80 милиона долара. Дешава се и да нова елита испуњавајући добијене домаће задатке, "своју" државу, привреду и грађане, претвори у пољопривредно добро неке суседне државе, рецимо Хрватске.

  Ватикан посебно цени Хрвате које зову „Ватиканским Крајишницима”, "јер да није њих, шизматици би стигли до Рима”.(?!) Због злочина, геноцида и етничког чишћења почињеног над србима од стране хрвата у Другом Светском рату и током распада Југославије, папа и рабини су им као награду поклонили пољопривредно добро „Република Србија” са 8 милиона сезонских радника, који се труде да им обезбеде довољно хране и новца за угодан и луксузан живот.
  Управник и надгледници пољопривредног добра су крипто-хрвати, док хигијенско-чуварске послове обавља један број сезонаца.

  Ради учвршћивања нове власти, приступа се ликвидацијама оних сезонаца, за које се сматра да би у будућности могли угрозити њихову власт, што броји 70 људских живота. (11.11.'08)
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 23.03.2009. u 12:30

 3. #3
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  НАЦИОНАЛИЗАМ - ОСНОВА ВЛАСТИ У ДРЖАВИ
  Све државе на свету – али баш све, су националистичке. Сједињеним Америчким Државама управљају амерички националисти, Немачком - немачки националисти, Холандијом - холандски националисти... и сви они припадају Папско-Рабинској Коалицији као кровној организацији. Неке од тих држава су по свом националном саставу скоро 100% једнонационалне, у другима заједно живи више нација, док су треће – попут Сједињених Држава, своју вишенационалност временом успеле да претопе у једну – америчку нацију. И без обзира на тип друштвеног уређења у њима, све оне пред собом имају један једини циљ – заштиту свог националног интереса.

  Зато уколико хоћете да уништите неку државу, прво морате да уништите њен национализам, јер држава којом не управљају њени националисти, јесте држава чије интересе нема ко да брани. Када се спроведе њихово свргавање са власти (пучем, револуцијом, атентатима...) онда власт у држави преузимају националисти Папско-Рабинске Коалиције, а све у циљу пљачкања и отимања њених територија.

  Они на власт постављају оне домаће политичаре који припадају мрежи тајних окултних друштава и који беспоговорно извршавају сва наређења Коалиције. У структури моћи у полицији, безбедносним службама, војсци, судству, државној управи, медијима и невладиним организацијама постављају се особе по истом обрасцу, што за последицу има увођење меке или тврде диктатуре у држави. Ово зависи од тога колико је окупирана нација свесна шта јој се дешава, јер се у случају озбиљнијих протеста, прелази на тврђи тип диктатуре.

  Читав процес политички, новчано, оружано и медијски спроводи папско-рабинска коалиција, што представља невероватно моћан механизам сатанизације и окупације неке нације.


  "OКУЛТНА ПРИРОДА НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКA"
  Често пута ћете у штампи и осталим медијима наићи на текстове који говоре о окултној природи Новог Светског Поретка. Њих нипошто не треба одбацивати, већ их треба ставити на место које и имају у Папско-Рабинској Коалицији - управо на средини пирамиде моћи.

  Како се читав пројекат Новог Светског Поретка заснива на обманама и лажима израженим кроз фазу "Магла", окултни садржај им управо и служи како би јавност током тог процеса била замајавана "окултном природом Новог Светског Поретка".

  Освајање и окупација неке земље од стране силе која има јасно изражен религијски карактер, увек изазива бунт код становништва - нарочито уколико оно припада некој другој религији. Зато се у први план стално рекламира "окултна природа Новог Светског Поретка" јер је она интернационална - припада свима и никоме, па се (исправно) сматра да ће на тај начин поробљено становништво лакше прихватити окупациону силу.

  Ово обмањивање је посебно видљиво код водећих политичара коалиције, који на јавним наступима често пута показују "ђавољи знак" - испружен мали прст и кажипрст, што би као требало да буде непобитан доказ њихове припадности окултно-сатанистичкој секти.
  И како би онда могли и да помислите, да су у питању хришћанско-јудејски фундаменталисти, зар не?

  Постоји још један разлог за ово прерушавање, наиме, није битно да ли сте верник или атеиста, али ако би вам неко - као Србину, понудио да прихватите католичанство, англиканство, протестанизам или јудаизам, вероватно би то одбили, као уосталом и 99,99 процената осталих. Али ако би вам неко понудио да постанете масон, темплар, малтешки витез, илуминат... вероватно би прихватили и били му неизмерно захвални, сматрајући да сте тиме досегли врхунац живота.

  Управо због тога папа и рабини и користе окултна братства, како би преко њих увукли у мрежу моћи оне људе, који су им неопходни ради остваривања утицаја у одређеној држави.


  ПСИХОЛОШКО ТУМАЧЕЊЕ ЗАВЕРА И ЗАВЕРНИКА
  Многи сматрају да завере не постоје, док су многи пак убеђени да све функционише на основу њих, међутим и у том случају и даље много тога остаје недоречено, те ћемо овом приликом дати кратак приказ психолошког тумачење завера и завереника.

  Основна људска преокупација јесте борба за моћ и можемо је свакодневно видети у сукобима који се одигравају међу супружницима, ортацима, колегама на послу... што аутоматски ствара хијерархију моћи групе - било које групе (или друштва у целини) коју је графички најлакше приказати обликом пирамиде. У зависности од типа друштва, моћ се може остварити на више начина: физичком снагом, новцем, степеном образовања, личном харизмом, друштвеним везама... или комбинацијом поменутих (и непоменутих) начина.

  Када успе да освоји извесну моћ, онда се код особе јављају две нове потребе: да освојену моћ задржи и да је увећа, те да би остварили ова два циља, они који поседују одређену друштвену моћ се удружују, стварајући групу моћних људи. Овим удруживањем не долази до простог сабирања моћи - 1+1+1=3, већ до њеног множења - 1x1x1=27, чиме се шири број људи над којима група успоставља моћ.
  Како би заштитили моћ коју поседују од оних који би могли да их угрозе или им је преотму, група (или групе) своје деловање и само постојање скрива од других, јер ако се не зна да нешто постоји, онда се то нешто не може ни угрозити. Иако је група невидљива, последице њеног деловања нису, те да би спречила могуће откривање она организије неколико диверзија са циљем скретања пажње са себе. Пажња се увек одвлачи што даље од себе, за шта се измишљају кривци којима се приписује сва моћ и кривица за почињена дела.

  Суштина је у томе да се кривци никада не могу ухватити и привести правди, јер су увек у питању невидљива бића из других димензија (Гуштери Дејвида Ајка), непостојећи Хазари или неко трећи. Ову диверзију (која се заснива на вери) Папско-Рабинска Коалиција шири преко окултних друштава и медија, па временом читава прича заживи као „званична истина“.


  ЖРТВЕНО ЈАГЊЕ
  Институција жртвеног јагњета је у свим друштвима која су отворено или прикривено заснована на тоталитаризму, играла запажену улогу, па је и овде то случај.

  У сваком друштву у коме су расне и социјалне поделе јако изражене и где често долази до кршења људских слобода, ствара се висок ниво незадовољства код грађана. Како би спречили да се то незадовољство прошири, владајућа елита најчешће користи технику која захтева да се међу осталим нацијама света изабере једна, која је по националним, религијским и расним особинама њихов природан непријатељ, те да се оптужи за стварну, исконструисану или измишљену кривицу. Користећи говор мржње и ратнохушкачку пропаганду својих - зависних медија, врло брзо би изабрану државу представили као нацију злочинаца и убица, одговорних за сво зло света.

  Овако програмирање свести своје нације (сетите се Хитлерових говора против Јевреја) ефикасно је успевало да накупљену мржњу, бес и незадовољство својих грађана усмери ка жртви, празнећи на тај начин енергију, која би могла да доведе до побуне становништва и пада њиховог режима.
  Како је нација која је протеклих 16 векова била жртва ове игре, сада чланица коалиције, у току је процес промовисања нове нације, која је одређена да заузме њено место.

 4. #4
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  "ОСЛОБАЂАЊЕ СВЕТЕ ЗЕМЉЕ"
  Да се за тренутак поново вратимо у прошлост.

  После раскола из 1054 године на Источну и Западну Цркву, Ватикан је имао само један једини циљ: потпуно уништење Источне Цркве. Непуних 50 година касније, папа Урбан II објавио је јавни позив за ослобођање Јерусалима од „неверника”, те је овај поход трајао током девет крстаских ратова у пероду од 1096-1291 године.

  „Поход за ослобађење Свете Земље” био је једини могући начин, на који је Ватикан могао да своје обавештајце и војне трупе убаци на територију Источног Царства, док данас за тако нешто тај исти Ватикан користи „хуманитарну катастрофу”, ОЕБС-ове посматраче, НАТО трупе и слично. Обавештајним радом успели су значајно да ослабе јединство међу православним народима Источног Царства, те су захваљујући томе 1204 године по наређењу Ватикана напали Константинопљ, заузели га и спалили, опљачкавши притом огромне количине блага.

  Током читавог „крсташког похода“ трајало је успостављање контаката крсташких витезова са турским султанима и стицање њиховог поверења, зашто им је било потребно скоро 150 година, што за једну империју као што је Ватикан, представља тек средњорочни циљ.
  Када је међусобно поверење најзад успостављено, постигнути су договори, подељена будућа територија утицаја и турцима предати обавештајни подаци које су ватикански обавештајци скупљали читавих 150 година, престао је даљи разлог за боравак крсташа у Светој Земљи. Пад Акре 1291 која је намерно препуштена на милост и немилост Турака, означио је успешно окончање мисије Ватикана, а нешто касније и нестанак православља у следећих 500 година.

  Ако за тренутак оставимо 13 и вратимо се у 21 век, видећемо да се у распореду непријатељстава ништа значајније није променило од времена крсташких ратова. Ватиканска црква - којој су потчињене англиканска, протестантска и остале цркве настале из мајке-цркве, и даље је у стратешком савезништву са исламском религијом - а против православља, те који год сукоб да је у питању католичко-англиканско-протестанстка-црква и ислам заједничким снагама побеђују православље.
  Наравно, то се никада не ради отворено, већ се увек одигра нека позоришна представа као што је то била „Ослобађање Свете Земље”, како народ и светска јавност не би схватили да је у питању завера, са циљем спровођења геноцида. Последице духовног и физичког геноцида које су на православним народима спроведене, довеле су до тога да културни и друштвени развој Источног Царства – које је до тада било високо развијено у односу на заостало Западно Царство, у одређеној мери опадне.

  Изгледа да су завере, геноциди и злочини нешто на чему тимови умних људи деценијама вредно раде од 9-17 часова, и онда их преко мреже тајних друштава остварују у периоду од неколико генерација, јер њихови најкраћи планови су предвиђени да се остваре за 50-70 година. Садашњи оперативци Ватикана остварују замисли својих претходника, као што ће њихове планове остваривати они који их наследе.
  С обзиром да је у питању дуг временски период, очигледно је да неки народи и даље не успевају да схвате зашто су стално изложени ратовима и геноцидима.


  УЛОГА ИСЛАМА У ПАПСКО-РАБИНСКОЈ КОАЛИЦИЈИ
  Врло рано је од стране Ватикана уочен потенцијал исламске религије и он је - гледано са њихове тачке гледишта, искориштен на прави начин, 500-годишња окупација Балкана је најбољи сведок томе.

  Због тога је у оквиру Папско-Рабинске Коалиције одлучено да се интелектуалци у исламским земљама и даље активно спречавају у покушајима увођења демократије, слобода, људских права и образовања у исламским земљама, како би их због друштвене заосталости и даље користили као пешадију у сукобима - са пре свега, православним земљама.
  Осим тога, у њиховим плановима исламске земље представљају важан фактор дестабилизације планете, јер су у складу са својом религијом увек усмерене на војне походе и освајање туђе територије. Ово је важан чинилац, јер је распадом Совјетског Савеза коалицији постао неопходан нови непријатељ, како би имала изговор за даље наоружавање и ширења НАТО трупа, што им ислам управо обезбеђује.

  Контрола коју имају над отприлике 60% имама, у многоме им олакшава манипулацију над земљама које исповедају исламску религију.


  ЕВРОПСКА ИСЛАМИЗАЦИЈА СРБИЈЕ
  Према плановима ове Коалиције, улазак Србије у Европску заједницу представљаће уједно и почетак њеног коначног нестајања.
  С обзиром да државе које се налазе у оквиру Европске заједнице имају слободан проток радне снаге, роба, kao и право куповине некретнина на читавој територији заједнице, неколико година после пријема Србије, у Европску заједницу ће бити примљено и 80 милиона турака. Као уосталом и пре 6 векова, и у 21 веку они ће бити искориштени за поновну и коначну исламизацију Србије. Овај процес је замишљен да се одвија у две фазе:

  У првој фази - непосредно после пријема у заједницу, предвиђено је да европске државе из Србије прихвате и запосле све квалитетне стручњаке из свих грана науке и привреде, како би на тај начин ојачали своје, а ослабиле српску државу. Осим што ће на овај начин узроковати нагли пад и застој у њеном научном и привредном развоју, додатно ће се појавити потреба за попуном упражњених радних места.

  У другој фази је предвиђено да се "због засићености радном снагом" прилив турака уместо у Европу, усмерава ка балканским земљама - Румунији, Бугарској, Грчкој, Македонији и Србији. Ово насељавање и запошљавање турака у Србији неће бити хаотично, већ ће они бити усмеравани ка оним деловима Србије, у којима већ живи муслиманско становништво, али и широм земље.
  Према њиховим пројекцијама, због разлике у наталитету између срба и муслимана - као и због њиховог сталног досељавања и куповине некретнина, предвиђено је да кроз две генерације од почетка пројекта европске исламизације Србије, већинско становништво у њој буде исламске вероисповести.


  * * *
  Када први пут прочитате овај текст, помислићете да говоримо о пројеку фанатика. Када га други пут прочитате, бићете потпуно сигурни у то. Нажалост, у праву сте. Група религијских фанатика удружена са психопатама из класе Бездушних, полако али упорно, корак по корак укрупњава моћ, јер све што постоји је створио Бог, тај бог је једини што постоји, и он је нас, и искључиво нас овластио да га заступамо на Земљи, нама је поклонио у власништво све што на њој постоји, и нама, и искључиво нама је предао власт над свим бићима на њој.

  Уколико они што не припадају нашој религији - јер не признају Бога Јединога као свога бога, то и даље одбијају да учине, онда ћемо покренути војну силу на њих, попалити и срушити им села и градове, и побити их све. За ово имамо пуну дозволу и одрешене руке Бога Јединога, који ће бити задовољан, тек када сви прихватите нашу религију и признате нам моћ.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 23.03.2009. u 12:29

 5. #5
  Domaćin
  Učlanjen
  17.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.262
  Reputaciona moć
  76

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  znachi pobicjemo sve neke koji se se kao zaverili

  ti si umorniji od mene chini mi se

 6. #6
  Domaćin
  Učlanjen
  17.09.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.262
  Reputaciona moć
  76

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  inache vlada isus jer je njemu bog predao vlast

  shvaticje i ostali iz piramide da je tako

 7. #7
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  smislov
  znachi pobicjemo sve neke koji se se kao zaverili
  У питању је кратак подсетник за оне који још не схватају (а има их доста), зашто се врши геноцид над Србима.

 8. #8
  Buduća legenda cizmice (avatar)
  Učlanjen
  17.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Pivo
  Poruke
  49.504
  Tekstova u blogu
  12
  Reputaciona moć
  616

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  E gdje mi je sada drug WEISHAUPT


  Nekada sam bio uobrazen - sada sam savrsen

 9. #9
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Како су људи допустили да их изманипулишу са Илуминатима као главним владарима света, па то је чудо, а чини ми се да је Лучић у томе највише крив, јер је се он наметнуо као њихов њихов потпарол у Србији.

  За оне који не знају, Илуминате је у 18 веку основао језуита Адам Вајсхаупт и то управо по наређењу Ватикана. Илуминати контролишу Масоне, Малтешке Витезове и остала тајна братства, тајна братства контролишу политичке покрете и партије, а ови управљају народима и државама.

  Све њих контролишу папа и рабини.

 10. #10
  Ističe se rale74 (avatar)
  Učlanjen
  29.11.2007.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Srbija, EU
  Poruke
  2.055
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Citat Original postavio Parsifal Pogledaj poruku
  smislov
  У питању је кратак подсетник за оне који још не схватају (а има их доста), зашто се врши геноцид над Србима.
  u pitanju je paranoja jednog broja gradjana Srbije, koji misle da postoji da je Srbija tako znacajna zemlja u svetu i da zato postoji svetska zavera velikih sila da se unisti ista.
  To je verovatno posledica ludila iz 90ih godina kad je slobin dnevnik 2 kreirao misljenje ljudi,
  a srbi su i inace skloni propagandi.

 11. #11
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.748
  Reputaciona moć
  1241

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Парсифал,

  Одакле ти овај текст? Из неке књиге? Извор, молим.

 12. #12
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.748
  Reputaciona moć
  1241

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Citat Original postavio rale74 Pogledaj poruku
  u pitanju je paranoja jednog broja gradjana Srbije, koji misle da postoji da je Srbija tako znacajna zemlja u svetu i da zato postoji svetska zavera velikih sila da se unisti ista.
  To je verovatno posledica ludila iz 90ih godina kad je slobin dnevnik 2 kreirao misljenje ljudi,
  a srbi su i inace skloni propagandi.
  Значајнија је него што ти мислиш, жао ми је што то не примећујеш.

 13. #13
  Veoma poznat
  Učlanjen
  27.07.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  11.739
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  381

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Svakako je ovo sto se dogadja u svetu, ovaj "novi svetski poredak" prica o restruktuiranju moci na planeti.
  Takodje je istina da je geostrategijski položaj Balkana umnogome uticao na desavanja zadnjih 20-tak godina.
  Takodje je više nego istinito da su Srbi svojom dvolicnošću kroz istoriju često navlačili gnev raznih strana, te sve "strane" na neki način imaju makar i lične interese protiv Srba.
  Isto tako, nepomirljiv duh, i želja za nekom nebeskom pravdom, je svakako velika pretnja nekom novom svetskom poretku, koji će narode i države svesti na slepe poslušnike gospodara.
  Ali......
  Ne mislim da su centri moći(oni najvažniji) religijski na bilo koji način.
  Pre će biti da su finansijski, te da im je cilj apsolutna kontrola svih prirodnih resursa na planeti(zato rat na Balkanu jer je to najbliži put Evropi do naftonosnih polja, zato rat u Avganistanu jer je to američko približavanje najvecim bogatstvima u sibiru, i jer je to "šapa" i monopol na narkotrgovinu, zato rat u Iraku i Iranu jer je to kontrola naftnih izvora, zato...).
  Ipak je redosled moći drugačiji, mada ne sporim da i papa i rabini i NATO i sve druge strukture rade na ostvarenju istog cilja.

 14. #14
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.748
  Reputaciona moć
  1241

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Citat Original postavio SURbel Pogledaj poruku
  Парсифал,

  Одакле ти овај текст? Из неке књиге? Извор, молим.

  Парсифал,

  хоћемо ли сазнати одакле је овај текст или је то опет нека тајна књига попут "Велике тајне"?

 15. #15
  Veoma poznat dragosh (avatar)
  Učlanjen
  13.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SEUrbia+
  Poruke
  11.788
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Ovo su zaista strasne stvari koje brat Parsifal razotkriva 16. #16
  Aktivan član
  Učlanjen
  22.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palanka
  Poruke
  1.912
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Hm....
  Zanimljivi su ovi komentari tacno odredjene grupice cirkuzanata.
  Ova grupica se javlja na svaku bilo kakvu temu koja nije u njihovom interesu i pokusava da umanji njen znacaj.
  Glavno pitanje je :
  zasto to radi !!??

  A da li je bilo ko od njih procitao ovaj tekst ?
  Cisto sumnjam .....

 17. #17
  Moderator SURbel (avatar)
  Učlanjen
  04.07.2006.
  Pol
  ženski
  Lokacija
  "...ево нас у казамату, на нама ланци звече" -Србија данас
  Poruke
  32.748
  Reputaciona moć
  1241

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Citat Original postavio Van Staal Pogledaj poruku
  Hm....
  Zanimljivi su ovi komentari tacno odredjene grupice cirkuzanata.
  Ova grupica se javlja na svaku bilo kakvu temu koja nije u njihovom interesu i pokusava da umanji njen znacaj.
  Glavno pitanje je :
  zasto to radi !!??

  A da li je bilo ko od njih procitao ovaj tekst ?
  Cisto sumnjam .....
  Јел' у те циркузанте и мене сврста?

  Ја сам прочитала цео текст и поприлично се слажем са свим тим, тј, овде је названо правим именима све оно што сам ја само могла да претпоставим да се дешава у новом светском поретку (четврти рајх).

  Зато и питам из које је то књиге (набавила бих је одмах) али упорно не добивам одговор.

 18. #18
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  rale74
  Original postavio Parsifal
  У питању је кратак подсетник за оне који још не схватају (а има их доста), зашто се врши геноцид над Србима.


  u pitanju je paranoja jednog broja gradjana Srbije, koji misle da postoji da je Srbija tako znacajna zemlja u svetu i da zato postoji svetska zavera velikih sila da se unisti ista.
  To je verovatno posledica ludila iz 90ih godina kad je slobin dnevnik 2 kreirao misljenje ljudi,
  a srbi su i inace skloni propagandi.
  Основа свега о чему причамо јесте борба за моћ на планетарном нивоу, и она се - колико год то да људима звучи невероватно, води на религијским основама. У распореду снага који сада имамо, Срби су одређени да нестану или буду сведени на ниво робова само из разлога што су православци.

  Уосталом, погледај какав благонаклонан однос Ватикан има према муслиманима, па ће ти бити јасно о чему се ради. А о нивоу људских права и друштвене свести која постоји у исламским друштвима, сувишно је и говорити.


  kosta1703
  Svakako je ovo sto se dogadja u svetu, ovaj "novi svetski poredak" prica o restruktuiranju moci na planeti.
  Takodje je istina da je geostrategijski položaj Balkana umnogome uticao na desavanja zadnjih 20-tak godina.
  Takodje je više nego istinito da su Srbi svojom dvolicnošću kroz istoriju često navlačili gnev raznih strana, te sve "strane" na neki način imaju makar i lične interese protiv Srba.
  Isto tako, nepomirljiv duh, i želja za nekom nebeskom pravdom, je svakako velika pretnja nekom novom svetskom poretku, koji će narode i države svesti na slepe poslušnike gospodara.
  Ali......
  Ne mislim da su centri moći(oni najvažniji) religijski na bilo koji način.
  Pre će biti da su finansijski, te da im je cilj apsolutna kontrola svih prirodnih resursa na planeti(zato rat na Balkanu jer je to najbliži put Evropi do naftonosnih polja, zato rat u Avganistanu jer je to američko približavanje najvecim bogatstvima u sibiru, i jer je to "šapa" i monopol na narkotrgovinu, zato rat u Iraku i Iranu jer je to kontrola naftnih izvora, zato...).
  Ipak je redosled moći drugačiji, mada ne sporim da i papa i rabini i NATO i sve druge strukture rade na ostvarenju istog cilja.
  Основна идеја коју они сами шире кроз медије, јесте да светом владају окултисти и то пре свих сатанисти, а не треба посебно напомињати колико сатанисти мрзе цркву. И зар ти онда не изгледа чудно што ти сатанисти ни на који начин у последњих 200-300 година нису нанели никакво зло католичко-агнликанско-протенстантско-јудаистичкој религији?
  Нису забранили њихов рад, нису им рушили храмове, нису им забрањивали да образују свештенике, нису им спаљивали свете књиге... и тако даље.
  С друге стране у свим земљама у којима су поставили окупационе режиме у виду комуниста, активно су радили на уништењу православне цркве.

  Сада је у свету актуелна прича о Њу Ејџу који је проглашен неком врстом сатанистичке завере, а од читаве приче на крају ће имати користи Папско-Рабинска Коалиција. Наиме ако се запитамо ко су људи који "исповедају Њу Ејџ религију", видећемо да су у питању искључиво атеисти,тј. људи који прихватају постојање неке Више Силе, али не прихватају постојање Бога каквим га то религије представљају.
  Зато је основна сврха Њу Ејџа натерати атеисте да прихвате неку врсту религиозности,тј. вере у Бога и ако детаљано анализирамо Њу Ејџ покрет, видећемо се да се барем половина учења тиче хришћанства, каналисања од стране Исуса (лекције Вирџинија Есен...) и сличних.

  Одавно се зна да су комунизам у Русијu намерно убацили Илуминати - Лењин са ортацима, како би се осветили Русији зато што је ушла у Први Светски рат како би заштитила православну Србију од геноцида који је тада требао да се догоди. Увек се насмејем када чујем српске наивчине како величају француско-српско пријатељство из Првог Светског рата, а заборављају да им је Француска продала топове а послала муницију различитог калибра, те су због тога били безвредни, док су натерани да евакуишу српску војску на Крф, тек после Руског ултиматума.

  Француска,тј. масони из Великог Оријента су прво навукла Александра да се уједини са Словенцима и Хрватима, а када је он схватио какву је грешку направио те одлучио да раскине тај савез, намамили су га у Марсеј и убили.

  Својевремено су Наполеонова Францукса и Хитлерова Немачка напале Русију са циљем да је униште и опљачкају, а да нису имале никакав политички разлог за то, осим директног наређења из Ватикана.

  Можда сам историјски био мало преопширан у одговору, али је битно схватити да иза свих ових догађаја, стоји Ватикан и у новије време рабини.
  Poslednji put ažurirao/la Parsifal : 24.03.2009. u 12:49

 19. #19
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  SURbel
  Парсифал,

  хоћемо ли сазнати одакле је овај текст или је то опет нека тајна књига попут "Велике тајне"?
  http://isceljenjetrauma.com/novisvetskiporedak.html

  Није тајна и извини што касним, јер сам у међувремену писао одговор кости1703.

 20. #20
  Aktivan član
  Učlanjen
  22.03.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Palanka
  Poruke
  1.912
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Citat Original postavio SURbel Pogledaj poruku
  Јел' у те циркузанте и мене сврста?

  Ја сам прочитала цео текст и поприлично се слажем са свим тим, тј, овде је названо правим именима све оно што сам ја само могла да претпоставим да се дешава у новом светском поретку (четврти рајх).

  Зато и питам из које је то књиге (набавила бих је одмах) али упорно не добивам одговор.


  Ma ta grupica se vrlo lako prepozna i odlicno znaju ko su.

  Samo nikako da skupi hrabrost i kaze zasto to rade i u cijem je to interesu. Ovako im se komentari svode na puko tipkanje radi tipkanja.
  Samo pogledaj te bezlicne tekstove, pravilno klasifikuj i bice ti sve jasno.

  Inace sam teks je perfektno napisan i u kratkim crtama daje pravu sliku svih desavanja i onoga sta moze jos da nas ocekuje.
  Sad sto ta istina nekom bode oci a nekom skida veo sa njih to je problem svakog pojednica sto to procita.
  Poslednji put ažurirao/la Van Staal : 24.03.2009. u 12:55

 21. #21
  Buduća legenda
  Učlanjen
  25.09.2007.
  Pol
  muški
  Poruke
  31.070
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  GO NWO GO!!!

 22. #22
  Elita Marty Misterija (avatar)
  Učlanjen
  14.02.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Србиново (Загреб) Србија
  Poruke
  22.455
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  273

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Citat Original postavio Parsifal Pogledaj poruku
  SURbelhttp://isceljenjetrauma.com/novisvetskiporedak.html

  Није тајна и извини што касним, јер сам у међувремену писао одговор кости1703.
  Чији је ово сајт...
  “Mors tua, vita mea”

 23. #23
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Marty Misterija
  Чији је ово сајт...
  Мој.

 24. #24
  Veoma poznat dragosh (avatar)
  Učlanjen
  13.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  SEUrbia+
  Poruke
  11.788
  Reputaciona moć
  162

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  Citat Original postavio Parsifal Pogledaj poruku
  Marty Misterija Чији је ово сајт...  Мој.

  Strava sajt brate, jesi li pisao nesto u Trecem Oku skoro?


 25. #25
  Primećen član Parsifal (avatar)
  Učlanjen
  08.04.2005.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Kažu da se zove Srbija
  Poruke
  998
  Reputaciona moć
  57

  Podrazumevano Re: Нови Светски Поредак - поглед из другог угла

  dragosh
  Strava sajt brate, jesi li pisao nesto u Trecem Oku skoro?
  Не нисам ништа објављивао код њих.

Slične teme

 1. Odgovora: 1
  Poslednja poruka: 16.02.2009., 01:12
 2. Odgovora: 12
  Poslednja poruka: 16.01.2009., 21:39
 3. Odgovora: 65
  Poslednja poruka: 01.12.2008., 11:14
 4. Odgovora: 40
  Poslednja poruka: 12.06.2007., 20:20
 5. НОВИ СВЕТСКИ ПОРЕДАК
  Autor Pobunjenik u forumu Politika
  Odgovora: 43
  Poslednja poruka: 21.11.2005., 12:47

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •