Srbijanci, pogledajte u kakvom brlogu i mulju živite

Da li kulturna Srbija treba da se odvoji od Uže Srbije

  • Vojvodina i BG treba da se otcepe od zasMrdije, i formiraju severnu Srbiju

  • ne slažem se. Neka i dalje užas vuče vojvodinu i bg za nos


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Анкета је ружно конципирана. Не треба а се раздвајамо, болесника има по целој територији Србије. Сетимо се оног из Новог Сада што је исецкао родитеље или оног секташа исто из Војводине што је убио дечака и његовог ујака. А и педофил Иларион је из Сремских Карловаца.
 
Srbin ***** ježa, ali stvarno


'Ljubav je stanje poremećenog uma'

Momak iz Kragujevca htio je biti bolji ljubavnik. Poslušao je upute vračare: uhvatio je ježa s one strane puta, polio ga vrućom vodom, od ježevog urina skuhao kavu, a onda...


Tridesetogodišnjak iz okolice Kragujevca javio se na tamošnju Urološku kliniku s izbušenim penisom i obilnim krvarenjem.

Ovo je samo jedan od primjera, navodi srpski tabloid Kurir, kako Kragujevčani pokušavaju ojačati svoju muškost i "osvježiti" seksualni život.

Profesor dr. Srećko Đorđević, urolog u Kliničkom centru u Kragujevcu, kaže da se sve češće u svom radu susreće s muškarcima koji se iživljavaju nad svojom muškošću.

"Još jedan od mojih pacijenta poslušao je savjet vračare za povećanje potencije i stavio testise između dva mlinska kamena. Na odjel je stigao s nevjerojatnim oteklinama među preponama. Na kliniku dolaze muškarci s raznim stranim predmetima u mjehuru. I oštrim i tupim. Kako bi pojačali ili izazvali erekciju, u mokraćni kanal stavljaju čavle, ukosnice, pa čak i zrna graha", priča profesor Đorđević.

Jedan od najnevjerojatnijih slučajeva iz bogatog iskustva doktora Đorđevića je onaj mladog Kragujevčanina koji je penis stavio na panj - i odsjekao ga sjekirom.

"Kada je došao u kragujevački Klinički centar, bio je u kritičnom stanju, s odječenim penisom zamotanim u ručnik. Nisam vjerovao da će uspjeti, ali sve se dobro završilo. Na sreću, R. S. je imao dosta materijala, pa se imalo što i prišiti", prisjeća se doktor.

Na posljednjoj kontroli pohvalio se doktoru Đorđeviću da sve radi bez greške, i to skoro svakog dana, ali da ipak malo osjeća bolove kad se mijenja vrijeme.

O sudbini nesretnog ježa s početka priče Kurir nije saznao ništa.


http://www.net.hr/webcafe/page/2006/09/13/0389006.html
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top