Погледајте само те очи пуне одлучности и љубави према својој земљи!

Да су радикали спремни да учине све за добро наше јадне Србији, показује и ова вест.

Ко каже да су патриоте само они који би да забране употребу пластичних кеса! Патриоте су и они који су спремни да праве циркус од скупштине, не би ли нахранили гладне грађане Србије и заштитили животну средину...

Poslanici radikala već nekoliko dana na poslaničkim klupama u skupštinskoj sali drže bočice sa žutom tečnošću.

Dok oni tvrde da je reč o „cedeviti“, izvori „Blica“ iz Skupštine Srbije tvrde da se radikali hvale da im je to tajno oružje kojim bi, kada dođe do izbacivanja SRS iz opštine Zemun, prskali predsednicu Skupštine Slavicu Đukić-Dejanović, lidera SNS Tomislava Nikolića, ali i pripadnike obezbeđenja ukoliko bi ih izbacivali iz skupštinske sale.
Posle ispaljivanja kletvi, čupanja mikrofona, polivanja vodom, šutiranja i tuče po Skupštini, poslanici SRS su očigledno kreativno pristupili kršenju poslovnika.
- Sve vreme prozivaju Slavicu (Đukić-Dejanović) sa „ajde, počnite sa izbacivanjem iz sale“. Međutim, ona se još nije odlučila na taj korak. Radikali žele da izjednače Nikolića i DS, pa žele da svi vide kako je i on žut - prepričava za „Blic“ jedna od poslanika.
Inače, „Blic“ je već objavio da radikali ne nameravaju da bez skandala prepuste vlast u Zemunu. Oni se spremaju da u trenutku kada prinudna uprava bude preuzimala opštinu Zemun, napune zgradu odbornicima i poslanicima koje bi iz zgrade morala da iznosi policija.
Зли језици ће рећи да Блиц једе **м**, а ви процените да ли вам ово личи на "цедевиту"...