SRS: Nema dogovora sa SNS

Alekasandar3

Buduća legenda
Poruka
35.716
као што сам и говорио, СРС је постала тајни члан владе. У овом тексту се говори о томе да СРС неће да формира заједнички фронт са СНС и другим партијама како би се срушила Тадићева влада.
Овим поступком СРС само потврђује да је у ствари нај обичкини слуга и послушник Тадићевог режима:

Radikali nemaju nameru da se dogovaraju o zajedničkom nastupu u Skupštini Srbije sa poslanicima narodnjačke koalicije ukoliko su oni u bilo kakvom dogovoru sa naprednjacima Tomislava Nikolića, izjavila juče za „Blic“ poslanica SRS Vjerica Radeta.

radeta-ver.jpg


Ona se tako osvrnula na najavu DSS da su počeli razgovore o zajedničkom nastupu opozicije u parlamentu.
Prema njenim rečima, treća stranka koja se pominje u ovim dogovorima nema pravo na poslaničke mandate i ukoliko se DSS i NS sa njima budu dogovarali o zajedničkim akcijama, ne mogu računati na to da će im se radikali priključiti.
- Mi smo prvi rekli da je to farsa vladajuće koalicije. Isto je odmah trebalo da učine i DSS i NS, a dobro je da su se konačno setili - prokomentarisala je Radeta.
 
Pa u pravu je Radeta kako da pregovaraju sa verolomim izdajnicima kojima ni zakletva u crkvi nista ne znaci , a da ne govorim o lopovluku sto poslanickih i odbornickih mesta , sto para i kredita , ono kao ja te pokrao al sad je sve proslo ajmo mi zajedno u koaliciju .
 
Poslednja izmena:
Pa u pravu je Radeta kako da pregovarajku sa veroplonim izdajnicima kojima ni zakletva u crkvi nista ne znaci , a da ne govorim o lopovluku sto poslanickih i odbornickih mesta , sto para i kredita , ono kjao ja te pokrao al sad je sve proslo ajmo mi zajedno u koaliciju .

Ти си бре Чанкова аветња која потпаљује ватру опвде. Нико те ништа није питао а и да те је питао никога не занима твој одговор.
 
Ти си бре Чанкова аветња која потпаљује ватру опвде. Нико те ништа није питао а и да те је питао никога не занима твој одговор.
hahaha , a propali student prava i wannabe Srbin i Jevrej koji ce ceo zivot ostati u toj trafici je bas onako reprezentativan sagovornik , osim za dnevni izvestaj o kretanju cena stampe , duvana i qurtona :mrgreen:
 
Не, али надао сам се да у СРС је остало мало памети. Али није.
Вјерица "Џаба Хат" Радета је рекла своје :)

Pa ti bi decko da pljujes i seres po nekome, pa pod okriljem interesaSrbije ponovo sa tim nekim(samo ako im je vrana mozak popila) da pravis koaliciju.Dakle,sad kad vas je Tadic ignore,iskoristio pa isprasio,ajmo Jovo nanovo.Skini te plavo zelene naocare,ti bre covece bas nista kroz njih ne vidis.Potpuno si od njih zaslepeo..Puj pike ne vazi je za decu od 4-5 godina.Da nisi uleteo u cuveni Vremeplov.Bojim se ako ovom brzinom nastavis da ces se uskoro naci na TUTI.:D
 
E Coa ,neka ti je rekla ova DSS-a...sad imas o cemu da razmisljas...:cool::cool:


Izgubi "grobar" poslanicko mesto....kako ono Tixi kaze..rokaj,snimaj....


SRS podneo ostavke sedam poslanika
4. mart 2009. | 12:13 | Izvor: Tanjug
Beograd -- SRS je Skupštini Srbije predao ostavke sedam narodnih poslanika koji su izabrani na listi "SRS - dr Vojislav Šešelj", među kojima i Tomislava Nikolića.

Radikali nekada u Skupštini (Beta, arhiva)
Srpska radikalna stranka je saopštila da je među tim poslanicima i Tomislav Nikolić, koji je sa šestoricom poslanika prošle godine u septembru osnovao svoj poslanički klub "Napred, Srbijo".

SRS je naveo da su predate i ostavke Zorana Antića, Stefana Zamkova, Zorana Mašića, Milete Poskurice, Vučete Toškovića i Dragana Čolića.

Poslanički klub "Napred, Srbijo" u Skupštini ima 21 poslanika
 
Pa u pravu je Radeta
kako da pregovaraju sa verolomim izdajnicima kojima ni zakletva u crkvi nista ne znaci ,
a da ne govorim o lopovluku sto poslanickih i odbornickih mesta ,
sto para i kredita ,
ono kao ja te pokrao al sad je sve proslo ajmo mi zajedno u koaliciju
.

Јбт, па ове заиста нико неће,
сад би да се врате у СРС ...

Који ликови ...
Дјука за СНС каже да је лукав и лицемеран, а после тога су најпоштенији ...

И после се чуде што Радикали неће са њима ???
 
Не знам само што су се радикали нашли да нешто демантују или да се оглашавају поводом заједничком наступа опозиције. Мислим, је л их звао неко??? Заиста невероватни људи воле сами да се позову.
 

Back
Top