Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе
Strana 1 od 3 123 PoslednjaPoslednja
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 63

Tema: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

 1. #1
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе  САНДУЛОВИЋ: Зоран је био пребогат човек за наше услове. Велике своте новца су долазиле из иностранства. Није то ишло преко рачуна, већ је био у питању кеш у врећама. Знам да је Зоран са Владимиром Вукосављевићем - Кезом ишао и на границу са БиХ, одакле су преузимали новац у торбама

  САНДУЛОВИЋ: Зоран Ђинђић је имао тајни рачун у швајцарској банци, фабрику микро чипова у Бремену, али и акције у „Кока коли". Зоран је обезбедио жену, децу, па и унуке, сви ће они имати за леп живот

  Немогуће да два стана, која је Ружица Ђинђић продала, вреде око 2,5 милиона евра и да је додала за вилу, која вреди око три милиона евра, само пола милиона

  СУД: Решењем о наслеђивању утврђено је да је од имовине Зоран Ђинђић оставио девизна средства на рачунима у Славија банци и Националној штедионици. Током расправе о девизним средствима Зорана Ђинђића бројеви његових банковних рачуна нису помињани

  Ђинђић је својим наследницима оставио акције „Кока коле" и списак издавачких предузећа која му дугују хонораре за преводе филозофских књига, као и књига које је он написао, наводи се у допису Првог општинског суда.


  ВУКАСОВИЋ: Причало се да Ђинђић има куће и станове у Монаку и Монте Карлу. Једно време се помињало да има некретнине и у Аргентини. Нико никад није јавно рекао шта је Ђинђић оставио иза себе. Постоје информације да његов прави тестамент носи ознаку државне тајне.

  Трговина Ружице Ђинђић и државе, где се наводи да је она дала два стана на Студентском тргу и пола милиона евра у кешу за вилу у Ужичкој улици, само продубљује мистерију заоставштине Зорана Ђинђића.

  http://www.pravda.co.yu/srbija/7299/ruzhitsa-e-nasledila-inieve-milione

  Čak iako ima ''samo'' pare za vilu kakvo je poreklo tog novca??I kakvi su mu to prijatelji,ljudi kao ovaj Sandulović?
  Poslednji put ažurirao/la gost 23146 : 28.02.2009. u 05:00 2. #2
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Богати премијер

  Бивши саветник покојног премијера Србије Зорана Ђинђића, Никола Сандуловић, у изјави за „Правду" каже да је бивши премијер био богат човек и да га не чуди како је његова супруга Ружица могла да купи нову кућу, која, према његовим информацијама, кошта око три милиона евра.
  - Зоран је био пребогат човек за наше услове. Велике своте новца су долазиле из иностранства. Није то ишло преко рачуна већ је био у питању кеш у врећама. Знам да је Зоран са Владимиром Вукосављевићем - Кезом ишао и на границу са БиХ, одакле су преузимали новац у торбама. Јавна је тајна да је новац за 5. октобар стигао код Зорана Ђинђића, који је финансирао странке тадашње опозиције по заслугама. Свеукупна помоћ долазила је код њега. Толико је новца долазило да је смешно када би се рекло да је све отишло тамо где треба. Хтели смо да део новца поделимо народу, али су се многи из ДС-а томе успротивили. Остале су огромне паре, милиони - каже Сандуловић.
  Он истиче да је за то знао и Бранко Васиљевић, убијени телохранитељ Зорана Ђинђића, а да је евиденције о његовом приспећу и распоређивању водио само Зоран Ђинђић, без иједног контролора.
  - Многи су се жалили из тадашњег ДОС-а и хтели свој део колача. Владан Батић и Жарко Кораћ су знали такође за донацију са Запада - наводи Сандуловић.
  Бивши саветник некадашњег лидера ДС-а тврди да је Зоран Ђинђић имао тајни рачун у швајцарској банци, фабрику микро чипова у Бремену, акције у „Кока коли"...
  - Зоран је обезбедио жену, децу, па и унуке да имају за леп живот. Немогуће да два стана, која је Ружица Ђинђић продала, вреде око 2,5 милиона евра и да је додала за вилу, која вреди око три милиона евра, само пола милиона. Онда би свако продавао станове. Ружица чак и не финансира ДС, јер је он продро у све полуге власти, па им нису потребна њена средства - истиче Сандуловић.

  Скромно наслеђе

  У Првом Општинском суду у Београду, где се водила расправа о заоставштини покојног премијера Зорана Ђинђића, 10. 12. 2003. године казали су да Ђинђић за живота није направио тестамент нити је са било ким склопио уговор о завештању.
  - Решењем о наслеђивању утврђено је да је од имовине Зоран Ђинђић оставио девизна средства на рачунима у Славија банци и Националној штедионици. Поред тога, Ђинђић је својим наследницима оставио акције „Кока коле" и списак издавачких предузећа која му дугују хонораре за преводе филозофских књига, као и књига које је он написао - наводи се у допису Првог општинског суда.
  Међутим, колико је средстава на Ђинђићевим девизним рачунима, у суду нису могли да кажу, објашњавајући да суд у то није имао увид.
  - Током расправе о девизним средствима Зорана Ђинђића бројеви његових банковних рачуна нису помињани - тврде у Општинском суду.
  Када је реч о некретнинама, Зоран Ђинђић их, бар према тврдњама суда, није имао. Стан на Студентском тргу, у којем је Ђинђић живео пре него што је постао премијер, није се водио на његово име.
  На питање шта је некадашњи премијер од некретнина поседовао у иностранству, у суду су нам рекли да ако је Ђинђић евентуално и имао нешто од непокретности у иностранству, такав поступак се није водио пред овим судом.
  Акције „Кока коле", које је лидер ДС-а оставио својим наследницима, куповао је у три наврата: у првом пакету је било 318, у другом 410, а у трећем 2.442 акције. Према званичним подацима Београдске берзе, цена једне акције „Кока коле" износи 2.250 динара, што значи да је породица Зорана Ђинђића наследила чак 7.132.500 динара, што је око 78.379 евра по курсу од 91 динар за евро. Половином прошле године, ове акције су износиле око 200.000 евра, јер је цена акције била далеко већа.

  Кућа у Монаку

  Адвокат Ненад Вукасовић каже да наведени случај трговине Ружице Ђинђић и државе само продубљује мистерију заоставштине Зорана Ђинђића. Он истиче да нико из власти до сада није хтео да одговори на безброј нелогичности која прате тестамент Ђинђића, и тиме докажу или одбаце приче које већ годинама круже градом о његовој баснословној имовини.
  - Причало се да има куће и станове у Монаку и Монте Карлу. Једно време се помињало да има некретнине и у Аргентини. Нико никад није јавно рекао шта је Ђинђић оставио иза себе. Постоје информације да његов прави тестамент носи ознаку државне тајне. Као грађани ове земље, ми имамо право да знамо шта је човек који је водио ову земљу оставио иза себе - каже Вукасовић.
  Према његовим речима, власт неће да објави његов тестамент јер би открили да ту „много тога шкрипи".
  - Неће да покажу тестамент јер би онда народ видео шта је све од имовине имао Ђинђић. Шта све није пријавио када је био премијер, а онда би се потегло и питање одакле му све то. Ако се узме у обзир зашто се толико ћути о његовом наследству, а сад и пола милиона евра које је искеширала његова незапослена жена, јасно се види да ту неке коцкице фале. Одакле Ружици пола милиона евра у кешу и који је сад то други стан на Студентском тргу, ако се зна да је имао само један, у коме је живео? - пита Вукасовић.
  Poslednji put ažurirao/la gost 23146 : 28.02.2009. u 05:02

 3. #3
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Ђелић усељава у Ђинђићев стан
  Један од Ђинђићева два стана биће уступљен организацијама које се баве европским интеграцијама и биће под управом потпредседника Владе Божидара Ђелића
  Ружица Ђинђић је за вилу у Ужичкој држави уступила два стана на Студентском тргу, и уз то је доплатила више од 500.000 евра
  Дирекција за имовину је хтела да преко Дипоса да Ђинђићеве станове у закуп, али није било интересената. Претпостављам да је у питању психолошки проблем и да нико неће да користи стан у којем је некада живео покојни премијер

  Држава Србија располаже са преко 400 објеката, међу којима су и два стана које је супруга покојног премијера Зорана Ђинђића разменила уз доплату за вилу на Дедињу.
  Према речима директора Републичке дирекције за имовину, Милана Томића, након убиства премијера Ђинђића, његова супруга Ружица Ђинђић је држави понудила у размену уз доплату два стана на Студентском тргу за кућу на Дедињу.
  - Држава је прихватила ову понуду и проценила да супруга покојног премијера треба да доплати нешто више од 500 хиљада евра - објашњава Томић у разговору за „Правду".
  Он додаје да рачуни и даље стижу на име Ружице Ђинђић, јер још увек није учињена корекција код Електродистрибуције и Инфостана, али да те рачуне плаћа Дирекција.
  - Два стана на Студентском тргу још увек нису технички преведена на државу, али ће то ускоро бити урађено - појашњава Томић.
  Директор дирекције за имовину каже и да су ова два стана тренутно празна.
  - Хтели смо да преко државне агенције Дипос, која се бави изнајмљивањем и прометом државних објеката, дамо ове станове у закуп, али није било интересената. Претпостављам да је у питању психолошки проблем, и да нико неће да користи стан у којем је некада живео покојни премијер - сматра Томић.
  Он додаје да ће један од два стана, који је већи и репрезентативнији, бити уступљен на коришћење органима и организацијама које се баве европским интеграцијама, и да ће бити под управом потпредседника Владе Божидара Ђелића, који је задужен за евроинтеграције.

 4. #4
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio misoni Pogledaj poruku
  Ђелић усељава у Ђинђићев стан
  Један од Ђинђићева два стана биће уступљен организацијама које се баве европским интеграцијама и биће под управом потпредседника Владе Божидара Ђелића

  Он додаје да рачуни и даље стижу на име Ружице Ђинђић, јер још увек није учињена корекција код Електродистрибуције и Инфостана, али да те рачуне плаћа Дирекција.
  - Два стана на Студентском тргу још увек нису технички преведена на државу, али ће то ускоро бити урађено - појашњава Томић.
  Директор дирекције за имовину каже и да су ова два стана тренутно празна.
  Zanimljiva su dešavanja s ovim stanovima.Nisu prevedeni na državu,a Đelić će da ih koristi.Ko će postati vlasnik ovih stanova?

 5. #5
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Spavate li Vi kolega misoni?

 6. #6
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Spavate li Vi kolega misoni?
  Ne zasad.Razmišljam o milionima.

 7. #7
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Spavate li Vi kolega misoni?
  Нема никакве везе са темом твоје глупо питање. Што се тиче теме, ништа ново. ружица је поносито изјавила да су јој најдраже пријатељице хрватице (усташкиње) и опште негатив став има о српству. За ђинђића је рекла да је католик.

 8. #8
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Eno, bila je tema o zakupu magistrata u Zemunu, pa Vas nije bilo, sve legalno, kako Vi volite pomenuti, dinar kvadrat, pa sve na 30.godina.

  Nisam upoznat sa imovinom pokojnog premijera, ali, u svakom slučaju, siguran sam da je, pored obrazovanja, bio i sposoban čovek, i drago mi je da je njegova porodica obezbeđena.

 9. #9
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Thumbs down Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  Нема никакве везе са темом твоје глупо питање. Што се тиче теме, ништа ново. ружица је поносито изјавила да су јој најдраже пријатељице хрватице (усташкиње) и опште негатив став има о српству. За ђинђића је рекла да је католик.
  Dajte neki nivo, nije Vam ovo Švedska...

  Ostatak ne planiram komentarisati.

 10. #10
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Nisam upoznat sa imovinom pokojnog premijera, ali, u svakom slučaju, siguran sam da je, pored obrazovanja, bio i sposoban čovek, i drago mi je da je njegova porodica obezbeđena.
  Šta ćemo s tim što je novac nelegalan i sumnjivog porekla?Jedino da se setimo onog što je pisao o zakonu i poštenju,onda stavimo ove nekretnine u istu ravan i dođemo do zaključka da je od svojih sledbenika pravio magarce...

 11. #11
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio misoni Pogledaj poruku
  Šta ćemo s tim što je novac nelegalan i sumnjivog porekla?Jedino da se setimo onog što je pisao o zakonu i poštenju,onda stavimo ove nekretnine u istu ravan i dođemo do zaključka da je od svojih sledbenika pravio magarce...
  Država je tu da ispita poreklo imovine, da li su plaćeni porezi i ostalo.
  Ne vidim ništa sporno.
  A te akcije koka kole i to, sve se to lako može utvrditi-proveriti.
  Zato je i bilo moje pitanje, zašto se pokreće takva tema u 05.00h ali to uvaženi gospodin iz Švedske nije razumeo.
  Kao što rekoh, ima doza jednostranosti u Vašim postovima, cenim principijelnost, ali u ovom slučaju je nema, jer, kao što rekoh, bila je slična tema, samo je bila upitanju druga politička opcija, pa Vas nije bilo.

  I još nešto, nema potrebe za tim crvenilom, i bez toga se sve lepo vidi, zahvaljujem.
  Poslednji put ažurirao/la dellns : 28.02.2009. u 05:36

 12. #12
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Država je tu da ispita poreklo imovine, da li su plaćeni porezi i ostalo.
  Ne vidim ništa sporno.
  A te akcije koka kole i to, sve se to lako može utvrditi.
  Zato je i bilo moje pitanje, zašto se pokreće takva tema u 05.00h ali to uvaženi gospodin iz Švedske nije razumeo.
  Kao što rekoh, ima doza jednostranosti u Vašim postovima, cenim principijelnost, ali u ovom slučaju je nema, jer, kao što rekoh, bila je slična tema, samo je bila upitanju druga politička opcija, pa Vas nije bilo.

  I još nešto, nema potrebe za tim crvenilom, i bez toga se sve lepo vidi, zahvaljujem.
  Ovde nigde ne piše da li je država ispitala poreklo para.Nema nigde izjave direktora poreske uprave ili nekog nižeg činovnika o poreklu imovine i novca.
  ...ali zato imamo priču Đinđićevog telohranitelja,čoveka koji je za vreme vladavine DOS-a uzurpirao jedan veliki deo gradskog zemljišta na Dorćolu,zagradio ulicu i to je tako trajalo dok se nije odselio na Dedinje.
  S obzirom da sam iz tog kraja nema razloga da ne verujem ovom ''kontraverznom biznismenu'',pogotovo ako se setim kakvu je moć i ovlašćenja uzurpirao do pre 2 godine

 13. #13
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Eno, bila je tema o zakupu magistrata u Zemunu, pa Vas nije bilo, sve legalno, kako Vi volite pomenuti, dinar kvadrat, pa sve na 30.godina.

  Nisam upoznat sa imovinom pokojnog premijera, ali, u svakom slučaju, siguran sam da je, pored obrazovanja, bio i sposoban čovek, i drago mi je da je njegova porodica obezbeđena.
  Каква шведска? Одговорио сам на теми о земуну. Драго ти је зато што је ђинђић велеиздајник. Његова жена је поносито у интервју попљувала српство и похвалаила своје хрватске пријатељице, које се по ставовима не разликују од усташкиња.

 14. #14
  Domaćin
  Učlanjen
  02.11.2008.
  Pol
  muški
  Poruke
  4.919
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio misoni Pogledaj poruku
  Ovde nigde ne piše da li je država ispitala poreklo para.Nema nigde izjave direktora poreske uprave ili nekog nižeg činovnika o poreklu imovine i novca.
  ...ali zato imamo priču Đinđićevog telohranitelja,čoveka koji je za vreme vladavine DOS-a uzurpirao jedan veliki deo gradskog zemljišta na Dorćolu,zagradio ulicu i to je tako trajalo dok se nije odselio na Dedinje.
  S obzirom da sam iz tog kraja nema razloga da ne verujem ovom ''kontraverznom biznismenu'',pogotovo ako se setim kakvu je moć i ovlašćenja uzurpirao do pre 2 godine
  То не интересује жуте јањичаре. Док су падале бомбе на Србију, жути јањичари су тражили да нато удари још јаче по Србији.

 15. #15
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio misoni Pogledaj poruku
  Ovde nigde ne piše da li je država ispitala poreklo para.Nema nigde izjave direktora poreske uprave ili nekog nižeg činovnika o poreklu imovine i novca.
  ...ali zato imamo priču Đinđićevog telohranitelja,čoveka koji je za vreme vladavine DOS-a uzurpirao jedan veliki deo gradskog zemljišta na Dorćolu,zagradio ulicu i to je tako trajalo dok se nije odselio na Dedinje.
  S obzirom da sam iz tog kraja nema razloga da ne verujem ovom ''kontraverznom biznismenu'',pogotovo ako se setim kakvu je moć i ovlašćenja uzurpirao do pre 2 godine
  Podržavam svaki rad državnih organa, ali treba uzeti u obzir i činjenicu da je država slaba, i da, nažalost, još nismo na tom nivou da sistem reguliše situacije u kojima bi opšti interes bio ispred interesa pojedinca.

  Ovo je interesantna pesmica, a vezana je za sistem koji je od 1990. godine pa do danas samo menjao glavu. (Figurativno rečeno)

  Ako se slažete?

  Poslednji put ažurirao/la dellns : 28.02.2009. u 05:54

 16. #16
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  То не интересује жуте јањичаре. Док су падале бомбе на Србију, жути јањичари су тражили да нато удари још јаче по Србији.
  Nisam baš toliko ubeđen.Mislim da bi većina nas volela da zakon funcioniše i da živi u koliko toliko uređenoj državi.S obzirom da smo zadnjih devet godina gutali priče o boljitku i napretku u Srbiji ima suviše bezakonja i korupcije među političarima a nikome ništa nije oduzeto niti je neko uhapšen i osuđen.Zato mi je uvek smešna priča kad se nešto ovako pojavi da je to poreska uprava već proverila.

 17. #17
  Buduća legenda
  Učlanjen
  17.10.2004.
  Pol
  muški
  Lokacija
  land of confusion
  Poruke
  46.165
  Tekstova u blogu
  1
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Podržavam svaki rad državnih organa, ali treba uzeti u obzir i činjenicu da je država slaba, i da, nažalost, još nismo na tom nivou da sistem reguliše situacije u kojima bi opšti interes bio ispred interesa pojedinca.

  Ovo je interesantna pesmica, a vezana je za sistem koji je od 1990. godine pa do danas samo menjao glavu. (Figurativno rečeno)

  Ako se slažete?

  Muzika je uvek u redu,ali šta misliš zašto sam ja stalno na pdf-u ''politika''?Znači,došli smo do zaključka da nema sistema?Opet.Sad mirne duše mogu da idem da spavam.

 18. #18
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  Каква шведска? Одговорио сам на теми о земуну. Драго ти је зато што је ђинђић велеиздајник. Његова жена је поносито у интервју попљувала српство и похвалаила своје хрватске пријатељице, које се по ставовима не разликују од усташкиња.
  Post nije bio Vama upućen.

  Ovo boldovano je tragično, neću komentarisati.

 19. #19
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio Teodosije Pogledaj poruku
  То не интересује жуте јањичаре. Док су падале бомбе на Србију, жути јањичари су тражили да нато удари још јаче по Србији.
  A jeste li Vi i tada bili u Švedskoj ili?

 20. #20
  Iskusan dellns (avatar)
  Učlanjen
  27.11.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Novi Sad
  Poruke
  5.908
  Reputaciona moć
  93

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio misoni Pogledaj poruku
  Muzika je uvek u redu,ali šta misliš zašto sam ja stalno na pdf-u ''politika''?Znači,došli smo do zaključka da nema sistema?Opet.Sad mirne duše mogu da idem da spavam.
  Pa sad da li možete mirne duše na spavanje, ili ne, to je, složićete se, Vaša lična stvar.

  Sistem postoji, ali je daleko od idealnog, i to je realnost, ostalo bi bile prazne priče, kao što rekoh, principijelnost se ceni, za razliku od stranačke ostrašćenosti.

  U svakom slučaju, bio je gori devedesetih, što ne znači da je dobar danas samo zato što je malo bolji od prethodnog...
  Poslednji put ažurirao/la dellns : 28.02.2009. u 06:10

 21. #21
  Elita
  Učlanjen
  02.02.2009.
  Pol
  muški
  Lokacija
  у легенди
  Poruke
  20.525
  Tekstova u blogu
  63
  Reputaciona moć
  249

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Spavate li Vi kolega misoni?
  Нема одмора док траје обнова.
  Politika je vestina moguceg,njom sе bave drugorazredni umoviGenijima se vise dopada izazov nemoguceg

 22. #22
  mar_comm nije na forumu
  Читам ... чудим се !!! Глупост границе нема !!!
  Elita
  Učlanjen
  15.06.2005.
  Pol
  muški
  Poruke
  24.312
  Tekstova u blogu
  11
  Reputaciona moć
  449

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Citat Original postavio DellNS Pogledaj poruku
  Spavate li Vi kolega misoni?
  Заиста интересантно питање, постављено у право време ...

  Шалу на страну,
  Овај попис имовине (који не постоји, али се о њему понешто нагађа),
  вероватно није коначан ...

  Након што Жути неминовно падну са Власти,
  сигурно ће се многе ствари разјаснити,
  не само око заоставштине покојног премијера,
  већ и око имовине Мики Мауса који је спавао на теткином каучу,
  "Мајкиног сина" са чарапом на глави ...

 23. #23
  Buduća legenda 27E (avatar)
  Učlanjen
  09.02.2008.
  Pol
  muški
  Lokacija
  Mirijevo2
  Poruke
  46.246
  Tekstova u blogu
  8
  Reputaciona moć
  661

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  - Неће да покажу тестамент јер би онда народ видео шта је све од имовине имао Ђинђић. Шта све није пријавио када је био премијер, а онда би се потегло и питање одакле му све то. Ако се узме у обзир зашто се толико ћути о његовом наследству, а сад и пола милиона евра које је искеширала његова незапослена жена, јасно се види да ту неке коцкице фале. Одакле Ружици пола милиона евра у кешу и који је сад то други стан на Студентском тргу, ако се зна да је имао само један, у коме је живео? - пита Вукасовић.
  ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  ma ne znam sto se kriju `primanja` politicara na vlasti.

  ja bi im dozvolio odredjen % provizije, bar da se zna i da mogu mirno da spavaju, a drzava ostale koji vise drpaju pravo u corku plus oduzimanje imovine, kao pravim mafijasima

  nije sporno da su ovi drpali, ali je spormo stro su narodu pricali bajke i pricice o `socijalnoj pravdi u demokratiji, i pokvarenim komunizmu`

  ko im je (po)verovao i isao 5/10 ispade ....da ne vredjam
  dokle god pucaju puske na ljubinom grobu nemci nece proci,
  a kad prestanu znajte da na ljubinom gobu nema vise zivih proletera

 24. #24
  Aktivan član PlavaPrinceza (avatar)
  Učlanjen
  08.02.2009.
  Pol
  ženski
  Poruke
  1.472
  Reputaciona moć
  47

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Nije naodmet da se proveri niti je Ružica Đinđić operisana od nekih akcija ukoliko se ispostavi da je nešto mutno.

 25. #25
  Elita mario80 (avatar)
  Učlanjen
  05.02.2004.
  Pol
  muški
  Poruke
  20.121
  Reputaciona moć
  0

  Podrazumevano Re: Ружица је наследила (илегално стечене?)Ђинђићеве милионе

  Pokojnik je dobijao luksuzne automobile od Miškovića, sve automobile potrebne za stranke... Sto znači Audije, alfe, fiate... kako su oni sami govorili od vrlo imućnog sponzora

  Danas ispred sedista demokratske stranke stoje isključivo Škodina nova vozila... Ko je danas sponzor?

Slične teme

 1. Odgovora: 8
  Poslednja poruka: 21.01.2009., 15:35
 2. Odgovora: 4
  Poslednja poruka: 21.01.2009., 14:39
 3. Odgovora: 55
  Poslednja poruka: 05.12.2006., 22:36
 4. Odgovora: 3
  Poslednja poruka: 17.11.2006., 18:42

Pravila za slanje poruka

 • Ne možete kreirati novu temu
 • Ne možete poslati odgovor
 • Ne možete dodati priloge
 • Ne možete prepraviti svoju poruku
 •